Gereedschapcentrum Avaliações

4.782
O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb ondertussen meerdere dingen besteld en zeer tevreden over de service. De site heeft veel informatie en is heel overzichtelijk, de bezorging is snel en producten zijn in orde. Ik had 1 ding wat... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De website zit goed in elkaar en mijn bestelling was de volgende dag al in huis. Ik kreeg eerst geen bevestiging van mijn bestelling via de mail maar de prettige klantenservice maakte alles snel in or... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte communicatie. Boormachine aangeboden ter reparatie maar na ongeveer 6 weken pas gereed. 1 Gat geboord en weer defect. De dag erna binnen gebracht en de monteur zou contact met mij opnemen e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Als particulier koop ik daar mijn gereedschap. Over het algemeen is de prijs concurrerend. Daarbij komt dat je daar ook altijd terecht kunt voor advies bij je keuzes en met de reparaties. Fijne relax... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Comércio de ferramentas

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor gereedschap. Wat begon op een zolderkamer groeide uit tot marktleider in de Benelux. Met een modern magazijn van 15.000 m² in Tilburg en meer dan 92% van alle producten gewoon op voorraad, versturen we dagelijks duizenden bestellingen. Bij Gereedschapcentrum vind je een groot assortiment, van schroefmachines en zaagbladen tot grasmaaiers en complete gereedschapskisten, met honderden topmerken, eerlijke prijzen en de service die je van een specialist mag verwachten. Of je nu professional bent of doe-het-zelver: jouw klus kan áltijd door. Onze webshop is gebouwd op gemak en snelheid, met duidelijke productinformatie, slimme bundelkortingen en levering vaak al de volgende dag. Zo bespaar je tijd én geld. Bij alles wat we doen draait het om één ding: Beter maken. Wat je project ook is, wij denken met je mee. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem gerust contact op via 013-8894444. We helpen je graag verder.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

5 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 96% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

(4.782)

330 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Niks mis mee

Niks mis mee. Zoals het hoort.

13 de fevereiro de 2026

Resposta da Gereedschapcentrum

Bedankt Ernesto voor je positieve woorden!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prima webshop!

Prima webshop. Inmiddels twee bestellingen geplaatst en beide netjes ontvangen. Bij één product stond aangegeven dat de levertijd vier weken zou zijn. Na telefonisch contact werd het de volgende dag al verzonden, wat een fijne verrassing was. Wel jammer dat de prijs van het product vier dagen na bestellen werd aangepast, maar als dat alles is, ben ik verder erg tevreden. Goede site!

5 de fevereiro de 2026

Resposta da Gereedschapcentrum

Hoi Thom, bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je bestellingen netjes zijn ontvangen en dat het product met langere levertijd uiteindelijk sneller werd verzonden, een aangename verrassing inderdaad.

Jammer van de prijsaanpassing kort na je bestelling, maar goed om te lezen dat je verder erg tevreden bent en onze site waardeert. 💪

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

voorraad is geen voorraad blijkbaar

10 de fevereiro de 2026

Resposta da Gereedschapcentrum

Hoi Bos, bedankt voor je review. Jammer om te zien dat de voorraadstatus niet overeen kwam met de daadwerkelijke beschikbaarheid. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Mocht je vragen hebben over de levertijd aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 013 889 44 44.

Dag 1 besteld volgende dag in huis

Dag 1 besteld volgende dag in huis! Goede prijs!

6 de fevereiro de 2026

Resposta da Gereedschapcentrum

Hoi Lianne, bedankt voor je positieve woorden. Super om te zien dat je de prijs goed vindt en je bestelling snel bij je is afgeleverd!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

bestelling verkeerd geleverd, geen oplossing!!

bestelling geplaatst, echter geleverd op een van onze andere locaties (al voor de 2e keer)
Zou teruggebeld worden (niet gebeurd)
Ik ben maar zelf op en neer gereden om het op te halen
(140 km heen en terug)

Zou graag weer willen bestellen maar aangezien dit al vaker is voorgekomen gaan we dit niet meer doen!

20 de janeiro de 2026

Resposta da Gereedschapcentrum

Hoi Rene, bedankt voor je review. Wat teleurstellend om te horen dat de bestelling opnieuw op een verkeerd afleveradres is bezorgd. Onze excuses hiervoor, evenals voor het feit dat er niet is teruggebeld zoals was afgesproken. Begrijpelijk dat het zelf moeten ophalen van de bestelling, met 140 km reistijd, erg frustrerend is.

Mocht het nodig zijn om het afleveradres in het account aan te passen, dan kan er altijd contact met ons worden opgenomen. We helpen daar graag bij, zodat dit in de toekomst voorkomen kan worden.

Jammer dat deze ervaring heeft geleid tot de beslissing om niet meer te bestellen. De feedback wordt serieus genomen en gebruikt om de service te verbeteren.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gereedschapscentrum veelzijdig, gunstig geprijsd en supersnel …

Gereedschapscentrum biedt een zeer compleet assortiment. Ik bestelde de Makita duo accu lader tegen en. Scherpe prijs. En zoals beloofd inderdaad de eerstvolgende volgende werkdag in huis! Top!

3 de fevereiro de 2026

Resposta da Gereedschapcentrum

Hallo Peter, bedankt voor je enthousiaste review. Super om te zien dat je ons assortiment als compleet ervaart , en de Makita duolader voor een scherpe prijs de volgende dag bij je is afgeleverd. Veel plezier met je aankoop!

Top zaak

Wat een top zaak. Snelle afhandeling, goede service.

5 de fevereiro de 2026

Resposta da Gereedschapcentrum

Hoi Freek, bedankt voor je complimenten. We zien je graag terug bij Gereedschapcentrum! 😁

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fast delivery every order without…

Fast delivery every order without problems

30 de janeiro de 2026

Resposta da Gereedschapcentrum

Hello Adam, thank you for your compliments. We’re glad to hear that your orders are always delivered quickly and without any issues. We appreciate your trust and look forward to serving you again!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Good service, fast delivery.

One of my go-to online stores. Fast delivery and sharp prices.

31 de janeiro de 2026

Hey Glyn, thanks for the great review! 😊
Glad to hear we’re one of your go-to online stores. Fast delivery and sharp prices are exactly what we aim for. Hope to see you again soon!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Echt super slecht niet normaal!

Een tijdje geleden kocht ik een Makita B-55697 43-delige Bitset in mini-Mbox op gereedschapcentrum.nl helaas ontving ik niks!

Ik heb de klantenservice gecontacteerd maar ze zeiden dat ze niks konden doen!

Echt waardeloos!

20 de janeiro de 2026

Resposta da Gereedschapcentrum

Hoi Henkie, bedankt voor je review en teleurstellend om te horen dat je je bestelling niet hebt ontvangen. Dit is natuurlijk niet de ervaring die wij willen bieden.

We raden aan om nogmaals contact op te nemen met onze klantenservice en daarbij je bestelnummer te vermelden. Zo kunnen we het direct met de vervoerder nagaan en samen een oplossing bieden, bijvoorbeeld een nieuwe levering of terugbetaling. Onze excuses voor het ongemak — we willen dit graag voor je oplossen.

Snel leveren ging goed

Snel leveren ging goed, echter bij retour krijg je slecht 75% terug. ivm openen doos.

27 de janeiro de 2026

Resposta da Gereedschapcentrum

Hoi Marcel, bedankt voor je review. Teleurstellend om te horen dat het product niet aan je verwachtingen voldeed. We willen je graag laten weten dat de luchtontvochtiger gebruikt is geweest, waardoor deze niet meer als nieuw retour genomen kon worden en er een waardevermindering is toegepast.

Op dit moment zijn we nog in overleg met onze retourafdeling om te bekijken of er alsnog een andere oplossing mogelijk is. Zodra wij hier een reactie op hebben ontvangen, nemen we per e-mail contact met je op. Bedankt voor je geduld.

super beroerde service

Makita elektrische kettingzaag gekocht met 2 reserve kettingen, toen ik er 1 wilde vervangen bleek de maat / ketting niet te passen verkeerd geleverd maar je kan ze dan niet retour sturen omdat het te lang geleden is. Dus als je als bedrijf een foutje maakt wat kan dan los je hem niet op maar laat je je klant ervoor opdraaien, vrij aparte manier van zaken doen!

26 de janeiro de 2026

Resposta da Gereedschapcentrum

Hoi Reinout, bedankt voor je review. Teleurstellend om te horen dat er een probleem is met de geleverde kettingen, dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden.

Helaas zien we geen bestelling op jouw naam in ons systeem. Zou je contact willen opnemen met onze klantenservice? Dan kunnen we samen bekijken of we alsnog een passende oplossing voor je kunnen bieden. We zijn bereikbaar via 013 889 44 44.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gemakkelijke bestelling en snelle…

Gemakkelijke bestelling en snelle levering.

23 de janeiro de 2026

Resposta da Gereedschapcentrum

Hoi Gijs, bedankt voor je positieve review. Goed om te lezen dat je het bestelproces als gemakkelijk hebt ervaren en dat je bestelling snel is geleverd.

Scherpe prijs

Goede spullen, prima prijs en snelle levering.

21 de janeiro de 2026

Resposta da Gereedschapcentrum

Hoi, bedankt voor het delen van jouw ervaring. Super om te zien dat je de spullen, de prijs en de snelle levering goed vindt!