Fuhrmanns Brudekjoler Avaliações 294

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg blev taget godt imod, vejledningen i forhold til style var super god og konstruktiv, og der var absolut intet pres fra sælgeren om at købe mine kjoler hos dem. Jeg er meget glad for min oplevekse... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg var inde og skulle finde kjolen den 25/4-2026 og sikke en oplevelse 🥹 blev taget imod med åbne arme, blev både set og hørt samtidig med deres professionelle feedback. De tog sig mega godt af min... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg besøgte Fuhrmanns d. 25/4, hvor jeg havde en fantastisk og ikke mindst behagelig oplevelse. Der var tid og plads til at prøve mange kjoler, og jeg blev vejledt både ærligt og professionelt. Jeg... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde en helt igennem fantastisk oplevelse hos Fuhrmanns, da jeg skulle finde brudekjolen til min mands og min kirkevelsignelse. Jeg havde et par kjoler fra hjemmesiden jeg gerne ville prøve og sa... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Vestidos de Noiva
  2. Loja de noivas

Escrito pela empresa

Fuhrmanns Brudekjoler er stedet, hvor drømme bliver til virkelighed. Vi skaber en unik og personlig oplevelse for hver eneste brud – med håndplukkede kjoler fra eksklusive designere og en atmosfære fyldt med ro, æstetik og kærlighed til detaljen. Hos os handler det ikke kun om at finde en kjole, men om at føle sig som den bedste udgave af sig selv. Fra første prøvning til sidste tilpasning står vi klar til at gøre din rejse mod bryllupsdagen uforglemmelig. Velkommen til Fuhrmanns – Danmarks førende brudebutik.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Bare gør det!

Jeg havde prøvet brudekjole 2 andre (gratis) stedet inden Fuhrmann, og tænkte nu betaler jeg bare og ser hvad de kan.
Jeg blev ekspederet af LL og havde en fantastisk oplevelse. Hun var diskret, lyttende og fornemmede lige præcis, hvad jeg mente.
Jeg kom ind med et klar billede af, hvordan min kjolestil var, og efter en time kom jeg derfra med en helt anden stil og den helt rigtig kjole til mig! Stol på processen og bare gør det. Stedet var stort, rummeligtog med private omgivelser og LL var den dygtigste medarbejder jeg havde oplevet. Hun fandt min kjole jeg ikke vidste jeg skulle have.

8 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fuhrmanns Køge - dejlig service!

Butik: Fuhrmanns Køge.
Jeg betalte for en kjoleprøvning i forbindelse med mit forestående bryllup sidste år. Jeg havde et budget da jeg trådte ind i butikken og udvalgte 4 kjoler selv. Ekspedienten i butikken valgte 2 kjoler som hun mente kunne være noget for mig. Jeg endte med at vælge en af de kjoler hun havde fundet. Gik derfra med underskrift og betalt kjole efter første prøvning. Der var 3 mdr leveringstid på kjolen og da jeg kom tilbage til prøvning var den stadig så fantastisk som jeg huskede. Den skulle til skrædder som blev dyrere end jeg havde fået oplyst men det gider jeg ikke hæfte mig ved. Jeg fik så dejlig service ved begge kjoleprøvninger og afhentning og de var søde og rare og dygtige. Klart anbefalelsværdigt!

22 de julho de 2025

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Dygtige mennesker, behagelig og rolig stemning. Tid til at jeg kunne prøve den samme kjole flere gange da jeg var i tvivl mellem to kjoler.
Malene var skøn. TAK til dig. Jeg fandt min kjole.

5 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

For travlt og dårlig vejledning

Kan ikke anbefale at handle her, jeg er endt med at måtte få lavet "hele looket" om på min ellers meget smukke Brudekjole hos skrædderen pga. dårlig vejledning hos dem.

Dårlig service, da kjolen skulle afhentes havde de nærmst ikke tid til man var der og prøvet og havde booket tid til at prøve, man følte sig nærmest til besvær og de bekymringer jeg havde ift. At min stropløse kjole skulle falde ned, blev bare fejet af.

Da jeg kom til verdens sødeste Skrædder, fortæller hun så at da jeg har en lang overkrop vil denne kjole aldrig komme til at sidde som den skal på mit bryst, så de kunne sprætte den op og sætte et stykke stof ind så den blev længere i overkroppen, men hun kunne ikke love at den ville blive siddende med 100% sikkerhed, det var præcis det jeg hele tiden havde følt. Det burde dem der har solgt mig Brudekjole jo have lidt forstand på, især når jeg gav udtryk op til flere gange for min bekymring, så nu har jeg haft 2 dårlige oplevelser der.
De havde faktisk også glemt at der var et bælte til min kjole så det måtte hun lige prøve at finde da jeg skulle afhente og prøve den.

Nu er min dyre og smukke brudekjole blevet lavet til en halterneck istedet for stropløs, for at være sikker på at den kan sidde ordentlig, det er jeg selvfølgelig rigtig ked af, da det jo ikke var den type kjole jeg købte.

Så synes at andre der overvejer at købe kjole der skal overveje det en ekstra gang inden i køber noget hos dem.

2 de julho de 2025

Kære Camilla,

Tak for din anmeldelse – og først og fremmest, tillykke med dit bryllup. Vi er oprigtigt kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med din kjole og ikke følt dig tryg eller godt vejledt hos os.

Vi bestræber os altid på at give hver brud en god og personlig oplevelse – både ved prøvning og ved afhentning – og vi er ærgerlige over, at det ikke har været tilfældet for dig. Dine bekymringer omkring pasformen burde naturligvis være blevet taget mere alvorligt, og vi tager din feedback til os, så vi kan forbedre os fremadrettet.

Vi er glade for, at du har fundet en løsning hos en dygtig skrædder, men vi forstår godt, at det ikke er det resultat, du havde håbet på – især når du havde set frem til at bære kjolen, som den oprindeligt var designet.

Tak fordi du deler din oplevelse – den giver os værdifuld læring, som vi tager med i vores fremtidige arbejde.

Virkelig en god oplevelse

Det var meget overvældende at komme ind og se alle de smukke kjoler og også lidt uoverskueligt … hvor skulle jeg starte 🙈. Jeg havde set en kjole på hjemmesiden som jeg overvejede. Heldigvis havde jeg booket tid og Malene er virkelig dygtig. Hun kom med gode råd og vejledning - og endte med et helt andet valg end jeg havde troet.
Tusinde tak for dine gode råd Malene, det har virkelig været en god oplevelse

30 de maio de 2025

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse - Marlene som hjalp mig var meget dygtig og serviceminded, og jeg havde en rigtig god prøvning og endte med at købe min kjole med det samme 🥰

12 de junho de 2025

Fuldstændig fantastisk oplevelse!

Fuldstændig fantastisk oplevelse!

Jeg anbefaler Fuhrmanns brudekjoler til alle jeg kender, søde Louise hjalp os igennem det hele. Mine veninder måtte vælge lidt forskelligt de synes jeg skulle prøve, en skøn stemning, plads til rørende, sjove og dybe snakke.
Louise var enormt god til at spore sig ind på hvad jeg egentlig bedst kunne lide (selvom jeg ikke starten selv var itvivl) og ender med at finde den PERFEKTE kjole.
Hun turde spørge ind til mit bryllup, selvom lykken sker på et trist grundlag, hun var medfølende, lyttende, spørgende og fik mig til at føle mig 100% rolig og tillidsfuld til hende.
Jeg er fuldt ud tilfreds med min oplevelse, jeg er lykkelig, rørt og 100% tilfreds!

Altså nu forventer jeg ikke at skulle giftes igen, men sker det (mod alle forventninger) så er der ingen tvivl om at Fuhrmanns brudekjoler er stedet for mig!
Af hjertet tak!

17 de maio de 2025

Varm anbefaling

Jeg havde en rigtig god oplevelse. Jeg havde fundet en masse flotte kjoler, jeg gerne ville prøve, hvilket var en god og hyggelig proces. Hende som hjalp mig var super sød og hjælpsom.

26 de abril de 2025

Bedste oplevelse!

Jeg fik den bedste service, da jeg var inde og prøve kjoler. Jeg fik i alt prøvet 6 meget smukke kjoler og faldt meget hurtigt for en af kjolerne.
Mange tak til Fuhrmanns brudekjoler for denne smukke og meget mindeværdige oplevelse for mig og min kære familie.

26 de abril de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I sidste uge var jeg forbi Fuhrmanns…

I sidste uge var jeg forbi Fuhrmanns med min veninde. Hun fik prøvet 3 kjoler. Virkelig dårlig oplevelse og selv om vi havde booket en tid , virkede sælgeren uinteresseret i min veninde. øv øv

22 de abril de 2025

Kære Milena,

Vi har gennemgået vores systemer og kan desværre ikke finde nogen hændelse, som matcher den oplevelse, du beskriver. Hos Fuhrmanns Brudekjoler går vi meget op i både service og kvalitet, og vi tager alle henvendelser alvorligt.

Vi vil meget gerne hjælpe dig, hvis der er sket en fejl, og vi beder dig derfor kontakte os direkte på mail med yderligere information.

Hvis vi ikke hører fra dig, må vi desværre antage, at anmeldelsen ikke vedrører en reel kundeoplevelse hos os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Intet mindre end perfekt!

Fantastisk oplevelse og en fantastisk service!
Jeg fik hjælp af en af de søde kvinder, Louise, efter en frygtelig oplevelse et andet sted, og hun hjalp mig med at finde drømmekjolen på 20 minutter.
Jeg vil klart anbefale dette sted!

11 de abril de 2025

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Hanne og hendes personale var virkelig imødekommende, søde og serviceminded. I et fantastisk lokale, fik mine veninder bobler og snacks, og jeg blev iført utallige af smukke kjoler. Hanne lurede mig rigtig godt. Og vi fandt KJOLEN… Meget varm anbefaling herfra 🤍

7 de abril de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg var inde og finde min drømmekjole.

Jeg var inde og finde min drømmekjole.

Første møde med butikken var wauw, der hænger smukke kjoler overalt 🙏

Så kom der en sød dame og hilste på. Hun skulle lige gøre en anden brud færdig:)
Da det blev min tur, fik mine gæster lov at tage plads og hun tog mig med ud til kjolerne og hørte lidt om mine ønsker.
Vi fandt ret hurtig en kemi og hun forstod mine ønsker.

Hun fik mig til at føle mig tryg og tilpas, hvilket gjorde det meget nemt at finde præcis den kjole jeg skulle have.

Super professionel vejledning og hjælp hele vejen igennem! Der er ikke noget at sætte en finger på:)
Vil give mine varmeste anbefalinger 🙏
Den ene af mine veninder jeg havde med, var os sikker på at turen går til fuhrmanns når hun skal finde kjolen🥰

Bare tak🙏
Glæder mig til at komme tilbage til fitting af kjolen :)

5 de abril de 2025

Brudekjoleprøvning

Jeg vil klart anbefale Fuhrmanns. Vi blev taget godt imod ved ankomsten, hvor vi blev ledt ind i vores eget private prøverum. Jeg må sige, at jeg følte mig tryg hele vejen igennem, hvor jeg fik en god og professionel rådgivning. Jeg følte virkelig, at ekspedienten lyttede til mine ønsker og behov til valg af kjole. Det var en yderst god og behagelig oplevelse.

22 de março de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jeg købte min kjole i sommers sidste…

Jeg købte min kjole i sommers sidste år. Da jeg skulle finde min kjole var det mig selv der skulle finde nogle kjoler jeg kunne lide. Jeg forelskede mig i den første kjole og jeg endte med at købe denne. Dette er jeg naturligvis super glad for. Dette var en sample kjole.

Da jeg købte min kjole fik jeg at vide at jeg blot skulle ringe til dem i løbet af ugen efter så jeg kunne få aftalt tid med skrædder. Jeg ringer og får at vide at de ikke længere har skræddere in House og skal derfor finde en skrædder et andet sted. Dette finder jeg igennem en anden kjolebutik.

Jeg har fået opbevaret min kjole hos Fuhrmanns og da jeg skal hente den får jeg lov til at prøve den igen. Ekspedienten virker meget uinteresseret i mig og har en anden kunde imens. Jeg oplever desværre ingen service. Jeg bliver heller ikke spurgt om jeg mangler noget tilbehør, som den anden kunde ellers bliver spurgt om. Det var desværre tydeligt at man ikke var interesseret i mig som kunde.

Da jeg så har min kjole til skrædder får jeg at vide at det er godt den skal kortes af. Det ligner nemlig man har klippet i den med en hækkesaks, har jeg fået at vide.

Alt i alt er jeg glad for min første oplevelse med butikken, men når først pengene er lagt, er min erfaring at man er uinteressant som kunde.

27 de julho de 2024

Kære Aura,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du fandt din drømmekjole hos os, og vi sætter pris på din ærlige feedback.

Vi beklager, hvis du oplevede manglende service ved afhentning af din kjole – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have. Vi bestræber os altid på at give den bedste service, uanset hvor man er i sit køb.

Angående kjolens stand vil vi gerne understrege, at vi naturligvis ikke har klippet i den. Kjolen blev købt som en samplekjole på udsalg, hvilket betyder, at den har været prøvet af andre brude før. Vi informerer altid vores kunder om standen på udsalgskjoler, inden de køber, og vi er kede af, hvis der har været en misforståelse omkring dette.

Vi tager din feedback til efterretning og vil bruge den til at forbedre vores service fremadrettet.

KÆMPE anbefaling herfra!

Som en kvinde, der normalt ikke bruger super meget tid på valg af tøj samt shopping generelt så havde jeg en helt fantastisk oplevelse!

Super sød og kompetent hjælp med at vælge den helt rigtige kjole. Jeg havde bare nogle klare forudsætninger for, hvilken slags kjole det skulle være og endte i fuldstændigt modsatte retning, hvilket ikke var sket, hvis jeg stod der selv uden gode råd og muligheden for at se alle alternativer!

Her blev der så fint sagt til mig: Jeg tror det er vigtigt du lige lukker ørerne for, hvad dine gæster siger til den her, for jeg kan se på dig, at det her er KJOLEN!

Og helt rigtig. Igen vil jeg sige tusind tak for fantastisk service og hjælp! Jeg glæder mig til fitting og mit kommende bryllup i den helt perfekte kjole!

KÆMPE anbefaling herfra!

1 de fevereiro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais