Jeg blev taget godt imod, vejledningen i forhold til style var super god og konstruktiv, og der var absolut intet pres fra sælgeren om at købe mine kjoler hos dem. Jeg er meget glad for min oplevekse... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg var inde og skulle finde kjolen den 25/4-2026 og sikke en oplevelse 🥹 blev taget imod med åbne arme, blev både set og hørt samtidig med deres professionelle feedback. De tog sig mega godt af min... Ver mais
Jeg besøgte Fuhrmanns d. 25/4, hvor jeg havde en fantastisk og ikke mindst behagelig oplevelse. Der var tid og plads til at prøve mange kjoler, og jeg blev vejledt både ærligt og professionelt. Jeg... Ver mais
Jeg havde en helt igennem fantastisk oplevelse hos Fuhrmanns, da jeg skulle finde brudekjolen til min mands og min kirkevelsignelse. Jeg havde et par kjoler fra hjemmesiden jeg gerne ville prøve og sa... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Fuhrmanns Brudekjoler er stedet, hvor drømme bliver til virkelighed. Vi skaber en unik og personlig oplevelse for hver eneste brud – med håndplukkede kjoler fra eksklusive designere og en atmosfære fyldt med ro, æstetik og kærlighed til detaljen. Hos os handler det ikke kun om at finde en kjole, men om at føle sig som den bedste udgave af sig selv. Fra første prøvning til sidste tilpasning står vi klar til at gøre din rejse mod bryllupsdagen uforglemmelig. Velkommen til Fuhrmanns – Danmarks førende brudebutik.
Informações de contato
Theilgaards Alle 6, 4600, Køge, Dinamarca
- info@fuhrmanns.dk
- fuhrmanns.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Der var et stort udvalg af kjoler til fine priser, og personalet var enormt hjælpsomme. Jeg fik hjælp til at finde den helt rigtig kjole. Kan varmt anbefales
Fantastiske kjoler
Fantastiske kjoler og så god service. Personalet var så søde og vejledte godt, så jeg endte med at finde min drømmekjole blandt mange smukke kjoler.
Klart en anbefaling herfra :)
Sødt personale og smukke kjole
Venligt og hjælpsomt personale der lyttede til mine ønsker og gjorde det til en rar oplevelse. Og selvfølgelig havde de utroligt smukke kjoler.
Professionel og behagelig oplevelse at…
Professionel og behagelig oplevelse at finde sin brudekjole hos Fuhrmann. Hyggeligt privat rum med god plads.
Jeg vil stærkt anbefale at finde sin kjole hos dem, da de også har et bredt udvalg i alle størrelser (som faktisk også passer på en større krop).
Man kunne måske have ønsket sig et glas vand elle en kop kaffe, men ellers var oplevelsen helt perfekt :)
Fantastisk service og smukke kjoler
I Fuhrmanns blev vi mødt med en fantastisk service og et smukt udvalg af kjoler. Det er en oplevelse man altid vil se tilbage på med gode minder.
Skønt sted!
Jeg havde en helt fantastisk prøvning af brudekjoler. Smuk butik med gode faciliteter og virkelig godt personale og meget smukke kjoler.
Købte en spot off spray og da pakken…
Købte en spot off spray og da pakken kom, var der vedlagt et håndskrevet brev, hvor de takkede for handlen. Det er sjældent et firma giver sig tid den den slags. Produktet levede 100% op til forventningerne. Mange tak herfra
Dårlig oplevelse, der var en ubehagelig stemning pga ekspedientens måde at tale ned til os på.
Første besøg for 3 mdr siden til brudekjolevalg var en god oplevelse, kjolen blev valgt og skulle bestilles hjem i en størrelse mindre. Så vi betalte og ventede i 3 mdr. på at kjolen kom hjem.
I dag til prøvning og tilretning viste det sig at butikken ikke havde bestilt kjolen hjem som aftalt i en størrelse mindre og de havde ikke kontaktet os, og spurgt om de måtte ændre på den aftale, som vi havde betalt for.
Vi blev overrasket over, at de havde ændret på vores aftale, men der blev i den grad grad talt ned til os. Så der blev en meget dårlig stemning, det var ikke behageligt at være der, når butikken taler sådan til deres kunder. Der var virkelig stor forskel på første besøg, hvor de var så flinke, og så denne gang, hvor der var en ubehagelig stemning pga ekspedientens måde at tale ned til os på. Vi måtte ikke stille nogen spørgsmål, selvom det var Fuhrmann, der havde ændret på aftalen uden at spørge os først. De kunne da bare starte med at sige, vi har ikke som aftalt bestilt den størrelse, som I bestilte, fordi vi vurderede, at den ville blive for lille.
Kjolen bliver nu syet ind, men for vores regning.
Kan ikke anbefale andre at gå til Fuhrmann.
Største anbefaling til andre
Vi var forbi butikken igår den 6. Juli for at prøve brudekjoler.
Vi var de eneste i butikken og kunne i ro og mag få den fulde opmærksomhed og hjælp under hele processen.
Vi fik meget professionel vejledning fra ejeren som igennem hele forløbet kom med indput og ideer til at kunne skabe den kjole jeg drømte om. Hvis der var noget ved kjolen man følte manglede, så kom hun med muligheder for at skabe drømmekjolen og stadig sørgede for at man holdte budgettet.
Hun formåede at lytte til alle mine ønsker og fandt en kjole som jeg ikke selv havde tænkt på og sikrede at den indeholdte alt det som betød mest for mig.
Jeg kan bestemt anbefale at købe kjole hos Fuhrmanns hvis man ønsker professionel vejledning og følelsen af at være i fokus under hele prøvningen.
Jeg endte med at købe en af kjolerne fra butikkens sample sale og som var den helt rigtige for mig, takket være hjælpen fra ejeren.
Største anbefalinger fra os. Fantastisk sted og service.
4. Gang var lykkens gang hos Fuhrmanns
Efter tre ikke så vellykkede brudekjoleprøvninger hos andre forhandlere fandt jeg endelig i min brudekjole hos Fuhrmanns i Køge. Personalet var professionelle og meget dygtige og det gjorde at jeg ENDELIG fandt en brudekjole 😊
Mega god oplevelse
Mega god oplevelse. Jeg fandt den helt perfekte kjole, jeg aldrig havde drømt om kunne passe til mig.
Super god service, massere af smil og så løsningsorienteret, "alt" kan virkelig lade sig gøre. De er super gode til at aflæse en i prøve processen.
Jeg havde en helt fantastisk og uforglemmelig dag 🙏🏼
Tak ❤️
Havde en virkelig fin oplevelse i…
Havde en virkelig fin oplevelse i Fuhrmanns. Super venlig personale :)
Super fine kjoler men manglende…
Super fine kjoler men manglende rådgivning..
Jeg blev mødt af en ung sød pige som tog godt imod mig og mine nærmeste. Dog var der absolut ingen rådgivning ved mit besøg. Jeg skulle selv finde kjolerne og tjekke størrelser osv.
Når man betaler for rådgivning og prøvning så er det utrolig ærgerligt ikke at få den professionelle rådgivning man havde håbet på.
Ved sådan et køb er der mange følelser og tanker og derfor føler jeg det desværre blev uprofessionelt når der ikke var den rette rådgivning.
Fantastisk service
Fantastisk service og sådan en god oplevelse og ikke mindst gode minder til gemme bogen.
Super professionel, meget dygtig og virkelig godt kendskab til produkterne 👌🏼
Fin og professionel hjælp
Fantastisk butik og en fantastisk…
Fantastisk butik og en fantastisk oplevelse med de skønneste medarbejdere med virkelig god kundeservice 👌🏻
Super service!
Super service ved handel på nettet. Skulle have en anden størrelse, og det var intet problem med ombytning☺️.. Super sødt personale både telefonisk og over mail ☺️👍🏻
Fantastisk
Fantastisk! Super service, så smukke kjoler og god behandling. Det eneste jeg ville ønske var at man ikke var begrænset mht. ærmer på kjolerne, det sagde jeg også til hende der skulle hjælpe mig! Ikke alle kan passe de ærmer eller vil have den slags ærmer! Så hellere have prøveærmer som kan komme på! Så man rigtigt kan få fornemmelsen af kjolen. Når det så er sagt! Så er det et ja til kjolen herfra! Min brudekjole er fundet hos jer og sidder her søndag aften og GLÆDER mig til at ringe mandag og sige det.
Konfirmationskjole. Fantastisk oplevelse
Vi stod på venteliste til konfirmationskjole (prøvning) og blev ringet op af den sødeste kvinde som gav os en tid samme eftermiddag. Vi blev mødt af en anden meget sød kvinde (som vi desværre ikke fik hørt ordentligt efter navn) som bare gav den mest profesionelle og søde hjælp til at finde konfirmationskjole til vores datter. Hun er en enorm god menneskekender og vidste hvilken kjole vores datter gik efter nærmest inden hun selv havde sagt det og hun havde en helt enorm god situationsfornemmelse hvor hun både var der og ikke var der. Heldigvis var kjolen der og i den rigtige str og den sad spot on og var alt det vores datter havde håbet på og drømt om. Prøverummet var i en suite og vi var de eneste kunder. Storesøster var med sammen med den kommende konfirmand og jeg (mor) og vi havde alle 3 en helt igennem fantastisk oplevelse hos Jer. 5 stjerner er slet slet ikke nok til at beskrive vores helt igennem fantastiske oplevelse hos Jer.. Vi vil til enhver tid anbefale Jer og forhåbentligt ses vi igen når den tid kommer hvor vores døtre skal kigge på brudekjoler
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.