Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Freeviews est une bonne expérience car elle nous permet d’essayer des produits gratuitement sans devoir les acheter pour savoir s’il nous plaise ou non. Le personnel est également très gentil et réac... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Leuke website om producten te reviewen. Als je eenmaal een keer wat hebt mogen testen en je doet dit netjes op tijd dan, heb ik gemerkt, kom je eerder in aanmerking voor ene volgend product. Heb nu lu... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eine sehr gute Tester Plattform, die super zuverlässig und transparent ist. Man kann hochwertige Neuheiten völlig kostenlos testen und (teilweise gegen einen kleinen Obolus oder gar umsonst) behalten.... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Freeviews heeft duidelijk in hun mail aan wat ervan je verwacht wordt en op welke manier dit moet gebeuren. Freeviews heeft leuke producten waar je je op in kan schrijven. De afhandeling en dan bedo... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de marketing na Internet

Bij freeviews kun je de nieuwste producten testen in ruil voor jouw mening in de vorm van een online review

Informações de contato

4,8

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

102 avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altijd leuke producten om te testen

Altijd leuke producten om te testen, goede opvolging en altijd super lieve berichtjes of mailtjes van Freeviews.
Tijdig een herinnering wanneer je op de gevraagde websites je eerlijke mening kan geven.
Ik hoop dat ik nog heel veel producten mag uittesten via Freeviews.nl

5 de dezembro de 2024

superleuk cadeautje

Ik vond het super om een cadeautje te krijgen dat zo kwaliteitsvol was. Ik kon dan ook zonder meer mijn positieve ervaring delen met andere bezoekers.
Het enige nadeel… dat je maar heel soms mag meedoen. 😀

5 de dezembro de 2024

Super!…

Al een hele tijd mag ik voor freeviews af en toe reviews schrijven en altijd verloopt dit super! Communicatie is geweldig, levering ook en wanneer je een product eerst moet kopen en daarna de terugbetaling krijgt verloopt dit ook altijd vlekkeloos! Echt super!

11 de novembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Al geruime tijd test ik producten…

Al geruime tijd test ik producten vanuit Freeviews, ik kan hier alleen maar positief over zijn. Er is een duidelijke communicatie. Op vragen wors goed gereageerd. Wanneer je vragen hebt over een product tijdens het testen word dit hee goed opgenomen met fijne feedback.

11 de novembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

This is the first time I've worked with…

This is the first time I've worked with freeviews and I'm beyond happy and satisfied! Nice and kind people, quick response and help, instant refund deposit. Keep up the good work, hope to work with you again soon!
Greetings from Sweeden, Nektarios

4 de novembro de 2024

Droog kattenvoer, koptelefoon

Ik ben erg blij met de service van freeviews.nl. Ze bieden zeer hoogwaardige en interessante producten aan om helemaal gratis te testen, in ruil voor een paar eerlijke reviews over het geteste product. De manager is ook erg prettig in de omgang en heeft altijd contact. Ze geven duidelijke instructies en sturen ze snel op. Ik ben erg blij dat ik een keer een test heb aangevraagd. Aanbeveling.

10 de junho de 2024

Eerste ervaring met freeviews.nl

Dit was mijn eerste ervaring met freeviews.nl en hopelijk niet mijn laatste!!! Het contact was erg aangenaam en vlot. Altijd even vriendelijk...een vlotte levering en goede opvolging. Ze doen wat ze zeggen op een erg vriendelijke en begripvolle manier. Graag tot binnenkort😉

29 de agosto de 2024

Top service

Altijd goede duidelijke communicatie en vriendelijke. Bij foutje door review te plaatsen krijg je een WhatsApp berichtje om aan te passen. Producten altijd deskundig en op tijd geleverd.

Geweldig

Geweldig! Ik ben al een aantal jaar lid en heb al tientallen producten mogen testen. Denk hier bij aan producten als pannen, makeup, gezichtsproducten etc. Van onder andere merken als Dior & Nivea. Ik zou dit iedereen aanraden. Het is geheel gratis.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Freeviews is altijd een win-win!

Ik krijg regelmatig de kans om voor Freeviews een product te testen. Je krijgt het product thuis gestuurd en je mag het dan uitvoerig testen. In ruil hiervoor moet je dan jouw eerlijke mening geven over hoe de test is meegevallen. De begeleiding over hoe je te werk moet gaan wordt altijd goed uitgelegd en je kan altijd om uitleg vragen wanneer er iets niet duidelijk zou zijn. Ik vind het een geweldig initiatief om nieuwe producten te leren kennen. Het is echt een win-win!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Freeviews… doe zeker mee!

Heel regelmatig wordt er door Freeviews een product voorgesteld waar je al dan niet wordt voor uitgekozen om dit te testen, helemaal gratis. Je wordt dan stap voor stap bijgestaan door vriendelijke Ilse, de verantwoordelijke van dit platform. Ik kijk telkens uit naar een nieuw product zoals dagcrème, parfum,… En dan maar hopen dat ik mag deelnemen… Freeviews… neem zeker een kijkje! 😉

5 de agosto de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Doe al een tijdje testen met freeviews

Doe al een tijdje testen met freeviews. Alles is perfect geregeld, duidelijke instructies, leuke producten om te testen. Verloopt allemaal heel netjes. Veel verschillende producten maakt het leuk. Zeker een aanrader om je in te schrijven!

13 de agosto de 2024

Super communicatie

Ik ben niet iemand die snel reviews schrijft maar wat een topbedrijf. Duidelijke verwachtingen. Persoonlijke benadering en gewoonweg een super communicatie.

12 de agosto de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Werken met Freeviews is top!

Werken met Freeviews is top!
Je kan gratis producten uittesten en dit zijn steeds kwaliteitsproducten, parfum, maquillage, en andere dingen. Communicatie verloopt heel vlot, nooit enig probleem gehad.
Een aanrader!!

12 de agosto de 2024

Test karmy Eukanuba

Wysyłając zgłoszenie nie spodziewałam się tak dobrej współpracy. Testowalismy karme Eukanuba. Przesyłka przyszła ekspresowo. Worek karmy był ogromny i starczył na całe 6 tygodni karmienia 80 kg psa. Kontakt z pracownikiem przez WhatsApp ułatwiał współpracę. Test karmy był czystą przyjemnością, zarówno dla nas jako właścicieli jak i naszego pieska 😊

15 de julho de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.