Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het eten is zeer smaakvol. Beter dan andere aanbieders. Mojn bestelling kwam per ongeluk 2x. Deze mocht ik gratis houden. Goed opgelost:-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Op basis van originaliteit vd maaltijd, vrolijke naamgeving, verzorging, aandacht & bezorging! Allemaal tiptop in orde. En dan de tot nu toe genuttigde porties: Oh-la-lasagne: zeer smakel... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisch eten, binnen een half uur heb jij een smaakvolle plantaardige, glutenvrije maaltijd op tafel. Bespaart afval en tijd! Portie is net voldoende, handig voor mijn lunch en avondeten. Green po... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Maaltijden zijn uitstekend, goede portion size en erg smakelijk. 1 puntje van kritiek: bij het bezorgen van 6 maaltijden kreeg ik het tasje in een grote doos met extra papier en 2 icepacks. ik... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Entrega de comida
  2. Fornecedor de Marmitas
  3. Fabricante de Alimentos

Welkom bij Good Chef. Plantaardig lekker eten. Door wereldchefs bereid. Vriesvers op je deurmat. Met de magie van shockfreezing technologie. Je dagelijkse groenten. Vrij van troep. Lekker voor je karma. Goed voor jou. Goed voor de planeet.

Informações de contato

4,4

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

207 avaliações

Smaakvol Vegan 🌱

Top gerechten, super smaakvol, knap gedaan 👨‍🍳

9 de fevereiro de 2022

Resposta da Good Chef ®

Hi Paul, bedankt voor je mooie review! Smaak staat bij ons op nummer 1, fijn om te horen dat het zo goed bevallen is!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Deze Innovatieve maaltijden groep moet blijven!!!!

Ik heb recent een bestelling geplaatst voor een aantal maaltijden bij deze innovatieve groep mensen met het hart de juiste richting op voor onze planeet. De maaltijden werden in de avond bezorgd, vrij laat. Dit was van te voren aangekondigd en je kunt goed volgen waar de bezorger is. Dit was erg prettig. De bezorger was reuzevriendelijk! De maaltijden verschillen qya smaak en textuur. Persoonlijk vond ik de Tahjine dat daar meer kruiden in hadden mogen zitten en iets meer pompoen. De Sunshine Curry is een absoluut toppertje en dus blijvertje wat mij betreft. De vegan lasagne is in het begin wat apart- je moet even alle smaakexplosies de kans geven- de crumble er boven op, zorgt voor een lekkere bite. Ik had nog wel een bakje gelust haha! De Gnocetti gaan wij straks proberen, maar die geur uit de oven is al veelbelovend!!

9 de fevereiro de 2022
Avaliação não solicitada

Resposta da Good Chef ®

Hi Martijn, dank voor deze leuke review! Fijn om te horen dat het goed gesmaakt heeft. Dit is precies waarom we Good Chef begonnen zijn, lekkere gerechten maken die goed zijn voor jezelf en de planeet. Bedankt!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een mooi aanbod met smakelijke…

Een mooi aanbod met smakelijke gerechten!! En n helder en goede bezorging ervan..

8 de fevereiro de 2022

Resposta da Good Chef ®

Hi Carla, wat leuk om je positieve review te lezen! Fijn om te horen dat het lekker was en dat bezorging goed was. Daar worden wij heel blij van :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super makkelijk, lekker en gezond!

Super makkelijk: je schuift het zo (bevroren) in de oven (zonder gedoe met folie eraf, aluminium erop want folie mag gewoon in de oven) en mega smaakvol en gezond! Mijn vriend had niet door dat alle gerechten vegan waren:)

7 de fevereiro de 2022

Resposta da Good Chef ®

Hi Floor, dank voor je geweldige review! Super dat je het zo lekker en gezond vond. Dit zijn inderdaad onze speerpunten: lekker en gezond: minimaal 200 gram groente en geen rare ingrediënten, 100% puur natuur, bedankt!

Super lekkere gerechten

Super lekkere gerechten, fijne service met vriendelijk klantcontact. Wij gaan hier zeker vaker bestellen!!!

3 de fevereiro de 2022

Hi Myke,

Leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze gerechten en onze service. Daar doen we het voor🤩!

Marit van team Good Chef🥦

Heerlijk, een aanrader

Goed verpakt, super fijn om te verwarmen en het belangrijkste is dat het echt heerlijk smaakt!

2 de fevereiro de 2022

Hi Angelique,

Dank voor je geweldige review! Hier worden wij heel erg blij van🤗!

Marit van team Good Chef🌱

Smakelijk eten

Via, via kwam ik op het spoor van deze vegan maaltijdservice. Bij wijze van proef heb ik vier maaltijden besteld en daar heb ik geen spijt van. Alle vier waren super lekker. Bereidingsgemak was top. Ideaal voor een avond goed eten zonder uren in de keuken. Aanrader als je het mij vraagt. Ik heb inmiddels een abonnement genomen.

1 de fevereiro de 2022

Hi Dik,

Wat fijn dat je het lekker vond! Geweldig dat je meteen een abonnement hebt genomen 🤗.

Marit van team Good Chef🥬

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heerlijk, gevarieerd, ook voor niet-vegatarier

We hebben het 'proefpakket' besteld, 8 verschillende maaltijden. Allemaal heerlijk, gevarieerd, als niet-vegatarier ook prima, miste de dierlijke producten niet. Ruime porties, soms deden we, na een wat uitgebreidere borrel, met zijn tweeën met één portie. Ideaal om altijd een paar maaltijden achter de hand te hebben in de vriezer. We blijven zeker bestellen!

1 de fevereiro de 2022

Hi Jaap,

Enorm bedankt voor de leuke uitgebreide review!

Rutger van team Good Chef🌱

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

5 sterren voor de top kwaliteit

5 sterren voor de top kwaliteit, maar min 3 voor het feit dat er toch een reactie op gluten (heb coeliakie) is geweest bij 3 uit 3 van de 'glutenvrije' pakketten. De ingrediënten zullen waarschijnlijk wel glutenvrij zijn, maar de bereiding vind waarschijnlijk niet separaat plaats waardoor kruisbesmetting ontstaat? Jammer want wel top concept!

EDIT: Telefonisch benaderd door GoodChef, ze hebben uitgelegd hoe ze in de keuken werken (in de ochtend beginnen met glutenvrij, later andere gerechten bereiden. Tussentijds testen). Dus dat stemt positief, vandaar +1 op deze review. Geeft ons wel voldoende vertrouwen om het later nog eens te proberen

31 de janeiro de 2022

Hi Eric,

Fijn om te horen dat de gerechten gesmaakt hebben, maar heel vervelend je klacht te horen met betrekking tot de glutenvrije gerechten. Onze chefs werken met grote zorgvuldigheid in onze professionele keuken. We gaan het uitzoeken en nemen persoonlijk met je contact op.

Rutger van team Good Chef🌱

Heerlijke maaltijden

Mooie aanbieding, bezorger was echt perfect op tijd en goed te volgen. Maar het belangrijkste, de eerste twee maaltijden waren echt super lekker! Heel goed op smaak, niet te zout, goede hoeveelheid, makkelijk op te warmen, geen slappe hap. Benieuwd naar de volgende 6!

29 de janeiro de 2022
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Smaakte heerlijk

Smaakte heerlijk! Levering was prima. Lekker makkelijk meteen in de vriezer kunnen doen, dus daarna ook eten wanneer het uitkomt.

25 de janeiro de 2022

Heerlijke maaltijden

Heerlijke maaltijden! Heel gevarieerd en qua portie precies genoeg wat mij betreft. Het contact rondom bestellen ging soepel en ook de levering ging snel. Echt een aanrader!

24 de janeiro de 2022

Gezond

Gezond, goed verpakt en goed voor de wereld. Bij toeval ontdekt (aanbieding via creditcard) maar we zijn heel enthousiast en al 3x besteld. Altijd de vriezer vol.

21 de janeiro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Good Chef maakt mijn leven met een beperking makkelijker

Het gemak van deze kant-en-klaarmaaltijden is op zich al geweldig, maar dat ze ook nog zo lekker zijn maakt het helemaal ideaal. En dan ook nog gezond met minstens 200 gram groente per maaltijd. Ik ben een jong maar chronisch ziek, meervoudig beperkt persoon en alle stappen vereist voor dagelijks een maaltijd op tafel zetten kosten mij over het algemeen veel energie en moeite. Good Chef maakt het dagelijkse leven, samen met andere maaltijdservices, een stuk makkelijker voor mij omdat ik nu één ding minder heb om me zorgen over te maken wanneer al het andere al veel energie vraagt. Ik ben niet 100% veganist, maar dankzij Good Chef is een groot gedeelte van mijn eetpatroon nu wel standaard plantaardig geworden. Ik ben Good Chef heel erg dankbaar voor wat ze doen en hoop dat ze lang mogen blijven bestaan!

16 de janeiro de 2022

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.