Vi har netop været på ophold med middag og overnatning. Smagfuldt hotel. Alt var godt. Værelset nydeligt indrettet og rent. Maden lækker og serveret dejlig varm i en virkelig flot restaurant. Perso... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Sindssyg dårlig service! Vi fik et bord udenfor og på trods af at have fået kontakt til samtlige tjenere, blev vi aldrig betjent. Efter 15 minutter valgte vi at rejse os og gå. Hvis jeg kunne give 0 s... Ver mais
Jeg er lige kommet hjem fra mit 2. besøg på Hotel Gilleleje Strand og er så glad for begge. Man føler sig meget hjemme og personalet er fantastiske. Deres tilbud er så alle kan betale om man er p... Ver mais
Vi besøger jævnligt restauranten på Hotel Gilleleje Strand, og kvaliteten er den samme gang til gang. Stedet er behageligt, og prisniveauet er fornuftigt i forhold til det, man får. Denne... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
I hjertet af byen, med stranden i baghaven og med havnen som nabo. Charmerende og helt nyrenoveret hotel fra 1896 med 25 meget forskellige værelser – alle er holdt i klassisk stil. Få f.eks. balkon med havudsigt, udsigt over byens tage eller måske fransk altan mod torv og springvand. Besøg også vores restaurant, pub & café eller torveservering.
Informações de contato
Vesterbrogade 4 B, 3250, Gilleleje, Dinamarca
- +4548300512
- hotel@gillelejestrand.dk
- gillelejestrand.dk
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Mig og en god ven var nede og få noget…
Mig og en god ven var nede og få noget mad ca kl 13 og da vi havde fået vores mad kom en ung tjener ind i restaurantslokalet og da han vender sig om grundet en ældre medtjener (en ældre dame med kort gråt hår) nærmest råbte efter ham, fik han hele turen med at han skulle høre efter hvad der blev sagt selvom den unge herre stod og snakkede med nogle andre gæster mens hun tilsyndeladende mente at hun var vigtigere og afbrød ham og gæsternes samtale. Efterfølgende da den unge herre kom hen til vores bord smilende og spurgte om alt var som det skulle være snakkede mig og min ven lidt at han ikke skulle finde sig i at blive talt til således og vi roste også den unge dreng ift at han holdte hoved koldt og gjorde det super godt. Øvv at der stadig findes således personer der ødelægger den fede oplevelse både som gæst men også for den unge dreng. Klap på skulderen til “Bertram” her fra. (Det er ved at være en god måned siden har bare ikke tænkt over og lave en anmeldelse) Oliver.

Resposta da Hotel Gilleleje Strand
Fantastisk hotel med nogle hyggelige…
Fantastisk hotel med nogle hyggelige værelser. Maden var fantastisk og personalet var utrolige venlige og service minded. Kan kun på det varmeste anbefale et ophold her
Återkommit år efter år.
Charmigt hotell i fin miljö med fiskebåtshamnen intill. Perfekt bemötande och fräsha rum, underbar frukost. Vårt favorithotell alla kategorier, rekommenderas varmt!
Skønt hotel flot værelse rigtig god mad…
Skønt hotel flot værelse rigtig god mad og super betjening
Fantastisk lækkert ophold...!
Fantastisk lækkert ophold, med dejlig mad og søde smilende mennesker der påsser på os.
Kan varmt anbefales...!
Vi ventede mere end 1 time for 1 forret…
Vi ventede mere end 1 time for 1 forret og 1,5 time for hovedret. Desserten var “dårlig” slet ikke kr 130- værd - fransk citrontærte uden citron - tror kokken burde besøge Frankrig
Den stegte rødspætte var mærkelig…
Den stegte rødspætte var mærkelig blævre. Måske den var mere kogt end stegt.
Sendte den tilbage to gange. Anden gang fik jeg en ny, men den var ikke bedre.
Ellers sød betjening og hyggeligt sted.

Resposta da Hotel Gilleleje Strand
Fantastisk betjening- højt service…
Fantastisk betjening- højt service niveau- skøn mad/ vi bestilte rødbedebøf ( vegansk) super lækker og rigelig stor portion- man sidder godt og føler sig meget velkommen- kan varmt anbefales
Romantisk hotel
Altid sødt og serviceminded personale
Lækre værelser
Rigtig god morgenbuffet
Gode butikker i byen og stort udvalg af spisesteder
Det er et af vores foretrukne hoteller
Dejligt sted og dejligt personale
Vanvittig dårlig mad oplevelse
Vanvittig dårlig mad oplevelse . - ingen faglig stolthed .. vi bestilte 60 sandwich til 98 kr stykket - der kom en tallerken med 3 bidder gammelt toastbrød m. en æggesalat jeg forestiller mig der er købt i netto .. pyntet med gammelt salat .. øv ! - håber det var en dårlig dag for “kokken” ..

Den fest vi ønskede os
Tak for et rigtig godt arrangement for 25 gæster.
Vi og vores gæster blev mødt i øjenhøjde - venligt / imødekommende / kompetent.
Med udgangspunkt i jeres “pakkeløsninger” og vores ønsker fik vi lige den fest vi ønskede os - og til en fair pris.
Udfordringer omkring mad allergier hos nogle gæster blev løst - alle gæstet fik samme meget velsmagende meny - godt gået - også denne detalje løst til ug.
Alle gæster var tilrejsende - de fleste valgte, at tilkøbe overnatning - vi tror i ser flere af dem igen.
Vi ses også igen.
Tjek regningen.
Bestilte et bord til 2. SUPER lækker mad, fin betjening, men der var skrevet en cola for meget på regningen. Det er 3. gang vi oplever dette. De to andre gange var det ikke mig som betalte. Hilsen en af de lokale.

Resposta da Hotel Gilleleje Strand
Super frokost tallerken og god…
Super frokost tallerken og god betjening.
Vi blev vel mødt i en travl restaurant, hvor alle tre tjenere var så behagelige.
Vi kommer igen🌟
vi er altid glade for at vende tilbage…
vi er altid glade for at vende tilbage til Hotel Gilleleje strand, når vi tager et smut til Danmark. Det er altid lige hyggeligt, velkommende og dejlig mad i restauranten.
Hotel Gilleleje Strand
Hotel Gilleleje Strand, er helt klart blevet vores stamhotel.
Vi er vildt begejstret for hotellets beliggenhed, indretning, maden og ikke mindst personalet. Et personale der altid smiler og er i godt humør, de er yderst kompetente, og viser med al tydelig at de er til for os.
Vi besøger hotellet 10 dage om i sommerferien og yderligere 2 forlængede weekender om året.
Min hustru og jeg var på et to dages…
Min hustru og jeg var på et to dages ophold på Hotel Gilleje Strand. Dejligt værelse med havudsigt, lækkert mad og ikke mindst, et meget venligt og hjælpsomt personale. Vi kommer helt sikkert igen i 2023.
Jeg var der med min søster fra…
Jeg var der med min søster fra den16-18/12.22
Da vi ankom bestilte vi bord i restauranten til samme aften kl 18. Vi stod udenfor et øjeblik, og kokken kom susende ovre fra Rema, med favnen fuld af pommesfritter, jeg sagde til ham, det er da godt Rema ligger så tæt på, han grinede og sagde ja. kl 18 da vi skulle spise, havde de glemt at reservere et bord, men vi fik dog et bord. Vi bestilte bøf med bearnaise, og pommesfritter. Der gik alt galt.
Sovsen var så sur, så den var uspiselig, bøffen var ikke rød, men rå. Vi bad om en anden sovs, sodavand, og salt og peber, den unge dame så vi aldrig igen. Nu var maden helt kold! Langt om længe fik vi fanget en (ca 20 min senere) og fortalte om de ting vi oplevede, og vi blev fejet helt af. Fik dog en ny, lunken sovs til vores iskolde mad.vi påpegede den sovs som slet ikke var lun eller varm, men sådan skulle den være.
Vi havde glædet os meget til denne tur, da min søster er i et sygdomsforløb, og havde i den grad brug for omsorg og forkælelse, men sikke en skuffelse.
Lørdag var maden og betjeningen dog meget bedre.
Rigtigt dejligt hotel i hjertet af Gilleleje…
Rigtigt dejligt hotel i hjertet af Gilleleje.
Ved ankomsten føler man sig "hjemme" med yderst hjælpsomme ansatte.
Restauranten indbyder til hyggeligt samvær og i det hele taget er det blot et spørgsmål om til før vi returnerer.
Dejlig atmosfære.
Dejlig atmosfære, og hygge. Vi glæder os til næste ophold.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.