Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi hade oturen att få ett måndagsexemplar och behövde göra en reklamation. Kundtjänst svarade snabbt, var trevliga och återkopplade snabbt igen efter att vi bifogat bilder. Utan minsta krångel fick vi... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Roupas
  2. Loja especializada em roupas íntimas

This is Frank Dandy. Frank Dandy is an avant-garde underwear fashion brand. The Frank Dandy Superwear brand was created in the beginning of the 21st century as a reaction against the boring, single coloured, men’s underwear fashion. A series of patterned underwear was launched together with marketing that, in a daring fashion, challenged the traditional view of men’s underwear.

Informações de contato

3,1

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

354 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

KÖP INTE

Beställde en hoodie och en väst för snart 3 veckor sen och de har inte ens skickat de så bedrövligt oseriösa KÖP INTE!!!

4 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beställde på kampanj 2 betala för 1…

Beställde på kampanj 2 betala för 1 missat att man va tvungen att lägga 2st i varukorgen för att ta del av erbjudandet. När jag fått min beställning vart jag förvånad att dom bara skickat 1 packet varpå jag maila kundservice och dom skicka 1st till utan debitering. Fantastiskt kundservice

16 de abril de 2026

Kundservice i världklass

Kundservice i världklass, vid minsta lilla fråga eller problem så svarar deras kundservice snabbt och är extremt lösningsorienterande.
Sen ska man inte glömma att produkterna är fantastiska också!

25 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

"inte gå på bilderna när du lägger din beställning"

Kalsongerna jag beställde var inte i närheten samma produkt som på bilden. Svaret jag fick av kundtjänsten var "inte gå på bilderna när du lägger din beställning.". Så man ska alltså inte utgå från bilderna ni lägger upp när man handlar hos er? Vilket skämt till bemötande.

2 de março de 2026

Väldigt dåligt kundtjänst

Väldigt dåligt kundtjänst jag har skickat ett meddelande via deras hemsida för en vecka sedan och har fortfarande inte fått svar. Kommer inte handla här mer. Rekommenderas EJ!

2 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kundtjänst som inte svarar!!

Jag har skrivit två ggr till kundtjänst för att kag har problem med att skicka tillbaka en vara då den var för liten. Gjorde en retur enligt deras hemsida och fick ett mail med returkvitto och en j***a QR-kod!? Men ingen returfraktsedel (som det står i informationen i mailet att jag ska klistra på paketet för att skicka tillbaka) Får ingen hjälp och vet inte vad jag ska göra! Kommer väl alltså tvingas betala för en vara jag inte vill ha.

29 de janeiro de 2026

Excellent customer service

Excellent customer service. Had some problems with the boxers, as they were a bit odd quality. They didnt hesitate and gave med compensation asap.

27 de janeiro de 2026

Super good quality

Super good quality - so I bought 30 boxer underwear plus socks. Will order more now that I know that the brand has this super good materials as other more expensive brands. Can highly recommend to buy men’s underwear!

21 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Frank Dandy har blivit katastrof!

Frank Dandy har blivit katastrof!
Spara dig själv problem och beställ aldrig från dem.

Jag gjorde min första beställning i mitten av december. När jag fick hem paketet så saknades en vara. Jag mailade deras support och fick som svar att varan var slutsåld. Observera att jag hade betalat för allt direkt. Supporten skrev att jag skulle få pengarna tillbaka för den varan. Det har gått 10 dagar sedan dess och jag har inte sett röken av några pengar.

Sen får jag skylla mig själv för jag gjorde ytterligare en beställning efter detta. De har/hade erbjudande betala för en få två. Det gick att beställa varan från hemsidan. Jag borde inte blivit förvånad när den ena varan saknades. Så jag antar att den också var slut. Definitionen av idioti får jag ta på mig.

Vilket skämt de är.
Synd då jag gillar deras boxershorts.

14 de janeiro de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Just Crickets

They are selling things that are apparently out of stock, even though their website claims they have them.

I've been waiting several days for them to ship, and when I first contacted them, they said they were waiting for a restock. It would be decent to apologize more sincerely. I ordered things from another brand and had similar stock issue but they sent a gift and apologized profusely for the wait.

Im not impressed with this company as of right now.

8 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Helt sjukt säljer saker dom inte har i…

Helt sjukt säljer saker dom inte har i combodeals o sen inte informerar innan dom skickar ut o bara tar betalt för skakerna du egentligen inte vill ha. Total scam. Beställ inte från dem nånsin! Usel kundtjänst när påvisat problem. Lovade fixa men dom scammade vidare! Undvik!!!!

3 de dezembro de 2025

Uncomfortable

Uncomfortable, impossible to make a return. You need to pay up til the same as the worth of the product.

6 de dezembro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.