En fantastisk oplevelse at købe vores første el-bil hos Theis fra Green Garage. Han svarede tålmodigt på alle vores spørgsmål og fik os alle 3 installeret på bilens infotainment .. Vi var super glade... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Særligt tak til Julius og Theis for en nem og hurtig handel. Jeg vil klart anbefale Green Garage⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super, super tilfreds kunde. Jeg har købt min første elbil - Mercedes EQA250. Bekymret for alt det "nye" - men William fra Green Garage førte mig trygt igennem ALT. Jeg har fået en fuldstændig f... Ver mais
Vi har købt to biler af Frederik hos Green Garage, og begge gange har vi fået fantastisk service. Udvalget af biler er stort og Frederik har været virkelig hjælpsom og ærlig i forhold til at find... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos Green Garage er vi dedikerede til at levere en mærkeneutral service, der tager udgangspunkt i dine behov som kunde. Vi handler udelukkende med elbiler og tilbyder modeller fra alle mærker. Har vi ikke den bil, du søger i Garagen, kan vi altid skaffe den hjem til dig. Vi er eksperter i elbiler og stræber konstant efter at udvide vores viden for at kunne besvare alle de spørgsmål, du måtte have som ny elbilejer.
Informações de contato
Birkerød Kongevej 74, 3460, Birkerød, Dinamarca
- mail@greengarage.dk
- greengarage.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 60% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Professionel og venlig oplevelse med…
Professionel og venlig oplevelse med Andreas hos Green Garage i forbindelse med køb af min nye el-bil. Absolut ingen brugtbilssælger fornemmelser.
Der er mange spørgsmål når man skifter til el og jeg oplever at jeg fik svar på dem alle - dumme og knap så dumme.

Dejligt professionelt møde
Dejligt professionelt møde, hvor vi blev præsenteret for forskellige ID4’ere. Een blev udvalgt, og gennemgået før en prøvetur.
Vi forlod forretningen og fandt, via telefon, på plads med betingelserne, og aftalt levering.
Vi hentede den som aftalt, og assistance med VW Connect var helt perfekt.
Specielt satte vi stor pris på den omhyggelige og grundige gennemgan af bil og skærm.
Stor ros til Green Garage og Andreas.
Carl-Erik

BMW IX drive 50
Vi havde en rigtig god oplevelse med at købe bil her. Vi fik meget god og kompetent vejledning af William. Det kan stærkt anbefales. Venlig hilsen Fudo/Amira

Tak for en god handel
Meget positiv oplevelse ved køb af Mini Cooper. Theis er meget imødekommende, professionel og tager sig tid til en handel, hvor man føler sig tryg hele vejen fra prøvetur til slutseddel. Køber meget gerne bil hos Green Garage igen.

God positiv kommunikation
God positiv kommunikation, og man følte sig velkommen så snart man trådte inden for.
Hurtig og god handel, med fuld tilfredshed.

Professionel
Professionel, positiv og personlig service - både før, under og efter købet af elbil.

Min perfekte elbil
Har haft en fantastisk oplevelse hos Green Garage ifb. med at jeg har skiftet min hybridbil ud med en dejlig næsten ny Smart #1.
Særdeles venlig og imødekommende rådgivning.
Bilen blev iøvrigt ifb. med levering indstillet præcis til mig og mine behov af William, hvilket betyder den er extra nem at betjene og behagelige at køre i.

Fantastisk service
Fantastisk service af William, der hjalp os fra start til slut.
Han havde utrolig bred viden og forståelse for købers behov - derudover var behandlingstiden til vi havde nøgle i hånden utrolig kort. Klar anbefaling herfra :).

Resposta da Green Garage
Green Garage leverer service i særklasse
I forbindelse med vores køb af elbil – og efter grundig research på de bilmærker, vi havde besluttet os for – faldt vi over Green Garage i Birkerød, og det viste sig at være et rigtig godt valg.
Det var en meget regnfuld søndag, men vi blev mødt af Theis, som tog sig utrolig godt af os. Han var både imødekommende, ærlig og tålmodig, og vi følte os i trygge hænder gennem hele processen.
Udover at vi fik en god pris for vores gamle bil, tog vi også imod et meget favorabelt tilbud på vinterdæk til begge vores "nye" biler, hvilket var prikken over i’et i en i forvejen rigtig god oplevelse.
Afhentningen af bilerne foregik yderst professionelt, og der var sat god tid af til en grundig gennemgang af de to nye biler. Vi blev dog mødt af en bil, som havde en del stenslag på fronten, som vi desværre ikke havde bemærket ved handlen. Her reagerede Theis hurtigt og professionelt og tilbød straks at sende bilen til maler på deres regning – virkelig flot service!
En ekstra positiv overraskelse var et opkald en uge efter levering, blot for at høre, hvordan det gik med vores nye elbiler, og om vi havde spørgsmål. Det er sjældent, man oplever så oprigtig interesse for kundens oplevelse.
Hele forløbet har båret præg af professionalitet, ordentlighed og ærlig kommunikation.
Vi gik derfra med to biler, vi er meget glade for – og kan varmt anbefale Green Garage!

Tillidsfuld bilhandel
Ærlig og tillidsfuldt bilhandel hvor vi blev holdte i loopet hele vejen, og hvor spørgsmål blev besvaret hurtigt og effektivt. Og det vigtigste: De fandt den bil, vi havde brug for, og som vi er rigtig glad for nu

Verdensklasse service
Jeg har lige leaset en elbil gennem Green Garage, og hold nu op en god oplevelse! Theis har været helt fantastisk fra start til slut – super hjælpsom, hurtig til at svare og virkelig god til at forklare det hele på en måde, der er til at forstå. Hele processen gik som smurt, og servicen var bare i top.
Kan varmt anbefale Green Garage (og især Theis!) til alle, der overvejer at få sig en elbil. Fem stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐

Resposta da Green Garage
Rigtig god oplevelse hos Green Garage!
Rigtig god oplevelse hos Green Garage med William, som meget imødekommende, sympatisk og kompetent førte os ind i el-bilernes verden. Alle formalia med købsaftale, finansiering etc. gik fuldstændig nemt og gnidningsfrit. William førte os også meget fint og professionelt igennem opladningsrutine og forholdene vedrørende offentlige opladningsmuligheder, som var helt nyt for os. Selv efter køb og overdragelse giver han sig tid til at kontakte og høre, hvordan det går med bilen, og at vi altid bare kan skrive eller ringe. Det har været en virkelig god købsoplevelse og kundeservice!

Resposta da Green Garage
Det starter med at de tager telefonen…
Det starter med at de tager telefonen hver gang man ringer (jeg opgav VW i Kokkedal og Helsingør da jeg sad i kø indtil jeg blev afbrudt).
Dernæst var de ikke bange for at spørge om ordren selv om jeg ikke havde set køretøjet. Da bilen kostede det helt rigtige i forhold til markedet fik de ordren ubeset.
Processen var belagt med tillid og bilen nøjagtigt som beskrevet. Efter købet var gennemført viste det sig bilen ikke havde fået sidste service, hvilket tog et Nanosekund at de ordnede U/B eller brok. Selv kaffen var god, så fem stjerner må de ha'

Kompetent
Blev behandlet venligt og kompetent af en sympatisk Julius.
Godt koncept

Fantastisk service
Fantastisk service. Jeg har ikke en finger at sætte på min oplevelse med privatleasing hos Green Garage! Sælger har været både proaktiv, imødekommende og behjælpelig med alle spørgsmål og gennemgang af bilen, ligesom at der er efterfølgende fulgt op for at sikre, at alt ved bilen spiller. Jeg har jeg altid kunnet få personlig og kompetent rådgivning, hvad end det har drejet sig om bilen, leasingprocessen eller andet. Derfor en varm anbefaling herfra!

Resposta da Green Garage
Super god og professionel proces
Super god og professionel proces. Klar anbefaling her fra.

Stjernedrys 🌟🌟🌟 🌟🌟
I forbindelse med køb af elbil blev vi af flere bekendte anbefalet Green Garage i Birkerød. Og det var et godt valg.
Vi startede med at sende nogle spørgsmål vedrørende et par af deres biler, og Theis sendte hurtigt en skræddersyet video, hvor han svarede på vores spørgsmål.
Da vi kom om søndagen, fik vi en venlig og professionel orientering af William fra start til slutseddel, og da vi hentede bilen nogle dage senere, brugte han en time på at gennemgå bilens funktioner, samt sætte telefon, Bluetooth og apps op.
Udover at vi fik toppris for vores gamle bil, tog vi også imod et meget favorabelt tilbud på vinterdæk til begge vores biler.
Ærgerligt, at vi kun kan give 5 stjerner i dette tilfælde, for vi fik indfriet vores forventninger. Og mere til.
Så vi kan varmt anbefale Green Garage.

Resposta da Green Garage
Jeg fik hjælp af sælgeren Theis som var…
Jeg fik hjælp af sælgeren Theis som var meget hjælpfuld og kompetent. Han vidste alt om de forskellige biler og bilen han fik i bytte. Sammen fandt vi en ny, som matchede mit kørebehov.
5/5 og jeg vil rose Green Garages professionelle indstilling.

Resposta da Green Garage
Fantastisk service William hjalp os fra…
Fantastisk service William hjalp os fra start til slut med køb af vores første elbil.
Uanset hvilke spørgsmål vi kom med stod han altid klar til at hjælpe. Selv efter købet giver han sig tid til at ringe og høre hvordan det går med bilen og at vi altid bare kan skrive eller ringe.
Kan klart anbefales.

Resposta da Green Garage
Rigtig god service og vejledning hos…
Rigtig god service og vejledning hos Green Garage. Jeg modtog god vejledning til håndtering af leasing af bil. Bilen var klar og rengjort som aftalt på afleveringstidspunktet. Derudover er de nemme at kommunikere med og gode til at følge op.

Resposta da Green Garage
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.