De website zit goed in elkaar en mijn bestelling was de volgende dag al in huis. Ik kreeg eerst geen bevestiging van mijn bestelling via de mail maar de prettige klantenservice maakte alles snel in or... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Slechte communicatie. Boormachine aangeboden ter reparatie maar na ongeveer 6 weken pas gereed. 1 Gat geboord en weer defect. De dag erna binnen gebracht en de monteur zou contact met mij opnemen e... Ver mais
Als particulier koop ik daar mijn gereedschap. Over het algemeen is de prijs concurrerend. Daarbij komt dat je daar ook altijd terecht kunt voor advies bij je keuzes en met de reparaties. Fijne relax... Ver mais
Was in de winkel en had online gezien dat er nog 1 artikel was betreffende product en dat klopte precies en werd hiervoor supersnel en netjes geholpen. Super fijne snoepwinkel voor een timmerman
Detalhes da empresa
Gereedschapcentrum is dé online specialist voor gereedschap. Wat begon op een zolderkamer groeide uit tot marktleider in de Benelux. Met een modern magazijn van 15.000 m² in Tilburg en meer dan 92% van alle producten gewoon op voorraad, versturen we dagelijks duizenden bestellingen. Bij Gereedschapcentrum vind je een groot assortiment, van schroefmachines en zaagbladen tot grasmaaiers en complete gereedschapskisten, met honderden topmerken, eerlijke prijzen en de service die je van een specialist mag verwachten. Of je nu professional bent of doe-het-zelver: jouw klus kan áltijd door. Onze webshop is gebouwd op gemak en snelheid, met duidelijke productinformatie, slimme bundelkortingen en levering vaak al de volgende dag. Zo bespaar je tijd én geld. Bij alles wat we doen draait het om één ding: Beter maken. Wat je project ook is, wij denken met je mee. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem gerust contact op via 013-8894444. We helpen je graag verder.
Informações de contato
Zevenheuvelenweg 25, 5048AN, Tilburg, Holanda
- 0138894444
- info@gereedschapcentrum.nl
- gereedschapcentrum.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 96% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
je krijgt waarvoor je betaald......
beloofde bezorgingsmomenten worden niet gehaald. op de site staat aangegeven, vandaag besteld, morgen binnen. verderop kun je terug lezen dat het bezorgmoment iets langer kan duren vanwege bepaalde leveranciers die iets meer tijd nodig hebben. oke, prima... maar klopt in feite nog steeds niet met wat je verteld op de site bij het product. bestelling gedaan, later op de dag netjes de melding dat de verzending in werking is gezet. dat het dan een dag extra duurt, daar kan ik nog mee leven. maar na 2 dagen ineens de melding krijgen dat het nog een paar dagen gaat duren, is niet acceptabel. aan wie het ook ligt, vind ik totaal niet belangrijk. als je belooft de volgende dag (of hooguit 2 dagen) dan moet je daar naar handelen. jullie liegen op de site met levertijden!
daarnaast is het zo dat als er een speciale actie op een artikel zit (vanuit het merk zelf dat er iets gratis bij geleverd word) , moet je maar afwachten of je het krijgt. zo zit ik nog op een artikel te wachten wat nooit gaat komen, omdat ik simpel de mededeling kreeg dat ik het zelf maar met dat merk moest regelen. dit terwijl zij er mee adverteren!
ze mogen dan op een aantal dingen goedkoper zijn, maar mijn advies is simpel, rijd lekker langs de hornbach of bestel het elders.... de service is tegenwoordig erg slecht.
dat was vroeger wel anders.......

Gewoon goed!
Site is overzichtelijk. Bijna alles kan snel geleverd worden. Groot aanbod.
Snelle levering tegen een scherpe prijs
Snelle levering tegen een scherpe prijs
Snelle levering en prima kwaliteit…
Snelle levering en prima kwaliteit aankoop
De meest betrouwbare en snelle website…
De meest betrouwbare en snelle website die je binnen een seconde helpt! Ik beveel het vol vertrouwen aan, bedankt voor de serieuze afhandeling van bestellingen! Ik ga zeker nog eens bestellen!
Snel en keurig afgeleverd voor een…
Snel en keurig afgeleverd voor een acceptabele prijs

Resposta da Gereedschapcentrum
Mijn ervaring met deze winkel is…
Mijn ervaring met deze winkel is extreem teleurstellend. De levertijdinformatie op de website is onduidelijk en misleidend.
Ik heb mijn bestelling al op 24 februari geplaatst en moet wachten tot ongeveer 12 maart, terwijl op de website bij hetzelfde product nog steeds staat “Over 6 dagen bezorgd”. Dit betekent dat een nieuwe klant bijna dezelfde levertijd krijgt als iemand die al weken wacht.
Het melden van dit probleem aan de klantenservice levert niets op. Ze tonen geen enkel begrip of spijt, alleen standaard antwoorden dat dit de informatie is die zij van de leverancier hebben gekregen en dat je je maar moet aanpassen.
Dit soort situaties moeten op portals en review-sites worden gedeeld, want het voelt alsof iemand in je gezicht spuugt en jij vervolgens beleefd moet zeggen “het regent, oké, prima”. Dit is volledig onacceptabel.
Ik raad andere klanten aan goed na te denken en persoonlijk te controleren, door te bellen of te schrijven wanneer de daadwerkelijke levering plaatsvindt, want dan heb je nog tijd om ergens anders te bestellen.

Waardeloos bedrijf, oplichters!
Waardeloos bedrijf, sterker nog: oplichters! Heb recent een bestelling geplaatst. In de winkelmand stond het bedrag inclusief BTW, maar tijdens het afrekenen bleek het ineens exclusief BTW te zijn! Meerdere contact momenten met hen gehad hierover, maar reacties waren erg kortaf en geen enkele mogelijkheid voor enige coulance.
Wat een waardeloos bedrijf!
Roel.

Resposta da Gereedschapcentrum
Pakket besteld met idee dat het…
Pakket besteld met idee dat het volgende dag geleverd werd. Vervolgens een mail met 8 werkdagen levertijd

Goed geholpen
De levering van de bestelde spullen verliep goed. Helaas ging een retour bij DHL niet goed. Dit heeft Gereedschapscentrum heel goed opgelost. Het verliep wat rommelig, maar het is geheel naar tevredenheid opgelost!

Resposta da Gereedschapcentrum
Goede prijs en op tijd leveren
Goede prijzen
Goede prijzen, snelle verzending. Al meerdere keren besteld en nog niet teleurgesteld door Gereedschapcentrum.
snelle levering
snelle levering, voorraad en mooie prijs
Hoi helaas niet zo positief
Hoi helaas niet zo positief
De verpakking waar het in zit was al een keer open geweest
Wat ik bij een nieuw aperaat vreemd vind

Resposta da Gereedschapcentrum
Altijd de beste prijs en supersnelle…
Altijd de beste prijs en supersnelle levering !
Hoge kosten ondanks garantie
Update: Betreft RMA-2026-020600. Zo veel Makita stofzuigers voor dit bedrag zullen er bij jullie niet retour komen toch? Of rekenen jullie altijd 277 euro?
Onze Makita stofzuiger is binnen een jaar na aankoop defect gegaan. Na retourneren weken moeten wachten. Daarna opeens een summier mailtje zonder verdere uitleg met het verzoek om even 277 euro af te rekenen. Geen uitleg waarom het niet onder de garantie zou vallen. Geen bewijs niets. Een professionele verkoper onwaardig dit.

Prima webshop!
Prima webshop. Inmiddels twee bestellingen geplaatst en beide netjes ontvangen. Bij één product stond aangegeven dat de levertijd vier weken zou zijn. Na telefonisch contact werd het de volgende dag al verzonden, wat een fijne verrassing was. Wel jammer dat de prijs van het product vier dagen na bestellen werd aangepast, maar als dat alles is, ben ik verder erg tevreden. Goede site!

Snelle levering.
Snelle levering.