Het eten is zeer smaakvol. Beter dan andere aanbieders. Mojn bestelling kwam per ongeluk 2x. Deze mocht ik gratis houden. Goed opgelost:-)
Veja o que dizem as avaliações
Op basis van originaliteit vd maaltijd, vrolijke naamgeving, verzorging, aandacht & bezorging! Allemaal tiptop in orde. En dan de tot nu toe genuttigde porties: Oh-la-lasagne: zeer smakel... Ver mais
Fantastisch eten, binnen een half uur heb jij een smaakvolle plantaardige, glutenvrije maaltijd op tafel. Bespaart afval en tijd! Portie is net voldoende, handig voor mijn lunch en avondeten. Green po... Ver mais
Maaltijden zijn uitstekend, goede portion size en erg smakelijk. 1 puntje van kritiek: bij het bezorgen van 6 maaltijden kreeg ik het tasje in een grote doos met extra papier en 2 icepacks. ik... Ver mais
Detalhes da empresa
Welkom bij Good Chef. Plantaardig lekker eten. Door wereldchefs bereid. Vriesvers op je deurmat. Met de magie van shockfreezing technologie. Je dagelijkse groenten. Vrij van troep. Lekker voor je karma. Goed voor jou. Goed voor de planeet.
Informações de contato
Haarlem, Holanda
- info@goodchef.nl
- goodchef.nl
Heer-lijk
De gerechten zijn divers en smaken heerlijk! Ik ga zeker vaker bestellen! Ga zo door!

Resposta da Good Chef ®
Op tijd bezorgd maar wel bij de buren…
Op tijd bezorgd maar wel bij de buren omdat mijn bel niet werkte, helaas werd niet gezegd dat het in de diepvries moest. Omdat de buren het snel bij mij hebben afgegeven was dit geen probleem.
De maaltijden die ik inmiddels heb gegeten (nog niet alles) smaakten goed en waren gemakkelijk te bereiden. Ook zijn de porties voldoende.

Erg lekkere veelzijdige maaltijden
Fantastisch lekkere maaltijden
Fantastisch lekkere maaltijden!
Zeker voor herhaling vatbaar.
Enige kleine minpunt dat bezorging tussen 17 en 22 uur ook blijkbaar 16.45 uur kan zijn. Ik had in de opmerkingen aangegeven het liefst pas vanaf 18 uur bezorging te willen ontvangen ivm werk, helaas kan dat blijkbaar niet worden meegenomen.
Bezorging was prima
Bezorging was prima. Eten vinden we niet lekker, smakeloos eigenlijk. Hadden er meer van verwacht. Komt geen vervolg. Jammer.

Snel, lekker en gezond!
Snel, lekker en gezond! Ideale oplossing voor als je even geen zin hebt om te koken en toch iets gezonds wilt eten.
Handig en lekker!
Prima, handig en lekker. Ideaal om gezond te eten als ondernemer en student.
Ik ga een abonnement nemen 😁.

Very satisfied with purchase
Very satisfied with purchase. The meals vary from tasty to absolutely delicious. Will definitely buy again.

Mooi, origineel 100% plantaardig maaltijdconcept
En dan de tot nu toe genuttigde porties:
Oh-la-lasagne: zeer smakelijk, prettig gekruid en verrassende ingrediënten.
No chicken saté: hier mis ik n knapperige bite, maar smaken zijn goed en lekker.
Flamkuchen: meer n borrelhap dan maaltijd; wel heel lekker.
Mac no Cheese: zéker n aanrader! Grote portie ook
Rainbow Falafel: grote portie, niet echt frietjes meer geraspte wortel, wel decoratief en lekkere bite . Falafel is wat te droog.
Benieuwd naar 5&6!
Origineel en smaakvol
Originele gerechten en goed van smaak, voor de gewenste variatie in het menu. Handig in de vriezer om snel een gezonde maaltijd op tafel te hebben. Eenvoudig te bestellen en vlot geleverd.
Helaas ronduit vies
Ik heb een box met vanalles wat besteld. De lasagne en flammkuchen heb ik opgegeten, die smaakten ok. de rest van de maaltijden vond ik helaas ronduit vies, hoewel ik geen pieperd ben met eten. Ik heb dappere pogingen ondernomen, maar uiteindelijk verschillende maaltijden voor de helft weggegooid, omdat ik het gewoon niet meer naar binnen kreeg. Ook vond ik de maaltijden voor de prijs erg eenvoudig. Heel jammer, want het is hartstikke gezond, gemakkelijk en qua kcal voor mij ook prima. Ook was de bezorging en de verpakking dik in orde. Maar uiteindelijk wil je toch lekker eten...

Resposta da Good Chef ®
1e indruk smakelijk eten moet wel een…
1e indruk smakelijk eten moet wel een beetje wennen alleen vegetarisch
Goede maaltijden!
Had de box voor 7 maaltijden geprobeerd en de meeste maaltijd zijn lekker! Voor mij waren de meeste porties wel te veel, maar ben ook geen grote eter.
Erg fijn dat het vegan maaltijd zijn en er een goede portie groente in zit. En heel makkelijk met opwarmen, via de oven (heb geen magnetron, dus weet niet of het daar ook zo is) word het goed gelijkmatig warm.
Ook bezorging is handig, omdat dit 's avonds is. Aangezien ik verder woon wel maar 1 dag van de week mogelijk maar dat word ook duidelijk aangegeven dus dat is geen probleem.

Lekkere maaltijden
Lekkere maaltijden, snel bezorgd, goed verpakt! Perfect voor wanneer ik een luie dag heb maar wel gezond wil eten! Maaltijden blijven heerlijk vers in de vriezer.
Ik vind het eten niet zo lekker en…
Ik vind het eten niet zo lekker en smaakvol.

Resposta da Good Chef ®
Goede en gezonde kant-en-klare maaltijden
Goede en gezonde kant-en-klare maaltijden. Mooie keus en gemakkelijk op te warmen in de oven. Portie was voor mij prima, maar voor mijn man iets te weinig. Gaan zeker weer bestellen!
Gemakkelijk, maar niet zo smaakvol
De maaltijden zijn op zich handig en origineel. Echter vind ik ze flauw; ze hebben weinig smaak. Ook moet het veel langer in de oven dan aangegeven, anders zijn de maaltijden in het midden of sommige ingrediënten nog koud (en dat terwijl het al 30-40 min in de oven moet). Het is dus niet per se snel. Enige voordeel is eigenlijk dat je gemakkelijke vegan maaltijden in huis hebt, maar ze zijn dus niet heel lekker. Ik ga het niet nog een keer bestellen.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.