Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Net 2 elektrische fietsen gekocht bij Forza Woerden. Keurig netje geholpen door Xander en Leroy. Goede informatie gehad over o.a. service en verzekering. En een mooie prijs af kunnen spreken. Volste v... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb een proeftest aan huis gehad, een fijne transport fiets uitgezocht. Leuke inruilprijs voor mijn andere transportfiets. Ga zeker genieten van mijn nieuwe fiets. Fijn geholpen, goede service en... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Wij waren zeer verrast ,een heel enthousiaste medewerker .Eerst een telefoontje van Roland of hij niet te vroeg was met zijn komst, je kon al aan zijn stem horen dat hij er zin in had. Een wagen met... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vanmiddag Roland van de Kolk met de grote groene Forza bus aan huis geweest. We hebben een aantal verschillende modellen goed uit kunnen proberen en daarbij een goede uitleg gekregen. Eigenlijk waren... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Conserto de Bicicletas

Forza Fietsen is dé e-bikefamilie van Nederland. We combineren kwaliteit, vakmanschap en service om de beste e-bikes te maken.

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Respondeu a 84% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Niet altijd geloven wat ze beloven

Lage instap I bike gekocht met mijn eis dat ik met beide voeten bij de grond kan komen als ik nog op het zadel zit, mij is toegezegd dat dat zeker kan en in orde komt bij afleveren, maar helaas is dat achteraf niet mogelijk, ik heb dat gemeld en er zou contact worden opgenomen maar helaas niets meer gehoord! Jammer😢hoor.

2 de abril de 2026

Resposta da Forza Fietsen

Vervelend om te horen dat de fiets niet naar wens is. Zou je een mail willen sturen naar nschoonhoven@forzafietsen.nl met uw gegevens? Dan kan ik eens met je meekijken

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Niet naar website gaan

Wat een drama, ben alleen op website geweest en nu wordt ik dagelijks twee maal gebeld. Zelfs om kwart voor acht en dat is voor een 78 jarige vroeg!! Druk steeds weg en maak er spam van, helaas helpt niet. Vanmorgen teruggebeld om beklag te doen, maar te druk. Nou ja..

2 de abril de 2026

Resposta da Forza Fietsen

Onze excuses voor het ongemak. Onze telefoonlijnen zijn vanaf 08:30 uur geopend, wellicht is dat de reden waarom u er niet doorheen bent gekomen om ons terug te bellen.

Prettige zaak

Gastvrij, vriendelijk personeel en goede prijs. We komen zeker terug!
Boaz is een top verkoper!

28 de março de 2026

Resposta da Forza Fietsen

Leuk datj ullie bij ons langs zijn geweest! Bedankt voor de mooie review!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super fijn geholpen door joas

Super fijn geholpen door joas. Bij de aankoop van twee mooie e- bikes

31 de março de 2026

Resposta da Forza Fietsen

Bedankt voor de mooie review! We wensen je alvast veel veilige fiets kilometers :)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Heel slecht de Fa.Forza fietsen

Nu het echte verhaal van het malafidebedrijf FORZA fietsen.
Forza fietsen - beleid/service/opvoeding

Nu het juiste verhaal maar eens gaan vertellen hoe dit bedrijf de Consument ,laat ik maar zeggen "NAAIT"

Via Facebook zag ik een mooie advertentie staan van Forza met 2 halen en 1 betalen.
Nu ja waarom niet en brochure aangevraagd ,deze per email toegestuurd gekregen.
Wij zagen de Bologna Platino,mooie fiets en duur,maar ja er stond toch 2 halen en 1 betalen, dus proefrit aangevraagd.
Nu op 11 maart kwam Forza langs met de Bologna en na hiermee proef te hebben gefietst,beviel deze ons wel en gezegd
ok deze gaat het worden,want tenslotte 2 halen en 1 betalen wie wilt dit niet.
Helaas zei de bezorger dhr. Roland van de Kolk dit heeft alleen betrekking op de fietsen, welke op de afbeelding staan.
Dit zou kunnen ,nergens een uitzondering gezien maar ok omdat we 2 van de duurdere fietsen namen kregen we een mooie korting.
Er werd ook gelijk gevraagd willen jullie niet fietsen inleveren,alwaar wij zeiden dat dit niet het geval is.
Hierna besproken een aanbetaling te doen,alwaar we mee akkoord gingen en dit ook direct hebben gedaan.
Kort hierna kreeg ik een email met bevestiging van de 2 fietsen,echter met stomheid geslagen geen 2 Bologna's maar 1 en de andere een Giulia Cosmo.
Direct kontakt opgenomen met dhr.v.dKolk en gev raagd hoe kan dit.Hij vroeg is het een groot probleem,waarop ik antwoorde als ze vrij identiek zijn en geen echte verschillen dan ok.Nu dit was dus het geval aleen spatbord en voorlamp schenen anders te zijn volgens hem. (ook mij hier zeer netjes opgesteld)
Later kregen we een telefoontje van Forza om een afleveringsdatum door te geven,welke werd gesteld op woensdag 25 maart 2026.
Op woensdag 25 maart kwam de Fa Forza netjes op tijd bij ons aan en gezien het slechte weer gingen we de garage in met de
2 fietsen en werd ons allen verteld wat nodig was voor de fietsen, hierop gingen we ons huis in met de bezorger en kregen we
de papieren en werd er nog geprobeerd ons wat meer te verkopen,alwaar wij geen interesse in hadden.
Toen werd gezegd, hoe gaan we betalen,waarop ik zei "morgenochtend direct per bank,daar er een spaargeldslot op zit en dit 24
uur duurt eer deze eraf is. Direct werd dit afgeblokt want Nee er moest direct betaald worden,stond in de voorwaarden. Nooit gezien deze
en er is ons nimmer verteld er rekening mee te houden dat je direct moet betalen na ontvangst.Er werd toen telefonisch door de
bezorger kontakt opgenomen met Forza en daar kreeg hij te horen "NEE"direct betalen,ondanks dat ik zelfs een voorstel had gedaan van ok
betaal euro 1000 nu en de rest direct per bank na opheffen spaargeldslot.(hadden ze schijnbaar nooit van gehoord)
Nu ook dit was tegen de verkeerd gezegd want steevast direct betalen. Ik zei helaas dat gaat niet lukken nu waarop hij zei dan nemen we de fietsen per direct weer terug.
We waren zo uit het veld geslagen mijn vrouw en ik en voordat we het goed in de gaten kregen was de bezorger al weg en de 2 fietsen uit de garage eveneens.
Per direct een mail gestuurd naar Forza,echter het fatsoen kunnen ze niet opbrengen ook maar hierop te reageren (zegt al genoeg) het schijnt bij hun
dus alleen maar om verkoop en de rest "bekijk het maar" en per direct gezegd van de aankoop af te zien en de aanbetaling ook per direct te retourneren.
Na een week puur bij toeval kreeg ik van een bekende van mij te horen ,na het gebeuren verteld te hebben, Joh hebt je toestemming gegeven om de garage in te gaan
alsmede de fietsen mee te nemen. Ik zei nee heb niets gezegd we waren teveel met stomheid geslagen door een dusdanige opstelling van de fa, Forza en voordat we
het wisten was hij al weg. Nu zei hij dan hebben we hier te maken met huisvredebreuk alsmede ontvreemding van goederen ,alwaar op is aanbetaald en zou aangifte gaan doen.
Wil het nu niet direct op de spits drijven ,echter ot op heden toe nog steeds geen antwoord van de Fa.Forza en alsmede terug storting van het aanbetaalde. Allemaal tegen dovemans oren gezegd.
Nu de fa.Forza alsnog de gelegenheid gegeven om binnen 14 dagen na dagtekening het aanbetaalde te willen doen terugstorten op het opgegeven Ibannr/rekening,
mocht dit wederom uitblijven dan genoodzaakt stappen te ondernemen middels deurwaarder/kantongerecht.

Voor zover lieve mensen/consument de werkelijkheid hoe de Fa.Forza zijn klanten behandeld, dus bedenkt u goed.

25 de março de 2026

Resposta da Forza Fietsen

Vervelend om te horen dat de service niet naar wens is. Onze excuses hiervoor. Zou je een mailtje kunnen sturen naar nschoonhoven@forzafietsen.nl met uw gegevens en het verhaal? Zodat ik met u mee kan kijken. Ik hoor graag van u.

very good.

Customer friendliness and service: I'am satisfied.

26 de março de 2026

Thankyou for the review!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vandaag met zeer goed gebruikte Forza…

Vandaag met zeer goed gebruikte Forza e-bike van zoon naar Forza in Nunspeet gereden om advies te krijgen over repareren of vervangen.
Na goed overleg besloten ‘nieuwe’ occasion te kopen.
Als extra service, omdat er tijd was, is fiets rijklaar gemaakt en kon hij mee naar bijna jarige zoon.
Dankjewel Martijn en team Forza.

20 de março de 2026

Resposta da Forza Fietsen

Bedankt voor de uitgebreide review en fijn dat het zo snel allemaal opgelost is en de fiets gelijk mee naar huis kon :) Veel veilige fiets kilometers voor uw zoon!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super geholpen door Leroy van Forza…

Super geholpen door Leroy van Forza Woerden. Ik had al een Forza fiets maar het frame is voor mij te hoog. Nu aantal fietsen kunnen proberen en diverse hoogtes. Hij is speciaal voor mij een uur eerder opengegaan omdat dit voor mij het beste uitkwam.

20 de março de 2026

Resposta da Forza Fietsen

Wat fijn dat u nu weer een fiets krijgt met de juiste frame maat! Veel veilige fiets kilometers gewenst :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dennis kwam bij ons om de Forza fietsen…

Dennis kwam bij ons om de Forza fietsen te laten zien,we waren direct weg van de fietsen en zijn tot een mooie deal gekomen

19 de março de 2026

Resposta da Forza Fietsen

Bedankt voor de mooie review! En leuk dat jullie geslaagd zijn, we wensen jullie alvast veel veilige fiets kilometers :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Roland de verkoper dacht met ons mee

Roland de verkoper dacht met ons mee .
Hij was erg vriendelijk en niet pushen.
Na klachten over 3 jaar oude fiets een goede deal / oplossing gevonden.
Gelukkig maar. We zijn erg tevreden.

19 de março de 2026

Resposta da Forza Fietsen

Bedankt voor de mooie review! Fijn dat na klachten er een goede oplossing is gekomen. We wensen je weer veel veilige fiets kilometers toe:)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dennis van den Biggelaar is gekomen

Dennis van den Biggelaar is gekomen, proefrit gemaakt en een leuke deal kunnen maken. Helemaal perfect.

17 de março de 2026

Resposta da Forza Fietsen

Bedankt voor de mooie review! We wensen je veel veilige fiets kilometers alvast!

Tevreden klant

Tevreden klant, Martijn b dankt

16 de março de 2026

Resposta da Forza Fietsen

Bedankt voor de mooie review!

Forza Roland

Vorige week maandag is Roland bij mij aan huis geweest. Hij had diverse elektrische fietsen mee, zodat ik kon testen wat de verschillen waren. Zo kon ik voor mijzelf een passende fiets kiezen.

Hij belde mij van te voren op dat hij onderweg was. Ik kreeg een hele fijne inruilkorting! Hij kon mijn vragen beantwoorden en wist veel informatie over de fietsen en de mogelijke accessoires te vertellen.

Ik wacht nu op de levering van de fiets!

Bedankt voor de goede ervaring.

9 de março de 2026

Resposta da Forza Fietsen

Wat fijn dat de ervaring aan huis zo goed in de smaak is gevallen en je uiteindelijk een keuze hebt kunnen maken. We wensen je alvast veel veilige fiets kilometers :)

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Deels opgelost, maar

Deels opgelost. Nu bij de inruil wel meegedacht en gekeken qua framemaat en afstelling. De meerprijs voor deze fiets is te fors in mijn ogen. De 1e fiets framemaat was verkeerd opgemeten en geadviseerd.
Daardoor noodgedwongen nu een andere fiets. Alles bij elkaar een heel prijzig foutje waar ik als klant helaas de rekening voor betaal.

13 de março de 2026

Resposta da Forza Fietsen

Bedankt voor de mooie review!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Forza geen outlet fiets maar een tweedehands fiets met zeer slechte accu

In januari heb ik een outlet fiets aangeschaft bij Forza fietsen. Na levering bleek dat de accu binnen een een 50 kilometers bijna leeg was. Tevens bleek dat er diverse mankementen aan de fiets waren. Vervolgens heb ik contact gehad met Forza en heeft men een zwaardere accu geleverd waarvoor ik €250 extra moest betalen. Ik heb hierover contact gehad met een medewerker maar ik ontving alleen maar een reactie dat de geleverde fiets een tweedehands fiets is en geen nieuwe fiets en dat de accu duur afhankelijk is van diverse omstandigheden zoals het weer, bandenspanning enz, De gehele gang van zaken wat daarna heeft afgespeeld is ronduit niet klantvriendelijk.
Forza geeft aan outlet fietsen te verkopen maar het zijn eigenlijk tweedehands fietsen. Forza is er alleen op uit om extra inkomsten op te halen ipv kwaliteit leveren en klantvriendelijk zijn.
De firma Forza fietsen belazerd de boel.

6 de março de 2026

Resposta da Forza Fietsen

Wat vervelend om te horen dat de fiets niet naar verwachting is. Onze excuses hiervoor. Zou je een mailtje naar nschoonhoven@forzafietsen.nl kunnen sturen met je gegevens? Dan kan ik eens meekijken.

Vriendelijk en toch commercieel

Vriendelijk en toch commercieel, natuurlijk willen ze je graag een fiets verkopen maar meneer was heel vriendelijk. En zonder enig probleem of druk een keuze kunnen maken.
Dank je wel Roland

12 de março de 2026

Resposta da Forza Fietsen

Wat fijn om te horen dat het zo goed verlopen is. We wensen je veel veilgie fiets kilometers en bedankt voor de prachtige review!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.