Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte 3 natur billeder som jeg modtog ret hurtigt. Billederne var utrolig smukke men desværre var glasset i rammerne gået itu i forsendelsen. Kontaktede firmaet og fik svar kort tid efter, hvo... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Smukke billeder og rammer. Martin er meget behjælpelig. Jeg kan på det varmeste anbefale, at du gør dit næste køb her.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I min søgen efter et smukt naturbillede, faldt jeg over Foto Factory. Et lille seriøst firma, som tager de smukkeste og enkle billeder, som ofte udstråler ro. De er meget imødekommende og jeg vil bes... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er en virksomhed der overholder det de lover, og de svare samme dag som man skriver. Vi bestilte 5 fantastiske flotte billeder med ramme, og de blev den dag de lovede. Så de har arbejdet i weekend... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de pôsteres e gravuras

Escrito pela empresa

Hos Foto Factory bringer vi naturen ind i dit hjem med vores eksklusive samling af naturfotografi. Hver plakat fortæller sin egen historie og fungerer som et vindue til den skønne danske natur. Siden 2010 har vi som familieejet virksomhed fokuseret på at levere høj kvalitet og service. Vi værdsætter den unikke kombination af dansk design og skandinavisk æstetik i vores produkter, som er designet til at skabe ro og harmoni i dit hjem. Vores mission er at inspirere til en dybere forbindelse med naturen gennem vores kunst. Oplev skønheden og roen fra naturen, og lad os hjælpe dig med at gøre dit hjem endnu mere indbydende.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Fejl i print blev hurtigt fikset 👌🏼

Fejl i print blev hurtigt fikset 👌🏼
Jeg modtog et print med en fejl, skrev til kundeservice og de svarede med det samme at de ville sende et nyt, som jeg modtog i dag. Super fin service, og virkeligt flotte print i god kvalitet 🙏🏼

11 de julho de 2024

Hej Katrine,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at vi hurtigt kunne løse problemet, og at du er tilfreds med både vores service og kvaliteten af vores prints. Det betyder meget for os.

Venlig hilsen,
Martin Bay / Foto Factory

Hurtigt og nem hjemmeside

Hurtigt og nem hjemmeside
Hurtigt levering
Gode produkter

13 de junho de 2024

Resposta da Foto Factory

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med vores hjemmeside og produkter. Vi ser frem til at betjene dig igen.

Virkelig flot plaket

Virkelig flot plaket, flotte farver , go kraftig kvalitet, så plakaten ikke skrider/folder inde i billedrammen..

5 de junho de 2024

Resposta da Foto Factory

Tak for den flotte bedømmelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med plakaten og dens kvalitet. Vi gør os umage for at levere gode produkter der holder. Tak for din støtte!

God oplevelse!

4 de janeiro de 2024

Resposta da Foto Factory

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt du har haft en godt oplevelse. Mvh Martin Bay // Foto Factory

Gennemført kvalitet

Hurtig levering og altid inden for forventet tid. Køber du samme størrelse af plakat og ramme, er billedet naturligvis sat perfekt i glas og ramme ved levering.
Fotoprintet er af høj kvalitet, og den rå natur gengives så smukt i f.eks. natur ege rammerne - alt er gennemtænkt og lækkert!

27 de junho de 2022

Resposta da Foto Factory

Tusind tak for din anmeldelse. Det er så dejligt vi har levet op til dine forventninger og levere en god service og høj kvalitet. Mvh Martin Bay -- Fotograf

Fine fotos

Flotte fotos. God service. Hurtig levering.

19 de junho de 2022

Resposta da Foto Factory

Tusind tak for dit svar. Det så dejligt at slutte ugen med en perfekt bedømmelse. Mange hilsner, Martin Bay // Fotograf

Smukke motiver/fotos i særklasse

Smukke motiver/fotos i særklasse, som sjældent er set. Og meget imødekommende i forhold til individuelle ønsker. Kan kun give mine bedste anbefalinger.

31 de maio de 2022
Avaliação não solicitada

Resposta da Foto Factory

Tusind tak for din gode anmeldelse. Det gør os altid glade når vi har gjort det godt og vores kunder også er begejstret for vores fotografier. Mvh Martin Bay // Fotograf

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har modtaget de smukkeste plakatter

Har modtaget de smukkeste plakatter. Der er så meget dybde i billederne og kvaliteten er helt fantastisk ❤️
Jeg har aldrig set så smukke naturbilleder før ❤️

29 de maio de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais