Jeg blev taget godt imod, vejledningen i forhold til style var super god og konstruktiv, og der var absolut intet pres fra sælgeren om at købe mine kjoler hos dem. Jeg er meget glad for min oplevekse... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg var inde og skulle finde kjolen den 25/4-2026 og sikke en oplevelse 🥹 blev taget imod med åbne arme, blev både set og hørt samtidig med deres professionelle feedback. De tog sig mega godt af min... Ver mais
Jeg besøgte Fuhrmanns d. 25/4, hvor jeg havde en fantastisk og ikke mindst behagelig oplevelse. Der var tid og plads til at prøve mange kjoler, og jeg blev vejledt både ærligt og professionelt. Jeg... Ver mais
Jeg havde en helt igennem fantastisk oplevelse hos Fuhrmanns, da jeg skulle finde brudekjolen til min mands og min kirkevelsignelse. Jeg havde et par kjoler fra hjemmesiden jeg gerne ville prøve og sa... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Fuhrmanns Brudekjoler er stedet, hvor drømme bliver til virkelighed. Vi skaber en unik og personlig oplevelse for hver eneste brud – med håndplukkede kjoler fra eksklusive designere og en atmosfære fyldt med ro, æstetik og kærlighed til detaljen. Hos os handler det ikke kun om at finde en kjole, men om at føle sig som den bedste udgave af sig selv. Fra første prøvning til sidste tilpasning står vi klar til at gøre din rejse mod bryllupsdagen uforglemmelig. Velkommen til Fuhrmanns – Danmarks førende brudebutik.
Informações de contato
Theilgaards Alle 6, 4600, Køge, Dinamarca
- info@fuhrmanns.dk
- fuhrmanns.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Louise skabte en tryg og behagelig…
Louise skabte en tryg og behagelig stemning i rummet, alt i mens hun fandt en masse kjoler frem. Det lykkes til sidst at finde lige den brudekjole, som skulle være min❤️
Trygt og professionelt
Jeg kan kun stemme i, sammen med alle de andre flotte anmeldelser herinde.
Varm velkomst af Malene, som også under hele prøvningen fik mig til at føle mig tryg.
Malene lyttede til mine ønsker, og gav fantastisk råd og vejledning gennem hele prøvningen.
Jeg vil anbefale alle kommende brude, at bestille tid til prøvning hos Fuhrmanns - det var en fantastisk oplevelse!
Fantastisk og hjælpsomt personale
Jeg har haft 2 skønne besøg i butikken, hvor det fantastiske personale hjalp mig med at finde drømmekjolen 🙏❤️
Fuhrmanns kan klart anbefales!
Fantastisk oplevelse hos Fuhrmanns!
Jeg havde en helt fantastisk oplevelse hos Fuhrmanns!
Jeg var inde til brudekjoleprøvning, og fik hjælp af søde søde Rikke. Hun var simpelthen fantastisk, lyttede til mine ønsker, tanker og idéer, samtidig med at hun udfordrede mig på de rigtige punkter. Jeg fandt desværre ikke den helt rigtige kjole, men jeg gik der fra meget klogere. Mine varmeste anbefalinger!
Helt fantastisk oplevelse
Helt fantastisk oplevelse, lige fra man træder ind af døren!
Jeg kan varmt anbefale Fuhrmanns brudekjoler!
De smukkeste kjole & bedste service!
God oplevelse
Rigtig sødt personale og god oplevelse , jeg fik en fantastisk kjole jeg glæder mig til at have på
Ingen returret på brudekjoler....
Ingen returret på brudekjoler..... heller ej ombytning! For dårligt

Resposta da Fuhrmanns Brudekjoler
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse! Fandt min drømmekjole hos Fuhrmanns. Utrolig professionelt, smilende og imødekommende personale, som hurtigt sporede sig ind på, hvordan min drømme kjole skulle se ud. Kan varmt anbefale stedet til alle der er på udkig efter en brudekjole!
Rigtig god oplevelse :) sødeste…
Rigtig god oplevelse :) sødeste ekspedient, der fik skabt et trygt rum.
Rigtig god oplevelse
Det var en rigtig god oplevelse. Medarbejderen var rigtig sød og var meget professionel. Hun var god til at råde og vejlede efter mine ønsker og behov.
Jeg kan helt sikkert anbefale andre at tage forbi, hvis de skal giftes.
Virkelig god oplevelse
Når man kommer ind i Fuhrmanns bliver man mødt med venlig, kompetent og fantastisk service. Rikke havde et utroligt nærvær, som gjorde man følte sig rigtig godt taget imod og gav en helt personlig oplevelse til brudekjoleprøvningen.
De har et utroligt stort udvalg af kjoler og deres rum til at hver enkelte brud kan prøve i uden for mange forstyrrende elementer virkede supergodt!
Jeg takker mange gange for en uforglemmelig oplevelse :-)
Fantastisk service
Fantastisk service. De var lidt forsinket, men oplevelsen var ellers rigtig god og jeg fandt min drømmekjole 🙌🏻
Det var ikke meningen…
Det var ikke meningen, at jeg ville købe min brudekjole i en brudekjolebutik - men nøj hvor er jeg glad for, at jeg besøgte Fuhrmanns! Meget venligt personale der kan rumme alle typer kommende brude inklusiv gæster, og de har noget for en hver smag og pengepung. Jeg vil anbefale alle at besøge Fuhrmanns.
Pasform
Perfekt konfirmations kjole købt via nettet - uden at prøve , men beskrivelse og mål passer perfekt, så hun kunne lige hoppe i den.
Go pris
Go service
En glad konfirmand
Fantastisk oplevelse.
Det var en fantastisk oplevelse at besøge Fuhrmanns Brudebutik, vi blev taget venligt imod af Hanne, som også stod for prøvning af kjoler. Top professionelt hele vejen igennem. Jeg valgte en kjole fra butikken og jeg glæder mig til at få den på. Tak
Super betjening og mega sødt personale
Super betjening og mega sødt personale, de var virkelig behjælpelige og jeg endt med at købe brudekjolen hos dem. Nu glæder jeg til at hente den hos dem og få den med hjem.
Super service, vil helt klart anbefale dem til andre.
Smilende og behagelig velkomst
Smilende og behagelig velkomst. Kom til før tid. Fik en god snak om brudekjoler og var med til at vælge, dem der skulle prøves. Fuhrmanns brudekjoler er god kvalitet og der er priser for enhver smag. Også rigtig flotte lokaler. Butikken er let at finde fra motorvejen, hvis man kommer langvejsfra. Kan helt klart anbefales, og ja jeg fandt min kommende brudekjole.
Supergod oplevelse 🩷
Jeg havde den bedste brudekjoleprøvning hos Fuhrmanns Brudekjoler. Personalet var meget professionelle. Stylisten lyttede til mig, og forstod præcis hvilken kjole jeg ledte efter, og kom med gode input og hjælp, så vi i fællesskab fandt den perfekte kjole 🥰
Det er svært at beskrive min…
Det er svært at beskrive min tilfredsstillelse af Fuhrmanns brudekjole!
Det er jo altid noget specielt at prøve brudekjoler- men hos Fuhrmanns er der en særlig varme og stemning. Utrolig søde kvinder med stor professionalisme. De så mig på en hel anden måde og derfor blev jeg gift i en kjole jeg havde troet det skulle være. Så stol på dem, de ved hvad de taler om.
Kæmpe anbefalling
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.