Het eten is zeer smaakvol. Beter dan andere aanbieders. Mojn bestelling kwam per ongeluk 2x. Deze mocht ik gratis houden. Goed opgelost:-)
Veja o que dizem as avaliações
Op basis van originaliteit vd maaltijd, vrolijke naamgeving, verzorging, aandacht & bezorging! Allemaal tiptop in orde. En dan de tot nu toe genuttigde porties: Oh-la-lasagne: zeer smakel... Ver mais
Maaltijden zijn uitstekend, goede portion size en erg smakelijk. 1 puntje van kritiek: bij het bezorgen van 6 maaltijden kreeg ik het tasje in een grote doos met extra papier en 2 icepacks. ik... Ver mais
Detalhes da empresa
Welkom bij Good Chef. Plantaardig lekker eten. Door wereldchefs bereid. Vriesvers op je deurmat. Met de magie van shockfreezing technologie. Je dagelijkse groenten. Vrij van troep. Lekker voor je karma. Goed voor jou. Goed voor de planeet.
Informações de contato
Haarlem, Holanda
- info@goodchef.nl
- goodchef.nl
Snel geleverd
Snel geleverd, lekkere maaltijden, afwisselende smaken, top bedrijf!
Alles top
Lekker eten voor schappelijke prijs. Bezorging op tijd. Kortom, alles klopt!
Very tasty
Very tasty, right amount of serving and the curry is not too spicy. Every meal has a balanced taste.
Having a GoodTime with GoodFood, from the GoodChef! :)
GoodChef GoodFood, having a GoodTime!
Makkelijk en smaakvol. Dankjewel!
Fantastisch eten
Fantastisch eten, binnen een half uur heb jij een smaakvolle plantaardige, glutenvrije maaltijd op tafel. Bespaart afval en tijd! Portie is net voldoende, handig voor mijn lunch en avondeten. Green power, tikka masala en sunshine curry al 2 keer besteld. Ik blijf zeker bestellen!
Heerlijke nieuwe gerechten! Aanrader!
Heerlijke gerechten! Ik was geen vegetariër maar ik word het nu ;-). Heel erg smaakvol en mooi gepresenteerd met lekkere ingrediënten. Ideaal om in de vriezer te hebben.
Heerlijk
Heerlijk eten, goede kwaliteit, zeer snelle levering. Ik ben erg tevreden. Waarom geen 5 sterren? Er moet altijd ruimte blijven voor....
Ik heb het al meerdere mensen aangeraden !!!
Eindelijk!
Eindelijk gezonde maaltijden voor als je geen zin of tijd hebt om zelf te koken. Nou kan ik zelf niet eens zo lekker koken. Verse groenten, heerlijke kruiden en meer dan genoeg per portie. Vanaf nu standaard in onze vriezer! En de kinderen vinden het ook lekker! Top!

Resposta da Good Chef ®
Eerste keer besteld en heerlijk…
Eerste keer besteld en heerlijk gegeten!
Een abonnement het overwegen waard!

Resposta da Good Chef ®
Makkelijk, lekker en gezond!
Makkelijk, lekker en gezond! Verschillende geprobeerd maar Good Chef is de lekkerste, en helemaal plantaardig ook. Altijd een paar in de vriezer liggen voor die momenten dat je geen zin hebt om te koken. Ga zo door!

Resposta da Good Chef ®
Smaakvolle gerechten maar voor mij…
Smaakvolle gerechten maar voor mij persoonlijk zijn de porties aan de kleine kant.

Heerlijke maaltijden
Heerlijke maaltijden, dit had ik niet verwacht. Heb meerdere bedrijven geprobeerd maar Goodchef is de beste. Niet alle maaltijden zijn even lekker maar dat is een kwestie van smaak. keurig bezorgd en houdbaar in de vriezer. Ik ga vaker bestellen. altijd handig als ik geen tijd heb om te koken.

Lekker maar kleine porties
Lekker maar kleine porties...
Originele en smaakvolle gerechten, maar voor groeiende pubers is het niet genoeg.
Twee porties per maaltijd wordt dan wel duur..

Resposta da Good Chef ®
ik was toch niet verrast door de…
ik was toch niet verrast door de smaken.. het had een soort "eenheidssmaak"
waar ik helaas niet zo van gecharmeerd ben..
de flammkuchen vond ik zalig, alleen miste ik de creamy cashesaus.

Resposta da Good Chef ®
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.