Topkarakter herfra! Frøsø Køkkenfornyelse skiftede vores bordplade, og alt gik perfekt. God hjælp ved opmåling og valg af plade, levering før tid, og montøren kom præcis til aftalt tid og leverede et... Ver mais
A empresa respondeu
Vi har fået forvandlet vores gamle 80'er køkken til et moderne køkken. Skaberne skiftet til skuffer, lavt overskabe blev højt til luftet og alle låger skiftet. Resultatet meget tilfredsstillende... Ver mais
A empresa respondeu
Super detaljeret opmåling efter en god dialog omkring ønsker og behov. Sælgeren gik først lige før aftensmad, da han lige skulle have de sidste vigtige detaljer på plads og dobbelttjekke målen... Ver mais
A empresa respondeu
Renovering af vores køkken blev udført af Frøsø køkkenfornyelse. Den startede med god opmåling af Frank, stor Tak til Dig!!!. Selve renovering bestået af nye bordpladerne, låger, fronter på skufferne... Ver mais
A empresa respondeu
Frøsø Køkkenfornyelse sælger køkkener samt låger, bordplader og skuffer. Vi leverer til tiden og nøgleordene er god service, kvalitet og stærke priser.
Oldenvej 7, 3490, Kvistgård, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Vi tog en impulsiv beslutning på en messe, og fik aftalt et hjemmebesøg.
Det var god vejledning og klokkeklare aftaler. Nu har vi nærmest et nyt køkken. Det hele passede perfekt og tømreren var omhyggelig og pertentlig.
Vi giver den bedste anbefaling til Frøsø. Helene og Morten

Resposta da Frøsø Køkkenfornyelse
Seriøst firma med dygtige folk og en indstilling om at projektet skal lykkes fra start til slut. Er super tilfreds med resultatet. Der var et par ting som ikke fungerede som forventet efter opsætning af de nye låger, men det fandt Frøsø en god løsning på så jeg fik god hjælp hele vejen

Resposta da Frøsø Køkkenfornyelse
Vi oplevede en professionel tilgang/rådgivning til udskiftning af låger og bordplade med vask. Der blev taget god tid til de forskellige muligheder for et “løft” af køkkenet.
Tømrerne, der stod for monteringen af de forskellige køkkendele, var hurtige, effektive og servicemindede.
Vi er ovenud tilfredse med hele forløbet.

Resposta da Frøsø Køkkenfornyelse
Det har været en super god oplevelse, fra besøg af sælger til lågerne var monteret.
Alle aftaler er overholdt, tidspunkter, priser, farve og kvalitet.
Det er længe siden et firma har levet op til alt hvad der er lovet.
Hvis du overvejer, så kontakt dem.

Resposta da Frøsø Køkkenfornyelse
Vi har fået et fantastisk nyt køkken!
Vi er nogle meget glade ejere af et “nyt“ køkken, som fra første dag har fået opfyldt vore bedste forventninger til udseende, form og funktion. Ikke mindst forløbet fra det første møde med Claus Langtved, som gav os gode råd med farvevalg og valg af materialer og den senere omhyggelige opmåling samt det meget professionelle team, der monterede køkkenlågerne til perfektion har været en fornøjelse, der har gjort , at vi hele tiden har følt os trygge i processen. Vi kan kun give vore bedste anbefalinger til Frøsø køkkenfornyelse ApS

Resposta da Frøsø Køkkenfornyelse
Helt igennem flot arbejde. Jeg kan på det varmeste anbefale at benytte køkkenfirmaet Frøsø.

Resposta da Frøsø Køkkenfornyelse
Min kæreste og jeg fik fornyet vores køkken i februar måned i år og vi er utrolig glade for forløbet og det endelig resultat.
Under formødet med køkken konsulenten havde vi en oplevelse af at blive vejledt og udfordret både i forhold til antal af skuffer og deres placering og ligeledes farvevalg. I forhold til farvevalg blev vi præsenteret for en farve vi nok ikke havde turde ellers, men vi er simpelthen så glade for valget og resultatet. Samtidig var monteringen af køkkenet hurtigt, effektiv og af høj kompetence. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.

Resposta da Frøsø Køkkenfornyelse
Efter mange overvejelser om skift af det knapt 30 år gamle køkken, hvis indretning vi var glade for, faldt valget på en renovering med Frøsø.
Det har været så nemt og enkelt, samt med nye løsninger som store praktiske udtræks skuffer er en daglig glæde.
Kvaliteten, servicen og pålidelighed har været i top, samtidig med det er en bæredygtig løsning.
Vi kan varmt anbefale Frøsø Køkkenrenovering.

Resposta da Frøsø Køkkenfornyelse
Vi fik nye køkkenlåger i en flot, blå-grå farve, og vi er meget glade for dem. Køkkenet er som nyt. Alt gik efter planen.

Resposta da Frøsø Køkkenfornyelse
Vi har fået fornyet vores køkken låger og køkkenet fremstår nu som nyt 🙏 vi har været meget tilfredse med hele processen - lige fra første møde med Frank , til opmåleren og til sidst med montøren , der arbejdede hurtigt , præcist og effektivt.
Kan varmt anbefales til andre 😀

Resposta da Frøsø Køkkenfornyelse
en professionel oplevelse får man hos frøsø overalt hvor man møder dem og oplever at de holder hvad de lover med et godt resultat og fantastiske håndværkere
kvaliteten er helt i top,jeg anbefaler varmt frøsø køkken
fornyelse.

Resposta da Frøsø Køkkenfornyelse
Mit køkken blev fornyet med nye låger. Jeg fik god rådgivning og det blev gjort pæn og hurtig, da de var igang.
Jeg er super tilfreds.

Resposta da Frøsø Køkkenfornyelse
Vi fik lavet nyt vores køkken . Super flotte!!!
Kan varmt anbefales!
God service af Frank og senere montøreren Jan, der både var effektiv og havde sine ting i orden
Derfor kan I varmt anbefales af andre 🥰🥰👌😎
Mvh
Jiyan Aci

Resposta da Frøsø Køkkenfornyelse
Fantastisk oplevelse, der holder hele vejen! Lige fra 1. besøg v/Claus Langtved, over opmåling v/Frank Frøsø til montering v/dygtig tømrer Jan. Kvaliteten af køkkenet og skabene på værelser samt monteringen er i topklasse - noget af det bedste jeg har set som mangeårig husejer, der selv har renoveret og bygget en del. Vi har haft god og behagelig sparring gennem hele forløbet, og de er ordholdende, omhyggelige, præcise og har ikke 'sluppet' mit køkken, før det stod tip top. Kan kun anbefales, og så er det samtidig en bæredygtig måde at få et nyt køkken med et nyt look på.

Resposta da Frøsø Køkkenfornyelse
har lige fået nye køkkenlåger, så fint og hurtig, på en dag :) det er meget flot, rigtig god service :)

Resposta da Frøsø Køkkenfornyelse
Det er som at få et nyt køkken med nyt køkkenbord vask og nye låger, vi er bare så tilfredse, og hele dagen foregik stille og roligt, der var virkelig styr på det, flot arbejde, vi roser jer gerne til venner og bekendte.
Venlig hilsen Gudrun Nielsen

Resposta da Frøsø Køkkenfornyelse
Vi fik virkelig god rådgivning til udvælgelse af de enkelte dele. Arbejdet er utrolig flot med fantastisk finish.

Resposta da Frøsø Køkkenfornyelse
God markedsføring, hvor Carsten viste og forklarede fra Jeres reklamevogn ude foran supermarkedet. Vi fixede et møde på adressen til det nye køkken. Det var et konstruktivt møde med gode tips og ideer fra Carsten. Efter fin leverance, hvor producterne var meget fint beskyttet under transporten fik vi selv sat fronterne op. Dog var der et par gange, hvor vi fik klar og meget imødekommende vejledning fra Carsten - og tænk sig: den ene gang var på en søndag. Det er bare god service ! Vi er meget tilfredse her på Gl. Stenderupvej.

Resposta da Frøsø Køkkenfornyelse
Sælgeren carsten Sørensen er virkelig behagelig, ikke noget "karlsmart" og han ved hvad han har med at gøre. Fin aftale, som holder med fragtmanden og montøren var venlig og meget forsigtig i både nedtagning af det gamle køkkenbord og også i opsætning af det nye. Super fin finish.

Resposta da Frøsø Køkkenfornyelse
Vi skulle have nye køkkenlåger og bordplade, men bordpladen viser sig desværre fra leverandøren at være for smal!! Men alt andet bliver monteret, som aftalt, på en dag, så vi kan få sat alle vores ting på plads!
Vi må vente 14 dage på den rigtige bordplade,men så kommer den søde og dygtige montør, Jan, og får gjort det hele færdig med et par enkelte øvrige små rettelser, som vi iøvrigt ikke skal betale xtra for!!
Flot arbejde, dygtig montør, kan varmt anbefales herfra👍🏻🔝👍🏻

Resposta da Frøsø Køkkenfornyelse
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.