Het eten is zeer smaakvol. Beter dan andere aanbieders. Mojn bestelling kwam per ongeluk 2x. Deze mocht ik gratis houden. Goed opgelost:-)
Veja o que dizem as avaliações
Op basis van originaliteit vd maaltijd, vrolijke naamgeving, verzorging, aandacht & bezorging! Allemaal tiptop in orde. En dan de tot nu toe genuttigde porties: Oh-la-lasagne: zeer smakel... Ver mais
Fantastisch eten, binnen een half uur heb jij een smaakvolle plantaardige, glutenvrije maaltijd op tafel. Bespaart afval en tijd! Portie is net voldoende, handig voor mijn lunch en avondeten. Green po... Ver mais
Maaltijden zijn uitstekend, goede portion size en erg smakelijk. 1 puntje van kritiek: bij het bezorgen van 6 maaltijden kreeg ik het tasje in een grote doos met extra papier en 2 icepacks. ik... Ver mais
Detalhes da empresa
Welkom bij Good Chef. Plantaardig lekker eten. Door wereldchefs bereid. Vriesvers op je deurmat. Met de magie van shockfreezing technologie. Je dagelijkse groenten. Vrij van troep. Lekker voor je karma. Goed voor jou. Goed voor de planeet.
Informações de contato
Haarlem, Holanda
- info@goodchef.nl
- goodchef.nl

Resposta da Good Chef ®
Deze Innovatieve maaltijden groep moet blijven!!!!
Ik heb recent een bestelling geplaatst voor een aantal maaltijden bij deze innovatieve groep mensen met het hart de juiste richting op voor onze planeet. De maaltijden werden in de avond bezorgd, vrij laat. Dit was van te voren aangekondigd en je kunt goed volgen waar de bezorger is. Dit was erg prettig. De bezorger was reuzevriendelijk! De maaltijden verschillen qya smaak en textuur. Persoonlijk vond ik de Tahjine dat daar meer kruiden in hadden mogen zitten en iets meer pompoen. De Sunshine Curry is een absoluut toppertje en dus blijvertje wat mij betreft. De vegan lasagne is in het begin wat apart- je moet even alle smaakexplosies de kans geven- de crumble er boven op, zorgt voor een lekkere bite. Ik had nog wel een bakje gelust haha! De Gnocetti gaan wij straks proberen, maar die geur uit de oven is al veelbelovend!!

Resposta da Good Chef ®
Een mooi aanbod met smakelijke…
Een mooi aanbod met smakelijke gerechten!! En n helder en goede bezorging ervan..

Resposta da Good Chef ®
Super makkelijk, lekker en gezond!
Super makkelijk: je schuift het zo (bevroren) in de oven (zonder gedoe met folie eraf, aluminium erop want folie mag gewoon in de oven) en mega smaakvol en gezond! Mijn vriend had niet door dat alle gerechten vegan waren:)

Super lekkere gerechten
Super lekkere gerechten, fijne service met vriendelijk klantcontact. Wij gaan hier zeker vaker bestellen!!!

Heerlijk, een aanrader
Goed verpakt, super fijn om te verwarmen en het belangrijkste is dat het echt heerlijk smaakt!

Smakelijk eten
Via, via kwam ik op het spoor van deze vegan maaltijdservice. Bij wijze van proef heb ik vier maaltijden besteld en daar heb ik geen spijt van. Alle vier waren super lekker. Bereidingsgemak was top. Ideaal voor een avond goed eten zonder uren in de keuken. Aanrader als je het mij vraagt. Ik heb inmiddels een abonnement genomen.

Resposta da Good Chef ®
Heerlijk, gevarieerd, ook voor niet-vegatarier
We hebben het 'proefpakket' besteld, 8 verschillende maaltijden. Allemaal heerlijk, gevarieerd, als niet-vegatarier ook prima, miste de dierlijke producten niet. Ruime porties, soms deden we, na een wat uitgebreidere borrel, met zijn tweeën met één portie. Ideaal om altijd een paar maaltijden achter de hand te hebben in de vriezer. We blijven zeker bestellen!

5 sterren voor de top kwaliteit
5 sterren voor de top kwaliteit, maar min 3 voor het feit dat er toch een reactie op gluten (heb coeliakie) is geweest bij 3 uit 3 van de 'glutenvrije' pakketten. De ingrediënten zullen waarschijnlijk wel glutenvrij zijn, maar de bereiding vind waarschijnlijk niet separaat plaats waardoor kruisbesmetting ontstaat? Jammer want wel top concept!
EDIT: Telefonisch benaderd door GoodChef, ze hebben uitgelegd hoe ze in de keuken werken (in de ochtend beginnen met glutenvrij, later andere gerechten bereiden. Tussentijds testen). Dus dat stemt positief, vandaar +1 op deze review. Geeft ons wel voldoende vertrouwen om het later nog eens te proberen

Heerlijke maaltijden
Mooie aanbieding, bezorger was echt perfect op tijd en goed te volgen. Maar het belangrijkste, de eerste twee maaltijden waren echt super lekker! Heel goed op smaak, niet te zout, goede hoeveelheid, makkelijk op te warmen, geen slappe hap. Benieuwd naar de volgende 6!
Leuk om zo'n aardige witte papieren tas…
Leuk om zo'n aardige witte papieren tas met opdruk van een vriendelijke
bezorger te ontvangen. De maaltijden waren prima in orde. Voldoende en lekker.
Leuke gevarieerde maaltijden
Leuke gevarieerde maaltijden, smaakvol en gemakkelijk te bereiden in de oven.
Maaltijden goed ontvangen
Maaltijden goed ontvangen, volgens afspraak.
Netjes verzorgd. Pas één maaltijd op Sunshine Curry, deze was erg smakelijk.
Gemak dient de mens en nog smakelijk ook
Het bestellen en bezorgen gingen snel en makkelijk. De maaltijden waren verrassend en voedzaam. Heb ervan genoten. Van het gemak en de smaken.
Smaakte heerlijk
Smaakte heerlijk! Levering was prima. Lekker makkelijk meteen in de vriezer kunnen doen, dus daarna ook eten wanneer het uitkomt.
Heerlijke maaltijden
Heerlijke maaltijden! Heel gevarieerd en qua portie precies genoeg wat mij betreft. Het contact rondom bestellen ging soepel en ook de levering ging snel. Echt een aanrader!
Gezond
Gezond, goed verpakt en goed voor de wereld. Bij toeval ontdekt (aanbieding via creditcard) maar we zijn heel enthousiast en al 3x besteld. Altijd de vriezer vol.
Erg tevreden
Genoeg voor een persoon. Lekker van smaak. Gevarieerd. Netjes en op tijd bezorgd.
Good Chef maakt mijn leven met een beperking makkelijker
Het gemak van deze kant-en-klaarmaaltijden is op zich al geweldig, maar dat ze ook nog zo lekker zijn maakt het helemaal ideaal. En dan ook nog gezond met minstens 200 gram groente per maaltijd. Ik ben een jong maar chronisch ziek, meervoudig beperkt persoon en alle stappen vereist voor dagelijks een maaltijd op tafel zetten kosten mij over het algemeen veel energie en moeite. Good Chef maakt het dagelijkse leven, samen met andere maaltijdservices, een stuk makkelijker voor mij omdat ik nu één ding minder heb om me zorgen over te maken wanneer al het andere al veel energie vraagt. Ik ben niet 100% veganist, maar dankzij Good Chef is een groot gedeelte van mijn eetpatroon nu wel standaard plantaardig geworden. Ik ben Good Chef heel erg dankbaar voor wat ze doen en hoop dat ze lang mogen blijven bestaan!
Heerlijke smaakvolle maaltijden
Heerlijke smaakvolle maaltijden. Gezond en heel afwisselend. Snelle service.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.