Vi har netop været på ophold med middag og overnatning. Smagfuldt hotel. Alt var godt. Værelset nydeligt indrettet og rent. Maden lækker og serveret dejlig varm i en virkelig flot restaurant. Perso... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Sindssyg dårlig service! Vi fik et bord udenfor og på trods af at have fået kontakt til samtlige tjenere, blev vi aldrig betjent. Efter 15 minutter valgte vi at rejse os og gå. Hvis jeg kunne give 0 s... Ver mais
Jeg er lige kommet hjem fra mit 2. besøg på Hotel Gilleleje Strand og er så glad for begge. Man føler sig meget hjemme og personalet er fantastiske. Deres tilbud er så alle kan betale om man er p... Ver mais
Vi besøger jævnligt restauranten på Hotel Gilleleje Strand, og kvaliteten er den samme gang til gang. Stedet er behageligt, og prisniveauet er fornuftigt i forhold til det, man får. Denne... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
I hjertet af byen, med stranden i baghaven og med havnen som nabo. Charmerende og helt nyrenoveret hotel fra 1896 med 25 meget forskellige værelser – alle er holdt i klassisk stil. Få f.eks. balkon med havudsigt, udsigt over byens tage eller måske fransk altan mod torv og springvand. Besøg også vores restaurant, pub & café eller torveservering.
Informações de contato
Vesterbrogade 4 B, 3250, Gilleleje, Dinamarca
- +4548300512
- hotel@gillelejestrand.dk
- gillelejestrand.dk
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super hyggeligt hotel tæt på alting.
Super hyggeligt hotel tæt på alting i Gilleleje, og en meget professionel stab af medarbejdere, som gjorde deres til at vi fik et dejligt ophold her.
Vi havde booket et to dages tilbud i anledning af vores kobberbryllup til en god pris.
Glædeligt overrasket over stedet køkken, veltillavet mad, og vi kommer gerne igen.
Altid et fantastisk hotel at komme til.
Altid et fantastisk hotel at komme til.
Vi stortrives og er kommet på hotellet igennem mange år, og vil altid vende tilbage.
Profesionel service, venligt personale, super morgen buffet og rigtig god beliggenhed.
Dejligt hotel tæt ved vandet
Fantastisk mad i restauranten. Mums. Rigtig god service fra alle medarbejdere vi mødte. Vil så gerne komme igen. Men, og baggrunden for at det kun blev 4 stjerne var værelset udsigt. Så vælg ikke værelse 1, der ser du lige ned i hotellets baggård og der er også lidt larm, når de går ud med affald, store kasser osv.
Fantastisk oplevelse. 5 stjerner
Simpelthen et fantastisk sted. Boede der fra fredag middag til lørdag. Vi nød både en lækker frokost, oktobermeny og brunch. Boede i brudesuiten og vores venner i et andet værelse. Vi havde alle en fantastisk udsigt. Hele oplevelsen giver 5 stjerner hele vejen igennem. Vi kommer igen helt sikkert. 🥰🥰❤❤
Restauranten skuffede.
Restauranten skuffede.
Jeg blev lokket af menuen, der omtalte "Rørt tatar",
Kødet var lækkert, men ikke rørt. Skuffelsen vsr stor.
Fantastisk Hotel.
Fantastisk Hotel.
Jeg har lige holdt min 75 års fødselsdag med familien som et weekend ophold👌
Et fantastisk hotel med super betjening.
Super køkken, service i top👍
Kan varmt anbefale dette Hotel
og kommer gerne igen👍
Lække mad og god betjening
Min mand og jeg var på udkig efter et spisested i Gilleleje tirsdag den 9. august, stort set alle restauranter var lukket mandag og tirsdag, men Gilleleje Strand hotel var åbent - og her fik vi den skønneste middag samt god vin, og super betjening.
Velsmagende mad og god betjening tak
Her er nem og høflig reservation desuden god tålmodig betjening og fantastisk velsmagende mad.
Forret rigtig god, rejer tilberedt på forskellige måder, hovedret mør entrecote med hjemmelavet bearnaise, dessert også super.
Dette hotel kan ikke anbefales nok
Min mand og jeg er netop vendt hjem efter et fantastisk dejligt ophold på Hotel Gilleleje Strand. Det har været en uforglemmelig dejlig oplevelse. Dejligt, smilende, usnobbet og imødekommende personale, skønt værelse, dejlig restaurant - både indendørs og udendørs på den hyggelige terrasse. Maden var ovenud god, så det endte med, at vi spiste på hotellet alle tre aftener, selv om det ikke var planen oprindelig. Hotellets beliggenhed dejlig central. Vi kommer helt klart snart igen.
Skuffende oplevelse
Skal spise aftensmad med en veninde og vi bestiller en flaske rose og venter på forretten.
Der går virkelig lang tid så kommer hovedretten !!
Flot salat sovs pommes frites og bøf.
Vi spørger efter vores forret og den unge dame undskylder og går med maden.
Efter igen noget tid kommer kokken vil jeg tro med en forret og undskylder vi får selvfølgelig et nedslag i prisen siger han.
Forretten er kedelig.
Så kommer hovedretten men denne gang bøf en sovs til deling 1/4 salathoved vendt i et eller andet ubeskriveligt og pommes frites der er så tørre at de ikke kan spises.
Vi beder om nye pommes frites og spørger til den før så fine salat, men de har ikke flere og tilbyder ikke andet, salaten var også sluppet op så derfor 1/4 salathoved med stok og uspiselige pommes frites.
Nu har vi ventet så længe på alt at det åbenbart skal gå stærkt så ligeså snart vi har spist det der kunne spises kommer desserten rabarbertrifli hmm lidt rabarber tråde med knuste markroner og en klat flødeskum.
Åh ja tak vi fik en rabat på 80kr
Nå men alt i alt er forklaringen at der er 100 gæster indenfor hmmm så ja vi fik resterne….
Virkelig kedelig oplevelse og undskyldning….
Tøseophold
Jeg er lige hjemvendt fra ophold med min gravide svigerdatter. Jeg har aldrig oplevet så meget venlighed, opmærksomhed og varme andre steder. Kan varmt anbefales. Kommer snart igen.
Skal bare opleves
Er netop hjemvendt fra en overnatning med min veninde. Det er en fantastisk sted der har så meget historie og charme. Super sødt, smilende og opmærksomt personale der gør at men føler sig som den vigtigste gæst. Rigtig hyggeligt værelse med balkon og havudsigt. Kunne ikke være bedre.
Vil varmt anbefale dette sted og vil meget gerne komme igen.
Kan varmt anbefales :-) Har netop været…
Kan varmt anbefales :-) Har netop været med til at fejre en 80 års fødselsdag og det var virkelig en god oplevelse. Rigtig hyggeligt Hotel med en skøn atmosfære og middagen i Restauranten var i top klasse. Meget venlig og professionel betjening med fokus på kunden. Kommer helt sikkert igen :-) Mvh. Henrik Larsen
Er lige vendt hjem efter to dage med…
Er lige vendt hjem efter to dage med min kæreste. Aldrig har vi oplevet så hyggeligt et hotel. Stedet emmer af charme, personlighed og nostalgi. Det er vitterligt som at træde ind i en tidslomme
fra 1930. En hyggelig restaurant og tilstødende beværtning, der minder om 'Mordet i Orientekspressen' vel at mærke den gamle udgave.
Personalet var ligesom drysset med høflighed, betænksomme, smil og varme. De var så søde og flinke.
Værelserne var pæne og rene. De var smukt indrettet med henblik på at give os en så rar tur som mulig.
Vi kommer tilbage, det er helt sikkert.
Stedet kan varmt anbefales, og kunne man give flere stjerner, så ville det her sted toppe på alle måder.
Julefrokost
Har netop holdt julefrokost på hotellet. En fantastisk positiv oplevelse. Meget veltilberedt. Rigelig mængde og super servering af de søde “piger”
Dejlig overnatning på godt hyggeligt hotel :)
Jeg bookede en overnatning for min kæreste og jeg i et stort værelse med havudsigt. Værelset var rigtigt fint og med en god varm hyggelig stemning. Vi blev mødt af rigtig god venlig betjening på hotellet, og så ligger hotellet bare rigtigt godt. Vi spiste aftensmad og morgenmad i hotellets resturent, og især aftensmaden var virkeligt god - Det bedste måltid jeg har fået på en resturent længe.
Vil helt klart anbefale hotellet !
Med Venlig Hilsen
Christian
Vi var til stor fest med overnatning…
Vi var til stor fest med overnatning for nylig. Lige fra start i receptionen til slut næste dag var der stor service. Maden var virkelig lækker og så meget indbydende ud på ta´selv bordet.
Venlig og kompetent modtagelse
Venlig og kompetent modtagelse, dejligt værelse og fin mad. Vi kommer gerne igen!
Allerede da vi kom ind ad døren og hen…
Allerede da vi kom ind ad døren og hen til receptionen fik vi en rigtig god fornemmelse af, at her bliver der vist imødekommenhed, hensyntagen og hjælpsomhed med individuelle behov. Og det fortsatte helt indtil vi forlod hotellet næste formiddag. Maden var skøn, opfindsom, velsmagende, betjeningen venlig hele vejen igennem, indtil sent om aftenen. Og næste morgen blev der ekstra lavet en dejlig kande te til os, fordi vi er tedrikkere.
Jeg var til en stor fest med…
Jeg var til en stor fest med overnatning på et lækkert værelse. Alt klappede. Maden var i topklasse. Personalet ydede en rigtig flot service.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.