Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Freeviews est une bonne expérience car elle nous permet d’essayer des produits gratuitement sans devoir les acheter pour savoir s’il nous plaise ou non. Le personnel est également très gentil et réac... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Leuke website om producten te reviewen. Als je eenmaal een keer wat hebt mogen testen en je doet dit netjes op tijd dan, heb ik gemerkt, kom je eerder in aanmerking voor ene volgend product. Heb nu lu... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eine sehr gute Tester Plattform, die super zuverlässig und transparent ist. Man kann hochwertige Neuheiten völlig kostenlos testen und (teilweise gegen einen kleinen Obolus oder gar umsonst) behalten.... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Freeviews heeft duidelijk in hun mail aan wat ervan je verwacht wordt en op welke manier dit moet gebeuren. Freeviews heeft leuke producten waar je je op in kan schrijven. De afhandeling en dan bedo... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de marketing na Internet

Bij freeviews kun je de nieuwste producten testen in ruil voor jouw mening in de vorm van een online review

Informações de contato

4,8

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

102 avaliações

Topsite

Ik ben al een tijdje lid van freeviews er gaat echt ern wereld voor je open. Je komt soms artikelen tegen waar jezelf niet aan zou denken. En altijd leuke acties.

27 de junho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Leuk om mee te doen met testen

Ik heb nu al een aantal test campagnes mogen doen voor freeviews en dat bevalt prima. Het contact is snel en duidelijk via app. Bij vragen zijn ze altijd bereid om te helpen. Ik hoop nog veel te mogen testen voor freeviews! Op deze manier mag je ook vaak producten testen die nieuw zijn. Altijd leuk!

27 de junho de 2024

prima testplatform

Ik ben al een aantal jaar een zeer tevreden gebruiker van dit platform en heb al diverse producten uit mogen proberen. De communicatie is vanuit Freeviews makkelijk via de app en door de korte lijntjes en de makkelijke linkjes via de mail is het heel makkelijk om de reviews op de juiste sites te zetten. Ik blijf met veel plezier uitkijken naar nieuwe producten om te testen.

28 de março de 2024

Top! Echt een aanrader.

Zo leuk om verschillende dingen te mogen testen die je anders niet zo makkelijk zou kopen. Heel netjes word alles geregeld en uitgelegd en terugbetaald. Ook fijn dat je echt je eerlijke mening mag geven over de produkten. Echt een aanrader dus.

2 de abril de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Producten testen, erg leuk!!!

Leuke site waar je producten kunt testen in ruil voor een eerlijke beoordeling op verschillende websites. Er komt niet echt vaak een mogelijkheid om te testen, maar áls je dan wordt geselecteerd is het wel vaak meteen voor 3 verschillende producten is mijn ervaring. Ik vind het leuk, want op deze manier kan ik verschillende producten die ik meestal nog nooit gebruikt heb, uitproberen.

27 de abril de 2024

Erg positief!!

De communicatie verloopt super goed en ze zijn altijd erg duidelijk en op tijd met de aanwijzingen voor het schrijven van de reviews. Daarnaast is het een fijne manier om in aanraking te komen met nieuwe producten!

3 de junho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Duidelijke communicatie en leuke producten

Via freeviews heb ik inmiddels een aantal leuke/fijne producten mogen testen. Er zijn regelmatig uitnodigingen om diverse soorten producten te testen, van electronica tot persoonlijke verzorgingsproducten. De communicatie is heel duidelijk: wat er van je wordt verwacht, maar ook instructies en tips voor het schrijven van je reviews.
Je krijgt voldoende tijd om de producten echt goed te kunnen testen en voldoende tijd om de review in te dienen.

12 de junho de 2024

Goede testsite!

Leuke website om producten te testen. Ze hebben fijn en duidelijk contact. Daardoor verloopt alles zo als beloofd.

21 de março de 2024

Goede communicatie en contact

Ik mocht Nivea producten (cosmetica) testen van freeviews. Je kan ze altijd snel benaderen en als je vragen kan je altijd terecht. Ik ben erg tevreden over freeviews. Ze zijn top!!!

Aanrader Freeviews

Ik ben super tevreden over Freeviews! De communicatie is erg snel en duidelijk, ze reageren snel als je een vraag hebt. Je kan toffe merken testen in ruil voor een review. Ze regelen alles voor en maken het makkelijk om het product te testen en de review te schrijven. Ik kan je aanraden om je aan te melden bij Freevieuws!

Verrassend leuk!

Vaak mee mogen doen met testreeksen. Super begeleidt door het proces, zeer duidelijke instructies en geen verrassingen. Ben verrast hoe goed dit gaat en hoe leuk dit is om te doen!

30 de maio de 2024

Top site

Dit is zo leuk om mee te doen. Hele goede ervaring met Freeviews. Goede communicatie, leuke campagnes en goed georganiseerd. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe Freeviewers. Dus je kunt je altijd aanmelden. Als je mij even laat weten dat het door mijn enthousiasme is. Dan maak ik kans op een leuke goodybag. Altijd leuk natuurlijk.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ten zeerste aan te raden

Ik ben al enige tijd tester bij Freeviews en ik heb alleen nog maar positieve ervaringen gehad. De producten zijn top, de ondersteuning ruim voldoende en nu en dan mag je de producten ook houden. Je hebt ook de mogelijk het geteste product kosteloos terug te sturen of aan te kopen voor een kleine bijdrage.

15 de maio de 2024

Fijne ervaring

Superfijne manier om nieuwe producten te leren kennen. Vaak mag je het product, in ruil voor enkele eerlijke reviews, ook gratis houden of overkopen voor een vriendenprijsje. Ik heb al vele parfums mogen testen en ook verzorgingsproducten, cosmetica en zelfs speelgoed voor de kinderen. Het idee dat je daarmee andere consumenten helpt bij hun keuze is een fijn concept.

12 de maio de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.