Fantastisk spændende og oplysende tur. Dorte fortæller levende og sjovt, og hun har en meget stor viden indenfor feltet. Jeg vil klart anbefale at opleve hendes ture. Jeg har selv deltaget på flere, i... Ver mais
A empresa respondeu
En helt fantastisk byvandring – varm, levende, underholdende og fuld af overraskelser! Vi kan varmt anbefale Danner, darlings og dygtige damer. Det er ikke bare en byvandring – det er his... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg var i går på min anden byvandring med Fruentimmerture, og igen var turen sjov, tankevækkende og lærte mig nye ting om min by og mit land - tilsat en skøn omgang feminisme.
A empresa respondeu
En unik oplevelse venter på dig med Fruentimmerture gennem København's historie. Dyk ned i fortællingerne om stærke kvinder, fra fiskerpiger og glædespiger til historiske bedrifter, der har formet b... Ver mais
A empresa respondeu
Fruentimmerture tager dig med på byvandring rundt i det gamle København, hvis historie er mageløs og uden sidestykke. Og kender du ikke Københavns historie , så er det måske på tide? Den er jo trods alt en del af din DNA ;-) På mine byvandringer er der altid et særligt fokus på kvindernes historie, som ikke hidtil er blevet fortalt, så nu kan både mænd og kvinder spejle sig og der er dobbelt så meget at fortælle om på firmaturen, jubilæet, fødselsdagen, mandeaftenen, tøseturen, teambuilding dagen. Vi skræddersyer gerne private byvandringer og/eller du kan komme på åbne ture. Chek hjemmesiden Fruentimmerture.dk
Markvej 7, 2400, København NV, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Tak for en dejlig byvandring med gode historier og sjove anekdoter.
Kan virkelig anbefales!

Resposta da Fruentimmerture byvandring København
Helt fantastisk company tour med Dorte rundt i middelalderbyen med fokus på bl.a “Glædespigernes liv gennem 800 år” - fra Laksegade til Magsstrædet og Naboløs koblet sammen af gadernes egne beboere og personligheders historier. Absolut anbefalingsværdigt /Michael (en af to mænd blandt 10 damer)👍👍👍👍👍

Resposta da Fruentimmerture byvandring København
Det var anden gang, jeg var afsted på Fruentimmertur. Denne gang havde jeg manden min- samt min søster og hendes mand med.
Vi havde en skøn og meget “intim” tur da vi kun var fire.
Dorte er en dygtig, nærværende og levende fortæller. Turen var spækket med gode historier og vi blev både klogere men også godt underholdt :-)
Fruentimmerture får mine varmeste anbefalinger:-)

Resposta da Fruentimmerture byvandring København
Perfekt til vores lille firmaarrangement - underholdende, berigende og tilpas casual byvandring, der satte spot på personligheder og begivenheder, der ellers overses i den typiske historiefortælling.

Resposta da Fruentimmerture byvandring København
Super fin tur med Dorthe som en fantastisk fortæller. Sjove, tragiske og tankevækkende historier undervejs.
Jeg havde dog troet at distancen havde været lidt længere, men det trækker ikke meget ned på helhedsoplevelse.

Resposta da Fruentimmerture byvandring København
Sjov, spændende og oplysende byvandring i København. Absolut anbefalelsesværdig. Dorthe er en virkelig dygtig og underholdende fortæller.

Resposta da Fruentimmerture byvandring København
Ualmindelig spændende tur, fyldt med gode historier og overraskelser. Det kommer vi til at prøve igen.

Resposta da Fruentimmerture byvandring København
Mange tak til Dorte for flere byvandringer med fruentimmerture.dk. Dorte er en fantastik historiefortæller, der med stor viden og humor indvier os i Københavns histore med særlig blik for kvinderne. Tak for det!

Resposta da Fruentimmerture byvandring København
Dejlig anderledes gåtursoplevelse på Assistenskirkegården med meget levende fortællinger om de begravede kvinderne

Resposta da Fruentimmerture byvandring København
God fortæller, spændende emne, hyggelige kroge og smøger i Indre By.

Resposta da Fruentimmerture byvandring København
Jeg havde inviteret mine 7 nærmeste veninder på en byvandring med Dorte i anledning af min fødselsdag. Vi havde en fantastisk tur igennem indre by, hvor Dorte fortalte levende om kvinder fra alle samfundslag og gjorde os klogere på den kvindelige del af Københavns historie. Det var en fornøjelse og vi blev både underholdt og gjort klogere. Fruentimmerture får mine varmeste anbefalinger ♥️

Resposta da Fruentimmerture byvandring København
Vi var med Fruentimmerture på en fantastisk byvandring "Rødstrømper, blåstrømper og netstrømper". Fabelagtige historier og ny viden leveres på skønneste vis af Dorte, der med vidunderlig humor og generøsitet deler ud af sin store viden.
Anbefales på det varmeste!

Resposta da Fruentimmerture byvandring København
Når vi tager en ferie i Kbh, er det første jeg leder efter en tur med Fruentimmerture. og meget gerne to ture på 1 uge..
Det er altid en fornøjelse at være med Dorthe og høre og se hende fortælle så man lever sig helt ind i historien.
Der bliver grinet i lange baner og hun siger tingene så de er til at forstå... det kaldes vist svesken på disken....
Hun er humørfyldt, en skøn quinde, og er virkelig værd at bruge tid sammen med.
Vi vender helt sikkert tilbage snart
TAK FOR DIG DORTHE..
Mvh
Gerd og Peer
Århus
( os med de 21 tipoldebørn )

Resposta da Fruentimmerture byvandring København
Havde der været mulighed for 10 stjerner, havde vi også givet/lavet fuld plade der!!!
Dorte er en helt fantastisk guide og fortæller - hun gør det så levende og humoristisk, så man konstant er underholdt og ikke på noget tidspunkt taber fokus eller interesse!
Dorte har en fantastisk viden og en super entusiasme omkring disse fortællinger, så man næsten føler man står i historien selv!
Vi er helt sikre på at næste gang vi skal på historisk tur i Kbh., så bliver det en Fruentimmertur (og nej, det er ikke kun for kvinder - min mand var også med) - vi tænker vi da nok skal igennem alle turene!
Tak for dig, Dorte, og dine Fruentimmerture!!!
Nu er vi så nået til år 2024 og vi har prøvet Dorte og Fruentimmerture flere gange - kan kun sige at der absolut ingen ændring er i min første (ovenstående) anmeldelse og at det stadig er helt fantastisk!!
Hvis ikke man prøver en guidet tur med Dorte, så går man altså virkelig glip af noget super godt!

Resposta da Fruentimmerture byvandring København
Fantastisk inspirende tur i København, med helt nye vinkler, serveret på en underholdende og medrivende måde

Fantastisk lærerig, morsomt og klogt fortalt. Privat tur 25/5 22

Resposta da Fruentimmerture byvandring København
Rigtig hyggelig tur med projektet. Man mærker, at Dorte brænder for fortællingen og anekdoterne. Kan varmt anbefales, Folk var meget begejstrede.

Resposta da Fruentimmerture byvandring København
I forbindelse med min søsters polterabend havde vi arrangeret en rundtur i København centrum med Fruentimmer aka Dorte. En dejlig tur, der gav gode grin og historier som flere af deltagerne grinte af i løbet af aftenen. Så stor anbefaling herfra🌷

Resposta da Fruentimmerture byvandring København
Dorte P er en fantastisk fortæller der med humor og historisk ironi inviterer os der lytter ind i Kvindernes og Københavns historie - 1000 TAK for 1,5 timers underholdning på højt plan der skabte fundamentet for en super dejlig fødselsdagsfest Jean H

Resposta da Fruentimmerture byvandring København
Vi havde booket Dorte som et indslag til polterabend, hvor vi skulle høre om "den gamle sang om kærlighed". Det var 90 underholdende minutter, hvor Dorte fortalte spændende og for os, ukendte historier om romancer og erotik op igennem tiden i Danmark og primært Kbh. Dorte var meget indlevende og dygtig til at formidle historierne uden, at det på noget tidspunkt blev tørt og kedeligt. Jeg vil klart booke tur hos Dorte en anden gang.

Resposta da Fruentimmerture byvandring København
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.