Bestilte 3 natur billeder som jeg modtog ret hurtigt. Billederne var utrolig smukke men desværre var glasset i rammerne gået itu i forsendelsen. Kontaktede firmaet og fik svar kort tid efter, hvo... Ver mais
A empresa respondeu
Smukke billeder og rammer. Martin er meget behjælpelig. Jeg kan på det varmeste anbefale, at du gør dit næste køb her.
A empresa respondeu
Hos Foto Factory bringer vi naturen ind i dit hjem med vores eksklusive samling af naturfotografi. Hver plakat fortæller sin egen historie og fungerer som et vindue til den skønne danske natur. Siden 2010 har vi som familieejet virksomhed fokuseret på at levere høj kvalitet og service. Vi værdsætter den unikke kombination af dansk design og skandinavisk æstetik i vores produkter, som er designet til at skabe ro og harmoni i dit hjem. Vores mission er at inspirere til en dybere forbindelse med naturen gennem vores kunst. Oplev skønheden og roen fra naturen, og lad os hjælpe dig med at gøre dit hjem endnu mere indbydende.
Bådehavnsgade 53 S, 2450, København SV, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta da Foto Factory
Det er en virksomhed der overholder det de lover, og de svare samme dag som man skriver. Vi bestilte 5 fantastiske flotte billeder med ramme, og de blev den dag de lovede. Så de har arbejdet i weekenden for at få dem færdige.

Resposta da Foto Factory
Bestilte 3 natur billeder som jeg modtog ret hurtigt.
Kontaktede firmaet og fik svar kort tid efter, hvor de beklagede og ville sende nye afsted kort tid efter.
Så en god oplevelse og flotte billeder.

Resposta da Foto Factory
Smukkeste fotografier, rimelige priser og god service! Vi har hele huset fyldt med jeres flotte fotos

Resposta da Foto Factory
Hurtig levering og smukke plakater i jeres webshop
Jeg nyder min fra Langeland
Vender tilbage i nær fremtid

Meget meget tilfreds giver jer et. 10 tal med pil op

Resposta da Foto Factory
I min søgen efter et smukt naturbillede, faldt jeg over Foto Factory. Et lille seriøst firma, som tager de smukkeste og enkle billeder, som ofte udstråler ro. De er meget imødekommende og jeg vil bestemt anbefale firmaet. De svarer hurtigt og seriøst og kan f.eks. oplyse lige præcist, hvor det enkelte billede er taget. Hvis man har særlige ønsker, er de meget fleksible til at finde løsninger f.eks. ift hvordan og hvornår man kan få et billede leveret.
Hvis man fortryder, er de stadigt meget samarbejdsvillige. Mange stjerner herfra :)

Resposta da Foto Factory
Jeg har købt nogle billeder hos Fotofactory - altid fra Thy og især fra området omkring Vorupør.
Vorupør er nemlig et sted jeg tager over til, når jeg har brug for at lade op. Jeg elsker området der og også resten af Thy.
Og derfor er det virkelig skønt, at kunne handle et sted, som har så smukke naturbilleder i den mest lækre kvalitet, og hvor service og levering er helt i top.
Hos Fotofactory har de naturbilleder af mange dejlige steder fra Danmark, Færøerne, Skotland og Sverige.

Resposta da Foto Factory
Flot billede, der lever op til indtrykket på hjemmesiden, og meget god service.

Resposta da Foto Factory
Flot billede og hurtig levering og sikker indpakning 👌
Hurtig og effektiv service samt levering og et yderst tilfredsstillende produkt

Resposta da Foto Factory
Hurtig levering og god kvalitet
Jag köpte två tavlor med träram, båda ramarna var spruckna i hörnen där dom var ihopspikade.
Bilderna var också mörkare än dom såg ut på er hemsida.
Fick nya tavlor ! Hela ramar och bättre bilder.
Proffsigt jobbat av Foto Factory 👍 väldigt nöjd.
Tack!

Resposta da Foto Factory
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.