Freeviews est une bonne expérience car elle nous permet d’essayer des produits gratuitement sans devoir les acheter pour savoir s’il nous plaise ou non. Le personnel est également très gentil et réac... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Leuke website om producten te reviewen. Als je eenmaal een keer wat hebt mogen testen en je doet dit netjes op tijd dan, heb ik gemerkt, kom je eerder in aanmerking voor ene volgend product. Heb nu lu... Ver mais
Eine sehr gute Tester Plattform, die super zuverlässig und transparent ist. Man kann hochwertige Neuheiten völlig kostenlos testen und (teilweise gegen einen kleinen Obolus oder gar umsonst) behalten.... Ver mais
Freeviews heeft duidelijk in hun mail aan wat ervan je verwacht wordt en op welke manier dit moet gebeuren. Freeviews heeft leuke producten waar je je op in kan schrijven. De afhandeling en dan bedo... Ver mais
Detalhes da empresa
Bij freeviews kun je de nieuwste producten testen in ruil voor jouw mening in de vorm van een online review
Informações de contato
Lutmastraat 121-E, 1073GT, Amsterdam, Holanda
- +31 6 24 19 56 67
- contact@freeviews.nl
- freeviews.nl
Fijne communicatie
Fijne communicatie, leuk product mogen testen!
Fijn platform om producten te testen
Fijn platform om producten te testen. Eenmaal aangemeld, geef je zelf aan waar jouw interesses liggen Ik heb al diverse producten van uiteenlopende merken mogen testen. Het contact met FreeViews is altijd prettig en ze zijn goed bereikbaar. Alles verloopt netjes en correct.
leuk duidelijk en eerlijk
Altijd eerlijk en duidelijk in hun handelingen, geen onnodige emails en vrijwel altijd iets leuks gaande. Daarbij komt dat de interactie altijd heel aangenaam is
Leuk bedrijf en leuke producten!
Ik ben echt mega tevreden over dit bedrijf. Als betrouwbare tester kan ik zeggen dat er altijd leuke producten voorbij komen om uit te mogen proberen en mijn ervaring te delen en zo consumenten te mogen helpen. Het contact verloopt vlot en gemakkelijk via e-mail en Whatsapp. Als je bent uitgekozen als tester hoor je dit heel snel. Daarnaast heb je de producten ook vlug in huis. Het personeel is altijd vriendelijk, behulpzaam waar nodig en ik ben altijd goed geholpen.
Freeviews ken ik al een tijdje en is steeds correct in communicatie
Freeviews ken ik al een tijdje en is gewoon super. Bij aanmelding voor het testpanel, geef je aan welke produkten je zou willen testen. Indien je tot de geselecteerden behoord, komt het produkt snel naar je toe en ga je uitgebreid aan het testen en krijg je voldoende info over hoe de test zal verlopen. Steeds een snelle en correcte communicatie via whattsapp. Een aanrader !
Een aanrader !
Heel interessant om leuke produkten te testen in ruil voor een review, een aanrader!
Jarenlang lid en dik tevreden!
Al jaren lid van Freeviews en dik tevreden.Heel gevarieerde review-acties dus er zit altijd wel iets bij wat je interesse heeft. Daarnaast mag je de artikelen vaak houden, maar af en toe bij duurdere artikelen mag je ze overkopen voor een gereduceerde prijs. Al met al een heel fijn platform, betaalt ook altijd netjes de aangekochte artikelen binnen de afgesproken termijn terug.
Een betrouwbaar bedrijf.
Een betrouwbaar bedrijf.
Voor freeviews heb ik nu al verschillende producten getest. Ik vind het altijd heel leuk om producten te testen, zo leer ik ook om goed te kijken naar een product.
Als er vragen zijn kunnen ze makkelijk via whatsapp gesteld worden en krijg je snel een goed antwoord.
Soms mag je het product houden en soms mag je het tegen een zeer gereduceerd tarief kopen of als je dat niet wilt kun je het gratis terugsturen. Je geld krijg je altijd, kan soms even duren, maar er zijn nog nooit problemen mee geweest.
Altijd snelle reactie en leuke acties
Altijd snelle reactie, leuk om artikelen te testen en soms mag je ze houden
Fijne organisatie om producten te testen
Freeviews helpt om producenten en consumenten bij elkaar te brengen door laatstgenoemde producten te laten testen en de ervaringen daarover te delen. Freeviews is altijd heel helder in wat ze verwachten in hun campagnes en ze reageren altijd snel en adequaat op berichten.
Supervriendelijk en snelle communicatie
Freeviuews, ze zijn een erg coole groep, altijd met eerlijkheid en duidelijkheid in hun e-mails wanneer ze uitleggen hoe je een product kunt proberen. En wanneer het tijd is om het product en hen te retourneren, is je geld heel eenvoudig en snel terug te sturen. De waarheid is dat ik geen woorden heb om ze te beschrijven.
Een leuke test panel waar je kennis…
Een leuke test panel waar je kennis kunnen maken met diverse producten en electronica. Vaak kans en mogelijkheid op product te houden. Meestal moet je het zelf aanschaffen en terug betaling kan even duren, maar alsnog je eigen keuze om te doen. Als ke vragen hebt, binnen korte tijd heb je antwoord! Erg klant vriendelijk.
Eindelijk een bedrijf dat doet wat het beloofd
Eindelijk een bedrijf dat doet wat het beloofd, een eerlijk en doelgericht bedrijf, doen altijd hun uitbetalingen op tijd en geven altijd antwoord op je vragen. Ben blij dat ik hun heb ontdekt, heb al enkele artikelen mogen testen tot beide tevredenheid.
Kortom een eerlijk bedrijf dat een goede review verdient
Gevarieerde producten en supervriendelijk!
Gevarieerde producten om te beoordelen. De communicatie is heel vriendelijke en toegankelijk. De afhandeling verloopt van de kant van freeviews altijd uitermate soepel.
Een review over Freeviews.nl.
Heel af en toe review ik een artikel voor Freeviews.nl en het is eigenlijk altijd leuk.
Als ik onvoorzien een keer te laat ben met een review dan is dat geen probleem. De communicatie is altijd direct (persoonlijk), vriendelijk en soms zelfs snel.
De artikelen die ik hierbij review liggen altijd wel binnen mijn interesses en/of ervaringen.
Soms doe je mee, soms wordt je uitgeloot. Het hoort er allemaal bij en dat is geen probleem.
Duidelijke snelle communicatie
Duidelijke snelle communicatie. Houden zich goed aan afspraken. Mooie producten met snelle levering.
Alles duidelijk en helder uitgelegd. Via mail en app te benaderen.
Leuk om artikelen uit te mogen proberen
Super toffe website
Super toffe website.
Aardige medewerkers met een goede service.
Alleen maar positieve ervaringen!
Freeviews schept duidelijkheid
De afhandeling en dan bedoel ik het terugstorten van het geldbedrag wat je gebruikt hebt om het product aan te schaffen duurt wel even.
Zo leuk om dit te doen
Zo leuk om dit te doen. Producten testen. En vaak mag je de Producten houden of met een flinke korting overnemen. Ik vind het fantastisch
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.