Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De kinderen (en wij ook) hebben het fantastisch gehad. Heerlijke pizza aan het einde. Werkelijk een top feestje en daarbij veel kindjes een nieuwe ervaring kunnen geven. Daarbij was er ook flexibilite... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We hadden een heerlijke middag en ervaring. En het was op het hoofd parkeerterrein gratis op zondag. De begeleiding zijn leuke enthousiaste mensen, goed georganiseerd en hebben alles prima in contr... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Het zijn leuke parcours, maar er wordt slecht opgelet door het personeel of iemand vast zit. Zo hebben wij 5 kwartier (waarvan ruim 20 minuten op 1 platform) over een route gedaan omdat iemand 2x vast... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Kinderfeestje voor een groepje uitzinnige meiden van 11jaar georganiseerd. Alles was fijn geregeld. Korte instructie en daarna lekker zelfstandig en veilig aan de slag. Schattenjacht met een hapje en... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Curso de Escalada com Cordas

Informação fornecida por fontes externas variadas

Een avontuurlijke dag bij Fun Forest. Kom jij ook klimmen in één van onze parken in Amsterdam, Almere, Rotterdam of Venlo? Bekijk de mogelijkheden.

Informações de contato

4,3

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

7 mil avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Alles goed geregeld

Alles goed geregeld, goede uitleg van de uitrusting en driedubbele check op veiligheid. Indien nodig is hulp direct beschikbaar. De kinderen hebben heerlijk kunnen klimmen.

17 de março de 2023

Gelaagd klassen uitje

Het contact met de organisatie was goed, jullie hebben enorm met ons meegedacht wat betreft mogelijkheden.
Ondanks dat het enorm koud was en het sneeuwde en regende hebben de kinderen het weliswaar 2 uur lang uitgehouden met goede begeleiding.
Communicatie op het park zijn met de begeleiders was prettig, er was een fijne sfeer.

11 de março de 2023

Resposta da Klimpark Fun Forest

De kou en sneeuw getrotseerd, wat super knap! Fijn dat jullie ondanks alles een leuke dag hebben gehad.
Hopelijk tot een volgende keer!🌳

Leuk voor jong en oud

Leuk voor jong en oud!

6 de março de 2023

Resposta da Klimpark Fun Forest

Super, dank voor jullie review en hopelijk tot ziens. 🌳

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Het is een mooi park met veel…

Het is een mooi park met veel verschillende parcoursen.
Heel divers.
Voor een kinderfeestje vind ik de extra wat tegen vallen.
Volgende keer zou ik losse tickets bestellen ipv een kinderfeestje.
Het voegt niet veel extra's toe!

27 de fevereiro de 2023

Resposta da Klimpark Fun Forest

Dank voor jullie review en feedback. Op deze manier kunnen we ons aanbod én service verbeteren.

Funny

Zowel vooraf met het boeken, als met het klimmen was het goed geregeld. Veiligheid staat bij jullie voorop. En prima begeleiding tijdens het klimmen.

5 de março de 2023

Hi Els,

Wat leuk dat jullie een fijne dag hebben gehad!
Dankjewel voor je review 💚

Tot een volgende keer!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Leuke meid die ze begeleide super…

Leuke meid die ze begeleide super enthousiast en aanmoedigend echt top gewoon

28 de fevereiro de 2023

Hi Nicolette,

Dankjewel voor je review, dat waarderen we 🌳
Tot een volgende keer!

Lekker geklommen

Lekker geklommen, was pittiger dan ik dacht!!

28 de fevereiro de 2023

Hi Kim,

Fijn dat jullie lekker hebben geklommen!
Dankjewel voor je review 💚

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De kinderen hebben een hele leuke…

De kinderen hebben een hele leuke middag gehad. Drie uur geklommen in de bomen. Soms is het materiaal wat lastig in gebruik, waardoor het langer kan duren. Medewerkers zijn goed beschikbaar voor hulp.

21 de fevereiro de 2023

Hi Linda,

Fijn om te horen dat de kinderen een leuke middag hebben gehad!

Dankjewel voor de review!
Hopelijk zien we jullie weer 🌳

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedrijf is met enthousiaste medewerkers…

Bedrijf is met enthousiaste medewerkers erg plezierig om Te. ervaren! Wij zullen zeker na deze ervaring volgend jaar wederom weer een keertje boeken! Hele fijne opzet! Enorm eenvoudige instructies en fijn dat er altijd iemand aanwezig is voor aanwijzingen of ondersteuning

2 de dezembro de 2022

Resposta da Klimpark Fun Forest

Dank voor je review en hopelijk tot snel. Wij zijn er klaar voor! 🌳

We hebben heerlijk geklommen

We hebben heerlijk geklommen. De begeleiding was prima en direct beschikbaar als dat nodig was. Kortom: erg genoten!

18 de novembro de 2022

Resposta da Klimpark Fun Forest

Wat fijn, hopelijk tot een volgende keer! 🌳

Fun Forest - Stephanie

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.