Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Grimmeste blomster nogensinde!!! Jeg bestilte en buket på wolt, hvor der var et billede af en buket. Det var på ingen måde den samme, det var faktisk en buket grønne blade jeg betalte 269 for, magen t... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Floricultura

Escrito pela empresa

I 1903 åbnede Johan Gamst blomsterbutik på Agtrupvej i Kolding. Siden har Gamst Blomster været synonym med friske blomster, høj blomsterfaglighed og god service. I dag er Gamst Blomster én af landets større blomsterkæder med 21 blomsterbutikker fordelt over hele landet. Butikkerne er typisk placeret i forbindelse med Meny-, Kvickly- og Salling butikker samt i Kolding Storcenter, Frederiksberg Centeret og i Lyngby Storcenter. Vores blomster kommer direkte fra avlere i Europa. Vi har skåret mellemmanden væk til gavn for dig og miljøet.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 90% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Syn for en ansatte :(

Opdaterret d. 12/5: jag er glad for i tager hånd omkring det.
Jag har ikke kunne sige det på nogen anden måde in her.
Jag kan jo ikke skrive en annonym mail til jer. min soremanager bliver sur hvis hun finder ud af det er mig.
Det er syn for L :(
Jag har redigeret hendes efternavns bogstav væk. Så det ikke inddeholder personkrænkede ord.

Jag er ked af hvordan Gamst ansatte taler om hinanden. Jag har ont af hvordan der i butikken tales om L fra Torvet/kontoret.
Ikke kun i min butik mæn også i flere andre.
Det kan godt være hun lugter af sved/uvasket mæn hvorfor fortæller de hende det så ike?
Min store manager hader når hun kommer på besøg. Og har sagt det gør de også i de andre butikker hun snakket med.
Ja L. er en stor pige mæn det kan hun jo ikke gøre får.
Hvorfor siger ingen på torvet/kontoret de kan lugte hende til hverdagen?

10 de maio de 2026

Resposta da Gamstblomster

Denne anmeldelse omhandler ikke en konkret kundeoplevelse, men indeholder personrettede og krænkende kommentarer om en medarbejder.

Vi har derfor bedt Trustpilot om at gennemgå anmeldelsen i henhold til deres retningslinjer.

Hos Gamst Blomster accepterer vi ikke personangreb mod medarbejdere.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg skulle bruge tre buketter til Mors…

Jeg skulle bruge tre buketter til Mors Dag, og valgte Gamst Blomster i Hellerup (Rotunden) – og det var virkelig den rigtige beslutning. Selvom der var ekstremt travlt, blev jeg mødt med overskud, venlighed og god rådgivning hele vejen igennem. Det var tydeligt, at de havde styr på tingene, selv under pres.
Alle tre buketter var smukt bundet, friske og med hver sit udtryk – præcis som jeg havde håbet på. Kvaliteten er bare altid i top, og butikken er samtidig utrolig indbydende at træde ind i.

10 de maio de 2026

Resposta da Gamstblomster

Tusind tak for de pæne ord Jacob!

Altid en fornøjelse at handle hos Gamst Blomster

Vi handler primært i butikken i Meny, Rotunden i Hellerup, og oplevelsen er konsekvent i topklasse. Betjeningen er altid kompetent, imødekommende og venlig. Medarbejderne tager sig tid til kunderne og giver kvalificeret rådgivning, uanset om man kommer ind efter en hurtig buket eller har brug for hjælp til noget mere gennemtænkt.
Varerne fremstår altid friske og veludvalgte, og man mærker tydeligt, at man står i en specialforretning med ægte faglig stolthed. Der er en kvalitet og en omhu i sortimentet, som man simpelthen ikke finder i et almindeligt supermarked, og det smitter af på hele oplevelsen.
Gamst Blomster er blevet vores faste valg, og vi bliver ved med at komme tilbage af gode grunde. Fem stjerner herfra. Fortsæt endelig det fine arbejde.

Resposta da Gamstblomster

Tusind tak for de pæne ord Jeppe - det sætter vi stor pris på!

Ekstremt flotte buketter

Ekstremt flotte buketter. Til rimelige priser.
Sødt og venligt personale, der altid holde op en når man kommer ind i butikken

Resposta da Gamstblomster

Tusind tak Rebecca - det er vi super glade for at høre!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service og hjælp til at vælge en flot buket 💐

Resposta da Gamstblomster

Tusind tak Morten og velbekomme.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stort udvalg af friske blomster til…

Stort udvalg af friske blomster til alle anledninger. Udvalget af indendørs og udendørs planter er også stort. God service i butikken af faglig kyndigt personale.

5 de maio de 2026

Resposta da Gamstblomster

Tusind tak - det sætter vi stor pris på.

Rådne blomster

Min mand købte, i Meny Hørsholm, 3 store afskårne flamingoblomster a 50kr stk og fik bundet dem med 2 stilke pyntegrønt - en enkel og elegant buket, som fødselsdagsgave til mig, men…. Allerede dagen efter, da jeg ville skifte vand, opdagede jeg at to af stilkene var brune og rådne indeni og den ene hang allerede med hovedet. 2 dage efter lå de fleste af bladene fra den ene stilk pyntegrønt, på bordet og den ene blomst havde tydelig brune pletter. På 3. dagen lå hovedet af den ene blomst også på bordet, den anden var plettet af råd og på vej mod bordet ligeså. Jeg er ikke uddannet florist, men uddannet gartner og har blomsterbinderkursus i baglommen, så jeg ved noget om pleje og vedligehold, om forskellen på bløde og træede stilke ( vandtemperatur) om soignering og optimal skift af vand, af frugters negative virkning tæt på buketter osv osv og vigtigst af alt - jeg ved også, hvad jeg skal kigge efter, når jeg køber blomster. Det gør min mand derimod ikke, han er HELT afhængig af blomsterhandlerens viden og kunnen, som altså i dette tilfælde var langt fra, hvad man kunne ønske - Skam jer 😠

25 de abril de 2026

Hej Bibi

Tak for din anmeldelse – det er vi selvfølgelig kede af at læse.

Det lyder bestemt ikke som den kvalitet, vi ønsker, at vores kunder skal opleve. Vi vil meget gerne have mulighed for at rette op på det.

Du er derfor meget velkommen til at kontakte eller besøge butikken i Meny Hørsholm, hvor buketten er købt, så sørger de for en ombytning.

Gamst Blomster

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi benyttede Gramst Blomster i Kolding…

Vi benyttede Gramst Blomster i Kolding til et event, og blomsterne levede fuldt ud op til vores forventninger. Leveringen skete til tiden, og servicen op til eventen forløb professionelt og helt uproblematisk. Vi havde en rigtig god oplevelse og kan varmt anbefale dem.

22 de abril de 2026

Resposta da Gamstblomster

Tusind tak for de pæne ord - det betyder rigtig meget for os :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestille blomster til min mormors…

Bestille blomster til min mormors bisættelse. Fik de smukkeste kranse og bårebuketter.
Louise forstod præcis mine ønsker, hvad jeg ville have pg det smukkeste syn kom os i møde i kirken ved bisættelsen. Det var ikke kun smukke blomster men også en varm, nærværende og respektfuld betjening. Bedste anbefalinger herfra. 🌸

16 de abril de 2026

Resposta da Gamstblomster

Tusind tak Charlotte - det sætter vi stor pris på og tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min go to blomster butik i…

Min go to blomster butik i Frederiksbergcenterer. God service og smukke blomster

8 de abril de 2026

Tusind tak Sarah - det sætter vi stor pris på! Mvh. Gamst Blomster

Kvalitets garanti

Jeg fik en blandet buket med bl.a. liljer i. Desværre sprang kun 1 af 6 liljer ud, knopperne faldt af de andre stilke. Resten af buketten stod flot i lang tid.
Jeg nævnte det næste gang, jeg var hos Gamst i Domhusgade og viste billeder af de “døde”knopper.
Jeg fik en ny buket uden beregning.
Virkelig flot service, der er sjælden at finde.
5 stjerner herfra.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

4 de abril de 2026

Resposta da Gamstblomster

Velbekomme Margit og tusind tak fordi du deler din oplevelse samt de pæne ord - det sætter vi stor pris på :)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Blomst af dårlig kvalitet og fuld af insekter

Jeg har desværre haft en virkelig skuffende oplevelse med Gamst Blomster, og deres manglende kundeservice gør det kun værre.
For et par uger siden fik jeg i gave en lilje på rod, der var købt i deres butik i Åbyhøj. Allerede ved købet bar planten præg af frost/kulde, hvilket køber ikke bemærkede. Blomsterne blev aldrig til noget, og til gengæld viste jorden sig at være fyldt med flyvende insekter, som jeg efterfølgende måtte bruge tid og energi på at få udryddet.
Jeg valgte at kontakte dem via Messenger, udelukkende til deres orientering, da jeg ikke magtede at bøvle med en refusion. Jeg ønskede blot at gøre dem opmærksomme på problemet, så andre kunder ikke står med samme oplevelse.
De har læst min besked, men de har ikke gidet reagere. Ikke et “tak for info”, ikke en beklagelse, ingenting. Det er virkelig dårlig stil – især når man som kunde gør sig umage for at give konstruktiv feedback uden at kræve noget til gengæld.
Når man driver en forretning, bør man som minimum kunne mønstre et svar. Den totale tavshed efterlader et indtryk af ligegyldighed og manglende respekt for kunderne.
Jeg handler ikke hos Gamst Blomster igen, og jeg kan desværre ikke anbefale dem til andre.

BEMÆRKNING TIL GAMSTS SVAR HERUNDER, HVOR DE SKRIVER: "Vi beklager også, hvis din besked på Messenger ikke er blevet besvaret – men vi kan efter nøje gennemgang ikke finde den henvendelse du refererer til her???"

Jeg kan levere screenshots af såvel min tekst som billeder af rådne blomster som blev sendt 5. marts kl. 11.46 og som er set af Gamst tirsdag kl. 18.28!!

27 de fevereiro de 2026

Hej Else

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er selvfølgelig kede af at høre, at planten ikke levede op til forventningerne, og at du har haft problemer med insekter i jorden. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder.

I forhold til din besked på Messenger har vi efterfølgende kunnet se, at den er sendt til en anden af vores Messenger-konti og ikke til siden for butikken i Åbyhøj. Da hver butik administrerer sin egen konto, har butikken derfor desværre ikke haft mulighed for at se eller reagere på din henvendelse.

Vi beklager naturligvis, hvis det har givet indtryk af manglende respons.

Hvis man ønsker at gøre os opmærksomme på en konkret oplevelse i en bestemt butik, anbefaler vi at kontakte os via info@gamstblomster.dk eller ringe direkte til butikken i Åbyhøj, så henvendelsen hurtigt lander det rigtige sted og kan blive håndteret.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på din oplevelse.

Gamst Blomster 🌸

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais