Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beställde på kampanj 2 betala för 1 missat att man va tvungen att lägga 2st i varukorgen för att ta del av erbjudandet. När jag fått min beställning vart jag förvånad att dom bara skickat 1 packet var... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag har skrivit två ggr till kundtjänst för att kag har problem med att skicka tillbaka en vara då den var för liten. Gjorde en retur enligt deras hemsida och fick ett mail med returkvitto och en j***... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi hade oturen att få ett måndagsexemplar och behövde göra en reklamation. Kundtjänst svarade snabbt, var trevliga och återkopplade snabbt igen efter att vi bifogat bilder. Utan minsta krångel fick vi... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kalsongerna jag beställde var inte i närheten samma produkt som på bilden. Svaret jag fick av kundtjänsten var "inte gå på bilderna när du lägger din beställning.". Så man ska alltså inte utgå från bi... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Roupas
  2. Loja especializada em roupas íntimas

This is Frank Dandy. Frank Dandy is an avant-garde underwear fashion brand. The Frank Dandy Superwear brand was created in the beginning of the 21st century as a reaction against the boring, single coloured, men’s underwear fashion. A series of patterned underwear was launched together with marketing that, in a daring fashion, challenged the traditional view of men’s underwear.

Informações de contato

3,1

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

354 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Först beställer jag till en paketbox

Först beställer jag till en paketbox, då väljer dom att skicka den som ett brev till adressen som paketboxen ligger på vilket resulterade i att jag inte fick mitt paket. Sen får jag ett nytt paket och då gör dom om samma misstag vilket jag lyckades rädda. När jag sen öppnar paketet saknas en vara. Jag beställer då ett nytt paket och då gör dom om samma misstag igen. Helt otroligt dåligt….

23 de outubro de 2025

10 out of 10

10 out of 10. The item I ordered had a defect. No discussions, they just replied that a new one was on its way. Fast, professional and just a really good impression. Thanks to Denise at customer support!

9 de outubro de 2025

Disapointed with everything

The delivery took twice as long as they said. The 'Tailored Ease' pants did not live up to the expectations. You also have to pay for returning the order. I'll never shop from Frank Dandy again.

22 de setembro de 2025

Beställ inte!!

Skickade inte ut hela ordern ”för att det blev fel i lagret”. Gjorde ingen korrektion på summan av det beställda. Meddelande inte om ändringarna i ordern. Skickade inte med en följesedel som kunde visa detta. Personal nonchalant på kundservice, väntat 8 dagar på svar från senaste kontakt. Inga pengar återbetalda.

26 de agosto de 2025

Bluff

Kvalitén suger, går sönder vid första användning.
En tredjedel av beställningen levererades, blir tvungen att själv kontakta kundtjänst och efterfråga vart resten är.
Slut var svaret, bad om återbetalning.
Blev lovad pengarna, skulle dröja 5 dagar ”på grund av Klarna”, inte för att jag betalade via Klarna men visst….
Nu har snart två veckor passerat utan återbetalning.

Så detta är ett jäkla bluff-företag som borde bojkottas.

29 de julho de 2025

Undvik!

Usel service. Fick endast bikinöverdel ej trosorna som hör till. Ingen användning av halv bikini. När man fyller i formulär för retur finns plötsligt inte beställningen.

24 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Size is not at all what i expected

Size is not at all what i expected. Do not buy the Bras they do not fit unless you have fake tits. Also there is no way to shere/rate your experience on the site.

9 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Exchange rate for Swiss customers very bad

I liked their underwear. For some reason they didn't bother adjusting their exchange rate for Switzerland. Now if I would order, I'd have to pay 30% more than if I'd order to a german address, and this is before shipping and taxes! I sent them a message, but they didn't reply yet. I hope they reconsider this.

7 de julho de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Fick helt fel varor skickade till mig

Fick helt fel varor skickade till mig. Kundtjänsten var dock snabb och hjälpsam, vilket räddar betyget – annars hade det blivit en etta. Tyvärr innebar felskickningen att presenten jag beställt inte hann fram i tid, trots att beställningen lades tio dagar innan födelsedagen.

4 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Saknades en vara i min första och enda…

Saknades en vara i min första och enda beställning lagd från detta företag. Finns ingen som helst smidighet i kontakt med kundtjänst. La min beställning för 3v sen, fick hem paketet 2 dagar senare, skrev direkt utan återkoppling. Har fortfarande inte fått återkoppling.
Känns otroligt oseriöst.

17 de junho de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.