Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg skulle bruge tre buketter til Mors Dag, og valgte Gamst Blomster i Hellerup (Rotunden) – og det var virkelig den rigtige beslutning. Selvom der var ekstremt travlt, blev jeg mødt med overskud, ve... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi handler primært i butikken i Meny, Rotunden i Hellerup, og oplevelsen er konsekvent i topklasse. Betjeningen er altid kompetent, imødekommende og venlig. Medarbejderne tager sig tid til kunderne... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Min mand købte, i Meny Hørsholm, 3 store afskårne flamingoblomster a 50kr stk og fik bundet dem med 2 stilke pyntegrønt - en enkel og elegant buket, som fødselsdagsgave til mig, men…. Allerede dagen... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Floricultura

Escrito pela empresa

I 1903 åbnede Johan Gamst blomsterbutik på Agtrupvej i Kolding. Siden har Gamst Blomster været synonym med friske blomster, høj blomsterfaglighed og god service. I dag er Gamst Blomster én af landets større blomsterkæder med 21 blomsterbutikker fordelt over hele landet. Butikkerne er typisk placeret i forbindelse med Meny-, Kvickly- og Salling butikker samt i Kolding Storcenter, Frederiksberg Centeret og i Lyngby Storcenter. Vores blomster kommer direkte fra avlere i Europa. Vi har skåret mellemmanden væk til gavn for dig og miljøet.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 90% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig kvalitet!!! Jeg købte et bundt ranunkler i går

Jeg købte et bundt ranunkler i går. Allerede ved udpakning var der tre rådne stængler og to hoveder, som smed kronblade. De var ikke på tilbud eller noget, så det var virkelig skuffende. Det kunne heller ikke ses, da jeg valgte dem, da kun toppen af bundtet var synlig. Virkelig dårlig kvalitet! Jeg er glad for, at jeg ikke skulle give dem som gave!

18 de fevereiro de 2026

Hej Tulle,

Det beklager vi meget og du skal blot henvende dig via info@gamstblomster.dk eller direkte i butikken - så sørger vi selvfølgelig for et nyt bundt blomster til dig hurtigst muligt. Vi beklager ulejligheden.

Bedste hilsner

INGEN SERVICE

HER KAN MAN IKKE KLAGE OVER SERVICEN.
FOR DER ER INGEN SERVICE.

16 de fevereiro de 2026

Hej Bent,

Vi er selvfølgelig rigtig kede af at du har haft en dårlig oplevelse og vi vil rigtig gerne hjælpe dig hvis du blot sender en uddybende mail til info@gamstblomster.dk - på forhånd tusind tak.

Bedste hilsner

Grimmeste blomster nogensinde & ikke hvad foto lovede. Kun blade

Grimmeste blomster nogensinde!!! Jeg bestilte en buket på wolt, hvor der var et billede af en buket. Det var på ingen måde den samme, det var faktisk en buket grønne blade jeg betalte 269 for, magen til svindlere. Wolt kunne godt heldigvis godt se billedet jeg sendte at det var helt galt, så der den dårlige foretning ikke ville betale mig mine penge tilbage eller hente deres buket, så refunderede de hele beløbet tilbage, selvom det faktisk var buktikkens ansvar. Har aldrig set så grim en buket købt ved en blomster forhandler, selv dem i netto er pænere.

14 de fevereiro de 2026

Kære Naja,

Vi er naturligvis kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med din bestilling. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi vil dog gerne gøre opmærksom på, at vi ikke tidligere har modtaget nogen henvendelse fra dig vedrørende denne klage. Havde du kontaktet os direkte, ville vi naturligvis have taget sagen alvorligt og fundet en løsning hurtigst muligt.

Når man bestiller blomster via Wolt, skal man være opmærksom på, at buketter bindes ud fra sæsonens udvalg, og derfor kan variere fra billedet. Det ændrer dog ikke på, at kvaliteten naturligvis skal være i orden.

Hvis du fremover oplever problemer med en ordre fra os, er du altid meget velkommen til at kontakte os direkte på vores info-mail. Her behandler vi alle henvendelser og indsigelser seriøst og vender hurtigt tilbage med en løsning.

Vi står altid klar til dialog og ønsker at rette op, hvis noget ikke lever op til forventningerne.

Købt den flotteste buket

Købt den flotteste buket, super service. Skal man bruge en blomst vælger man Gamst.

27 de janeiro de 2026

Resposta da Gamstblomster

Tusind tak for de pæne ord Malene - det betyder rigtig meget for os.

Bedste hilsner - Rune

Gamst Helsinge

Vi bestilte kistepynt, krans og hjerte til bisættelse, hos gamst blomster Helsinge, hos Patrick.
Ingen kunne have lavet det smukkere. Kæmpe kæmpe ros til Patrick.

21 de janeiro de 2026

Resposta da Gamstblomster

Tusind tak for de pæne ord - det betyder rigtig meget for os og vi er glade for, at kistepynten, kransen og hjertet blev præcis så smukt, som I havde håbet – og vi giver selvfølgelig jeres kæmpe ros videre til Patrick.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan på det varmeste anbefale denne…

Jeg kan på det varmeste anbefale denne butik. Jeg oplever den varmeste og dygtige betjening af "butikken", som står "åbent" midt på Ros Torv (center i Roskilde).
I går købte jeg en billig "buket" til ca. 50 kr. og alligevel tilbød den unge kvinde at pakke den ind, som var det den dyreste buket jeg havde købt. Hun var så smilende og hjælpsom. Selv til kunden mig mig, som brokkede sig over noget totalt ligegyldigt, svarede medarbejderen pænt og venligt, hvor de fleste var blevet sure og fornærmet.
Jeg kommer bestemt til at købe blomster der igen!
PS. og så er priserne gode i forhold til buketternes størrelser mm.

18 de janeiro de 2026

Resposta da Gamstblomster

Tusind tak for de pæne ord Lene - det sætter vi meget stor pris på og det glæder os at du har taget dig tid til at dele det i form af denne anmeldelse - vi glæder os meget til du kommer forbi og besøger os igen :)

Tusind tak

Vi havde bestilt kistepynt og 2 kranse hos Gamst i Kolding. Det hele var utrolig flot, fantastiske farver og smukke blomster. Levede fuldt ud op til forventningerne, og endda mere end det 🌸🌸🌸 Så tusind tak for det.

8 de janeiro de 2026

Resposta da Gamstblomster

Kære Mette. Tusinde tak for din anmeldelse og din besked. Det gør os meget glade. Bedste hilsner Louise Gamst & Co

Hasarderet kørsel

Hasarderet kørsel! Jeg er ikke kunde af Gamst Blomster, men nogle af deres chauffører der bringer ud kører decideret farligt i trafikken.

24 de novembro de 2025

Kære Troels,

Tak for din henvendelse – og for at gøre os opmærksomme på oplevelsen.

Det er naturligvis meget beklageligt at høre, at du har oplevet hasarderet kørsel fra en af vores chauffører.
Trafiksikkerhed er noget, vi tager meget alvorligt, og det skal aldrig være sådan, at andre trafikanter føler sig utrygge på grund af vores kørsel.

Selvom du ikke er kunde hos os, sætter vi stor pris på, at du alligevel tager dig tid til at informere os om situationen. Vi vil nu følge op internt og sikre, at vores chauffører bliver mindet om de regler og den adfærd, vi forventer i trafikken.

Endnu en gang tak for din feedback, og vi håber, du fremover oplever en mere tryg færden i trafikken.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Endnu en flot og kreativ buket hentet

Endnu en flot og kreativ buket hentet - altid en oplevelse at handle ved Gamst blomster. Tak for god service og sød betjening.

13 de novembro de 2025

Tusind tak Malene!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

To gange har jeg oplevet at få blomster…

To gange har jeg oplevet at få blomster fra Gamst som efter 2 dage var halvvisne. Senest 29/10-25 fødselsdagsgave fra nogle venner.

29 de outubro de 2025

Hej Merete,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse – det er vi kede af at høre. Det skal naturligvis ikke være sådan, at en buket fra os står og hænger efter få dage.

Du er meget velkommen til at kigge forbi butikken med buketten eller indsende et par billeder af buketten, så finder vi naturligvis en frisk erstatning, så du (og giveren) får den oplevelse, I fortjener.

Vi sætter stor pris på din feedback, da den hjælper os med at sikre den bedste kvalitet hver gang.

Super betjening

Super betjening og rigtig god forståelse for mig som kunde og hvad der er brug for. 1000 Tak

22 de outubro de 2025

Tusind tak Maria :-)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ingen info ved køb at blomster.

Købte en stor buket røde roser til 300,-kr. efter to dage hang de alle med hoved, henvende mig i butik der ligger i Kvickly i Helsinge, hvor jeg fik fortalt at roser skulle skæres med skråt snit med en kniv, havde brugt en saks og lavet skråt snit, men det skulle være med en kniv, hvilket jeg ikke blev informeret om da jeg købte vare, i følge internet kan snit både laves med en kniv og en saks.Dårlig service, har købt mine sidste blomster der.

17 de setembro de 2025

Hej Henrik,

Mange tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse – vi er kede af at høre, at din buket roser ikke har levet op til forventningerne. Det er bestemt ikke meningen, at de skal hænge med hovederne efter blot to dage.

Vi bytter naturligvis din buket til en ny og håber, at vi kan genskabe din tillid – det betyder meget for os, at vores kunder er glade og tilfredse.

De bedste hilsner
Rune

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ualmindelig dygtige - virkelig smukt bundet

Gamst blomster er utrolig dygtige og service-mindede.
Under bestilling af en krans til en begravelse fik vi virkelig gode råd og kvalificeret vejledning.
Kransen vi modtog var smukkere end vi havde forestillet os og overgik al forventning🌸, Det var meget tydeligt at det er dygtige og erfarne blimsterbindere, der kan deres håndværk til perfektion 👌🏼
Prisen på kransen var aldeles rimelig og vi kan kun anbefale at handle hos Gamst.

13 de setembro de 2025

Resposta da Gamstblomster

Tusind tak for jeres smukke ord 💕 Det betyder meget at høre, at I følte jer godt vejledt, og at kransen levede op til – og endda overgik – jeres forventninger. At få lov til at bidrage i en så betydningsfuld stund er noget, vi altid møder med stor respekt og ydmyghed 🙏🌸

Bryllup

Louise lavede de fineste bryllupsdekorationer til os, lige som vi havde forestillet os dem. Kan kun give de bedste anbefalinger 🤩

6 de setembro de 2025

Resposta da Gamstblomster

Tusind tak for jeres utrolig søde ord 💕 Det betyder alverden for mig at høre, at dekorationerne blev præcis, som I havde drømt om til jeres store dag. Det var en fornøjelse at få lov til at bidrage til så smuk en anledning – og jeg er virkelig taknemmelig for jeres tillid 🙏✨

Ikke godt nok

Fik stor lavendel og to spanske margueriter til min fødselsdag den 14. juni. De “faldt”nærmest med det samme/visnede.
Gamst hører ikke til de billigste blomsterhandlere, så jeg havde forventet noget mere.

14 de junho de 2025

Hej Ulla,
Det er vi selvfølgelig rigtig kede af at høre og I sådanne tilfælde må du endelig bare kontakte os på info@gamstblomster.dk - gerne med foto af produktet - så følger vi op og finder en god løsning. Jeg kan se at du har ventet over en måned med at anmærke sagen, hvilket gør det svært for os at vurdere produktets tilstand ved købstidspunktet samt ombyt, da varerne kan være udsolgt, men vi følger selvfølgelig gerne op på din sag, hvis du retter henvendelse til info@gamstblomster.dk hurtigst muligt tak.
Mvh. Rune

Professionel service

Vi har bestilt vores bryllup pynt på vores bryllupsdag til Koldinghus fra Gamst fra Domhusgade 6. 6000 Kolding.
Det var virkelig proffesionel service. De har leveret præcis som vi har drømt om. Prisen var fuldstændig efter aftalen, det var ikke noget efterretning eller nogen get uventet. Jeg kan varmt anbefale dem.

5 de julho de 2025

Resposta da Gamstblomster

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse 🌸 Det glæder mig helt enormt, at I oplevede både service, pris og pynt som præcis det, I havde drømt om. At få lov til at være en lille del af jeres store dag på Koldinghus var virkelig en ære – og jeg er så taknemmelig for jeres tillid 🙏✨

Gamstblomster i lyngby Storecenter

Gamstblomster i lyngby Storecenter. Dårlig service, købte en buket blomster til min kærestes fødselsdag, buket var visen da den blev pakket ud, tog billede og gik i butikken dagen efter. Fik besked retur om at det jo var blomster, sådan var det og man kunne ikke forvente at de var friske efter 24 timer. Sidste gang jeg har været der.

17 de junho de 2025

Resposta da Gamstblomster

Kære Kim, det er under al kritik og langt fra vores procedure. Vil du ulejlige dig med at kontakte butikschef Cecilie på tlf. 22 31 11 71 og vi erstatter naturligvis din buket - bedste hilsner Gamst Blomster

Selvblanded Blomster buket 💐

Jeg har bleven hjulpet af Emma og jeg har fået det smukkeste blomster buket med nogensinde. Meget god service af hende, du bliver set med det samme hvilke sidde men også bare stå.

Tusind tak for det her dejligt oplevelse 🩷

6 de junho de 2025

Resposta da Gamstblomster

Tusind tak for de pæne ord Carmen - det sætter vi stor pris på.

Mvh. Rune

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais