Gode produkter of nem online service, når man ikke kan finde lige præcis det man søger i butikkerne.
Veja o que dizem as avaliações
Jeg havde en concealer, som desværre sprang. Jeg skrev til virksomheden, min besked blev desværre formentlig spamsorteret, så jeg hørte først fra dem flere måneder senere. MEN jeg har modtaget en ny c... Ver mais
Fandt flydende eyeliner pensel i blå har ledt efter det længe ved i har haft før købte hos Matas men nu vil jeg helt sikkert købe hos jer håber i får nogle gode tilbud fandt også andet godt
Fin og hurtig besked om i havde modtaget min bestilling og kunne følge pakke, rigtig dejligt, jeg kunne ønske at man også kunne købe jeres produkter i forretninger men da er jeg gået forgæves. Men ta... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
GOSH Copenhagen er en dansk ejet familievirksomhed, som blev stiftet for 75 år siden og har egen dansk produktion i Lynge. Vi stræber altid efter at levere kvalitets produkter til en pris alle kan være med på.
Informações de contato
Engmosen 1, 3540, Lynge, Dinamarca
- +45 45 81 82 88
- webshop@gosh.dk
- gosh.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Gode produkter og nem online bestilling
Kan godt lide at bruge gosh

Resposta de Gosh Copenhagen
God service, ordre bekræftelse med det sammen. Fakture dagen efter og meget Hurtigt levering

Resposta de Gosh Copenhagen
Alt for stærkt parfumeret hårbalsam og…
Alt for stærkt parfumeret hårbalsam og en arganhårolie med silikone i. Måtte smide begge produkter ud.
Købte også 4 øjenskyggeblyanter som var OK.

Resposta de Gosh Copenhagen
Jeg er meget tilfreds med gosh…
Jeg er meget tilfreds med gosh copenhagen
Alt var ok
Levering som lovet

Super hurtig levering
Super hurtig levering. Jeg fandt en øjenskygge, som ellers er udgået flere steder, købte tre stk of havde den dagen efter. Det kunne ikke være bedre.

Køb ikke
Hej
Mascara er tyk og når den skal på ligger det store klumper på vipperne .
Den var ikke tilbudet vær desværre.

Resposta de Gosh Copenhagen
Gode varer til en rigtig god pris og…
Gode varer til en rigtig god pris og fin og hurtig levering. Kan varmt anbefales 👍😊

Resposta de Gosh Copenhagen
Hurtig og god service og levering og…
Hurtig og god service og levering og dejligt at jeg kunne få det jeg mangler hos jer

Resposta de Gosh Copenhagen
Super oplevelse -gode rabatter på lækre…
Super oplevelse -gode rabatter på lækre produkter og meget hurtig levering, trods Black friday travlhed

Resposta de Gosh Copenhagen
Hurtig levering og god behandling ved…
Hurtig levering og god behandling ved reklamation.

Resposta de Gosh Copenhagen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.