A empresa respondeu
Har besøgt butikken for nyligt i forbindelse med køb af konfirmationskjole. Vi havde bestilt tid i forvejen og kigget kjoler igennem på hjemmesiden, så var en lille smule forberedt. Vi blev mødt af... Ver mais
A empresa respondeu
Havde en oplevelse af, at ekspedition blot skulle overstås. De to ekspedienter, syntes enige om, at man sælger sko som ikke matcher i farve og stil, til en en ung konformand. Købte relativ dyr kjole,... Ver mais
Lykke Brudekjole Danmarks største udvalg af Brude- og Konfirmationskjoler. Hos Lykke Brudekjoler sætter vi dig og den personlig service i højsædet. I vores smukke showroom ved Roskilde fjord, finder du Danmarks største udvalg af brude- og konfirmationskjoler fra førende leverandører som Randy Fenoli, Real Silk, Mori Lee, Modeca, MGNY, Harve Paris, Enzoani, Etroll, Bianco Evento, Sedinum Bridal, Party Line foruden et udvalg af kjoler i eget design. Når du booker tid til en gratis kjoleprøvning, sætter vi god tid af til, at hjælpe dig med at finde den helt rigtige kjole. Hos lykke Brudekjoler - bliver drømme til virkelighed.
Bolundsvej 11, 4000, Roskilde, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg havde en helt igennem fantastisk oplevelse hos Lykke Brudekjoler. Blev mødt af Nanna, der var så professionel og og imødekommende samt lyttende til mine ønsker - men samtidig turde hun også udfordre mig på mine ønsker til en kjole. Det var det første sted jeg prøvede kjoler og jeg gik derfra med en kjole. Er SÅ glad for jeg endte hos Lykke brudekjoler! Kan kun anbefaler andre at tage derhen!

Resposta da Lykke Brudekjoler
Bedste oplevelse og enhver kommende brud bør besøge Lykke

Resposta da Lykke Brudekjoler
Jeg havde den bedste oplevelse hos Lykke Brudekjoler. Der blev lyttet til mine ønsker og følelser, og der var absolut intet pres. Jeg følte mig i de bedste hænder. Jeg kan varmt anbefale Lykke Brudekjoler ☺️
Lykkebrudekjoler er helt fantastisk. De er menneske-kender, empatiske og fantastiske til deres arbejde! De vidste bedre hvad jeg havde brug for end jeg selv gjorde. Man er så tryg i deres tilstedeværelse og der er et endnu større udvalg end hvad man ser på nettet- Helt utroligt! Kan kun anbefale det til alle!😍

Resposta da Lykke Brudekjoler
Kære Nanna, hvor er Charlotte heldig at have dig i butikken.. du er guld værd og mere til.. magen til medmenneskelighed og service skal man lede længe efter..
Jeg har set jeres flotte kjoler før, de skiller sig positivt ud af mængden, derfor var jeg ikke i tvivl om at jeg skulle ud og prøve brudekjole hos jer.. jeg er glad for at i var 1. Og sidste stop på den rejse!! Jeg er blown away over den behagelige behandling vi fik i går aftes.. at du var så professionel og lynhurtig til at spore dig ind på kjoler der passede min krop.. jeg fandt min drømmekjole og så endda til under hvad mit max budget var- det i sig selv synes jeg sagde en del om jeres fine sted.. i var ikke ude på at sælge mig det dyreste, I ville give mig den rigtige følelse i maven.. kunne jeg give jer en stjernehimmel i stedet for 5 sølle stjerner - så fik i det.. waaauuew siger jeg bare!!! Ærgerligt at man (forhåbentlig) kun skal giftes en gang 😍♥️💍🫶🏻
TAK TAK TAK

Resposta da Lykke Brudekjoler
Jeg havde et familiemedlem som anbefalede Lykke brudekjoler!
Jeg skrev til dem på mail idet jeg var i tvivl om 1.5 time var nok til at finde kjolen. Jeg modtog svaret og det var et svar der stoppede alle mine bekymringer, deres svar var perfekt.
Jeg prøvede min brudekjole tilbage i oktober og fandt den mest smukke brudekjole! Servicen var i top og jeg blevet taget så godt i mod! De gjorder alt hvad de kunne for at jeg skulle føle mig tilpas. Udover det var de helt igennem fantastiske til at holde sig indenfor det budget man havde.
Jeg fik at vide at de ville kontakte mig lige så snart de havde fået min brudekjole hjem. Jeg fik en besked og skrev derefter til dem på mail i forhold til skrædder og afhentning af kjole, de svarede samme dag og gav link til alt jeg skulle bruge af informationer!
I går var jeg inde og hente min brudekjole og det var en helt magisk oplevelse! Jeg havde booket en halv time og det var den bedste service hvor jeg fik svar på alle spørgsmål og gode tricks med på vejen.
Jeg er så taknemlig over den gode service og behandling jeg fået og kan kun anbefale det til alle andre!

Resposta da Lykke Brudekjoler
Lykke brudekjoler er ikke Lykken, hvis man forventer god service og stort udvalg af sko til konfirmander.
Havde skrevet med butikken som lovede stort udvalg af sko til konfirmander. Spørger om de kan sende link/billeder så vi hjemmefra kan se på dem, da vi har +1 times transporttid og helst ikke vil køre forgæves. Det kan de ikke, men jeg bliver bedt om, at bestille tid til booking for at prøve sko.
Da vi ankommer har de 5 forskellige modeller, men ingen af dem vi havde efterspurgt. Spild af tid.

Resposta da Lykke Brudekjoler
Helt fantastisk oplevelse at være til prøvning hos Lykke brudekjoler i går😍 Dybt professionel behandling og med bruden i fokus. Jeg havde ingen intention om rent faktisk at finde drømmekjolen, da det blot skulle være inspirationstur, men jeg har fundet den som jeg 100% kan se mig selv i til mit bryllup i 2027. 10/10 oplevelse og jeg glæder mig til at komme igen🥰

Kære Lykke Brudekjoler.
Jeg skriver for at give jer feedback på vores oplevelse i jeres butik den 24. januar, hvor jeg var inde sammen med min niece, min mor og min søster for at finde en konfirmationskjole til min niece.
Ret skal være ret – min søster og niece var forsinkede, så min mor og jeg ventede i butikken. Vi har selvfølgelig fuld forståelse for, at det betød, at vi havde kortere tid til selve prøvningen.
I har et stort og flot udvalg af kjoler, men desværre oplevede vi, at kundeservicen ikke levede op til det, man kunne forvente ved en så særlig begivenhed. Mit indtryk var, at der var booket mange til prøvning samtidig, og vi følte os i høj grad overladt til os selv.
Da vi selv begyndte at finde kjoler frem, blev vi mødt med kommentaren om, at “nu skal vi altså ikke tage flere kjoler frem”. Budskabet er i sig selv helt fair, men måden det blev sagt på oplevedes sur og unødigt skarp. Der er mange måder at kommunikere det samme på, uden at det føles irettesættende.
Da vores tid var ved at være gået, blev vi igen mødt med en skarp og nedladende tone om, at vi skulle se at blive færdige. Her kunne man eksempelvis have sagt: “Jeres tid er ved at være gået, jeg håber I har fundet en fin kjole.” Det ville have gjort en stor forskel for stemningen.
Samlet set var det en dårlig oplevelse, og vi gik derfra med en ærgerlig følelse, men dog med en kjole til min niece. Havde det været mig selv, der skulle finde kjole, var jeg gået fra butikken. Det er en rigtig ærgerlig oplevelse, da jeg på baggrund af denne ikke lyst til at finde min kommende brudekjole hos jer, for jeg ønsker ikke at opleve samme mangel på kundeservice.
Jeg håber, I vil tage denne feedback til jer, da det er ærgerligt, at en ellers stor dag bliver påvirket af manglende service og tone.
Julie

Resposta da Lykke Brudekjoler
Fantastisk oplevelse hos Lykke Brudekjoler!
Jeg havde fornøjelsen af både Nanna og Charlotte som begge gav en fantastisk vejledning og de er virkelig gode til at møde en i de forventninger man har.
De er gode til at guide og udfordre så man kommer hjem med drømmekjolen 🥳
Samtidig er det utroligt smukke kjoler, et stort udvalg i mange størrelser og nogle utrolig flotte og chamerende lokaler😊
Vil til hver en tid anbefale Lykke Brudekjoler til alle kommende brude 🤗

Resposta da Lykke Brudekjoler
Jeg var hos Lykke brudekjoler d. 25/1-26 for at prøve brudekjoler. Jeg havde simpelthen den bedste oplevelse. Mine veninder, familie og jeg blev med det samme vi kom, vi blev taget så godt i mod og fulgt ned til det hyggeligste rum som vi havde prøvning i. Vi havde fuldkommen glemt at bestille nogenform for forplejning, men vi blev lyn hurtigt spurgt om vi ønskede noget og fik derefter serveret både bobler og chips. Efterfølgende blev jeg spurgt indtil mine ønsker og jeg må bare sige, jeg blev virkelig lyttet til, samtidig med at hun var god til at udfordre lidt, og jeg fandt drømme kjolen - det var virkelig en fantastisk oplevelse.
Jeg kan simpelhen ikke huske hvad hun hed hende der hjalp mig, men hold op hvor var hun bare god til sit arbejde, hun forstod at være nærværende, at få mig til at føle mig tilpas, i centrum og virkelig bare føle mig smuk på trods af mine egne mange issues uden at trække noget med over hovedet på mig. Hun var god til at komme med tips til mit hår og jeg fik da også en ide om hvordan
mit hår skal sidde. Jeg anbefaler klart lykke brudekjoler.. Wow en oplevelse!

Resposta da Lykke Brudekjoler
Jeg havde den mest fantastiske oplevelse hos Lykke Brudekjoler. Jeg var der to gange – første gang sammen med min mor, brudepige og en gode veninde, og anden gang alene for at prøve den kjole, jeg oprindeligt troede, jeg skulle købe. Men så var der lige en sidste kjole jeg lige ville prøve; og den ramte bare helt rigtigt.
Nanna, som guidede mig gennem begge besøg, var helt exceptionel. Hun formåede virkelig at have fuldt fokus på mig og på, hvordan jeg havde det. Også i de øjeblikke, hvor jeg ikke sagde det hele højt, følte jeg mig set og hørt hele vejen igennem. Hun guidede mig med en imponerende sans for detaljer, stor omsorg og en ærlighed, som gav mig enorm tryghed i processen. Det føltes aldrig som salg – kun som oprigtig vejledning med mit bedste for øje.
Jeg kan på det varmeste anbefale Lykke Brudekjoler til alle, der leder efter deres brudekjole. En helt igennem fantastisk oplevelse 🤍

Resposta da Lykke Brudekjoler
Jeg havde simpelthen den bedste oplevelse med søde Charlotte. Jeg kom ind med alle mulige tanker om hvad jeg ville have, men Charlotte guidede mig det helt rigtige sted hen og jeg fandt drømmekjolen! Derudover var jeg dsv. ude i lidt dårlig tid, men jeg blev igen taget godt imod og vi fandt en løsning på det hele. Tusinde tak for det!

Resposta da Lykke Brudekjoler
Den bedste oplevelse man kunne have ønsket sig… Fantastisk service, med et fantastisk produkt.
Jeg regnede ikke med at gå ud med min drømmekjole samme dag.
Nanna… Hun er en stjerne. Jeg kan helt klart anbefale hende! Hun har virkelig styr på hvad hun laver.
Og fair pris!

Resposta da Lykke Brudekjoler
Første gang jeg skulle prøve brudekjoler var hos Lykke Brudekjoler, og min oplevelse har været over al forventning! Da jeg træder ind af døren bliver jeg mødt af Nanna, som er helt fantastisk. Hun er ekstrem dygtig og professionel og ikke mindst utrolig sød og omsorgsfuld, og skaber de mest trygge rammer helt fra start til slut. Jeg kan virkelig mærke, at det er mig og mine behov som bliver sat i fokus. Jeg er så heldig at finde min drømmekjole takket være Nannas fremragende service. Alt i alt en fantastisk oplevelse, og jeg kan kun anbefale Lykke Brudekjoler!

Resposta da Lykke Brudekjoler
Rigtig dygtig og kompetent medarbejder, der hjalp med at finde et snit, der klædte mig rigtig godt. Søde, tålmodige og venlige. Top betjening og professionalisme.

Resposta da Lykke Brudekjoler
Vi blev mødt af et smilende og imødekommende personale, der til trods for travlhed, gav instrukser for kjolekig og var med på sidelinjen hele vejen igennem. Hvis vi havde brug for hjælp fik vi hjælp, og vi følte os hele tiden godt “holdt i hånden” ift. størrelse og model.
Vi vil helt klart anbefale butikken og deres profesionelle personale fremadrettet.

Resposta da Lykke Brudekjoler
Behagelig atmosfære og butik. Dygtige kvinder i butikken, som guider dig behageligt gennem prøveprocessen.

Resposta da Lykke Brudekjoler
Helt fantastisk oplevelse, Nanna er super professionel og lyttende til ens ønsker samtidig med hun også prøver og udfordrer en på den gode måde.
Jeg fandt min drømme kjole ved første prøvning, hvilket var noget helt andet end jeg forventede da jeg kom.

Resposta da Lykke Brudekjoler
Jeg havde en virkelig dejlig og behagelig oplevelse hos Lykke Brudekjoler. Jeg kom ind første gang uden at vide, hvad jeg godt kunne lide og blev taget så godt imod. Det endte derfor med endnu en tur - med veninder og familie - og den helt rette kjole blev fundet. Tak til jer <3

Resposta da Lykke Brudekjoler
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.