Bpost kon ons pak niet leveren door omstandigheden en 4 uur later werd ons pakket afgeleverd door Goparcel. Zeer vriendelijke en behulpzame bezorger die ons pakket netjes binnen zette. We zijn zeer te... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
het is dat ik geen nul kan geven want 1 is zelfs teveel zeggen dat bezorger is langs geweest en kaartje heeft achter gelaten. bezorger heeft nooit aangebeld en geen kaartje achter gelaten en d... Ver mais
Alles al 2 keer zou er een pakket afgeleverd worden maar helaas nog steeds niks ontvangen, om droevig van te worden. ZOEK EEN ANDERE BEZORGDIENST DIT IS WAARDELOOS!!!!!!!!
Goedemorgen, Zojuist pakketje ontvangen ZONDER de buitenbanden. En deze staan wel op de pakbon. Graag met spoed uw reactie/actie. Mvrg, S. Op za 21 aug. 2021 11:17 schreef Fietson... Ver mais
Detalhes da empresa
Welkom bij GoParcel, dé schakel tussen jouw online aankoop en vooraanstaande vervoerders zoals DHL, PostNL, DPD, FedEx, en meer. Laat het duidelijk zijn: wij zijn géén vervoerder. In plaats daarvan fungeren wij als een innovatief trackingplatform dat de brug slaat tussen jou en de logistieke experts die jouw pakketten bezorgen. Bij GoParcel draait alles om het optimaliseren van jouw winkelervaring zonder zelf pakketjes te bezorgen. Op ons platform kun je de actuele track & trace-status van je pakketje volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van waar je zending zich bevindt. Maar dat is niet het enige voordeel. Wij geven jou de controle over jouw bezorgmomenten, waardoor je indien mogelijk een alternatief bezorgmoment kunt kiezen dat beter bij jou past. Wil je een product retourneren? Ook daarvoor kun je bij GoParcel terecht. Via ons platform regel je eenvoudig en snel retourzendingen, waardoor jouw online winkelervaring nog flexibeler wordt. Voor alle inhoudelijke vragen met betrekking tot je bestelling adviseren we je contact op te nemen met de desbetreffende webwinkel. Bij GoParcel staan we klaar om jouw bezorgervaring te verbeteren, zonder zelf de verantwoordelijkheid voor pakketbezorging op ons te nemen. Kies voor gemak, kies voor GoParcel!
Informações de contato
Não respondeu a avaliações negativas
Eerst zou het pakket op zaterdag komen
Eerst zou het pakket op zaterdag komen, toen op maandag, het werd bezorgd op dinsdag. Volgens mij door Red je Pakketje, die het ontzettend druk hebben (wie niet) maar stuur dan geen mails, met trackandtrace, dat het zaterdag komt.
een slechte vervoerder.personeel lapzwansen
een slechte vervoerder.
pakket zou 16-08 bezorgd worden krijg op een gegeven moment een mail dat ze mij gemist hebben.
ik woon op één hoog in een appartement ze hebben niet eens aangebeld.
of zijn helemaal niet geweest of gewoon doorgereden.
de volgende dag zou het pakket bij een DHL punt opgehaald kunnen worden ik naar de stad naar dat DHLpunt is er helemaal niets.
een groot flut bedrijf zou er zelf nooit wat mee versturen.
perfect
De bezorger had enige vertraging met het afleveren van mijn pakketje. Werd via de track en trace keurig op de hoogte gehouden. Het pakketje werd met maar slechts 5 min. vertraging bezorgd. Petje af voor Goparcel. Top!!!
Keurig op tijd geleverd
Keurig op tijd geleverd!
Nette leverancier
Snel en goed
Snel geleverd. Goed product. Redelijk geprijsd. 😁
Pakket nog steeds niet bezorgd
Pakket nog steeds niet bezorgd. Pakket zou eerst donderdag bezorgd worden, daarna vrijdag tussen 8-18.00 uur. Nu (vrijdag 17.00 uur) wordt het maandag tussen 8-18.00 uur. Voor niets 2 dagen thuis wachten en vervolgens ook geen dagdeel aangeven is niet meer van deze tijd. Ga als leverancier aub niet in zee met Goparcel.
The parcel didn't arrive as "expected"
The parcel didn't arrive at the expected time. I didn't receive any notification or heads up about that, so I ended up wasting my time waiting at home.
Later, via the track and trace link, I noticed the delivery date and time being updated for the following day, same time. There was no option for me to choose another, more convenient date/time.
The following day in the morning the track and trace link again gave different information, quoting the whole day 0800 to 1800 as estimated delivery time (wow!).
Eventually the packet came early in the morning the same day, which I appreciated.
Really bad user experience. As a consumer, I would have dealt nicely with delays (we know things happen), if you would have let me know up-front and if you were more specific about "expected" delivery times.
Finally, I find you cannot just arbitrarily change the "expected" delivery time without asking me: hey, does that work for you too??
Prima op tijd
Wat een amateurs. Echt slecht!
Echt een heel erg slecht bedrijf met nog slechtere medewerkers. Mijn pakket is nooit bezorgd terwijl dat wel staat aangegeven in de Track&Trace. Na zogenaamd twee weken onderzoek is de "conclusie" dat ik het maar moet uitzoeken met de verzender. Waarom? Omdat jullie niet bereid zijn die paar tientjes te vergoeden? Het is jullie fout. De verzender heeft het pakket netjes verstuurd, daar heb ik namelijk de Track&Trace van gekregen. GoParcel bezorgd het alleen niet! Lekker makkelijk. Neem aub medewerkers aan die capabel genoeg zijn en hun werk wel serieus nemen. ;)
De bezorging is gedaan door een zeer…
De bezorging is gedaan door een zeer beleefde jongeman!
Hij belde netjes aan, het pakketje stond voor het op de grond. Wenste mij een prettige dag, zeer correct!
Het product, zeker waar voor het geld, werkt perfect!
Alles liep volgens afspraak { SUPER }
Niet aangebeld
Na een gefaalde bezorging ben ik de volgende dag gaan wachten voor mijn pakket. Na het checken van een update, stond er we hebben je gemist, je pakket is verstuurd naar een DHL service point... Er werd niet eens aangebeld en ze hebben me gemist (geen wonder). Heb toen geselecteerd of mijn pakket nog een keer bezorgd kan worden de dag erna. Ik zal zaker niet verrast zijn als ze weer niet aanbellen en dat dit nog een aantal dagen door gaat tot ik eindelijk mijn pakket krijg.
Te vroeg geleverd
Als je aangeeft het pakket in de middag te willen ontvangen. Is het toch knap lastig als de bode al ver voor het middag uur bij je aan. De deur staat
Waardeloos
Waardeloos. 2x dagen achtereen zou het geleverd worden maar toch niet omdat het te druk was. Ga je dan na de 1e x niet beginnen waar je de vorige dag gebleven was. Nee dan laat je deze klanten gewoon lekker nog een dag wachten.
Onterecht teruggestuurd.
ik kreeg het bericht dat het pakket was teruggestuurd was naar de verzender omdat ik zogenaamd zou zijn verhuisd!!! ik woon er al meer dan 20 jaar. Het adres via track en trace klopte gewoon. heel merkwaardig.
Zeer snel geleverd
Zeer snel geleverd. 2e kans product was perfect.
Goparcel veranderd het afleveradres
Pakketje besteld bij een kledingwebshop. Pakket had een dag vertraging en net op die dag was ik niet thuis. Daarom het bezorgmoment aangepast naar nog een dag later. Toen ik keek hoe lang het nog zou duren voordat ik het pakket zou krijgen stond er ineens een heel ander afleveradres met alleen mijn naam en huisnummer. Het adres waar het pakketje nu naartoe wordt gebracht is voor mij geheel onbekend (die mensen zijn complete vreemden voor mij en andersom). Ik heb het telefoonnummer van dit adres opgezocht en die mensen het verhaal uitgelegd. Ze geloofden er (begrijpelijk) helemaal niks van (snap ik, tegenwoordig met al die internet oplichting). Ik heb geprobeerd het bezorgmoment nog aan te passen naar een algemeen afleverpunt. De website gaf aan dat dit gelukt was maar ik houd mijn hart vast. Ik ben bang dat ik mijn pakketje dus niet krijg. Heel bijzonder dat goparcel adressen veranderd. Heel vervelend ook dat je totaal geen contact op kunt nemen met een klantenservice maar een contactformulier in moet vullen en af moet wachten totdat goparcel contact met mij opneemt. De webshop werkt samen met goparcel, maar ik zal never nooit zelf iets versturen met goparcel. Welke pakketdienst veranderd uit zichzelf adressen????!
Vrijdag besteld
Vrijdag besteld, zou zaterdag worden geleverd,pas op donderdag afgeleverd!! 4 dagen later.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.