Hotel Gilleleje Strand Avaliações 159

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har netop været på ophold med middag og overnatning. Smagfuldt hotel. Alt var godt. Værelset nydeligt indrettet og rent. Maden lækker og serveret dejlig varm i en virkelig flot restaurant. Perso... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sindssyg dårlig service! Vi fik et bord udenfor og på trods af at have fået kontakt til samtlige tjenere, blev vi aldrig betjent. Efter 15 minutter valgte vi at rejse os og gå. Hvis jeg kunne give 0 s... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er lige kommet hjem fra mit 2. besøg på Hotel Gilleleje Strand og er så glad for begge. Man føler sig meget hjemme og personalet er fantastiske. Deres tilbud er så alle kan betale om man er p... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi besøger jævnligt restauranten på Hotel Gilleleje Strand, og kvaliteten er den samme gang til gang. Stedet er behageligt, og prisniveauet er fornuftigt i forhold til det, man får. Denne... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Hotel
  2. Restaurante

Informação fornecida por fontes externas variadas

I hjertet af byen, med stranden i baghaven og med havnen som nabo. Charmerende og helt nyrenoveret hotel fra 1896 med 25 meget forskellige værelser – alle er holdt i klassisk stil. Få f.eks. balkon med havudsigt, udsigt over byens tage eller måske fransk altan mod torv og springvand. Besøg også vores restaurant, pub & café eller torveservering.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Fantastisk konfirmationsfest

Vi har netop afholdt min datters konfirmation på Hotel Gilleleje Strand. Vi var 62 gæster, som holdt en fest med tilhørende overnatning for 38 personer.

Vores gæster ankom fra 15 tiden om eftermiddagen og vi festede til den lyse morgen. Festen levede i høj grad op til vores forventninger og dette skyldtes i aller højeste grad den super kvalitet og service som man får på hotellet.

Både faciliteter, mad, drikke og personale var helt fantastiske og vi kan kun anbefale hotellet. Ikke bare til fester, men i al almindelighed. Alle vores gæster var meget imponerede over hotellet, som faktisk kun få kendte på forhånd, på trods af, at mange af vores gæster løbende kommer i Gilleleje.

Værelserne er super flotte og meget stilfulde og den tilhørende morgenmad/brunch var rigtig god. Både mad og vin var rigtig dejlige og hotellets hjemmelavede chokolade var meget lækker.

Det mest fantastiske ved hotellet er dog personalet. Vi har kun mødt imødekommende og smilende mennesker i vores kontakt med hotellet. Og vi har mødt en enestående fleksibilitet, da vi 4!!! gange har måtte udsætte konfirmationen pga. corona. Ikke én gang har det medført problemer. Tværtimod har hotellets personale gjort deres yderste for, at vi kunne holde præcis den fest, som vi ønskede.

Alt i alt kan jeg kun komme med mine varmeste anbefalinger til et lækkert hotel/restaurant i midten af den dejlige by, Gilleleje er.

21 de julho de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi blev taget virkelig godt imod

Vi blev taget godt imod med Håndsprit og behørig afstand, i disse tider, og fik tildelt et lækkert værelse med Havudsigt og Havnekig 😍 så tiltrængt at få en "mine ferie". Sengene var skønne, sov så dejligt at vi overvejer at købe en lignende til vores eget hjem (fik mærket oplyst af ejeren 😁). Vi delte hotellet med søde gæster som vi spiste hjemkøbt morgenmad med i hotellets Lounge med udkig over pladsen. Alt i alt en skøn oplevelse ! Vil anbefale alle der trænger til en pause midt i coronatiderne at tage et smut til Gilleleje - det er stadigvæk muligt at købe fisk på havnen og en del butikker holder også åbent med håndsprit i døren.

28 de abril de 2020

Familie på 19 stk

Familie på 19 stk. Mor, far, børn, svigerbørn, børnebørn, kærester og oldebørn. Ankomst fredag. Afrejse søndag. Fantastisk weekend. Super hyggeligt hotel. Meget venligt personale. Fantastisk mad, dejlig beliggenhed midt i byen og ikke mindst meget rimelig pris. Kan kun anbefales

1 de março de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super hotel med betjening i verdensklasse

Vi holdt den årlige bob turnering på Hotel Gilleleje Strand. Vi var alle indlogeret, og fik de bedste muligheder for et pragtfuldt arrangement - ikke mindst takket være den meget venlige og fleksible betjening, som man slet ikke er vant til i Danmark. Det var super service!

Det er sjældent, at man oplever et hotel, hvor alt bare fungerer - men det gjorde det på Hotel Gilleleje Strand. Virkelig en skøn oplevelse. Helt ud over sædvanlig standard i Danmark. -Især hvad angik service og betjening. Vi kan kun anbefale Hotel Gilleleje Strand. Alt var rent og nydeligt, og det hele var bare i orden.

29 de julho de 2019
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Friture frossen fisk

Friture frossen fisk
Er kommet en del gange på hotellet og spist frokost siden det blev moderniseret.
Det startede meget fint med hjemmelavet pålæg og pandestegt frisk rødspætte. Desværre er menukortet ændret fra smørstegt til sprødstegt, hvilket gør, at der nu er tale om kedelig frossen fisk, friturestegt og plasket direkte på rugbrød. Tidligere en lækker anretning.
Opfordrer til at frisk pandestegt fisk vender tilbage.

4 de julho de 2019
logotipo da Hotel Gilleleje Strand

Resposta da Hotel Gilleleje Strand

Kære Ebbe
Tak for din anmeldelse. Vi er altid glade for tilbagemeldinger.
Jeg er dog nødt til at sige , at vi får alle vores fisk friske fra havnen uanset om de er pandestegte eller sprødstegte og vi fortsat laver vores pålæg, mayonnaise mv. selv.
Vi har prøvet at have begge typer rødspætter på kortet, men da en overvejende del af vores gæster valgte den sprødstegte fisk, tog vi den pandestegte af.
Jeg vil tale med køkkenchefen om muligheden for at få den pandestegte på igen.
Venlig hilsen
Gitte Artby

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kvalitet og hjerte skabte en uforglemmelig fest.

Jeg holdt min 60 års fødselsdag på Gilleleje Strand Hotel. Det var meget tydeligt at her var det festdeltagernes oplevelse og ikke sidste krone i kassen der var stedets succeskriterie: Mine gæster blev mødt med meget flot opdækning og tjenere som havde en meget naturlig og afslappet attitude. Der var lagt sjæl og gode råvarer i maden der smagte fantastisk og var langt over forventet niveau. Der var i det hele taget ikke noget der skulle skjules med en fin, opstyltet attitude. Denne indstilling bidrog til en fest, hvor man kunne slappe af og nyde hinanden. Tak for det!

20 de março de 2019

Rigtig hyggeligt hotel

Rigtig hyggeligt hotel, den bedste mad og skøn betjening.
Alt fremstår nyt, lækkert og rent.

Det er virkelig et besøg værd

6 de janeiro de 2018

Den skønneste perle

Er blevet et nyt skønt hotel. Gennemrenoveret. Alt er ændret kun til det bedre. Smukke værelser ,dejlige senge , værelser med udsigt til enten strand ,havn eller by. Meget centralt , i gå afstand til alt .
Ligger på byens torv. Dejlig tilhørende dansk/ fransk restaurent .
Venligt og hjælpsomt personale.
Bestemt et besøg værd.

25 de dezembro de 2017

Utroligt charmerende hotel

Utroligt charmerende hotel.
Da vi læste tidligere anmeldelser om hotellet havde vi vores forbehold, men de kom virkelig til skamme. Hotellets nye ejere har gjort mirakler med dette hotel. Alt er lyst og venligt. Flotte værelser. Her udstråles et hotel med ejere som har smag for lækre detaljer, til glæde for dets gæster.

Flot festsal, der vil kunne anvendes til mange forskellige arrangementer.

Restauranten har en sjældent oplevet god akustik, hvor man ikke føler at nabobordet sidder med ved ens eget bord, samt at man kan høre hinanden ved bordet. Vi prøvede deres to retters menu til 175 kr og blev dybt imponeret over kvaliteten af maden til denne pris. Vinkortet er meget rimeligt i pris.

Super venligt personale, rar stemning og alt i alt et dejligt hotel vi absolut kan anbefale.

19 de agosto de 2017
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais