Onlangs twee extra repeaters gekocht. Al 10 jaar lang zijn dit mijn favorite routers en repeaters. Bij Fritz heb ik ook meer een gevoel van veiligheid en controle over mijn netwerk dan bij andere merk... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik werk al jaren met Fritz!box routers, momenteel met de 7583. Hierop zijn o.a. ook 2 C6 telefoons aangesloten die ik indertijd bij de Fritzshop heb aangeschaft. Ik ben toen heel goed geholpen en had... Ver mais
Al jaren goede ervaring met Fritzbox systemen. Thuis maak ik uitsluitend gebruik van Fritzbox. Goede producten en goede ervaring met eventuele ondersteuning want ben dan gied geholpen.
Ben blij met mijn nieuwe router 5690 Pro. Werkt goed als wifi, en als router met glasvezel aansluiting. Installatie instrucutes en configuratie was eenvoudig. Hoewel het product veel functies heeft,... Ver mais
Detalhes da empresa
Op zoek naar een FRITZ!Box of Repeater? Bij de FritzShop bent u aan het juiste adres voor al uw FRITZ! apparatuur. Jaren ervaring en veel expertise in huis.
Informações de contato
Koldingweg 19-1, 9723HL, Groningen, Holanda
- 050 - 820 00 02
- fritzshop@fritzshop.nl
- fritzshop.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
fritzfon c6
Ik heb 2 fritzfons c6 gekocht in de fritzshop.
De fritz decct telefoons kwamen de volgende dag binnen en ik kon via track en trace precies zien hoe laat ze aankwamen. Dat was pas service.
De telefoons stonden eerst ingesteld in het Duits en Engels, maar bij het aanmelden op de fritzbox (=knopje aanmelden indrukken op de fritzbox) werden de instellingen op mijn telefoon gedownload en werd de juiste taal ingesteld. De rest ging daarna vanzelf.
Het geluid van de telefoon is mooi en helder. Er zitten veel mogelijkheden in de telefoon, oa om media af te spelen (muziek en radio). Maar ik maak er (nog) geen gebruik van. Misschien in de toekomst.
5590 AON en bijbehorende patch cover…
5590 AON en bijbehorende patch cover bestelt en razend snel ontvangen. Hulp via email was snel en accuraat.
FRITZ 4 President!
De levering was even snel als hun verbinding. De installatie van de repeaters 6000 & 2400 waren binnen 2 minuten paired up met de Fritz router nog eens een minuutje erbij en alle repeaters waren voorzien van Mesh. Na vele jaren en taloze repeaters verder, is Fritz helemaal BLITZ!. Fritz for President!
Prima FRITZ!Repeater 2400
FRITZ!Repeater 2400 gekocht.
Snel geleverd.
Werkt uitstekend.
De fritzbox smarthome onderdelen werken…
De fritzbox smarthome onderdelen werken perfect en zijn makelijk te installeren.
Helpdesk om advies gevraagd over fiber aansluiting van mijn fritzbox router en een uitstekend antwoord ontvangen.
Goede advisering rondom de aanschaf van…
Goede advisering rondom de aanschaf van een nieuwe router - nemen de tijd en helpen je echt erg goed.
De Frtizbox die nu via glasvezel ons wifi netwerk aanmaakt is handig in gebruik, oof de bijbehorende applicaties zijn intuïtief en makkelijk in het gebruik.
Echt een aanrader!
Op naar glasvezel.
De vorige router was een Fritzbox 7590. Nu zijn ze glasvezel aan het leggen in de binnenstad en heb ik alvast een Fritzbox 5590 fiber aangeschaft. Het wijst zichzelf min of meer, dus ik kan vol vertrouwen de toekomst tegemoet zien. Ook geen probleem voor wat betreft de levering, alles snel in huis.
Het vervangen oude Fritz box Fritz box…
Het vervangen oude Fritz box Fritz box uit 2016
NU gekozen voor Fritz7530AX met mesh
back up gemaakt van de oude en gezet op de nieuwe
Duidelijke instructies om dit je doen staan tig malen op internet of volg het installatie menu. veel beter
wi -fi nu
alles werkt beter mesh adapter ook aangesloten . ging goed zonder hulp Marinus KL
Goedkope simpele oplossing.
Het was netjes ingepakt en snel geleverd.
En de stick werkt Mijn Vrouw de laptop gaat nu 100mbt sneller, na deel is wel dat er steeds een melding bleef komen dat het in een snellere poort moet, maar die is er niet, heb de meldingen uit weten te schakelen. dus het werkt nu prima.
Raad de stik wel aan als je een te slapen netwerk kaart heb. dan is dit toch wel een goedkope En simpele oplossing.
Fritzbox 4060 achter Ziggo connectbox…
Fritzbox 4060 achter Ziggo connectbox v2 geïnstalleerd. Tevens dect telefoon erop aangesloten. Het wifi bereik is t.o.v mijn vorige router van 10 jaar oud niet beter. Logische indeling na inloggen. Geen montagebeugel erbij, welke uit Duitsland van BKK perfect passend is.
Zyxell weg en Fritzbox 5590 aangeschaft
Gerrit
Had een heel instabiel glasvezel verbinding in huis.
Vanaf de straat glasvezel tot aan het aansluitpunt in de meterkast en vanaf daar ging alles over naar koper.
Alles verwijderd de router 5590 fiber direct aan het glasvezelnetwerk gekoppeld en dat had ik veel eerder moeten doen.
Ben heel tevreden en achteraf heel eenvoudig aan te sluiten.
Speciaal de Fritz!Powerlines besteld
Ik heb als extra de Fritz!Powerlines 1260E besteld voor in de blokhut. Hiermee vervang ik de huidige KPN powerlines maar vang ook direct 2 vliegen in ene klap. En een Wifi repeater en een powerline in een. Tevens wordt ook het Mesh protocol ondersteunt waardoor alle Fritz! units optimaal met elkaar communiceren en gelijktijdig worden voorzien van de laatste updates. Geweldige verbetering.
Fritzshop & XS4ALL super combinatie!
Al jaren klant bij XS4ALL en dus fan van de Fritzbox. XS4ALL doet wat ze beloven, óók onder de KPN vlag, en deze ervaring telt zeker voor Fritzshop!
“Gewoon” duidelijke uitleg wat je moet vragen aan je provider voordat je een modem besteld:
“Passieve of actieve glasvezelverbinding”
Duidelijke uitleg met foto’s omtrent de verschillende FTU,s.
Dat was in mijn geval zeer welkom, omdat ik van glas naar glas wilde zonder de standaard ONT omvormer van glas naar koper.
Met Fritzshop kom je daar dus gewoon zelf uit!
Juiste Fritzbox 5590 met glasvezel kabel besteld. Nadat dit snel geleverd was, sloot de klantenservice van XS4ALL naadloos aan bij mijn klantbeleving.
Serienummer ONT is omgezet naar het serienummer van de Fritzbox 5590, en daarna was mijn passieve glasvezel aansluiting actief!
Ik beveel Fritzshop van harte aan! Chapeau!
Zeer behulpzaam.
Na wat puzzelen, nog niet geheel de juiste keuze kunnen maken tussen de diverse Fritz!Boxen, heb ik de shop maar gebeld.
Tijdens dit overleg werd mij al snel duidelijk welke ik moest kopen waarop mij is verzocht om foto's van de glas aansluiting en de ONT te mailen. Dit ivm het leveren van de juiste glasvezel tussen de wandaansluiting en de Fritz!Box 5590 alsmede de juiste SFP module. Het email antwoord kwam snel, aangevuld met links naar de installatie tips welke zeer zinvol waren.
De bestelling was snel geplaatst waarop de verzending net zo snel verliep. De volgende dag kon ik hem al ophalen op het ophaalpunt.
Ondanks mijn drukke planning was de installatie snel en inderdaad eenvoudig. De Fritz!Box draait nu een kleine week zonder problemen.
Bedankt voor jullie nette, snelle hulp.
Eveline
Snelle levering, goede producten met Nederlandse beschrijving om aan te sluiten.
Ordered a single small sensitive item…
Ordered a single small sensitive item (big as a thumb). It was delivered in a very well bubble wrapped envelope. Even throwing it against the wall would not damage the item. It was also delivered on time as advertised.
FRITZ!BOX 7590 AX
Afgelopen weekend de KPNBOX 12 vervangen voor een FritzBox. Tot op de dag van vandaag geen moment spijt. Een stabiel netwerk met veel instelmogelijkheid. ook de configuratie pagina is 10x beter dan dat van de kpn box. De installatie is straight forward en duidelijk. Waarom dan geen 5 sterren? De mesh netwerkmap laat mijn managed switch niet als apparaat zien zoals de Fritz repeaters wel zichtbaar zijn.
Zeer tevreden
Fritz!fon besteld voor de laatste prijs die ik kon vinden. Na twee werkdagen binnen. Koppelen met Fritz router was met één druk op de knop gedaan.
5590 glasvezel modem & 6000 repeater
Wij kochten een 5590 glasvezel modem samen met een 6000 repeater teneinde een in huis mesh netwerk op te kunnen bouwen. Tegen alle ICT wetten op behoud van ellende in was voor de installatie helemaal geen afgeronde HTS ICT opleiding nodig, maar het volgen van een heldere stap voor stap Fritz installatie hulp voldoende om een stabiel netwerk operationeel te krijgen. Waar een KPN klantenservice op de vraag “wat voor netwerk hebben wij AON of PON? “ niet kan beantwoorden, kan de Fritzshop een redelijke inschatting maken. Kortom wij zijn erg tevreden.
Dik tevreden,de Fritzbox 5590 xgs-pon…
Dik tevreden,de Fritzbox 5590 xgs-pon doet het prima bij Delta Fiber als eigen modem keuze.
goede kwaliteit winkel,fijn dat jullie specialist zijn in deze Duitse top kwaliteit producten,ga zo door