Degene met wie ik sprak heeft meteen mijn vraag beantwoord en actie ondernomen. Het ging om een betalings regeling. Echter, ik kreeg net een mail dat het volledige bedrag wel wordt afgeschreven... Ver mais
Aardige professionele dame, die mij vriendelijk al mijn vragen over mijn ingevulde gas- en stroomverbruik gegevens toelichtte. Was gerustgesteld dat er geen afwijkende info instond. Ter bevestigin... Ver mais
Over het algemeen prima. Niet te veel gedoe en ook niet enorme hoeveelheden spam zoals bij united customers. Wel beetje vreemd: na jaarcontract nieuwe aanbieding die zomaar 50% (€160 ipv €105 per... Ver mais
Na het gesprek met medewerkers, ik hou er een vreemd gevoel aan over. Beide medewerkers die ik gesproken heb kwamen bij mij ongeïnteresseerd over, waren wel corret.
Oude Middenweg 85, 2491AC, Den Haag, Holanda
Respondeu a 91% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Goed geholpen en te woord gestaan door de klantensevice.

Resposta da Gewoon Energie
Vriendelijke mensen. Goede uitleg.
Geen wachttijd.

Resposta da Gewoon Energie
De mevrouw die mijn heb geholpen zij heb alles in orde gemaakt en ben goed geholpen prima gedaan dank u wel gr v ons

Resposta da Gewoon Energie
Mevrouw heeft mij goed te woord gestaan. Begreep mijn vraag en was duidelijk in hoe te handelen.

Resposta da Gewoon Energie
Klantenservice is goed. Werd snel en netjes geholpen.

Resposta da Gewoon Energie
Ik ben gewoon goed geholpen, er was een goede uitleg, en de Dame waar ik mee sprak was erg vriendelijk.

Prima geïnformeerd.
Goed gesprek gehad

Resposta da Gewoon Energie
Kreeg ik goed en duidelijke uitleg, en was snel uitgezocht.

Resposta da Gewoon Energie
Recht door zee. Eerlijk zeer behulpzaam vriendelijk en raadgevend omtrent een automatisch verstuurde email van gewoon energie. Gelijk met de desbetreffende afdeling contact gezocht voor het oplossen van een gerezen probleem.

Resposta da Gewoon Energie
Behulpzame, vriendelijke dame aan de telefoon.

Resposta da Gewoon Energie
Contact met de klantenservice was prima (obv 1 gesprek).
App en website kunnen verbeterd worden, via beide kon ik mijn verhuizing niet doorgeven wegens technische redenen. In de app krijg ik bovendien geen foutmelding, het bleef hangen in een van de stappen om het nieuwe adres door te geven.

Resposta da Gewoon Energie
Er werd snel opgenomen, geen keuzemenu (hoera!) en ik werd super goed geholpen. Alles was snel duidelijk en als bonus werd ik ook nog even naar Mijn Gewoon geleid. Alles ok nu! Fijn.

Resposta da Gewoon Energie
Telefonisch gelijk goed geholpen.

Resposta da Gewoon Energie
Ik zat vast in een wurgcontract dat ik moest beëindigen vanwege noodgedwongen emigratie.
Geen keuze. Geen overstap. Geen financieel voordeel.
Toch besloot Gewoon Energie zonder aarzeling meedogenloos een hoge opzegboete te rekenen.
Ik heb meerdere malen uitgelegd dat voortzetting van het contract onmogelijk is. Dat maakte geen enkel verschil. Elk contact eindigde enorm bot en cru met dezelfde standaardzinnen. Voorwaarden. Regels. Geen gesprek. Betalen zal je!
Uit navraag bij andere energieleveranciers bleek dat zij in exact dezelfde situatie wél coulance toepassen en menselijk zijn. Zij erkennen dat emigratie geen truc is maar een onvermijdbare levensverandering.
Gewoon Energie weigert dat volledig.
Wat het extra wrang maakt is de vergelijking met overlijden. In zulke situaties vervalt een contract vaak zonder boete. Bij noodgedwongen emigratie niet. Terwijl het effect hetzelfde is. Het contract kan simpelweg niet worden voortgezet.
Voor Gewoon Energie maakt dat niets uit. Menselijke omstandigheden tellen niet. Alleen geld telt! Zij slaan hun slag uit de ellende van klanten.
Zelfs een verzoek tot escalatie werd afgedaan met opnieuw dezelfde tekst. Geen maatwerk. Geen verantwoordelijkheid.
Bij Gewoon Energie eindigt menselijkheid waar het contract begint.
Wees gewaarschuwd voor de sluwe contracten.

Resposta da Gewoon Energie
Was een prima contact, snel en netjes met mevrouw!

Resposta da Gewoon Energie
De adviseur met wie ik sprak begreep mijn verzoek en kon me snel helpen. Ze legde me alle stappen uit die ik moest nemen en gaf me onderweg bevestigingen.

Resposta da Gewoon Energie
Zeer vriendelijke medewerker en fijn geholpen.

Resposta da Gewoon Energie
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.