En fantastisk oplevelse at købe vores første el-bil hos Theis fra Green Garage. Han svarede tålmodigt på alle vores spørgsmål og fik os alle 3 installeret på bilens infotainment .. Vi var super glade... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Særligt tak til Julius og Theis for en nem og hurtig handel. Jeg vil klart anbefale Green Garage⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super, super tilfreds kunde. Jeg har købt min første elbil - Mercedes EQA250. Bekymret for alt det "nye" - men William fra Green Garage førte mig trygt igennem ALT. Jeg har fået en fuldstændig f... Ver mais
Vi har købt to biler af Frederik hos Green Garage, og begge gange har vi fået fantastisk service. Udvalget af biler er stort og Frederik har været virkelig hjælpsom og ærlig i forhold til at find... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos Green Garage er vi dedikerede til at levere en mærkeneutral service, der tager udgangspunkt i dine behov som kunde. Vi handler udelukkende med elbiler og tilbyder modeller fra alle mærker. Har vi ikke den bil, du søger i Garagen, kan vi altid skaffe den hjem til dig. Vi er eksperter i elbiler og stræber konstant efter at udvide vores viden for at kunne besvare alle de spørgsmål, du måtte have som ny elbilejer.
Informações de contato
Birkerød Kongevej 74, 3460, Birkerød, Dinamarca
- mail@greengarage.dk
- greengarage.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 60% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
William var en god og ærlig sælger
William var en god og ærlig sælger - han var fair og det var en sikker proces hele vejen igennem. Når lan køber en bil på afstand, er der dejligt at der man ser i virkelig stemmer overens med hvad netop William fortalte om bilen.
Nemt at lease bil hos Green Garage
Nemt at lease bil hos Green Garage - effektiv proces og rigtig god service
Professionel og venlig betjening
Havde bestilt tid til at prøve 2 forskellige Fiat 500e, men efter en del søgen og længere ventetid, måtte vi konstatere, at bilerne ikke kunne findes, selv om nøglerne var der - ret spøjst - nå, det blev taget med godt humør, og Julius fandt en anden Fiat 500e Icon, som jeg bare faldt pladask for. Julius er en utrolig behagelig person, som ikke på nogen måde prøver at presse et salg igennem. Rolig og professionel, og god til at forklare det hele. Da jeg hentede bilen stod den bare superflot og klar - og helt ladet op, og efter en fin gennemgang af al teknikken, kunne jeg køre trygt ud i samfundet med min nye bil. Tak for god behandling. Kan bestemt give mine bedste anbefalinger til Green Garage, og især til Julius Bonnesen.
Super service hos Green Garage
Min første leasingbil er leaset hos Green Garage, og Julius har været fremragende at handle med. Kompetent, omhyggelig, rolig trods travlhed og yderst tålmodig med alle mine spørgsmål, så jeg kan varmt anbefale Green Garage (og Julius ☺️).
Meget højt informationsniveau og…
Meget højt informationsniveau og særdeles behagelig behandling
Super kundevenlig kundeservice
Super kundevenlig kundeservice, kompetente sælgere, der engagerer sig i kunde behov og ønsker
Købte elbil hos dem, og da denne var en import bil, som skulle markedsskiftes samt ha ny nøgle ( 1 original nøgle bortkommet ) sendte de mig til original værksted for at løse disse 2 opgaver, og selvfølgelig uden ekstra omkostninger for mig som kunde
Så kan kun anbefale at handle ved Green Garage
Seriøst firma med kunde i centrum
Jeg købte en Xpeng G9 af Theis, som var meget imødekommende og hjalp os godt gennem købet. Super god service, alt som skulle fixes før overtagelse var i orden og vi er meget glade for bilen. Tak for det :)
Ekstraordinær god service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Meget positiv oplevelse hos Green…
Meget positiv oplevelse hos Green Garage.
Stort udvalg af biler og et meget kompetent salgs team med en kundeservice helt i top.
Bilen vi købte havde et lille problem som blev taget meget seriøst samt repareret uden besvær.
Ved næste bilkøb bliver Green Garage det første, og sikkert eneste, sted vi henvender os til.
Super fin proces i forbindelse med…
Super fin proces i forbindelse med leasing af min nye bil. Alle medarbejdere jeg har mødt har været venlige og meget tilstede. Og ikke en finger at sætte på processen, alt har fungeret👍
Virkelig fin oplevelse at købe bil hos…
Virkelig fin oplevelse at købe bil hos Green Garage.
Vi købte en mini Cooper i bytte for vores egen bil. William var en fantastisk sælger som var rolig og gav sig tid til at fortælle alt om bilen. Han var på intet tidspunkt anmassende som mange sælgere kan være.
Gav sig også tid til at vise bilen frem igen da jeg kom igen for at være helt sikker. Rigtig god service.
Jeg blev sat ordentligt ind i både bil og apps som følger til elbil.
Virkelig god oplevelse som kan anbefales
Kun ros herfra
Fantastisk service i øjenhøjde
At købe bil er en kompliceret proces der for mig baserer sig i langt højere grad på fornemmelser end på hård fakta.
Andreas mødte mig fra start lige der hvor jeg var. Lyttede til mine fornemmelser og oversatte til konkrete forslag. Selvom det viste sig at jeg ikke vidste hvad jeg ledte efter så har Andreas til enhver tid sørget for at jeg har følt mig mødt og forstået, hvilket er essentielt for mig i forbindelse med køb af brugt bil 😊
Tak for mange behagelige møder og for at jeg altid har følt mig velkommen i jeres butik ✨️

Service i særklasse
Vi har haft en virkelig god oplevelse hos Greengarage i forbindelse med køb af vores bil. Handlen blev brugt som en overraskelse, og her gjorde Julius det nærmest umulige muligt.
Han lagde enormt meget tid og energi i processen og sørgede for, at alt spillede, så overraskelsen lykkedes fuldt ud. Servicen var personlig, engageret og professionel hele vejen igennem.
Derudover fik vi en grundig og tryg intro til bilen, hvor der var tid til spørgsmål og forklaringer, man følte sig virkelig godt taget imod.
Stor ros til Julius og Greengarage for en oplevelse, der gik langt ud over det forventede. Kan varmt anbefales!

Resposta da Green Garage
Roderi, uigennemsigtighed og efterkrav efter levering
Min oplevelse med denne forhandler har desværre været præget af gentagne fejl, uklar kommunikation og manglende ansvar.
Allerede i købsprocessen opstod der uenighed om prisen på trækkrog. Jeg fik en pris indikeret, og efter flere samtaler og brug af betydelig tid endte det først på det, der oprindeligt var nævnt. Forløbet var unødigt tungt og uprofessionelt.
Ved udleveringen var situationen direkte rodet. Papirerne var ikke i orden, og der stod oplysninger om en anden bil end den, jeg faktisk skulle have – noget jeg selv måtte gøre opmærksom på. Det giver ikke tillid, når basale ting ikke er på plads ved overdragelse af et større køb.
Jeg fik ved afhentningen oplyst, at alt var i orden og handlen afsluttet. Kort tid efter blev jeg alligevel mødt med et efterkrav på 10.000 kr., fordi deres bogholderi havde opdaget en fejl i afregningen. Uanset interne procedurer opleves det som urimeligt at komme med et efterkrav efter levering, når kunden har fået bekræftet, at sagen var lukket.
Derudover glemte jeg mine solbriller i bilen ved aflevering af min indbytningsbil. De er aldrig blevet fundet eller erstattet, og jeg har ikke oplevet nogen reel vilje til at tage ansvar for det.
Samlet set har forløbet været præget af:
Uklar og skiftende kommunikation om priser og aftaler
Roderi ved udlevering og fejl i dokumentation
Efterkrav efter bekræftet afslutning af handlen
Manglende ansvar for glemte ejendele
Jeg kan desværre ikke anbefale denne forhandler, hvis man ønsker et professionelt og trygt bilkøb.

En god handel
Teamet hos Green Garage virker kompetente og Theis gav sig tid til den rigtige rådgivning, både på mail og ved et par besøg.
Det blev til en handel, tingene var forberedte og efter slutseddel fortsatte en fin gennemgang af bilen, der stod flot og afleveringsklar - som aftalt!
Bestemt en stor anbefaling til Theis, Teamet og Green Garage.

Anbefaling
Jeg har købt en Fiat 500e gennem Green Garage, og jeg har haft en virkelig god oplevelse. Julius var super flink til at give en god og ærlig rådgivning hele vejen igennem, så jeg følte mig helt tryg i købet. Alt spillede, og jeg er mega tilfreds. Kan klart anbefales!

Køb af Elbil
Vi har haft en rigtig god oplevelse med at købe Elbil hos Green Garage, og især William fortjener stor ros.
Fra start til slut har processen været professionel, tryg og gennemskuelig.
William var meget imødekommende, tog sig god tid til at besvare alle vores spørgsmål og gav ærlig og kompetent rådgivning, så vi følte os helt sikkert i vores valg.
Elbilen lever fuldt ud til vores forventninger, og handlen forløb gnidningsfrit.
Det er tydeligt at Green Garage går op i både kvalitet og kundeservice.
Vi kan varmt anbefale Green Garage - og ikke mindst William- til alle, der overvejer at købe bil.
Drive safe

Resposta da Green Garage
God håndtering af problem opdaget efter køb
Jeg vidste jeg ville købe bilen allerede ud fra annoncen. Men personalet har været behagelige at samarbejde med og løsningsorienterede efter jeg opdagede en fejl efter køb. God oplevelse, at det ikke skulle være en kamp at få løst, men at der blevet taget hånd om problemet asap.

Resposta da Green Garage
Kompetent og god service fra start til…
Kompetent og god service fra start til slut.

Resposta da Green Garage
Green Garage gør det så godt
Green Garage gør det så godt, virkelig en god service.
Julius Bonnesen har været utrolig indsigtsfuld og venlig, han hjælp med alt så vores ønske blev opfyldt.
Tak for en god handel!

Resposta da Green Garage
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.