Wij waren zeer verrast ,een heel enthousiaste medewerker .Eerst een telefoontje van Roland of hij niet te vroeg was met zijn komst, je kon al aan zijn stem horen dat hij er zin in had. Een wagen met... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Net 2 elektrische fietsen gekocht bij Forza Woerden. Keurig netje geholpen door Xander en Leroy. Goede informatie gehad over o.a. service en verzekering. En een mooie prijs af kunnen spreken. Volste v... Ver mais
Ik heb een proeftest aan huis gehad, een fijne transport fiets uitgezocht. Leuke inruilprijs voor mijn andere transportfiets. Ga zeker genieten van mijn nieuwe fiets. Fijn geholpen, goede service en... Ver mais
Vanmiddag Roland van de Kolk met de grote groene Forza bus aan huis geweest. We hebben een aantal verschillende modellen goed uit kunnen proberen en daarbij een goede uitleg gekregen. Eigenlijk waren... Ver mais
Detalhes da empresa
Forza Fietsen is dé e-bikefamilie van Nederland. We combineren kwaliteit, vakmanschap en service om de beste e-bikes te maken.
Informações de contato
Marconiweg 30, 8071 RA, Nunspeet, Holanda
- 0341217017
- marketing@forzafietsen.nl
- forzafietsen.nl
Respondeu a 84% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super zaak
Super vriendelijke jongeman, Bood, na het proefritje, koffie/thee aan met heerlijke verse cake.
Goed geholpen en alle vragen uitgebreid beantwoord. Oude fiets nemen ze na thuislevering van nieuwe fiets gelijk mee.

Resposta da Forza Fietsen
Wij waren voor de eerste keer bij Forza…
Wij waren voor de eerste keer bij Forza mijn fiets was aan vervanging toe
En door goede recensies en een mooie inruilactie zijn wij naar Nunspeet gereden om eens te kijken
Daar werden wij heel vriendelijk begroet door Boaz Beelen
die ons goede uitleg gaf over de fietsen na een proefritje gemaakt te hebben en bij een kopje koffie heeft Boaz Beelen alles nog eens goed uitgelecht
en een mooi aanbod gedaan
En een mooie Forza Toscane Originale besteld
Die over ongeveer 3 weken geleverd word
Dank je wel Boaz Beelen

Resposta da Forza Fietsen
Gisteren een fiets gekocht heel erg…
Gisteren een fiets gekocht heel erg goed geholpen door Boaz Beelen.
Een goede inruilprijs voor mijn ouders fiets gekregen.
Dit was in het filiaal in Nunspeet

Resposta da Forza Fietsen
Goed geholpen door Boaz Beelen.
Goed geholpen door Boaz Beelen.
Goede prijs, eerlijk en fijn geholpen.

Een goede voorlichting
Na een goede voorlichting, waar we al onze vragen konden neerleggen zijn we overgegaan tot de aankoop van een elektrische fiets voor onze zoon.
We zijn vriendelijk geholpen door Dominique due ons alle ins en outs heeft uitgelegd wat belangrijk is voor een lange afstand fietsen in alle weersomstandigheden. Dat maakte het voor ons makkelijk om de juiste keuze te maken. Ook de mogelijkheid tot aanpassingen van de fiets voor motorische behendigheid was fantastisch.
We zijn dik tevreden!!!

Resposta da Forza Fietsen
Goed advies en goede service
Goed advies en goede service. Mijn partner had al een fiets gekocht bij Forza in woerden. Nadat ik zelf op mijn partners fiets had gefietst was ik verkocht en besloten er ook 1 te kopen. De service is boven mijn ervaring/verwachting vergeleken met andere fietswinkels. En ze hebben een goede actie. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.

Resposta da Forza Fietsen
Vandaag in de showroom in Eindhoven…
Vandaag in de showroom in Eindhoven geweest en vriendelijk geholpen door Joas. Ik kan niet wachten tot ik mijn nieuwe fiets krijg.

Resposta da Forza Fietsen
Vandaag was Dennis met test fietsen op…
Vandaag was Dennis met test fietsen op locatie om te proef fietsen en duidelijke uitleg te geven over elektrische fietsen ...was een prettig contact en professionele uitleg kortom toppie voor toekomstige klanten zeker een aanrader 💯💪

Ik ben goed geholpen en goede service
Ik ben goed geholpen en goede service

Resposta da Forza Fietsen
Fijn geholpen bij de aankoop van nieuwe…
Fijn geholpen bij de aankoop van nieuwe fiets.

Resposta da Forza Fietsen
Nette uitleg en een goede prijs voor…
Nette uitleg en een goede prijs voor inruil en aanschaf

Resposta da Forza Fietsen
Ik rijd al 5 jaar op een Forza fiets…
Ik rijd al 5 jaar op een Forza fiets naar volle tevredenheid. Vandaag dus weer gekozen voor Forza, nu een nieuwer type met iets grotere accu. De vriendelijke Roland liet me verschillende fietsen uitproberen en had een mooi inruil bedrag voor mijn oude fiets. Super snel en vakkundig geregeld allemaal!

Resposta da Forza Fietsen
Forza E bike gekocht in augustus 2025…
Wim Niesing
Forza E bike gekocht in augustus 2025 na 310 km.
Kwamen wat vreemde geluiden ,service aan huis is 3 x gekomen om het te verhelpen. Helaas was dat niet de oplossing uiteindelijk werd de motor vervangen.
Maar de nieuwe motor viel telkens uit.
Na deze klacht is de medewerker Joaz bij ons thuis gekomen om alle narigheid te bespreken.
Na een proefrit door Joaz bleek deze het ook te constateren.
Joaz heeft contact opgenomen met zijn leidinggevende en heeft ons medegedeeld dat de ebike om geruild zou worden voor een nieuw exemplaar.
En dat is tot onze tevredenheid goed verlopen.De nieuwe e bike is 23 April bij ons thuis geleverd.
Wij kunnen alleen maar zeer tevreden te zijn met deze geweldige service.
Wij kunnen dit bedrijf iedereen aanraden,prima fietsen en geweldige service,alle lof voor hun service.

Goed geholpen door Joas
Goed geholpen door Joas, een vriendelijke jongeman. Duidelijk en goed de fiets uitgelegd.

Mijn ervaring bij forza is een 10
Mijn ervaring bij Forza Fietsen in Eindhoven was echt uitstekend. Vanaf het eerste moment dat ik de winkel binnenliep, werd ik vriendelijk ontvangen door Elvin. Elvin nam direct de tijd om naar mijn wensen te luisteren en vroeg goed door over wat ik precies zocht in een nieuwe fiets. Dat gaf mij meteen een vertrouwd gevoel.
Ik was op zoek naar een comfortabele en betrouwbare fiets voor dagelijks gebruik, maar wist nog niet precies welk model het beste bij mij paste. Elvin legde alles rustig en duidelijk uit en liet verschillende opties zien. Dankzij de kennis van Elvin kreeg ik een goed beeld van de verschillen tussen de modellen. Hij dacht echt met mij mee en gaf eerlijk advies zonder mij ergens toe te pushen.
Wat ik vooral prettig vond, was dat Elvin veel geduld had en alle vragen uitgebreid beantwoorde. Elvin zorgde ervoor dat ik verschillende fietsen kon testen, zodat ik zelf goed kon voelen wat het beste reed. Door de persoonlijke aandacht van Elvin voelde ik mij echt serieus genomen als klant.
Uiteindelijk heb ik dankzij Elvin de perfecte fiets gevonden waar ik ontzettend blij mee ben. De service was professioneel, vriendelijk en betrouwbaar. Elvin maakte echt het verschil in mijn aankoopervaring en daarom raad ik Forza Fietsen in Eindhoven zeker aan. Als je goed advies zoekt en prettig geholpen wilt worden, dan ben je bij Elvin absoluut aan het juiste adres. Elvin verdient zeker een groot compliment voor zijn topservice.

Ik geef elvin een 10
Kort geleden bij verkoopadviseur Elvin 2 zeer mooie fietsen aangeschaft, we kwamen iets voor sluit binnen maar hij bleef langer open om ons toch goed te woord te staan, inmiddels al 1500km eropzitten en zeer tevreden met de fietsen, Elvin bedankt voor de service een dikke verdiende 10

Klantgericht.
Roland van de Kolk was duidelijk in zijn verhaal en nam de tijd.

Resposta da Forza Fietsen
Zojuist is Joas bij mij geweest
Zojuist is Joas bij mij geweest, super fijn geholpen en een nieuwe fiets aangeschaft. Ik kan niet wachten tot de fiets geleverd wordt. Bedankt Joas

Resposta da Forza Fietsen
Gister zijn wij naar Forza Nunspeet…
Gister zijn wij naar Forza Nunspeet geweest om te kijken naar nieuwe e-bikes.
We zijn daar heel goed geholpen door Boaz. Hij nam uitgebreid de tijd voor ons en besprak eerlijk de voor- en nadelen van de diverse fietsen en onderdelen. Hij heeft heel goed meegedacht met welke fietsen het beste bij onze situatie zouden passen, zonder alleen maar de duurste dingen aan te willen smeren.
We mochten ook een proefrit maken op verschillende fietsen. Ik was eigenlijk niet van plan om zelf ook een e-bike aan te schaffen, maar na de proefrit was ik om.
Dus we kunnen niet wachten tot de fietsen geleverd worden en we samen kunnen fietsen op onze mooie nieuwe Forza e-bikes!

Resposta da Forza Fietsen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.