Wij waren zeer verrast ,een heel enthousiaste medewerker .Eerst een telefoontje van Roland of hij niet te vroeg was met zijn komst, je kon al aan zijn stem horen dat hij er zin in had. Een wagen met... Ver mais
Net 2 elektrische fietsen gekocht bij Forza Woerden. Keurig netje geholpen door Xander en Leroy. Goede informatie gehad over o.a. service en verzekering. En een mooie prijs af kunnen spreken. Volste v... Ver mais
Ik heb een proeftest aan huis gehad, een fijne transport fiets uitgezocht. Leuke inruilprijs voor mijn andere transportfiets. Ga zeker genieten van mijn nieuwe fiets. Fijn geholpen, goede service en... Ver mais
Vanmiddag Roland van de Kolk met de grote groene Forza bus aan huis geweest. We hebben een aantal verschillende modellen goed uit kunnen proberen en daarbij een goede uitleg gekregen. Eigenlijk waren... Ver mais
Forza Fietsen is dé e-bikefamilie van Nederland. We combineren kwaliteit, vakmanschap en service om de beste e-bikes te maken.
Marconiweg 30, 8071 RA, Nunspeet, Holanda
Respondeu a 84% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ik heb vandaag een mooie fiets gekocht
In het filiaal Goes
Goed geholpen door Mathijs
Ben er zeer tevreden over
Ik kijk uit wanneer de fiets bezorgd word

2 mooie Forza fietsen gekocht ,goede uitleg door verkoper Mathijs ,
Tevreden hiermee
Afz Bob

Resposta da Forza Fietsen
Net voor Pasen in Nunspeet geweest. Mooie zaak. We hadden nog nooit op een ebike gefietst, dus dat was een bijzondere ervaring! Fietsen was ineens weer leuk! Hidde heeft ons goed advies gegeven en we hebben 2 ebikes gekocht. Nog even geduld en dan heerlijk fietsen!

Resposta da Forza Fietsen
Mensen laat u niet in de maling nemen en kijk beter bij uw fietsenmaker in de buurt.
Service ,Reacties etc kent Forza niet ,net als het berichtje van nschoonhoven met a.u.b. stuur mij een uitleg bericht etc ,hiervan verneem je niets.
Fatsoen kennen ze niet.
Inmiddels maar incassojuristen erop gezet .
Dus mensen laat u niet in de maling nemen met hun mooie praatjes etc.

Resposta da Forza Fietsen
Leroy, heeft mij uitstekend geholpen. Leroy denkt graag mee en komt met oplossingen. Geen poespas en kwam op mij eerlijk en oprecht over.

Resposta da Forza Fietsen
Super goed geholpen! Goeie service en fiets werd binnen 3 weken thuis afgeleverd!! Heel blij met de fiets

Resposta da Forza Fietsen
Leuk dat ik een nieuwe fiets heb van ramon

Resposta da Forza Fietsen
Nieuwe fiets gekocht. Zeer goede uitleg.
Ramon is een vriendelijke verkoper.

service oke
verkoop aan huis erg netjes door hidde

Resposta da Forza Fietsen
Lekker vlotte actie, ideaal de verkoper komt bij je thuis voor een proefrit én de prijzen zijn aantrekkelijk! Kortom ik heb besloten tot aankoop!

Resposta da Forza Fietsen
Heel fijn geholpen door Elvin!!!!
👍

Resposta da Forza Fietsen
Afgelopen zaterdag twee fietsen gekocht bij Forca. We zijn goed en vriendelijk geholpen door Hidde. Fijne service en duidelijke uitleg. Tevreden met onze aankoop!

Resposta da Forza Fietsen
De verkoper nam alle tijd en was heel vriendelijk en nadat wij nog een keer terug geweest zijn gaven ze ook goede service. De fietsen bevallen erg goed. Dit bedrijf is zeker een aanrader.

Resposta da Forza Fietsen
Hele goede service. En goed geholpen door Mathijs! Dank je wel.

Resposta da Forza Fietsen
De afspraak netjes optijd nagekomen. Een eerlijk en goed advies van Roland en een mooie inruilprijs voor mijn oude fiets.

Resposta da Forza Fietsen
Prettige vriendelijke verkoper. Duidelijke en goede uitleg. Voldoende fietsen in de bus om verschillende proefritten te maken.

Resposta da Forza Fietsen
Goede service, vooral aan huis als er wat is met een beurt komen ze aan huis, ideaal!
Met een nieuwe fiets net zo ze komen thuis en je mag een proefritmaken
Goed geholpen door roeland!

Resposta da Forza Fietsen
Wij zijn erg fijn geholpen. Er werd goed geluisterd naar het budget en er word goed meegedacht als er wat aanpassingen gedaan moeten worden aan de fiets om hem voor mij goed passend te maken. (Achteruittrap rem ipv handrem)Goede prijs voor een mooie fiets.

Resposta da Forza Fietsen
We werden prettig en netjes geholpen bij het uitzoeken van de fiets, die tot op heden naar volle tevredenheid functioneert. De levertijd zou 14 dage zijn. Toen we belden was het bedrijf slecht bereikbaar met lange wachttijden. Toen we de moed daarbij hadden opgegeven kwam het mailtje binnen dat de fiets klaarstond. En die hebben we dus opgehaald. Prima verder. Dus wegens slechte telefonische bereikbaarheid een sterretje minder. Voor het overige prima!

Resposta da Forza Fietsen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.