Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Wij waren zeer verrast ,een heel enthousiaste medewerker .Eerst een telefoontje van Roland of hij niet te vroeg was met zijn komst, je kon al aan zijn stem horen dat hij er zin in had. Een wagen met... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super geholpen door leroy! Onze 3e fiets gekocht weer bij leroy hele familie blij! Leroy bedankt voor alles en misschien tot te volgende. Leroy is echt een aanrader, denkt mee en ondersteund me... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na 6 jaar opnieuw voor een Forza fiets gekozen, in het filiaal Woerden. Bijzonder behulpzame medewerker…Leroy, die ons goed advies heeft gegeven over de gekozen fiets, top👍🏻 Na proefritje was ik... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goede uitleg vooraf. Fijn contact toen de verkoper thuis kwam om fietsen uit te proberen. Nette prijs voor een mooie fiets, met goede voorwaarden. Het enige minpuntje vond ik dat ik meerdere keren g... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Conserto de Bicicletas

Forza Fietsen is dé e-bikefamilie van Nederland. We combineren kwaliteit, vakmanschap en service om de beste e-bikes te maken.

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Respondeu a 84% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Aankoop Fietsen

Een wagen met diverse fietsen bij zich , we konden beginnen. Prima uitleg ,fijn proef gereden en diverse aanpassingen gedaan.Uiteindelijk een deal gesloten en zijn super tevreden.!!

Super geholpen door leroy

Super geholpen door leroy!

Leroy is echt een aanrader, denkt mee en ondersteund met alles. Voelt nergens als verkopen maar gezellig op de koffie bij een aardige jongen.

Heel tevreden

Na 6 jaar opnieuw voor een Forza fiets gekozen, in het filiaal Woerden.
Na proefritje was ik om en daarna was de koop rond met als resultaat een hele goede deal!
Nu wachten op de nieuwe fiets 😊

Prima service van Boaz.

Prima service van Boaz.
We zijn blij met de aangeschafte fiets. (een Bologna) Mooie inruil op de oude fiets (Toscane)
Ik rij nu 5 jaar met met veel plezier op een Essence.

12 de maio de 2026

Goeie ervaring met JOAS

Hadden een afspraak met Forza fietsen, netjes op tijd kwam Joas langs.
Nette verschijning , goeie babbel en er niet omheen draaien.
Konden goed zaken doen en kwam betrouwbaar over.
Als de fietsen net zo betrouwbaar zijn ,zijn wij dik tevreden.

Resposta da Forza Fietsen

Bedankt voor deze geweldige review!
Wat mooi om te horen dat jullie zo’n goede ervaring hebben gehad met Joas. Op tijd, duidelijke uitleg en gewoon eerlijk advies zonder poespas — zo hoort het wat ons betreft!

En geen zorgen, we hebben er alle vertrouwen in dat de fietsen minstens zo betrouwbaar zijn als Joas Heel veel plezier en veilige kilometers gewenst met jullie nieuwe fietsen! 🚲

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Joas is bij ons langs geweest voor een…

Joas is bij ons langs geweest voor een fiets met een zeer lage instap waar we lang naar gezocht hebben. Het model Essenze was hét model waar we naar zochten en hij heeft ons daarbij uitstekend geholpen. Ook de inruil van de oude (nog bijna nieuwe) fiets is naar tevredenheid verlopen.

Resposta da Forza Fietsen

Bedankt voor deze mooie review!
Wat fijn om te horen dat jullie na een lange zoektocht eindelijk het juiste model hebben gevonden in de Essenze. Een fijne, lage instap kan echt het verschil maken, dus mooi dat Joas jullie daar goed bij heeft kunnen helpen.

En zelfs de “nog bijna nieuwe” fiets mocht met pensioen Fijn dat ook de inruil naar tevredenheid is verlopen. Heel veel comfortabele en veilige kilometers gewenst met jullie nieuwe fiets!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mathijs was enthousiast en praatte of…

Mathijs was enthousiast en praatte of het van zijn eigen is. En naar mijn idee eerlijke informatie

7 de maio de 2026

Resposta da Forza Fietsen

Bedankt voor je mooie review!
Wat leuk om te horen dat Mathijs zo enthousiast was en je eerlijke informatie heeft gegeven. We vinden het belangrijk dat onze adviseurs adviseren alsof ze zelf de fiets zouden kopen , dus mooier kan bijna niet

Bedankt voor het vertrouwen en alvast heel veel plezier gewenst met de fiets!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vandaag is Joas van Forza langs…

Vandaag is Joas van Forza langs geweest, we zijn prettig geholpen en hebben een duidelijke uitleg gehad. Ik kan niet wachten tot ik de nieuwe fiets krijg. Joas bedankt!!

Resposta da Forza Fietsen

Bedankt voor je leuke review!
Wat fijn om te horen dat Joas jullie prettig heeft kunnen helpen en alles duidelijk heeft uitgelegd. En geloof ons, het wachten op een nieuwe fiets duurt altijd nét iets te lang Gelukkig komt dat mooie moment binnenkort eraan!

Alvast heel veel plezier en veilige kilometers gewenst met de nieuwe fiets!

3x nieuwe fiets met voorwielmotor

Op dinsdag gebeld en woensdag al voor de deur met de juiste test fietsen Forza met voorwielmotor, de Giulia Cosmo en de Bologna Platino. Roland heeft ons geholpen en heeft dat met verve gedaan. Tijd nog moeite gespaard om ons goed te helpen, en dat is helemaal gelukt. Ook de inruil. Uiteindelijk ging Roland met de nieuwe bus weer naar de volgende klant, met een order voor 3 nieuwe fietsen! Worden binnenkort geleverd.

29 de abril de 2026

Resposta da Forza Fietsen

Wat een fantastische review, bedankt!
Super om te horen dat alles zo snel geregeld kon worden en dat Roland jullie goed heeft kunnen helpen bij het uitproberen van de verschillende Forza-modellen. We vinden het belangrijk dat er alle tijd wordt genomen om de juiste keuze te maken, dus mooi dat dit ook zo is ervaren.

En drie nieuwe fietsen in één keer, daar worden wij natuurlijk heel blij van! Bedankt voor het vertrouwen en alvast heel veel fietsplezier gewenst. We kijken uit naar de levering binnenkort!

Een mooie fiets.

Een mooie fiets gekocht met behulp van Ferdinand. Heel erg bedankt voor de hulp!

Resposta da Forza Fietsen

Bedankt voor de mooie review!
Fijn om te horen dat je goed geholpen bent door Ferdinand en dat je tevreden bent met je nieuwe fiets. We geven het compliment zeker aan hem door! Veel plezierige en veilige kilometers gewenst!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Joas is langs geweest top geholpen…

Joas is langs geweest top geholpen goede service

Resposta da Forza Fietsen

Bedankt voor je leuke review! 😊
Geweldig om te horen dat Joas je zo goed heeft geholpen en dat je tevreden bent over de service. We geven je compliment met plezier aan hem door. Veel fietsplezier gewenst!

Nieuwe fiets via Forza/Joas

Vandaag Joas van Forza fietsen op bezoek gehad. Zeer prettig gesprek, alles werd duidelijk uitgelegd en verteld!
Ook een super mooie nieuwe fiets gekocht! Zeer prettige service.

Resposta da Forza Fietsen

Bedankt voor deze mooie review!
Wat leuk om te horen dat Joas alles duidelijk heeft uitgelegd en dat het gesprek zo prettig verliep. En tja als Joas langskomt, blijft het meestal niet alleen bij koffie Gefeliciteerd met je prachtige nieuwe fiets en alvast heel veel veilige en vrolijke kilometers gewenst!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.