De monteur was er binnen 1,5 uur na de inbraak in ons huis en heeft een tijdelijke noodvoorziening geplaatst. Werden door de telefoniste en monteur netjes te woord gestaan. De telefoniste geef... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jullie hebt een super reinigingsmiddel voor glas, spiegels en dergelijke. Wist niet, dat je dat bij jullie ook kon bestellen, wel kreeg ik er een cadeau van jullie na glasreparaties. Tot ik een meldi... Ver mais
Wij hebben weer flessen glascleaner besteld (en heel snel ontvangen) bij Glaspunt. Het is ideaal spul om je ramen snel en streeploos schoon te maken. Omdat wij het al jaren gebruiken, kunnen we met re... Ver mais
Goede en snelle service. Een afspraak maken was eenvoudig en ik ben erg vriendelijk te woord gestaan. De ruit met een thermische breuk werd netjes vervangen en al mijn vragen over de oorzaak ervan z... Ver mais
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Onredelijkheid troef bij Glaspunt
Mijn woonkamerruit werd in 2023 vervangen door Glaspunt. Nog geen twee weken later barstte deze ruit. Volgens Glaspunt een thermische breuk zonder technische onderbouwing of verdere uitleg.
Ik weigerde betaling omdat m.i. dit niet zomaar kan gebeuren en volledig voor mijn rekening dient te komen.
Na 1,5 radiostilte komt Glaspunt met incassobureau Straetus opende proppen en dreigt met invordering en procedures.
Na mijn voorstel voor een second opinion en redelijke regeling kreeg ik keer op keer 0 op request.
Kortom een zeer onredelijke houding en uiteindelijk heb ik puur uit economisch oogpunt betaald. Wil dat risico met deze partijen niet lopen kijk dan verder naar een andere partij om jouw glas te leveren!

Resposta de Glaspunt
Netjes werk afgeleverd met aardige monteur
Netjes werk afgeleverd met aardige monteur. Na afloop alles ook netjes opgeruimd. Al met al vakwerk

Zeer tevreden
snel reageren, goede communicatie en netjes werken

Resposta de Glaspunt
De monteur was vriendelijk en deed zijn werk naar behoren. Ook heeft hij het weer netjes achtergelaten naderhand. Tevreden!

Kwaliteit
Werkzaamheden verricht op een sympathieke deskundige wijze!

Resposta de Glaspunt
Nette mensen! Goed meegedacht en meegeholpen.

Resposta de Glaspunt
Niet bereikbaar herhaaldelijk le…
Niet bereikbaar herhaaldelijk le belpogingen maar geen gehoor en wel adverteren met 24/7 bereikbaar als zijnde spoeddienst

snelle herstelling
snelle herstelling. netjes afgewerkt en vriendelijke monteur

Zo hoort het.......
Vriendelijk werkt netjes laat alles schoon achter

Resposta de Glaspunt
Heel aardige mensen en kundig
Heel aardige mensen en kundig , heb wel lang moeten wachten op de ruit ruim 9 weken

Resposta de Glaspunt
De kwaliteit van het geleverde werk is goed levering duurt lang
De kwaliteit van het geleverde werk is prima.
na mijn aanvraag voor de nieuwe ruit heeft het 2 maanden geduurd voor de ruit werkelijk geplaatst is
( melding 25-9 , geplaatst 26-11 )

Goed en snel geholpen
Goed en snel geholpen. Hoefde enkel te bellen, afspraak te maken en de rest ging in autopilot.

Netjes geplaatst
Netjes geplaatst. Vriendelijke en kundige monteur.

Perfect geregeld
Perfect geregeld. Prima product om aan te bevelen

Slecht afgewerkt
Slecht afgewerkt, onze voordeur is helemaal lelijk geworden door de kit die erg slordig is gedaan. Spijtig dat we dit bedrijf hebben gekozen. Nu moeten we zelf schilderwerk regelen. Wat een vervelende situatie.

Leuk!
We hebben lol gehad. Ik heb een column over jullie grappige mailadres geschreven. Is het glaspunt.nl of glasPUNTnl etc. Jullie hebben mij vervolgens bloemen gestuurd. Dit was allemaal heel erg leuk. Hartelijke groet, Sander Donkers

Snelle en goede service!
Ze kwamen heel snel het glas voor nood vervangen en binnen een paar dagen het juiste glas plaatsen. Goede service!

Glaspunt is top
Glaspunt heeft voor de 2e keer bij ons een noodkozijn geplaatst. Zij komen snel zoals afgesproken, met voldoende mensen en ruimen de rotzooi heel goed op.
Noodkozijn ziet er strak uit

Resposta de Glaspunt
De cleaners van Glaspunt zijn goed en…
De cleaners van Glaspunt zijn goed en zo geconcentreerd dat je maar weinig nodig hebt

Resposta de Glaspunt
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.