Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het eten is zeer smaakvol. Beter dan andere aanbieders. Mojn bestelling kwam per ongeluk 2x. Deze mocht ik gratis houden. Goed opgelost:-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Op basis van originaliteit vd maaltijd, vrolijke naamgeving, verzorging, aandacht & bezorging! Allemaal tiptop in orde. En dan de tot nu toe genuttigde porties: Oh-la-lasagne: zeer smakel... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisch eten, binnen een half uur heb jij een smaakvolle plantaardige, glutenvrije maaltijd op tafel. Bespaart afval en tijd! Portie is net voldoende, handig voor mijn lunch en avondeten. Green po... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Maaltijden zijn uitstekend, goede portion size en erg smakelijk. 1 puntje van kritiek: bij het bezorgen van 6 maaltijden kreeg ik het tasje in een grote doos met extra papier en 2 icepacks. ik... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Entrega de comida
  2. Fornecedor de Marmitas
  3. Fabricante de Alimentos

Welkom bij Good Chef. Plantaardig lekker eten. Door wereldchefs bereid. Vriesvers op je deurmat. Met de magie van shockfreezing technologie. Je dagelijkse groenten. Vrij van troep. Lekker voor je karma. Goed voor jou. Goed voor de planeet.

Informações de contato

4,4

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

207 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Helaas

Mooie doos, ingevroren zien de gerechten er mooi uit.

Heb nu 5 gerechten gegeten. Alleen de lasagna was de moeite waard.

De falafel was opzich lekker maar enorm droog en de hummus was zo weinig dat je daar maar 1/4 van het gerecht mee kon eten.
Zelfde verhaal bij de saté/saus.

De mac no cheese zag er compleet anders uit als op de site en smaakte als een pompoen babyhapje.

De sunday roast smaakte hetzelfde als een zak diepvriesgroente met kleurloos gehakt.

Helaas voor mij niet voor herhaling vatbaar, ik had er meer van verwacht.

21 de janeiro de 2021

Hi Fiona,

Dank voor je feedback. Fijn dat je de lasagne lekker vond, we hopen dat de gerechten die je nog gegeten hebt, ook lekker waren.

Je feedback hebben we meegenomen, dank!

Update: Ons hele assortiment is sindsdien trouwens helemaal nieuw en verbeterd, met zeer veel positieve reviews als gevolg. We nodigen je uit om nog eens te proberen ;-)

Hartelijke groet,

Love it !

I like some recipes very much like Curry in-A Hurry, Mac and No Cheese, No Chicken Satay. Since I do not like Soy, the Sunday Roast was not for me. It is super handy, quick to prepare and easy to store. Love it!
Expect more family portions and kids friendly recipes:) Thanks Goodchef!

21 de janeiro de 2021

Hi Emel,

Great to hear that you loved our food! Try our Bolognese pasta sauce, it is an absolute kids favorite;), same goes for our basil tomato soup!

If you subscribe to our newsletter you will get updates on our future products and promotions :-).

Have a nice evening!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Niet lekker/weinig smaak

MacNoCheese gewoon niet lekker. NoChickenSate gaat net maar zit weinig smaak aan. Bereidingstijd bij flamkuchen klopt niet. Groente was nog bevroren.
Rest van de weekbox nog niet gegeten. Maar vertrouwen in een lekkere maaltijd is niet hoog...

17 de janeiro de 2021

Hi Bart,

Bedankt voor je feedback. Vervelend om te horen dat alles nog niet naar wens is. De kwaliteit van onze gerechten staat bij ons op nr.1. We willen graag van jou leren en hebben je privé een bericht gestuurd.

We hopen dat de rest van de 4 gerechten in de box je wel gaan smaken!

Heerlijk gegeten

Heerlijk gegeten. Gezond en eenvoudig te bereiden. Een echte aanrader!

16 de janeiro de 2021

Hi Martijn,

Hartelijk dank voor je positieve review over GOODCHEF!

Mocht je op de hoogte willen blijven van onze gerechten, tips&tricks en kortingcodes voor je volgende bestelling, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Lekkere vegan maaltijd met veel groenten

Lekkere vegan maaltijden. Erg handig voor als geen zin hebt om te koken. Porties bevatten lekker veel groenten, maar niet heel vullend voor de grote eter.

16 de janeiro de 2021

Hi Cindy,

Leuk om te lezen dat het eten lekker was! Dank voor je review over GOODCHEF.

We hebben voor een aantal gerechten de porties uitgebreid. Heb je je al ingeschreven op onze nieuwsbrief? Je ontvang hier nieuws over gerechten, tips&tricks en kortingscodes voor volgende bestellingen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede levering en lekkere maaltijden

Goede levering en lekkere maaltijden.
De cashew Flammkuchen is een echte aanrader!

6 de janeiro de 2021

Hi Imke,

Leuk om te lezen dat het eten lekker was! Ja, de flammkuchen is bij ons ook een topper;)

Voor herhaling vatbaar!

Wow, wat smaakvol! Heerlijk om in huis te hebben en lekker om te eten. Fijne afwisseling in het menu.

6 de janeiro de 2021

Hi Christian,

Goed om te lezen dat het eten lekker was, dank voor je review!

We kijken uit naar je volgende bestelling. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Je ontvang hier nieuws over gerechten, tips&tricks en kortingscodes voor volgende bestellingen.

Lekker en gezond

Lekker en gezond. Perfect voor in de vriezer voor de momenten dat je wel goed wil eten, maar niet de tijd hebt om zelf te koken.

Hi Dries,

Fijn dat het gesmaakt heeft! Onze vriezer ligt inderdaad ook helemaal vol, altijd gezond & handig;)

Al ingeschreven op onze nieuwsbrief. Handig voor nieuwtjes, tips en kortingscodes voor je volgende bestelling.

Fijne dag! Groet, Rutger

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De veggie challenge weekbox besteld en…

De veggie challenge weekbox besteld en bevalt me prima. Originele gerechten smaakvol bereid met lekker veel groenten. Helpt me met mijn doel vaker plantaardig te eten. Handig ook om in de vriezer op voorraad te hebben voor wanneer er even geen tijd/zin is om te koken en toch lekker en gezond te eten. Ik ga vaker bestellen.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snelle levering! Slechts 2 maaltijden gegeten maar smaak was goed. Weinig om te kauwen maar ik hou ervan. Overigens niet voor hele grote eters.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele goede vegen maaltijd service

Hele goede vegen maaltijd service - de maaltijden zijn erg lekker en bovendien ook nog eens gezond. Highly recommend!

Eenvoudig te bestellen, goed assortiment. Je kan goed de bezorging volgen via de online tracker en weet wanneer je de maaltijden mag verwachten.

Hi Sanne,

Goed om te horen dat het lekker gesmaakt heeft en dat het bestellen makkelijk was:-).

Leuk dat we weer een bestelling van je hebben gekregen!

Makkelijk en gezond!

Heerlijke gerechten die heel gemakkelijk te bereiden zijn.
Ook heel fijn dat er genoeg groenten in een maaltijd zitten!!
Dus makkelijk en gezond, ideaal!

27 de dezembro de 2020

Super

Lekker en makkelijk

21 de dezembro de 2020

Hi Koen,

Fijn om te horen dat GOODCHEF gesmaakt heeft! En inderdaad makkelijk om altijd een gezonde maaltijd in de vriezer te hebben:)

Fijne avond!

Heerlijke maaltijden

Heerlijke maaltijden, smaken echt vers, makkelijk te bereiden. Tot nu toe 3 geprobeerd (lasagna, curry, sunday roast) en ze zijn allemaal smaakvol en vullend.

15 de dezembro de 2020

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.