Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het eten is zeer smaakvol. Beter dan andere aanbieders. Mojn bestelling kwam per ongeluk 2x. Deze mocht ik gratis houden. Goed opgelost:-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Op basis van originaliteit vd maaltijd, vrolijke naamgeving, verzorging, aandacht & bezorging! Allemaal tiptop in orde. En dan de tot nu toe genuttigde porties: Oh-la-lasagne: zeer smakel... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisch eten, binnen een half uur heb jij een smaakvolle plantaardige, glutenvrije maaltijd op tafel. Bespaart afval en tijd! Portie is net voldoende, handig voor mijn lunch en avondeten. Green po... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Maaltijden zijn uitstekend, goede portion size en erg smakelijk. 1 puntje van kritiek: bij het bezorgen van 6 maaltijden kreeg ik het tasje in een grote doos met extra papier en 2 icepacks. ik... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Entrega de comida
  2. Fornecedor de Marmitas
  3. Fabricante de Alimentos

Welkom bij Good Chef. Plantaardig lekker eten. Door wereldchefs bereid. Vriesvers op je deurmat. Met de magie van shockfreezing technologie. Je dagelijkse groenten. Vrij van troep. Lekker voor je karma. Goed voor jou. Goed voor de planeet.

Informações de contato

4,4

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

207 avaliações

Lazy food zonder schuldgevoel

Fijne service en ontzettend lekker eten. Het ziet er prachtig kleurrijk uit en smaakt nog beter dan het eruit ziet. Prima porties, je blijft niet met een lege buik zitten.

24 de junho de 2021

Helaas niet lekker

Ik vind de filosofie van Good Chef en het idee erachter heel goed. Helaas was de uitvoering een stuk minder. De mac no cheese was best lekker maar de andere twee maaltijden vonden we niet te eten. Het dieptepunt vond ik de knolselderijstukjes die kip moeten vervangen in de no Chicken sate. Het was niet goed gaar en er zat super weinig satesaus bij waardoor het geheel een droge hap werd. Echt heel jammer want plantaardig eten kan ontzettend lekker zijn maar op deze manier schrik je mensen af van een plantaardig dieet.

21 de junho de 2021

Hi Lisa,

Dank voor je review. We gaan van je leren, want dit mag natuurlijk niet gebeuren. We hebben een persoonlijk bericht gestuurd.

Update: Ons hele assortiment is sindsdien trouwens helemaal nieuw en verbeterd, met zeer veel positieve reviews als gevolg. We nodigen je uit om nog eens te proberen ;-)

Marit

Smakeloos

Helaas vind ik de maaltijden smakeloos. Ik kan me niet voorstellen dat dit door koks is gemaakt. Mijn eigen gemaakte maaltijden bevatten meer smaak.
Ik zal de maaltijden niet nogmaals bestellen.

31 de maio de 2021

Hi Marlou,

Vervelend om te horen dat je niet 100% tevreden was. We hebben contact gehad. Onze gerechten zijn nu totaal nieuw en verbeterd. Dank voor je feedback!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had de jennismakingsbox en de…

Ik had de kennismakingsbox en de maaltijden zijn erg lekker, de Flammkuchen is wat minder maar dat komt waarschijnlijk door de smaakverwachting die je hebt. Alles wordt supersnel en goed verpakt bezorgd.
Van alle maaltijdbezorgservices is dit de beste vind ik.

20 de maio de 2021
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

helaas product in eerste instantie niet zoals verwacht.

Nav zeer informatief en vriendelijk chatcontact soep en 4 maaltijden besteld. De medewerkster had verteld dat de maaltijden vriesvers zouden zijn, dus in te vriezen op dag van levering of anders nog aantal dagen houdbaar. Echter, alles was ingevroren. Dat was niet wat ik wilde. Inmiddels de soep op, spinazie/broccoli: wat flauw van smaak, maar goed zelf op smaak te brengen. Tomaat/basilicum erg lekker.

22 de abril de 2021
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Erg lekker en gezond eten

Erg lekker en gezond eten, kwam er alleen na de bezorging pas achter dat ALLES bevroren wordt geleverd en wij hebben niet zo'n grote vriezer... :)

De sunday roast was heel erg lekker, en ook de pompoengembersoep en mac no cheese smaakten goed!

19 de abril de 2021

Geen aanrader.

Van de ontvangen gerechten waren er maar drie eetbaar. De curry was zelfs erg lekker en at ik weg met plezier. De mac no cheese was prima, de pompoen ipv kaas is creatief en voldoet prima. De lasagne was ook ok.

De rest was teleurstellend. De sate en de witte truffelsaus heb ik zelfs weg gegooid. Wat een bizar smakende drab was dat.

5 de abril de 2021

Hi Sander,

Goed om te horen dat een deel lekker was, jammer dat het niet allemaal goed is bevallen. We hebben inmiddels een totaal nieuw en verbeterd assortiment! Wil je contact opnemen met info@goodchef.nl dan bieden we een oplossing.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Viel erg tegen

Ik vond in mijn pakket bijna niks lekker. Alleen de sauzen en de flamkuchen waren oké. Drie sterren voor de moeite en de gelikte vormgeving.

31 de março de 2021

Hi Sebastiaan,

Dank voor je feedback. We sturen je privé een bericht om van je te leren!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Voor een week diverse maaltijden…

Voor een week diverse maaltijden gewonnen!
En ze waren heerlijk en voedzaam, een aanrader!!!

28 de março de 2021

Hi Diana,

Wat leuk om te horen dat je onze gerechten lekker vond! :-)

Wij zijn druk bezig met nieuwe gerechten. Tip: schrijf je in op onze nieuwsbrief dan ben je als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes en aanbiedingen.

Goed en gezond 👌🏻

Erg blij met het eten van GoodChef

12 de março de 2021

Hi Christian,

Wij zijn blij dat jij blij bent :-) met GOODCHEF. We doen ons uiterste best om gezonde en lekkere maaltijden te maken. Leuk om te weten, we zijn bezig met nieuwe gerechten. Als je inschrijft voor onze nieuwsbrief dan ben je als eerste op de hoogte.

Hi Wouter,

Super leuk om te horen dat je onze gerechten lekker vond! :-)

De lasagna vinden veel mensen een topper. Daarom komen we binnenkort met nog een lasagna, minstens zo lekker ;)

Hi Rutger

Hi Rutger! Dank voor je fijne maaltijden. De saus voor de bolognese is echt top! Grtjs Jorine

10 de março de 2021

Hi Jorine,

Super leuk om te horen dat je onze bolognese saus lekker vond!

Binnenkort nog meer nieuwe gerechten, stay tuned ;-)

Team GOODCHEF

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.