Goecker AB Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Betalning fungerade bra - jag slapp Klarna. Leverans inom utlovad tid men PostNord hittade på att leverera till annan adress än vad som angavs i orderbekräftelsen. Kameran kom med bruksanvisning på... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Allt var bra och gick snabbt! Enda missen var att det bara bifogades en manual på Danska! Köper man från ett företag med svensk domän förväntar man sig en svensk bruksanvisning!!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mycket lätt att hitta produkterna jag letade efter på hemsidan. Bra att kunna betala via Klarna. Extremt snabb leverans.

Detalhes da empresa

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

49 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

48 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Snabb och bra service

Snabb och bra service, kunnig personal.

17 de agosto de 2026

Hej Angelica,
Vi tackar så mycket, superkul att höra att du är så nöjd! Du är så välkommen åter 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mycket lätt att hitta produkterna

7 de agosto de 2026

Hej Håkan!

Tack för er fina omdöme! Och välkommen åter för fler extremt snabba leveranser 😁

Återkommer gärna.

Fick en mycket seriös känsla även om det var ett köp via nätet. Snabb och bra leverans. Bara bra upplevelse.

3 de agosto de 2026

Hej Ninni!
Tack för ditt fina omdöme, det gör oss glada här på Goecker!😊

Underbar

Underbar, snabb och flexibel service och serviceminded arbetare. Behövde göra om leverans på en order som var redan betalt då jag insåg att jag hinner inte komma förbi under butikens öppettider. Gjordes på ett par minuter och dagen efter fick jag varan. Supernöjd!

3 de agosto de 2026

Hej Robert,
Så fantastisk härligt att höra att du är supernöjd! Vi försöker alltid göra vårt bästa för varenda kund. Du är så välkommen tillbaka för framtida köp, råd eller tips om produkter 😊

Proffsigt utbud.

Proffsigt utbud.

28 de julho de 2026

Hej Peter,

Tack för omdömet och för hela 5 stjärnor! 😁 I vissa fall har vi även tillgång att erbjuda ännu mer än som syns på hemsidan, för vissa märken. Tveka inte att ringa och fråga!

Bra kundservice

Bra kundservice - retur funkade smidigt

28 de julho de 2026

Hej Per-Olof,
Tack för era fina ord, varje stjärna gör oss glada här på Goecker! 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beställde kameran o den var framme dagen efter 😁

27 de julho de 2026

Hej Olle!

Superglad att höra att du är nöjd! Tack för stjärnorna och välkommen tillbaka för fler snabba beställningar😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabbt personligt svar av säljare

Snabbt personligt svar av säljare. Supersnabb leverans. Rekommenderas !

24 de julho de 2026

Hej Torbjörn!
Tusen tack för era fina ord, vi gör vårt bästa för att ge sån god och personlig service vi kan, varje gång 😊

Fantastiskt service.

Fantastiskt service.
O det är det enda man är ute efter när man köper nått i en butik.

24 de julho de 2026

Hej Johannes,

Tack! Du är så välkommen in 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans, bra pris, trevlig service. Bra utbud. Det man behöver, helt enkelt.

22 de julho de 2026

Hej Mats!

Superhärligt omdöme, tusen tack! Vi blir glada för varenda stjärna 😊

Pålitlighet!

Snabbt och effektivt mitt i sommaren!

16 de julho de 2026

Hej Klas!
Oavsett månad försöker vi alltid vårt bästa för snabb och smidig leverans! Tusen tack för ert fina omdöme 😊

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Paket som kom innehöll en öppnad…

Paket som kom innehöll en öppnad förpackning med förmodligen lätt begagnat compactflash kort till nypris??
Leveransen var snabb väl förpackad!

17 de julho de 2026

Hej Jan Olof,
Oj det låter verkligen inte kul att produkten upplevdes öppnad! Spontant vill ja tro att förpackningen kanske enbart öppnats i butik för visuell inspektion då vi inte säljer minneskort begagnat, alternativt tillklämd i paketet. Oavsett, hör gärna av er till vår info mejl med orderbekräftelse nummer ifall du vill gå vidare i ärendet! 😊
Allt gott,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bäst pris av alla för de filmrullar jag…

Bäst pris av alla för de filmrullar jag köpte. Snabb leverans.

11 de julho de 2026

Hej Fredrik!
Kul att höra att du väljer oss och är nöjd med både pris och leveranstid. Vi har många fina filmrullar att välja mellan 😊

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Allt var bra och gick snabbt

6 de julho de 2026

Hej Lennart!

Underbart att allt var bra och att det gick snabbt som sig bör!

Gällande manualen, då Goecker är ett danskt företag och huvudkontor ligger i Köpenhamn, samt lager och butik, kan det förekomma att vissa beställningar skickas från deras lager ifall beställd produkt är slut i Stockholms butiken. Självklart kan vi hjälpa till att få fram en svensk manual om så önskas! 😊