Jeg er alltid fornøyd med garnet jeg bestiller, men "førstipakkekø"gebyret på kr 29,- som automatisk legges til irriterer meg veldig! Ja, jeg kan klikke det bort, men det er fort gjort å overse.... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg har handlet hos dere i nettbutikken i over ett år. Prisene på garnet er greie, men jeg har aldri fått noen form for gratisprodukt, aldri mottatt tilbud om 100–200 kroner i rabatt eller grati... Ver mais
Var innom butikken i Haugesund. Ting som var på lager giddet ikke betjeningen å verken finne eller svare høflig på! Makan til sur og gretten kundeservice har jeg ikke sett på lenge. Var flere en... Ver mais
Bestilte seks nøster til en genser og fikk garn fra ulike batcher og derfor ulik innfarging. Jeg har brukt Garnius i mamge år uten at det har skjedd før. Da jeg reklamerte var Garnius full av forståel... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Stort utvalg, lave priser og rask levering. Norges største garnbutikk på nett!
Informações de contato
Industrigata 25, 5537, Haugesund, Noruega
- https://www.garnius.no/kontaktskjema
- garnius.no
Respondeu a 65% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Vikinggarn Bjørk naturhvit er lysgul.
Hentet bestilt garn i butikkutsalget. Kom hjem og var 100% sikker at det var feilplukk. Vikinggarn Bjørk sin naturhvitfarge var lysegul. Det bør absolutt rettes opp i. Veldig irriterende for kunder. Jeg fant en oppskrift som jeg likte og sjekket dessverre ikke fargekart opp mot oppskriften. Fikk beskjed av ekspeditør at bildet i oppskriften løy. Dette var to helt forskjellige produkt. Det bør ikke være mulig. Kjørte tilbake og fikk levert inn det lysegule garnet, men må nå bestille på nytt og får meg nok en tur til butikkutsalget. Irriterende!

Feil igjen
Fikk dessverre igjen feil garn. To forskjellige hvitfarger Da kan jeg ikke starte på jakken .Håper de sender meg det riktige etter hvert

Fikk mitt garn i dag
Fikk mitt garn i dag. Veldig rask levering og veldig fornøyd.

Resposta de Garnius.no
Har bestilt ofte garn fra Garnius,jeg…
Har bestilt ofte garn fra Garnius,jeg elsker at de er så mange gode tilbudene ❤️ med mine favoritt garn👏 har strikket mange fine gensere til familien og venner ❤️
Tusen takk ❤️❤️❤️

Resposta de Garnius.no
Lang tid mellom bestilling og ordre…
Lang tid mellom bestilling og ordre behandlet. Jeg betalte ikke 29 kroner for å komme først i køen. Det er ekstrakostnad de kunne ha spart kunden.

Dårlig kvalitet
Jeg mottok garn - Soft Merino - som var av svært dårlig kvalitet. Hvert nøste hadde opptil fire skjøter, og ingen av dem kunne strikkes inn i plagget. Slikt garn må selges som andresortering. Jeg sendte inn klage til Garnius. Da jeg etter en stund fikk svar på henvendelsen, fikk jeg bare beskjed om å fylle ut reklamasjonsskjema. Jeg forventer et ordentlig svar når jeg for aller første gang sender en klage på mottatt garn.

Resposta de Garnius.no
Venter i en uke nå å garnet er enda…
Venter i en uke nå å garnet er enda ikke sendt.

Resposta de Garnius.no
Garnet loer så mye at det er bare å…
Garnet loer så mye at det er bare å kaste genserene jeg har strikket. De kan rett og slett ikke brukes.

Resposta de Garnius.no
Handlet garn her i mange år men når du…
Handlet garn her i mange år men når du først trenger å bytte garn er kundeservice helt elendig. Pga påske var det 3 dager for sent. Greit å overholde angrefrist men litt smidighet skader ikke når det kun et snakk om å bytte farge og frakt betales av meg.
Betalt for express levering flere ganger, men likevel tar det over en uke.
Kommer ikke til å handle mer her.

Bra kvalitet på garn
Bra kvalitet på garn, og rask levering hjem i postkasse 😊👍

Veldig fornøyd
Så lenge veldig fornøyd av garn jeg fikk så lenge. Rask levering og fin kvalitet. Tipp topp.

Overraskende raskt leveringstid
Overraskende raskt leveringstid.
Delikat oppskrift.
Meget fornøyd.

Resposta de Garnius.no
Jeg liker ikke at vi ikke kan bytte ut…
Jeg liker ikke at vi ikke kan bytte ut garnet i en garn pakke. Pga garnet i pakken kan klø, men ønsker å strikke genseren i et annet garn. Men det er umulig, kan heller ikke kjøpe bare mønsteret.

Retur…
Helt ok nettbutikk om du ikke trenger kundeservice. Fikk pakken med PostNord, men retur via posten, forvirret. Fikk ikke returlapp eller returnummer vedlagt, det står ganske greit trykk HER, men når en ikke har disse numrene, bare bestillingsmummer blir det umulig. Har bestilt varer herfra før, men første gang jeg har hatt behov for retur. 27 kr for hurtig forsendelse er bare tull og skulle ikke vært lov. Pakken kom for uten det beløpet. Med så dårlig kundeservice kommer jeg i ikke til å bestille mer her

Veldig fornøyd
Jeg har bestilt garn mange ganger fra Garnius og har aldri hatt noen problemer. Garnet har vært som forventet og leveringen er lynrask. Prisene er det vanligvis ingen som slår.

Resposta de Garnius.no
Gode priser, mindre god kundeservice
Gode priser, rask levering, litt kranglete på kundeservice når det var feil på garnnøstene jeg hadde bestilt. Fint å bestille herfra så lenge du ikke behøver kontakt med kundeservice.

Utrolig rask levering
Utrolig rask levering!
Har fått de 3 siste pakkene innen 2 dager.
Veldig fornøyd!

Jeg er svært fornøyd :)
Til nå har jeg alltid vert svært fornøyd med produktene fra Garnuis.no og det kommer kjapt til postkassen.
Fargene av garnet på bildene matcher det i virkeligheten og det setter jeg stor pris på. Også alltid kjekt med gode tilbud. :)

Resposta de Garnius.no
Har handlet mye på Garnius og er veldig…
Har handlet mye på Garnius og er veldig fornøyd. ☺️

Resposta de Garnius.no
Bestellung und Lieferung total…
Bestellung und Lieferung total problemlos und schnell!
Sehr schönes Garn, lässt sich super stricken!!

Resposta de Garnius.no
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.