Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De kinderen (en wij ook) hebben het fantastisch gehad. Heerlijke pizza aan het einde. Werkelijk een top feestje en daarbij veel kindjes een nieuwe ervaring kunnen geven. Daarbij was er ook flexibilite... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We hadden een heerlijke middag en ervaring. En het was op het hoofd parkeerterrein gratis op zondag. De begeleiding zijn leuke enthousiaste mensen, goed georganiseerd en hebben alles prima in contr... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Het zijn leuke parcours, maar er wordt slecht opgelet door het personeel of iemand vast zit. Zo hebben wij 5 kwartier (waarvan ruim 20 minuten op 1 platform) over een route gedaan omdat iemand 2x vast... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Kinderfeestje voor een groepje uitzinnige meiden van 11jaar georganiseerd. Alles was fijn geregeld. Korte instructie en daarna lekker zelfstandig en veilig aan de slag. Schattenjacht met een hapje en... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Curso de Escalada com Cordas

Informação fornecida por fontes externas variadas

Een avontuurlijke dag bij Fun Forest. Kom jij ook klimmen in één van onze parken in Amsterdam, Almere, Rotterdam of Venlo? Bekijk de mogelijkheden.

Informações de contato

4,3

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

7 mil avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Goede begeleiding

Goede begeleiding. Wij waren tegelijk met een andere, grote groep die niet echt functioneerde. Hierdoor vrij lange wachttijden,20 minuten, op bepaalde parcoursen.

22 de setembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

We hebben een kinderfeest in Almere fun…

We hebben een kinderfeest in Almere fun forest georganiseerd en zelf op die dag gebeld en gevraagd of wij na het klimmen bij het restaurant zouden kunnen eten, reactie was een positieve “zeker weten”.
Tot ons verbazing was het restaurant gesloten voor een privé feest.
Tijdens het klimmen waren niet genoeg begeleiders, kinderen moesten heel lang huilend wachten op een “rode helm”.
Niet een leuke ervaring!

10 de setembro de 2023

Kamp uitje

Wij zijn er met de klas geweest. Klim forest speelde hier goed op in, door meerdere begeleiders te laten helpen. De uitleg was duidelijk, de kinderen werden goed geholpen en de alles was snel aan. We hebben het fantastisch gehad!

13 de setembro de 2023

Top evenement

Alert als er een leerling vast loopt, is er meteen binnen korte termijn een medewerker die te hulp schiet. Enthousiaste leerlingen, veel keuze in mogelijkheden qua klimmen op niveau. Mooie locatie, goed bereikbaar!

9 de setembro de 2023
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Restaurant was niet beschikbaar ivm…

Restaurant was niet beschikbaar ivm besloten bijeenkomst, dit wisten wij niet van te voren. Hadden we graag geweten dan hadden we daar op kunnen inspelen door bv drank mee te nemen.
Uitleg erg op automatische piloot, geen sprake van creëren van verbinding met de groep.
Ontvangst en behulpzaamheid manager was goed.

2 de setembro de 2023

Kids birthday party

We celebrated the birthday of my 9 yo daughter at Fun Forest. All kids were super excited and had a great time! Thamk you for making our special day memorable!

8 de setembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het was fijn om een contactpersoon te…

Het was fijn om een contactpersoon te hebben met wie we alles konden bespreken en snel reageerde.
Er waren drie activiteiten, zodat iedereen een keuze had in wat hij/zij wilde doen.
op de dag zelf zijn wij goed ontvangen. Prettige begeleiders.
Het eten was gevarieerd en goed verzorgd.

2 de setembro de 2023
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De kinderen gingen heel fanatiek de…

De kinderen gingen heel fanatiek de bananen zoeken en kregen na enige tijd te horen dat ze teveel bananen hadden gepakt ( mocht alleen kleur blauw en dat was hen niet verteld) en dat ze de rest weer terug moesten hangen. Dat was wat suf eigenlijk. En de linkt met de “ schat “ was er totaal niet.
Jammer was dat de horeca dicht was. Dat had ik op de website kunnen lezen zie ik nu achteraf op de site. Ik vond dat toch heel kil zo buiten met opgeklapte parasols en geen mogelijkheid nog ijs oid te bestellen bijv. Zonde en jammer.
Het parcours is heel erg leuk zo in het bos en lukte iedereen prima dus dat was een succes. En daar gingen we uiteindelijk voor.

21 de agosto de 2023

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.