De kinderen (en wij ook) hebben het fantastisch gehad. Heerlijke pizza aan het einde. Werkelijk een top feestje en daarbij veel kindjes een nieuwe ervaring kunnen geven. Daarbij was er ook flexibilite... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
We hadden een heerlijke middag en ervaring. En het was op het hoofd parkeerterrein gratis op zondag. De begeleiding zijn leuke enthousiaste mensen, goed georganiseerd en hebben alles prima in contr... Ver mais
Het zijn leuke parcours, maar er wordt slecht opgelet door het personeel of iemand vast zit. Zo hebben wij 5 kwartier (waarvan ruim 20 minuten op 1 platform) over een route gedaan omdat iemand 2x vast... Ver mais
Kinderfeestje voor een groepje uitzinnige meiden van 11jaar georganiseerd. Alles was fijn geregeld. Korte instructie en daarna lekker zelfstandig en veilig aan de slag. Schattenjacht met een hapje en... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Een avontuurlijke dag bij Fun Forest. Kom jij ook klimmen in één van onze parken in Amsterdam, Almere, Rotterdam of Venlo? Bekijk de mogelijkheden.
Informações de contato
Verlengde Trappistenweg 35, 5932, Tegelen, Holanda
- 0800-3697000
- klantenservice@funforest.nl
- funforest.nl
Não respondeu a avaliações negativas
Wij vonden onze Fun Forrest ervaring super TOF
Wij vonden onze Fun Forrest ervaring heel positief. Alle spellen waren leuk en te doen voor alle deelnemers.
Erg gelachen!
Super goede service rondom partijtje…
Super goede service rondom partijtje van mijn dochter.
Behulpzame, aardige werknemers.
Snelle reacties bij vragen via de mail!
Nogmaals dank voor de superleuke ervaring en tot een volgende keer.
Wat een geweldige dag, het kinderfeestje van mijn dochter was geslaagd!
Het was een geweldige ervaring voor mijn kinderen en hun vriendjes. De begeleiding is top! Er was een miscommunicatie en dit heeft het personeel super goed opgelost! Zeker voor herhaling vatbaar!
Alles goed geregeld
Alles goed geregeld, goede uitleg van de uitrusting en driedubbele check op veiligheid. Indien nodig is hulp direct beschikbaar. De kinderen hebben heerlijk kunnen klimmen.
De kids hebben genoten
De kids hebben genoten ! Ook van t geduld van de begeleiding bij moeilijke obstakels zo nu en dan !
Super leuke ervaring, met aardig personeel!
De kinderen hebben het enorm genoten
De kinderen hebben het enorm genoten. We hadden een mooie weer. De personnel heeft ons goed bedient.
goede enthousiaste begeleiding!
Gelaagd klassen uitje
Het contact met de organisatie was goed, jullie hebben enorm met ons meegedacht wat betreft mogelijkheden.
Ondanks dat het enorm koud was en het sneeuwde en regende hebben de kinderen het weliswaar 2 uur lang uitgehouden met goede begeleiding.
Communicatie op het park zijn met de begeleiders was prettig, er was een fijne sfeer.

Resposta da Klimpark Fun Forest
Het is een mooi park met veel…
Het is een mooi park met veel verschillende parcoursen.
Heel divers.
Voor een kinderfeestje vind ik de extra wat tegen vallen.
Volgende keer zou ik losse tickets bestellen ipv een kinderfeestje.
Het voegt niet veel extra's toe!

Funny
Zowel vooraf met het boeken, als met het klimmen was het goed geregeld. Veiligheid staat bij jullie voorop. En prima begeleiding tijdens het klimmen.

Resposta da Klimpark Fun Forest
Leuke meid die ze begeleide super…
Leuke meid die ze begeleide super enthousiast en aanmoedigend echt top gewoon

Resposta da Klimpark Fun Forest
De kinderen hebben een hele leuke…
De kinderen hebben een hele leuke middag gehad. Drie uur geklommen in de bomen. Soms is het materiaal wat lastig in gebruik, waardoor het langer kan duren. Medewerkers zijn goed beschikbaar voor hulp.

Resposta da Klimpark Fun Forest
Medewerker waren lief ze helped gelijk…
Medewerker waren lief ze helped gelijk als er iets Fouts gaat

Resposta da Klimpark Fun Forest
Bedrijf is met enthousiaste medewerkers…
Bedrijf is met enthousiaste medewerkers erg plezierig om Te. ervaren! Wij zullen zeker na deze ervaring volgend jaar wederom weer een keertje boeken! Hele fijne opzet! Enorm eenvoudige instructies en fijn dat er altijd iemand aanwezig is voor aanwijzingen of ondersteuning

We hebben heerlijk geklommen
We hebben heerlijk geklommen. De begeleiding was prima en direct beschikbaar als dat nodig was. Kortom: erg genoten!

Resposta da Klimpark Fun Forest
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.