Banner for Fortum Sverige

Fortum Sverige Avaliações

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sämsta elbolaget jag har varit med om. Att lura människor på avtal som ska vara billigare. Sedan värdecheck jag fick fungerade aldrig . Det var omöjligt att få nån kundservice. Gå inte på deras luren... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Att använda aggressiva och oseriösa försäljningsmetoder, där era anställda ger sig på intet ont anande människor och försöker lura dem att teckna avtal med er, är inte acceptabelt. Om ni faktiskt hade... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mkt bra tillägg. Man känner sig trygg och sedd. Dessutom en liten slant i välkomstbonus. Finns nog inget elbolag som matchar det. Dessutom billigare el och en mkt lättfattlig och enkel app där man kan... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jag använde Fortum i ett par år. Sedan valde jag att stänga mitt bolag och därmed glömde jag av att säga upp mitt abonnemang hos Fortum. När jag fick min årsfaktura så blev det en smärre chock. Men ja... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Energia
  2. também em
  3. Companhia de Gás
  4. Companhia Elétrica
  5. Empresa de energia solar
  6. Equipamentos e Soluções em Energia
  7. Fornecedor de Energia Verde

Fortums vision är att vara föregångare inom ren energi och förbättra livet idag och för framtiden.

Informações de contato

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

849 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Todas as avaliações

182 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Obehagliga och hotfulla säljare från…

Obehagliga och hotfulla säljare från Fortum utanför matbutiken idag.

4 de junho de 2026

Resposta da Fortum Sverige

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det låter tråkigt att du upplevde mötet på det sättet, då det inte är den upplevelse vi vill att någon ska få i kontakt med oss.

Vi tar gärna emot mer information för att kunna följa upp händelsen internt. Vänligen kontakta vår kundservice så hjälper vi dig vidare. Med vänliga hälsningar Fortum

Trevliga

Trevliga. Svarar så man förstår.
Bra priser och dem är mån om ens avtal så det ska bli så brq för en som möjligt.

2 de junho de 2026

Resposta da Fortum Sverige

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med bemötandet och den service du fått från vår kundservice. Tveka inte att kontakta vår kundservice om vi kan hjälpa dig med något mer framöver. Med vänliga hälsningar Fortum

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Easy handling

Easy handling, polite and nice personnel that gives clear information

Hil

Thank you very much for your kind review! We are delighted to hear that you are satisfied with the service and support you received from our customer service team.
Kind regards Fortum

Nice customer service

Nice customer service, very informative and solution-oriented, understood the issue quickly and thus gave more information without me having to ask. Fast and good solution to my "problem".

2 de junho de 2026

Hello,

You are always welcome to contact us again if there is anything we can help you with in the future. Kind regards,
Fortum

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En mycket kunnig försäljninge.

En mycket kunnig försäljare.
En trevlig ung kille som kunde sin sak.

Saklig och bra information

Saklig och bra information, trevlig säljare, och de sköter hela bytet åt mig

Hej Tiina,

Vad glada vi blir av att läsa att du är nöjd med Fortum och vår kundtjänst. Vårt mål är alltid att alla våra kunder ska vara nöjda.

Fortum

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super bra kundservice och kunnig.

Hej Thina,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Impossible to get in contact with…

Impossible to get in contact with someone who could advice me or solve my issue

29 de maio de 2026

Hello Håkan,

We apologize for how your case has been handled, and we would of course like to help you further.
Please feel free to email us at kundservice@fortum.com if you would like us to take a closer look at this matter.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Superproffsig kundtjänst och smidig…

Superproffsig kundtjänst och smidig telefonkö system

29 de maio de 2026

Hej Atousa,

Säljaren saluför Fortm lysande

Inehåls rik och bra förklarat
Och för att jag känar lite på avtalet .

28 de maio de 2026

Hej Mats,

Vad glada vi blir av att läsa att du är nöjd med Fortum och blev bra bemött. Vårt mål är alltid att alla våra kunder ska vara nöjda.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

The customer service was excellent

The customer service was excellent; I felt comfortable subscribing with them, in addition to the reasonable offers and prices, and other services in terms of security and protection.

1 de janeiro de 2026

Hi Osama,

We are so happy to read that you are pleased with Fortum and our customer service. Our goal is always for all our customers to be satisfied.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

As I know I have not ordered any…

As I know I have not ordered any electricity directly from Fortum.
I have made a deal with Elbyte.se

15 de maio de 2026

Hello Per!

We apologize for the way your case has turned out and of course we will help you further. Please email us at kundservice@fortum.com and we will make sure to sort out your case!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag fick en väldigt bra information

Jag fick en väldigt bra information, bra svar på mina frågor , glatt och trevligt bemötande y

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ringt dem under flera dagar och varje…

Ringt dem under flera dagar och varje gång fått vänta mer än en halvtimme innan någon svarar. Ville ha ett elavtal men fortfarande efter en vecka har de inte kopplat in el. Servicen är urusel. Valde till slut ett annat el- bolag

20 de maio de 2026

Hej Eric,

De är tråkigt att hör att ni är missnöjda med oss på Fortum. Vänligen mejla oss på kundservice@fortum.com så ska vi se till att reda ut ditt ärende!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Försäljande signerade avtal trotts att jag sa nej

Blev uppringd av en försäljare på Fortum då jag tidigare varit kund hos Fortum. Jag sa att jag inte var intresserad och sex timmar senare så får jag ett mail om att jag har ett signerat elavtal med Fortum. De har alltså signerat avtalet åt mig utan mitt godkännande. Otroligt synd när man varit kund hos dom innan. Kommer tyvärr inte komma tillbaka

Hej Oliver,

Vi beklagar över hur din situation har inträffat samt hur du vart bemött. Vi skulle vilja komma i kontakt med dig för att titta närmare på detta. Du får jättegärna mejla in dina uppgifter till oss på kundservice@fortum.com så vi kan hjälpa dig i detta ärendet.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De kan inte fixa till sina misstag och…

De kan inte fixa till sina misstag och kompenserar inte när det blivit fel och dyrare för kunden. Väl ett annat bolag

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fortum har dålig policy att producerat el kvitteras inte med förbruknings el samt att betalas inte heller till producent.
Massivt reklam som Fortum har räcker inte att dem är bäst på marknaden.

Missnöjd kund
S.J.

15 de maio de 2026

Hej Jasse,

Det är tråkigt att höra att ni är missnöjda med oss på Fortum. Vänligen mejla oss på kundservice@fortum.com så ska vi se till att reda ut ditt ärende!

Är nöjd med avtalet.

Är nöjd med avtalet.

11 de maio de 2026

Hej Monica,

Vad glada vi blir av att läsa att du är nöjd med Fortum. Vårt mål är alltid att alla våra kunder ska vara nöjda.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kontaktpersonen var mycket trevlig och…

Kontaktpersonen var mycket trevlig och informerade mycket ingående om de olika avtalen som Fortum erbjuder och försökte inte på något sätt att påverka mig att just Fortum var bäst utan det var upp till mig att besluta.

27 de abril de 2026

Hej Hjalmar,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lura på dementa 87 åriga damer är inte…

Lura på dementa 87 åriga damer är inte ok. Säljaren måste ju vara totalt inkompetent eller nonchalant om man gör ett avtal med en person som inte vet vilken dag det är, och såklart inte vad hon har för avtal nu och hur mycket hon betalar mm. mm. De kan försöka be om ursäkt men jag är helt säker på att de totalt ignorerar vem som sitter på andra sidan luren. Bara sälj till vilket pris som helst.

27 de abril de 2026

Hej Lars,