Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg er alltid fornøyd med garnet jeg bestiller, men "førstipakkekø"gebyret på kr 29,- som automatisk legges til irriterer meg veldig! Ja, jeg kan klikke det bort, men det er fort gjort å overse.... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jeg har handlet hos dere i nettbutikken i over ett år. Prisene på garnet er greie, men jeg har aldri fått noen form for gratisprodukt, aldri mottatt tilbud om 100–200 kroner i rabatt eller grati... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Var innom butikken i Haugesund. Ting som var på lager giddet ikke betjeningen å verken finne eller svare høflig på! Makan til sur og gretten kundeservice har jeg ikke sett på lenge. Var flere en... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte seks nøster til en genser og fikk garn fra ulike batcher og derfor ulik innfarging. Jeg har brukt Garnius i mamge år uten at det har skjedd før. Da jeg reklamerte var Garnius full av forståel... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Loja de fios
  2. Loja de artigos para tricô
  3. Loja de moda feminina
  4. Loja especializada em lã

Escrito pela empresa

Stort utvalg, lave priser og rask levering. Norges største garnbutikk på nett!

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 65% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vikinggarn Bjørk naturhvit er lysgul.

Hentet bestilt garn i butikkutsalget. Kom hjem og var 100% sikker at det var feilplukk. Vikinggarn Bjørk sin naturhvitfarge var lysegul. Det bør absolutt rettes opp i. Veldig irriterende for kunder. Jeg fant en oppskrift som jeg likte og sjekket dessverre ikke fargekart opp mot oppskriften. Fikk beskjed av ekspeditør at bildet i oppskriften løy. Dette var to helt forskjellige produkt. Det bør ikke være mulig. Kjørte tilbake og fikk levert inn det lysegule garnet, men må nå bestille på nytt og får meg nok en tur til butikkutsalget. Irriterende!

25 de junho de 2025

Hei Anita!
Så kjedelig å høre at du ikke er fornøyd med garnet. Alle bilder til mønsteret du har valgt samt fargebilder er bilder som Viking har sendt oss som vi er forpliktet til å bruke. Vi har sett garnet her hos oss, og ser at fargen er som den skal være. Som vist på våre nettsider så er alle bilder illustrative og kan avvike noe fra faktisk vare, dette kan du lese mer om her: https://www.garnius.no/kundeservice-salgsbetingelser , under overskriften Forbehold. Videre kunne du i forkant tatt direkte kontakt med kundeservice, før du kom inn i lagerutsalget vårt, og dermed spart deg en kjøretur, da alle nettbestillinger, inkludert hent-i-butikk, må behandles gjennom kundeservice på nett. For ordens skyld, finner du vårt kontaktskjema her: https://www.garnius.no/kontaktskjema

Feil igjen

Fikk dessverre igjen feil garn. To forskjellige hvitfarger Da kan jeg ikke starte på jakken .Håper de sender meg det riktige etter hvert

13 de junho de 2025

Resposta de Garnius.no

Hei og takk for din tilbakemelding!
Dette var veldig leit å høre, og slik skal det selvsagt ikke være 😢 Alle våre ordre pakkes for hånd, og dessverre hender det av og til at det kan bli plukket feil, noe vi selvsagt bare må beklage! For at vi skal kunne rette opp i dette, må du sende oss en henvendelse på vårt kontaktskjema, som du finner her: https://www.garnius.no/kontaktskjema - Velg da emnet "jeg har mottatt feil i min ordre" og fyll ut alle felter, så vil vår kundeservice håndtere dette så raskt som mulig for deg🧡

Fikk mitt garn i dag

Fikk mitt garn i dag. Veldig rask levering og veldig fornøyd.

11 de junho de 2025

Hei Oddrun 😄
Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding! Håper du er fornøyd med varene, og at vi ser deg igjen snart 🧡

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har bestilt ofte garn fra Garnius,jeg…

Har bestilt ofte garn fra Garnius,jeg elsker at de er så mange gode tilbudene ❤️ med mine favoritt garn👏 har strikket mange fine gensere til familien og venner ❤️
Tusen takk ❤️❤️❤️

23 de maio de 2025

Takk for hyggelig tilbakemelding!🤩🧡

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Lang tid mellom bestilling og ordre…

Lang tid mellom bestilling og ordre behandlet. Jeg betalte ikke 29 kroner for å komme først i køen. Det er ekstrakostnad de kunne ha spart kunden.

15 de maio de 2025

Hei Liv -
Så leit å høre at du ikke er fornøyd med leveringstiden vår. Som opplyst på vår nettside så er leveringstiden vår 2-4 virkedager fra du bestiller til pakken blir sendt fra vårt lager. Vi kan dessverre ikke garantere for hvor lang tid våre transportører bruker på å sende en pakke, da dette avhenger av deres logistikk. Uten prioritet i pakkekø vil det i perioder med stor pågang fører til 5-6 virkedager før pakken blir sendt fra vårt lager. Du finner mer informasjon om våre leveringstider her: https://www.garnius.no/kundeservice-levering

Dårlig kvalitet

Jeg mottok garn - Soft Merino - som var av svært dårlig kvalitet. Hvert nøste hadde opptil fire skjøter, og ingen av dem kunne strikkes inn i plagget. Slikt garn må selges som andresortering. Jeg sendte inn klage til Garnius. Da jeg etter en stund fikk svar på henvendelsen, fikk jeg bare beskjed om å fylle ut reklamasjonsskjema. Jeg forventer et ordentlig svar når jeg for aller første gang sender en klage på mottatt garn.

23 de abril de 2025

Resposta de Garnius.no

Hei Synnøve! Så kjedelig å høre du ikke er fornøyd og ikke minst for utfordringen du har med nøstene dine og slik skal det selvsagt ikke være! Grunnen til at du må velge "jeg ønsker å reklamere på en vare" i kontaktskjema og ikke "Annet/Generelt" når du skal reklamere på en vare, er at her vil du måtte legge inn all den informasjon vi trenger for å kunne lage en reklamasjonssak til deg, og på den måten få løst saken din raskere. Våre produsenter og leverandører krever en viss dokumentasjon, og ved å benytte deg av reklamasjonsemnet i vårt kontaktskjema, vil vi da kunne få alt inn ved første henvendelse. Vi sitter klare til å ta i mot din henvendelse, slik at du kan få løst saken din så raskt som mulig. For ordens skyld, finner du vårt kontaktskjema her: https://www.garnius.no/kontaktskjema

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Venter i en uke nå å garnet er enda…

Venter i en uke nå å garnet er enda ikke sendt.

29 de abril de 2025

Hei Renate 😊
Vi ser at din ordre ble pakket og sendt den 25.april, og du bestilte denne 21.april. Som nevnt på vår nettside, så er leveringstiden 2-4 virkedager fra du bestiller og til pakken din blir sendt fra vårt lager🧡
Pakken din ble sendt en fredag, noe som gjorde at den ble stående på terminal gjennom helgen og deretter videresendt fra terminal den 2. mai. Dette skyldes dessverre at transportør har hatt stor pågang på pakker som gjorde at det oppstod forsinkelser, noe vi bare må beklage. Vi ser nå at du har mottatt pakken din og håper du i det minste er fornøyd med varene dine 🧡

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Garnet loer så mye at det er bare å…

Garnet loer så mye at det er bare å kaste genserene jeg har strikket. De kan rett og slett ikke brukes.

24 de abril de 2025

Hei May Britt!
Så kjedelig å høre at du har fått garn som loer mye! Dette høres ut som kan være en reklamasjon, og ber deg derfor om å ta kontakt med oss på vårt kontaktskjema via emnet "jeg ønsker å reklamere på en vare", da vi ser du ikke har vært i kontakt med oss om dette. Kontaktskjemaet finner du her: https://www.garnius.no/kontaktskjema
Vi venter på din henvendelse og håper vi kan bistå på best mulig måte!🧡

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Handlet garn her i mange år men når du…

Handlet garn her i mange år men når du først trenger å bytte garn er kundeservice helt elendig. Pga påske var det 3 dager for sent. Greit å overholde angrefrist men litt smidighet skader ikke når det kun et snakk om å bytte farge og frakt betales av meg.
Betalt for express levering flere ganger, men likevel tar det over en uke.
Kommer ikke til å handle mer her.

24 de abril de 2025

Hei Eva Christin!
Så leit å høre at du ikke er fornøyd med vårt 30 dagers åpent kjøp. Som kunde har du 30 dager fra du mottar dine varer til du kan sende inn retur på varer, noe som er 14 dager lengre i forhold til alminnelig angrerett på netthandel. Her ser vi at du kontaktet oss 24.april, som er en uke senere enn siste mulige returdato. Det er selvsagt veldig beklagelig at vi ikke kan hjelpe deg med en retur så langt over fristen, men dette er gjeldende for alle våre kunder🧡

Bra kvalitet på garn

Bra kvalitet på garn, og rask levering hjem i postkasse 😊👍

14 de abril de 2025

Takk for hyggelig tilbakemelding Iren! 🥰

Veldig fornøyd

Så lenge veldig fornøyd av garn jeg fikk så lenge. Rask levering og fin kvalitet. Tipp topp.

13 de abril de 2025

Takk for veldig hyggelig tilbakemelding Izabela! 🥰

Overraskende raskt leveringstid

Overraskende raskt leveringstid.
Delikat oppskrift.
Meget fornøyd.

31 de março de 2025

Resposta de Garnius.no

Så kjekt å høre du er fornøyd med forsendelsen din Eli! Tag oss gjerne i sosiale medier, så vi kan få se hva du har laget for noe! 🧡

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jeg liker ikke at vi ikke kan bytte ut…

Jeg liker ikke at vi ikke kan bytte ut garnet i en garn pakke. Pga garnet i pakken kan klø, men ønsker å strikke genseren i et annet garn. Men det er umulig, kan heller ikke kjøpe bare mønsteret.

13 de março de 2025

Resposta de Garnius.no

Hei Tove! Takk for din tilbakemelding!🧡 Vi har valgt å ikke la det være mulig å endre på garnkvalitet i våre strikkepakker, da oppskriftene som følger med samt garnet som hører til oppskriften, gir deg som kunde en garanti for at det alltid skal være nok garn i henhold til oppskriften. Skulle det mangle garn dekker vi også et nøste ekstra i hver farge til oppskriften helt kostnadsfritt om det skulle mangle noe! Dessverre vil endring av garnkvalitet føre til at vi ikke lenger kan garantere for at det vil være nok garn med oppgitt garnmengde, og har da som nevnt, valgt å ikke ha mulighet for dette🧡

Retur…

Helt ok nettbutikk om du ikke trenger kundeservice. Fikk pakken med PostNord, men retur via posten, forvirret. Fikk ikke returlapp eller returnummer vedlagt, det står ganske greit trykk HER, men når en ikke har disse numrene, bare bestillingsmummer blir det umulig. Har bestilt varer herfra før, men første gang jeg har hatt behov for retur. 27 kr for hurtig forsendelse er bare tull og skulle ikke vært lov. Pakken kom for uten det beløpet. Med så dårlig kundeservice kommer jeg i ikke til å bestille mer her

5 de março de 2025

Hei Aud!
Så leit å høre du ikke er fornøyd med vår levering!😢
Vi har per dags dato avtale om returer på våre pakker med Posten og link til dette inne på vår retursiden på nettsiden: https://www.garnius.no/kundeservice-retur

Her ligger det også steg for steg forklaring på hvordan du skal fylle ut returskjemaet for å få laget en retur. I prinsipp trenger du kun å legge inn navn, adresse samt ordrenummer, mobil og e-postadresse slik at det da lages en returlapp - Her får du også en QR kode du kan ta med på posten å få skrevet ut sendingslappen, om du ikke har tilgang til skriver.

Når det gjelder prioritert i pakkekø så er dette en tjeneste som gjør at din pakke blir prioritert på vårt lager, som også gjør at du mottar pakken raskere. Skulle ikke dette skje, tar du kontakt med oss via vårt kontaktskjema, så refunderer vi deg for dette.

Veldig fornøyd

Jeg har bestilt garn mange ganger fra Garnius og har aldri hatt noen problemer. Garnet har vært som forventet og leveringen er lynrask. Prisene er det vanligvis ingen som slår.

27 de fevereiro de 2025

Resposta de Garnius.no

Tusen takk for god tilbakemelding Birgit🥰

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Gode priser, mindre god kundeservice

Gode priser, rask levering, litt kranglete på kundeservice når det var feil på garnnøstene jeg hadde bestilt. Fint å bestille herfra så lenge du ikke behøver kontakt med kundeservice.

19 de fevereiro de 2025

Hei Natalie,
Så kjedelig å høre at du har hatt en dårlig opplevelse med vår kundeservice! Vi jobber kontinuerlig med å forbedre oss, så skulle gjerne visst litt mer om hva som har skjedd her.

Utrolig rask levering

Utrolig rask levering!
Har fått de 3 siste pakkene innen 2 dager.
Veldig fornøyd!

12 de fevereiro de 2025

Takk for hyggelig tilbakemelding Julie!🥰

Jeg er svært fornøyd :)

Til nå har jeg alltid vert svært fornøyd med produktene fra Garnuis.no og det kommer kjapt til postkassen.
Fargene av garnet på bildene matcher det i virkeligheten og det setter jeg stor pris på. Også alltid kjekt med gode tilbud. :)

10 de fevereiro de 2025

Resposta de Garnius.no

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding Nathalie🤩

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestellung und Lieferung total…

Bestellung und Lieferung total problemlos und schnell!
Sehr schönes Garn, lässt sich super stricken!!

30 de janeiro de 2025

Vielen herzlichen Dank für die nette Rückmeldung, Bruni!🥰

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais