Gosh Copenhagen Avaliações 924

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde en concealer, som desværre sprang. Jeg skrev til virksomheden, min besked blev desværre formentlig spamsorteret, så jeg hørte først fra dem flere måneder senere. MEN jeg har modtaget en ny c... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fandt flydende eyeliner pensel i blå har ledt efter det længe ved i har haft før købte hos Matas men nu vil jeg helt sikkert købe hos jer håber i får nogle gode tilbud fandt også andet godt

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fin og hurtig besked om i havde modtaget min bestilling og kunne følge pakke, rigtig dejligt, jeg kunne ønske at man også kunne købe jeres produkter i forretninger men da er jeg gået forgæves. Men ta... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Cosméticos

Escrito pela empresa

GOSH Copenhagen er en dansk ejet familievirksomhed, som blev stiftet for 75 år siden og har egen dansk produktion i Lynge. Vi stræber altid efter at levere kvalitets produkter til en pris alle kan være med på.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Super hurtig levering.

Super hurtig levering.

9 de março de 2026

Hej Tommy

Tak for din anmeldelse 🙂

Vi er glade for at høre, at du oplevede super hurtig levering.

Den var helt fin

Den var helt fin , har ikke noget at klage over

9 de março de 2026

Hej Else,

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Det betyder meget for os.

Super god oplevelse

Hurtige levering super gode varer til pæn pris

4 de abril de 2025

Hej Jani,

Vi er glade for at høre leveringen var hurtig, og du synes godt om vores produkter! Det sætter vi pris på.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service, ordre bekræftelse med det sammen. Fakture dagen efter og meget Hurtigt levering

23 de fevereiro de 2026

Hej Gitte,

Vi er rigtig glade for at høre du har haft en god oplevelse! Vi håber du bliver glad for produkterne.

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering
Godt produkt🤗

12 de fevereiro de 2026

Hej Lone,

Tak for din anmeldelse 🙂

Dejligt at høre, at du er glad for både produktet og vores hurtige levering!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Alt for stærkt parfumeret hårbalsam og…

Alt for stærkt parfumeret hårbalsam og en arganhårolie med silikone i. Måtte smide begge produkter ud.
Købte også 4 øjenskyggeblyanter som var OK.

5 de fevereiro de 2026

Hej Berit,

Tak for din anmeldelse 🙂

Vi er kede af, at vores hårbalsam og Argan Oil fra vores sorte hårserie ikke faldt i din smag. Hvis man foretrækker hårprodukter med en mildere duft, vil jeg anbefale at tage et kig på vores HAIR CARE-serie, der både indeholder produkter med en mildere duft samt helt parfumefri varianter. Dejligt at høre, at øjenskyggeblyanterne fungerede godt for dig!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Levering med post

At jeg kunne bestille hjemmefra.

28 de janeiro de 2026

Hej Inge,

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på!

Vi håber du bliver glad for produkterne.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er meget tilfreds med gosh…

Jeg er meget tilfreds med gosh copenhagen
Alt var ok
Levering som lovet

29 de janeiro de 2026

Hej Rosa,

Dejligt at høre du er tilfreds med dit køb.

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Jeg fandt en øjenskygge, som ellers er udgået flere steder, købte tre stk of havde den dagen efter. Det kunne ikke være bedre.

27 de janeiro de 2026

Hej Mette,

Tak for din anmeldelse!

Det er skønt at høre, at du fandt den øjenskygge, du ledte efter, og at leveringen var super hurtig.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Køb ikke

Hej
Mascara er tyk og når den skal på ligger det store klumper på vipperne .
Den var ikke tilbudet vær desværre.

9 de janeiro de 2026

Hej Elsebeth,

Vi er kede af at høre, at du ikke var tilfreds med Boombastic Crazy Mascara. Den har en kraftig børste, som er designet til at skabe ekstra volume, og det kan nogle gange opleves som lidt tykkere på vipperne.

Vi tager dog altid feedback seriøst og sender den videre til vores produktteam.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gode varer til en rigtig god pris og…

Gode varer til en rigtig god pris og fin og hurtig levering. Kan varmt anbefales 👍😊

15 de janeiro de 2026

Hej Dorte,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både vores produkter og den hurtige levering 🙂

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig og god service og levering og…

Hurtig og god service og levering og dejligt at jeg kunne få det jeg mangler hos jer

12 de janeiro de 2026

Hej Karina,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede både hurtig levering og god service, og at du fandt det, du manglede hos os 🙂

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super oplevelse -gode rabatter på lækre…

Super oplevelse -gode rabatter på lækre produkter og meget hurtig levering, trods Black friday travlhed

27 de novembro de 2025

Hej,

Tak for din anmeldelse! Skønt at høre, at du havde en god oplevelse under Black Friday.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og god behandling ved…

Hurtig levering og god behandling ved reklamation.

28 de novembro de 2025

Hej Anne,

Tak for din anmeldelse! Godt at høre, at både leveringen og behandlingen af din reklamation levede op til forventningerne.

GOSH Copenhagen

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais