Stella Fietsen Avaliações 17.574

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ja ja het is stella gelukt!! Op vervolg van de vorige reviews toch even wat positiefs voor stella. Het probleem is opgelost! Heeft stella dat gedaan???? Nee mijn vader mag door een herseninfarct nie... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Op vrijdag 8.mei een mooie fiets gekocht.in Wijchen. Deze was sterk afgeprijsd omdat het een fiets van de vriendenloterij betrof. Prachtige fiets een Stella Livorno FDSTe RTE2.1 28 N8D kobal... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gisteren met mijn Stella fiets bij Stella Houten geweest. Wat een verbetering zeg,vergeleken met 2 jaar geleden. De fietsenmakers zijn zo servicegericht en vriendelijk. Ze blijven optimistisch... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Bicicleta

Op zoek naar een betaalbare elektrische fiets? Stella Fietsen is dé e-bike specialist van Nederland! ✓Garantie tot 5 jaar ✓Klantbeoordeling 8.9!

Informações de contato

3,9

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

18 mil avaliações

Respondeu a 58% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ja ja het is stella gelukt!

Het probleem is opgelost! Heeft stella dat gedaan???? Nee mijn vader mag door een herseninfarct niet meer fietsen! Ja deze man wou stella even 50 km naar een filiaal laten fietsen om zijn kaal gebladerde velgen te laten bekijken! Nou stella het is jullie gelukt, zonder tegemoetkoming zijn jullie ervan af!!! Ik heb de fiets overgenomen en ga nu de media zoeken! Belbus we komen eraan!!!! Jammer stella dat jullie deze man van 83 zo hebben laten zitten. Geen fatsoen voor oudere mensen zit in jullie bedrijf! Hoop dat veel mensen die twijfelen deze reviews lezen en 2 x nadenken!

11 de maio de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Op zich prima geholpen bij Stella…

Op zich prima geholpen bij Stella Beverwijk. Jammer dat ze nieuwe accu beloven op een tweedehands fiets maar je toch een gebruikte krijgt. De beschadigden erop laat zien dat het niet nieuw is. De vraag hoe dat zit geen antwoord op gekregen. Telefonisch geen contact kunnen krijgen, verzoek was om mail te sturen. Maar ook daar geen reactie op na twee keer mailen.

17 de abril de 2026

Resposta da Stella Fietsen

Dank u wel voor uw review en excuses voor het wachten op een reactie. We begrijpen goed dat dit verwarrend en frustrerend voor u is geweest.

Als het goed is heeft de vestiging inmiddels contact met u opgenomen over de accu. Zodra bevestigd is dat het daadwerkelijk om een gebruikte accu gaat en dat dit dezelfde accu is die bij levering is meegegeven, dan zullen wij dit uiteraard direct met u oplossen.

Dank u voor uw geduld en voor het onder de aandacht brengen van deze situatie.

Aanschaf nieuwe stadsfiets

Op vrijdag 8.mei een mooie fiets gekocht.in Wijchen.
Deze was sterk afgeprijsd omdat het een fiets van de vriendenloterij betrof.
Prachtige fiets een Stella Livorno FDSTe
RTE2.1 28 N8D kobalt blauw.

Mijn vrouw heeft al 3 jaar hetzelfde merk en model naar alle tevredenheid.
Heel kundig en fijn geholpen door verkoper Hassan.
Kortom een tevreden klant.
Gebe Horst aan de Maas

8 de maio de 2026

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe Stella Livorno en dat u prettig en kundig bent geholpen door Hassan in Wijchen.

Geweldig ook dat uw vrouw al jarenlang met veel plezier hetzelfde model rijdt. Dat maakt het extra leuk dat u nu samen kunt genieten van vele mooie fietskilometers. 😊

Wij geven uw complimenten graag door aan Hassan en wensen u beiden heel veel veilige en plezierige kilometers toe.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Na een heftig ongeluk met de fiets

Na een heftig ongeluk. Mocht ik na lange tijd eindelijk weer fietsen. De fiets deed het nog prima, maar na een week viel de ondersteuning regelmatig weg. Ik wilde graag een nieuwe Stella fiets en de oude laten repareren voor onze zoon. Gebeld met Stella. Volgende dag van Groningen naar Assen om de fiets te brengen en een proefrit te maken. De eerste fiets die ik probeerde , stond verkeerd ingesteld , waardoor ik heel hard op mijn geopereerde voet terecht kwam. Dus toch maar nieuwe versie van mijn huidige fiets geprobeerd. Was al zo ver dat ik deze wilde aanschaffen. Alleen was mijn maat niet meer op voorraad. De jongeman probeerde me te overtuigen de te kleine maat te kopen die hij nog had staan. Het bestellen van de juiste maat was niet mogelijk…. Wilde graag nog een andere fiets proberen, maar van deze fiets was de accu spoorloos verdwenen. Aanbod vriendenloterij fiets met korting. Serieus!!!!

Heb mijn eigen fiets achtergelaten ter reparatie, mits die dat nog waard was. De ondersteuning zou gerepareerd worden en ik vroeg meteen om een beurt. Belde op de dag van reparatie. Beurt was wel uitgevoerd maar wist niet zeker of de ondersteuning goed werkte. En had ook nog geen rekening. Uiteindelijk een paar dagen later de fiets opgehaald blijkt de reparatie 425,35 te kosten. Zonder overleg van alles vervangen.( Is vast goed bedoeld) maar dit bedrag is de fiets echt niet meer waard! Ongelooflijk!

Zo jammer dit. Heb 5 jaar geleden bij Stella in Roden mijn fiets gekocht. Was zo tevreden. Wilde wel graag een nieuwe. Maar durf het niet meer aan bij dit bedrijf!

5 de maio de 2026

Resposta da Stella Fietsen

Dank u wel dat u uw ervaring zo uitgebreid met ons deelt. Het spijt ons te horen dat uw bezoek aan onze vestiging niet is verlopen zoals u had verwacht, zeker gezien uw eerdere positieve ervaringen met Stella. Dat u na uw herstel weer kon fietsen, maar vervolgens tegen meerdere teleurstellingen aanliep, begrijpen wij goed dat dit erg frustrerend is geweest.

Wij vinden het vervelend dat de communicatie, de beschikbare modellen en de afhandeling van de reparatie niet hebben geleid tot een prettig en duidelijk verloop. Zeker bij medische omstandigheden en herstel is zorgvuldige begeleiding extra belangrijk.

Uw feedback over de gang van zaken en de manier van informeren over werkzaamheden en kosten nemen wij serieus. Dit wordt intern teruggekoppeld zodat dit kan worden besproken met het betreffende team.

Wij hopen dat u ondanks deze ervaring weer met vertrouwen en plezier kunt blijven fietsen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We zijn in het filiaal in Wijchen…

We zijn in het filiaal in Wijchen geweest .We werden geholpen door Hasan een zeer vriendelijke en duidelijke man .Een goede uitleg zonder onzinverhaaltjes in een rustige omgeving geweldig geholpen door hem .Goede uitleg geen pressie om te beslissen pak je bedenktijd zei hij ik zet de fiets wel even weg 2 dagen later besloten om de fiets te halen .Ook zijn team zeer behulpzaam met extra controle en eigen spullen van ons op de fiets te plaatsen

8 de maio de 2026

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo prettig bent geholpen door Hasan in Wijchen en dat u de uitleg als duidelijk, rustig en zonder druk heeft ervaren.

Geweldig ook dat het hele team heeft meegedacht en u goed heeft geholpen met de controle en het overzetten van uw eigen spullen. Dat is precies de service waar wij voor staan. 😊

Wij wensen u veel plezierige en veilige kilometers toe met uw nieuwe fiets! 🚲

Gisteren met mijn Stella fiets bij Stella Houten gebracht

Gisteren met mijn Stella fiets bij Stella Houten geweest.
Wat een verbetering zeg,vergeleken met 2 jaar geleden.
De fietsenmakers zijn zo servicegericht en vriendelijk.
Ze blijven optimistisch zoeken naar een probleem en lossen het (in mijn geval) gratis op.
Fijn om te weten dat je hier weer terecht kan.

7 de maio de 2026

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo’n positieve ervaring heeft gehad bij onze vestiging in Houten en dat u de service als een duidelijke verbetering ervaart.

Geweldig om te lezen dat onze monteurs vriendelijk, servicegericht en oplossingsgericht te werk zijn gegaan en dat het probleem naar tevredenheid is opgelost. Dat is precies waar we naar streven.

Wij waarderen uw vertrouwen enorm en wensen u nog veel veilige en plezierige kilometers toe.

2 maanden bezig voor onderhoudsmelding

Ik ben al 2 maanden bezig om een onderhoudsafspraak voor mijn stella fiets te maken. Via de site een onderhoudsmelding gemaakt, maar hoorde lange tijd niets. Op de bevestiging van mijn vraag de vraag gesteld wanneer ik wat ging horen. Antwoord gekregen dat ze mijn melding naar Beverwijk hebben gestuurd en dat zij contact met mij op zouden nemen. Dit gebeurde niet. Heb diverse malen met Beverwijk geprobeert te bellen, maar daar wordt niet opgenomen. Krijg een stem aan de lijn die zegt dat ik maar een mail moet sturen. Laat dit nou net niet werken. Inmiddels mijn fiets naar een andere fietsenmaker gebracht want met Stella lukt het niet. Voor mij geen Stella meer.

7 de maio de 2026

Resposta da Stella Fietsen

Dank u wel dat u uw ervaring met ons deelt. Het spijt ons te horen dat het zo lastig is geweest om een onderhoudsafspraak te maken en dat u zich hierdoor niet geholpen voelde. We begrijpen goed dat dit erg frustrerend is, zeker wanneer u meerdere keren probeert contact op te nemen zonder duidelijk vervolg.

Door de drukte kan de bereikbaarheid van vestigingen helaas soms onder druk staan. Dat neemt niet weg dat wij begrijpen dat u sneller duidelijkheid had verwacht over uw onderhoudsverzoek.

Jammer om te horen dat u uiteindelijk voor een andere fietsenmaker heeft moeten kiezen. We nemen uw feedback serieus en gebruiken dit om onze communicatie en opvolging verder te verbeteren.

50.ooo km

Stella Vicenza gekocht 2021
Nu op 1-5-2026 de 50.000 km gepasseerd.
Fiets heeft normaal onderhoud gehad.
Motor en accu nog steeds 100%.
Hoop er nog lang mee te doen.
J.Huijzer

6 de maio de 2026

Beste heer Huijzer,

Hartelijk dank voor uw mooie bericht en gefeliciteerd met het bereiken van 50.000 kilometer op uw Stella Vicenza! Wat een indrukwekkende prestatie.

Fijn om te horen dat de fiets, motor en accu nog steeds zo goed functioneren en dat u deze zo goed heeft onderhouden. Dat is een prachtig voorbeeld van zorgzaam gebruik en regelmatig onderhoud.

Wij hopen dat u nog vele veilige en plezierige kilometers mag maken met uw fiets. 🚲

Waardeloze service..

Vandaag naar Stella Assen geweest,om mijn fiets te laten repareren,kon er niet terecht omdat ik geen afspraak had gemaakt.Terwijl ik voordat jullie failliet gingen er wel terecht kon zonder afspraak..
Bij een ander fietsenmaker kon ik er zonder afspraak wel terecht..
Waardeloze service,..
Geen aanrader..
Nul komma nul ster waard...

29 de abril de 2026

Resposta da Stella Fietsen

Dank u wel dat u uw ervaring met ons deelt. Het spijt ons te horen dat u niet direct geholpen kon worden in Assen en dat dit voor teleurstelling heeft gezorgd.

Wij werken op dit moment met afspraken om ervoor te zorgen dat klanten op een gepland moment zeker geholpen kunnen worden en om wachttijden voor iedereen zo goed mogelijk te beperken. Hierdoor kan het voorkomen dat er op drukke momenten geen directe inloopmogelijkheid is, zeker wanneer er al afspraken gepland staan.

We begrijpen dat dit anders kan aanvoelen dan u eerder gewend was en dat dit vervelend is ervaren. Uw feedback nemen wij mee in de verdere verbetering van onze service en communicatie hierover.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Afgelopen vrijdag met mijn fiets naar…

Afgelopen vrijdag met mijn fiets naar Stelle Best geweest voor wat kleine dingetjes. Snel geholpen en er is me ook uitgelegd hoe ik het probleem in het vervolg zelf kan verhelpen. Top service en zeer klantvriendelijk!

24 de abril de 2026

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u snel bent geholpen in Best en dat u ook duidelijke uitleg heeft gekregen om het probleem in de toekomst zelf te kunnen verhelpen.

We vinden het belangrijk dat u niet alleen geholpen wordt, maar ook met vertrouwen weer op pad kunt. Mooi dat u onze service als klantvriendelijk heeft ervaren.

Wij wensen u veel plezierige kilometers toe.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Erg goed geholpen bij aankoop van een…

Erg goed geholpen bij aankoop van een nieuwe fiets in de vestiging Wijchen.
Erg vriendelijk en behulpzaam personeel.
Duidelijke uitleg bij koop en aflevering.
Kortom, zeer te spreken over de Stella vestiging Wijchen!

25 de abril de 2026

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij de aankoop van uw nieuwe fiets in Wijchen en dat u de uitleg als duidelijk heeft ervaren.

Ook uw complimenten over de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het team waarderen we enorm. Daar doen we het voor.

Wij wensen u veel plezierige en veilige kilometers toe met uw nieuwe fiets.

Super fijne ervaring

Vandaag mijn nieuwe Stella opgehaald. Ik ben vorige week langs geweest om een fiets te vinden die echt bij mij past. Best een lastige opdracht zo bleek. Mt S. Voormotor. Lage instap. Ik moet met m'n voet bij de grond kunnen ivm mijn slechte knieën. Aad beloofde een zoektocht bij alle vestigingen om voor mij een fiets te vinden. Samen met Aad van Fietspiont die nu bij Stella werkt, een hele fijne fiets gevonden die perfect bij mij past. Superblij met de nieuwe fiets.
Aad, heel erg bedankt voor je hulp het goede advies en het vinden van deze fiets voor mij. Grt.Tineke

10 de abril de 2026

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank voor uw prachtige review! Wat fijn om te lezen dat u samen met Aad de perfecte fiets heeft gevonden die helemaal bij u past. We begrijpen dat dit geen eenvoudige zoektocht was, dus des te mooier dat het zo goed is gelukt.

Geweldig om te horen dat u zo blij bent met uw nieuwe fiets en dat u zich goed geholpen en geadviseerd voelt. Uw complimenten geven we uiteraard graag door aan Aad, dat zal hij zeker waarderen.

Wij wensen u heel veel fijne en comfortabele kilometers toe!

Waardeloze service

Vorig jaar gebeld voor reparatieverzoek. We kregen te horen dat we moesten mailen ivm doorstart. Gedaan en kregen automatische mail waarin stond dat er extreme lange wachttijden waren. In de winterperiode natuurlijk niet gefietst en nu gebeld waarom het zo lang duurde. Gaven aan dat ze bij waren maar dat we erachteraan hadden moeten bellen. Nu zitten er wellicht kosten aan verbonden omdat het nu buiten de garantie viel. Moest begrip hebben voor dat het chaos was( dat heb ik) maar andersom begrip is er niet. Waardeloos

22 de abril de 2026

Resposta da Stella Fietsen

Dank u wel dat u uw ervaring met ons deelt. Het spijt ons te horen dat dit zo is verlopen en dat u hierdoor het gevoel heeft gekregen dat er onvoldoende met u is meegedacht. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

We begrijpen dat de situatie rondom wachttijden en opvolging verwarrend en frustrerend kan zijn geweest, zeker in combinatie met de periode waarin u geen gebruik maakte van de fiets. Tegelijk begrijpen we uw punt dat u verwachtte dat dit vanuit onze kant verder opgepakt zou worden.

Uw feedback nemen wij serieus en gebruiken wij om onze communicatie en opvolging verder te verbeteren.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

In de vestiging in Breda zeer goed geholpen.

In de vestiging in Breda zeer goed geholpen door Reza. Hij dacht goed mee in oplossingen, waardoor we tevreden verder konden fietsen.

2 de abril de 2026

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen in onze vestiging in Breda en dat Reza met u heeft meegedacht in oplossingen. Dat doet ons goed om te horen.

We geven uw complimenten graag aan hem door. Nog vele fijne kilometers.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stella beverwijk een top winkel

Ik heb een heel goed gevoel gekregen bij Stella fietsen in beverwijk .
Verkoper Aad is een hele enthousiaste man die veel weet te vertellen over de fietsen ,hij wil je niks aansmeren maar heeft goed advies gegeven waardoor ik een prachtige fiets heb gekocht . Goede service gehad .
Één aanrader

9 de abril de 2026

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo’n goed gevoel heeft overgehouden aan uw bezoek aan onze winkel in Beverwijk.

We vinden het belangrijk om eerlijk en oprecht advies te geven, dus het is geweldig om te lezen dat u zich op uw gemak voelde en goed bent geholpen bij uw keuze. Uw complimenten geven we uiteraard graag door aan Aad, dat maakt zijn dag zeker helemaal goed. 😊

Veel plezier met uw nieuwe fiets en wij wensen u vele mooie kilometers toe! 🚲

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn fiets van Hilversum naar…

Mijn fiets van Hilversum naar Amersfoort gebracht door de anwb. Accu problemen. Ik ben keurig op de hoogte gehouden . Echt een super service . Wat heel erg fijn ook is. Ik ben 73 en wist niet hoe ik mijn fiets terug kon krijgen. Heeft een monteur de fiets thuis gebracht . Zo lief !!! Nog bedankt voor alles . Gr Marion

18 de abril de 2026

Beste Marion,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo goed op de hoogte bent gehouden en dat u onze service als prettig heeft ervaren.

We vinden het extra belangrijk dat alles goed geregeld is, zeker in situaties zoals deze. Mooi om te lezen dat onze monteur uw fiets weer netjes bij u thuis heeft gebracht. Dat doen we graag.

Nogmaals dank voor uw vertrouwen en wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe, zeker in het mooie weer.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bedenk voor je een Stella koopt

al sinds 2019 een Stella Livorno en voor het faillissement geen klachten zeer tevreden. Helaas is daar verandering in gekomen ik heb op dit moment de bediening kapot in principe een kleine reparatie die je zelf uit kan voeren. Helaas weigeren ze bij Stella het onderdeel op te sturen je moet het afhalen bij een servicecenter. Ik woon in Zeeland en moet dus 150 km rijden om het onderdeeltje op te halen omdat ze niet bereid zijn om het op de post te doen, ik vind dat niet een service wat je mag verwachten.
Het is gewoon een duidelijk verhaal zodra je een fiets wil kopen wordt je behandeld als een koning maar als het op service aankomt wordt het een stuk minder.

13 de abril de 2026

Beste klant,

Dank u wel dat u uw ervaring met ons deelt. Fijn om te horen dat u jarenlang tevreden bent geweest over uw Stella Livorno, al vinden we het jammer dat de huidige situatie voor u tot frustratie leidt.

Voor onderdelen geldt dat wij deze op dit moment via onze servicepunten verstrekken, zodat we kunnen waarborgen dat het juiste onderdeel wordt meegegeven en passend advies kan worden gegeven bij montage of vervanging. We begrijpen goed dat het voor u in Zeeland een grote afstand is om hiervoor te reizen.

Uw feedback hierover nemen wij serieus en we begrijpen uw punt over servicegemak. We zullen dit intern meenemen in onze evaluatie van hoe we onze onderdelenvoorziening verder kunnen verbeteren.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stella nunspeet: Goed advies en prettig zaken doen

Het verkoop team in Nunspeet is erg klantgericht. Luistert goed naar je wensen en komt met een eerlijk advies. Wij hebben voor de tweede keer 2 Stella fietsen gekocht in het volste vertrouwen dat deze weer net als de vorige fietsen 12.000 km ongestoord fietsplezier gaan leveren. De soepele afronding van het eindbedrag in ons voordeel wordt door ons ook ook gezien als een stukje waardering naar de klant toe.

10 de abril de 2026

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review! Wat fijn om te lezen dat u opnieuw zo goed bent geholpen door het team in Nunspeet en dat u het advies als eerlijk en klantgericht heeft ervaren.

Geweldig dat u voor de tweede keer voor Stella heeft gekozen en ons het vertrouwen geeft voor vele kilometers fietsplezier. Ook goed om te horen dat u de soepele afronding als waardering richting de klant heeft ervaren. Dat stellen wij zeer op prijs. 😊

Wij wensen u heel veel veilige kilometers toe met uw nieuwe fietsen. Zeker met het mooie weer. 🚲

Nieuwe fietsen

Nieuwe fietsen

Heb nieuwe fietsen gekocht bij stella fietsen wijchen. De verkoper Hassan was zeer klantvriendelijk gericht en meedenkend. Gaf eerlijk advies over passende fietsen bij je lichaams lengte.

8 de abril de 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen in Wijchen en dat Hassan u eerlijk en passend advies heeft gegeven. Daar hechten wij veel waarde aan. 😊

We geven uw complimenten graag aan hem door. Veel plezier met uw nieuwe fietsen en wij wensen u vele mooie kilometers! 🚲

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na vele problemen en ritten voor…

Na vele problemen en ritten voor reparaties binnen de eerste 4 weken na aanschaf zag ik het niet meer zitten en was mijn blijdschap geheel verdwenen en omgeslagen naar ergenis en boosheid. Mijn vertrouwen in Stella was weg. Klantvriendelijkheid, behulpzaamheid en meedenken in deze periode was dik in orde. Uiteindelijk is zoals afgesproken het gehele bedrag terug gestort op mijn rekening. Nu maar weer verder op mijn oude fiets.

7 de abril de 2026

Resposta da Stella Fietsen

Hartelijk dank dat u uw ervaring met ons deelt. Wat fijn om te horen dat ons team in deze lastige periode klantvriendelijk en behulpzaam is geweest en met u heeft meegedacht. Het spijt ons dat de fiets niet aan uw verwachtingen voldeed, maar we zijn blij dat het terugstorten van het volledige bedrag naar tevredenheid is verlopen.

Wij wensen u veel plezier met uw oude fiets en hopen dat u weer vele fijne kilometers kunt maken. 🚲

Team Stella

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.