We zijn geweldig geholpen door Gert Jan. Ik had online een mooi horloge gevonden, na deze gepast te hebben bleek hij niet 100% het model te zijn dat ik zocht. Gert Jan heeft echt enorm goed geluisterd... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Helaas was postnl een enorme teleurstelling qua bezorging. Postnl bezorgde namelijk mijn bestelling niet en liet het pakket vervolgens bij een pick-up point ver uit de buurt liggen. Ik heb toen met de... Ver mais
Onlangs ben ik bij Gassan Rotterdam geweest en ik wil graag mijn enorme waardering uitspreken voor Anil. Wat een geweldige service! Vanaf het eerste moment werd ik ontzettend vriendelijk en profe... Ver mais
Detalhes da empresa
Sinds de oprichting in 1945 door Samuel Gassan, staat GASSAN diamonds bekend om zijn expertise in het slijpen, importeren en exporteren van diamanten, edelstenen en juwelen. Gevestigd in het hart van Amsterdam, verwelkomt GASSAN diamonds jaarlijks honderdduizenden bezoekers van over de hele wereld. Ontdek het ambacht van diamantslijpen tijdens een fascinerende rondleiding, beschikbaar in 26 talen, waardoor elke bezoeker een unieke ervaring beleeft. Het is geen wonder dat GASSAN diamonds in 2013 een recordaantal van meer dan 400.000 bezoekers bereikte. Of je nu een liefhebber van diamanten bent of gewoon geïnteresseerd bent in vakmanschap, GASSAN diamonds biedt een onvergetelijke ervaring die de schittering van diamanten tot leven brengt.
Informações de contato
Nieuwe Uilenburgerstraat 173 - 175, 1011 LN, Amsterdam, Holanda
- +31 (0)20 622 5333
- online@gassan.com
- gassan.com
Respondeu a 44% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ik dacht voor €17 één navulling te…
Ik dacht voor €17 één navulling te krijgen, echter zaten er twee navullingen voor mijn Mont Blanc ballpoint in.
Hartelijk dank daarvoor
Groet Ernie
Na 2 weken nog steeds geen horloge ontvangen
Nog steeds geen horloge ontvangen. Je verwacht met een bestelling van 5k+ wel wat meer. Een pizza via thuisbezorgd is beter geregeld. Betere informatie. FEDEX als distributiepartner is WAARDELOOS! En van GASSAN hoor je ook niets. Oftewel ze hebben hun zaken niet voor elkaar.
Friso fantastische kerel
Top ervaring! Eerste echte horloge. Friso fantastische kerel. Veel gelachen en mooi advies.
Vriendelijk en vakkundig
Zeer vriendelijk geholpen en er werd echt geluisterd naar mijn wensen. Ik ben erg blij met mijn aankopen.
Oneerlijke handels praktijken
Oneerlijke handels praktijken. Ga niet naar deze zogenaamde juwelier. Zijn meerdere artikels geschreven over gassan. Niet betrouwbaar je tijd en moeite niet waar! Let erop mensen doe meer onderzoek voor je ergens binnen stapt. Uiterlijk zegt niks!
Vullingen van keurig ontvangen
Vullingen van keurig ontvangen, ondanks dat ik in de 1e instantie de bestelling met het verkeerde artikelnummer had geplaatst. Gelijk een mail gestuurd en aanvraag toch goed verwerkt!
Een prima ervaring
Een prima ervaring. snelle verzending, goed verpakt.
zou direct weer bestellen via GD Gassan.
Erg blij met het aangekochte product
Erg blij met het aangekochte product. Ben zeer te spreken over de bijgeleverde service die GASSAN aanbied, de inpak service. Maakt het helemaal af.
Had een armbandje online besteld
Had een armbandje online besteld, maar kwam niet op tijd. Had het nodig voor een verjaardag. Maar dat lag aan post nl. Contact gezocht met Gassan. Super vriendelijk geholpen en mocht een nieuw armbandje opkomen halen in Amsterdam. Super mooi verpakt. Dus grote klasse.
Prima en snel
Uitermate service!
Goede service, netjes op tijd alles geregeld! Vriendelijk personeel en heel attent.
Zeer vriendelijk en deskundig geholpen
Alles vlot verlopen bestellen leveren…
Alles vlot verlopen bestellen leveren prima, alleen de vulling die ik besteld had was na 2 dagen leeg. Gelukkig had ik er 2 besteld. Groet Hennie Bes
Uitstekende service
Uitstekend geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe horloge afgelopen zaterdag door Dimitri en Wahil. Al enige tijd kom ik geregeld op bezoek bij Gassan op de Dam. Zo ook afgelopen weekend. Hier werd ik warm ontvangen door Wahil, die de tijd voor mij uittrok om mij te woord te staan en met mij mee te denken.
Zelf had ik niet eerder een bezoek gebracht aan het hoofdkantoor van Gassan. Wahil raadde mij aan om dit toch ooit te doen. "Ooit" werd dezelfde dag en eenmaal aangekomen bij de hoofdvestiging, werd ik wederom vriendelijk opgevangen. Dit keer door Dimitri de Graaf. Na een prettige introductie, hebben wij plaatsgenomen aan tafel en uitvoerig gesproken over horloges, mijn wensen, voorkeuren en dromen. Enkele uurwerken heb ik in mijn handen gehad, waarvan één voor mij voldeed aan al mijn wensen.
Beiden heren hebben een diepgaand begrip voor klantcontact en dat heeft voor mij bijgedragen aan een hele fijne buyersexperience bij Gassan.
Ik wil jullie hartelijk danken en hoop jullie weer gauw te treffen.
Stefan D.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.