Green Garage Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En fantastisk oplevelse at købe vores første el-bil hos Theis fra Green Garage. Han svarede tålmodigt på alle vores spørgsmål og fik os alle 3 installeret på bilens infotainment .. Vi var super glade... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super, super tilfreds kunde. Jeg har købt min første elbil - Mercedes EQA250. Bekymret for alt det "nye" - men William fra Green Garage førte mig trygt igennem ALT. Jeg har fået en fuldstændig f... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har købt to biler af Frederik hos Green Garage, og begge gange har vi fået fantastisk service. Udvalget af biler er stort og Frederik har været virkelig hjælpsom og ærlig i forhold til at find... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Concessionária

Escrito pela empresa

Hos Green Garage er vi dedikerede til at levere en mærkeneutral service, der tager udgangspunkt i dine behov som kunde. Vi handler udelukkende med elbiler og tilbyder modeller fra alle mærker. Har vi ikke den bil, du søger i Garagen, kan vi altid skaffe den hjem til dig. Vi er eksperter i elbiler og stræber konstant efter at udvide vores viden for at kunne besvare alle de spørgsmål, du måtte have som ny elbilejer.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 60% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

88 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde en super god oplevelse ved at…

Vi havde en super god oplevelse ved at handle med Green Garage. Fra første kontakt var de høflige og imødekommende. Der blev handlet frem og tilbage og Andreas gjorde virkelig hans, for at sikre handlen blev en realitet.

Andreas gik på ferie, men havde sikret at hans kollega Theis overtog sagen i forbindelse med overlevering og besvarelse af eventuelle spørgsmål. Alt forløb gnidningsfrit og Theis lavede en super fin aflevering med god og grundig gennemgang af papirer, såvel som bil.

Det ry Green Garage har fra diverse medier er velfortjent, de går langt for deres kunder og man kan mærke at servicen er prioriteret højt.

Jeg kan kun anbefale andre at handle hos dem, dette er sagt af en jyde, som ikke ville tvivle på at køre de 300km igen hver vej, hvis den rigtige bil stod ved Green Garage.

5 de setembro de 2025

Resposta da Green Garage

Hvor er det bare skønt at høre, at både Andreas og Theis har sikret en gnidningsfri oplevelse hele vejen igennem – fra de første forhandlinger til den grundige aflevering af bilen 🙌 At du oplever, at servicen er i top og værd at køre 300 km for, gør os både stolte og ydmyge.

Tak for den varme anbefaling – vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen, hvis du tager turen forbi!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super flink sælger meget hjælpsom Kompetence god oplevelse

6 de setembro de 2025

Resposta da Green Garage

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 🌟 Hvor er det skønt at høre, at du har haft en god oplevelse med en hjælpsom og kompetent sælger hos os 🙌

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god oplevelse hos Green garage

Rigtig god oplevelse hos Green garage. Jeg kom hos jer og mødte William, som var super høflig, imødekommende og et rart menneske. Jeg prøvede mini cooperen jeg havde set på nettet, og ringede dagen efter til William for at sige at jeg gerne ville købe den. Jeg underskrev slutseddel og kunne hente bilen 2 dage efter. Alt i alt, mega trygt og dejligt forløb, en mega god bil jeg har fået med hjem og en mega sød sælger☺️🫶🏼

20 de agosto de 2025

Resposta da Green Garage

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🚗⚡ Hvor er det bare dejligt at høre, at du har haft et trygt og positivt forløb hos os sammen med William!

Vi er super glade for, at du fremhæver både bilen og William – det betyder alverden for os. Rigtig mange gode køreture i din nye Mini, og tak fordi du valgte Green Garage 🌟

God service hos Green Garage

Vi var på udkig efter en mini på el og var ude hos Green Garage, vi fik bare en super service. De spurgte efter hvad vi hvad brug for, med hensyn til kilometer stand og pris også kom de med et par forskellige biler vi kunne se og prøve. Vi vil gerne bruge dem igen

29 de agosto de 2025

Resposta da Green Garage

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse 🌟Det er lige præcis sådan, vi ønsker at guide vores kunder – trygt, enkelt og med fokus på det, der passer bedst til behovet 🚗⚡ Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen igen hos Green Garage!

Great experience

Frederick and the team really go the extra mile to help you pick out the right car for you!

20 de agosto de 2025

Resposta da Green Garage

Thank you so much for your wonderful review 🌟 We are thrilled to hear that you had a great experience and that Frederik and the team could help you find the right car 🚗⚡

Kan klart anbefales

Det har været en rigtig god oplevelse at hente vores nye elbil. Vi fik en rigtig god pris for vores gamle bil så det kunne klart betale sig at køre fra Nordjylland til Sjælland.
Green Garage gik meget op i at det skulle være en god oplevelse for os at købe ny bil. De ringede hurtigt da de fandt en skade på bilen og vil gerne have den udbedret inden vi kom og hentede den, hvilket vi var glade for vi ikke selv skulle døje med. Det var heller ikke noget problem at vi eftersendte registreringsattesten på den gamle bil da vi var kommet til at smide den væk.
Vi oplevede dog et problem med klimaanlægget, men det var ikke andet en et opkald til Green Garage og så havde de oprettet en garantisag på et nærliggende værksted i Nordjylland.
Det eneste negative jeg har at sige er kun at for en der ikke har haft elbil før kan det godt virke lidt overvældende at blive bedt om at installere en masse apps og oprette en masse konti til noget jeg senere hen har fundet ud af jeg ikke har brug for. Jeg er normalt meget påpasselig inden jeg opretter noget, så for mig havde det være bedre at få forklaret hvad det var og så blot fravælge det hvis jeg ikke fandt det relevant. Det vil ikke afholde mig fra at komme igen.

26 de junho de 2025

Resposta da Green Garage

Tusind tak for din grundige og ærlige anmeldelse 🌟 Det betyder utrolig meget for os, at du har taget turen helt fra Nordjylland til Sjælland og alligevel oplevede, at det hele var besværet værd 🚗⚡ Vi er glade for, at både prisen, servicen og håndteringen af skaden samt garantisagen har givet dig tryghed og en positiv oplevelse – præcis sådan ønsker vi, at det skal være!

Vi sætter også stor pris på din feedback omkring introduktionen til apps og konti. Det giver os værdifuld indsigt, og vi tager det med os, så vi kan gøre den del endnu tydeligere og mere skræddersyet fremover 🙌

Tak for anbefalingen – og for at dele både plusser og forbedringsforslag. Vi håber, du får masser af glæde af din nye elbil, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen hos Green Garage 🌟

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

God bil – ærgerligt forløb: FDM-råd blev ikke imødekommet

I juni 2025 indledte vi dialog med Green Garage om køb af en Fiat 500e. Sælger virkede imødekommende og besvarede en del spørgsmål på mail og telefon. Vi ønskede dog – efter rådgivning fra FDM – at få centrale oplysninger skrevet ind i slutsedlen eller som bilag, herunder:

– Betingelser og udløb for eventuel Fiat/Stellantis-fabriksgaranti
– Opdatering og adgang til OBC-software (kendt problematik på Fiat 500e)
– Skriftlig bekræftelse på, at bilen ikke er behæftet med restgæld i udlandet
– At Type 2-ladekabel medfølger
– At bilen som parallelimporteret svarer til dansk model, og at væsentlige forskelle vil blive betragtet som fejl

Trods flere opfordringer ønskede Green Garage ikke at tilføje disse punkter i den endelige slutseddel, selvom vi handlede på FDM’s anbefalinger. I stedet blev slutsedlen fremlagt som "take it or leave it".

Det gav os ikke den tryghed, vi havde brug for ved en privatbilhandel – og vi måtte derfor afslutte forløbet.

Det er ærgerligt, for bilen virkede rigtig fin. Men vi kan ikke anbefale Green Garage, hvis man ønsker fuld gennemsigtighed og dokumenteret aftalegrundlag. FDM’s råd blev ikke taget alvorligt.

Tak for jeres kommentar. Vi står ved vores anmeldelse.

Vi har flere gange – både skriftligt og mundtligt – bekræftet, at vi var klar til at gennemføre handlen straks, hvis nogle få og på ingen måde urimelige punkter blev skrevet ind i slutsedlen eller som bilag. Punkterne var udarbejdet i dialog med FDM’s juridiske afdeling og omfattede bl.a.:

Bekræftelse af fabriksgaranti og hvad den dækker

Levering med opdateret OBC-software (mod betaling)

Dokumentation for ingen restgæld i udlandet

Levering med originalt Type 2-ladekabel

Alle punkter var på forhånd bekræftet af jer enten mundtligt eller på mail, men I ønskede ikke at tilføje dem til den kontrakt, vi skulle underskrive.

Vi mener, at skriftlig dokumentation af centrale aftaler er en helt grundlæggende forudsætning for en tryg og professionel bilhandel – og vi valgte derfor at afstå, da dette ikke kunne opnås.

25 de julho de 2025

Resposta da Green Garage

Hos Green Garage tilpasser vi ofte slutsedler efter kunders ønsker – også med stor succes i samarbejde med FDM.

I denne sag startede vi med et aftalt forbehold og brugte en måned på at besvare alle spørgsmål skriftligt, også fra FDM, tilføje detaljer og tilbyde FDM-test med udbedring af eventuelle nulfejl på vores regning. Alligevel blev ingen af de reviderede slutsedler accepteret.

Vi kan ikke genkende din udlægning af forløbet, og vi mener ikke, at anmeldelsen afspejler den store indsats, vi lagde i at finde løsninger og svar. Efter en måned måtte vi konstatere, at vi ikke kunne gøre mere. Vi har aldrig før oplevet en sag som denne – vi samler på glade kunder, hvor tillid går begge veje.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dejlig bil og super rådgivning

Green Garage har været super gode på rådgivning omkring køb af elbil - god kommunikation i øjenhøjde med kunden. Jeg er meget tilfreds med bilen som stod som ny da jeg overtog den.

25 de junho de 2025

Resposta da Green Garage

Tusind tak for de pæne ord 🙏🚗⚡ Vi er glade for, at både rådgivning og bil levede op til forventningerne. Rigtig god fornøjelse med din elbil 🌿🔋

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service og hjælp af Julius i forbindelse med køb af min nye bil - Tusind tak😍

16 de junho de 2025

Resposta da Green Garage

Tusind tak for din anmeldelse 🙏🚗 Det glæder os, at Julius har givet dig super service og hjælp. Rigtig god fornøjelse med din nye bil 🌟

Kæmpe anbefaling

Købte min el bil hos Green Garage, virkelig god og venlig service fra William. Slutsedlen blev underskrevet og jeg kunne hente bilen 5 dage senere. Et stort plus for mig var at bilen ikke var sprayet med den tunge “ny-bils-parfume” men bare stod shiny og tiptop ved afhentning. Tak til William der har været behjælpelig med spørgsmål lige siden, kæmpe anbefaling herfra.

13 de junho de 2025

Resposta da Green Garage

Hej Mie! Vi er glade for at høre, at William gav dig en god og venlig oplevelse – både før og efter købet. Skønt at bilen stod klar, shiny og tiptop, som du ønskede den ✨ Vi ønsker dig mange gode kilometer i din elbil 🌿🔋

Super service.

Super service fra William som var på pletten med det samme da vi trådte ind af døren. Inden for 5min var vi på prøvetur på den bil vi var kommet for at se. Bilen var præcis som beskrevet i annoncen og kørte som den skulle.
Vi fik den hurtigt leveret da slutsedlen var underskrevet og den stod som en helt ny da vi fik den leveret.
Alt i alt en super oplevelse ar handle bil hos Green Garage.

19 de maio de 2025

Resposta da Green Garage

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏🚗 Det glæder os, at William kunne hjælpe jer hurtigt, og at bilen levede helt op til beskrivelsen. Vi er glade for, at leveringen gik hurtigt, og at den stod som ny ved overdragelsen ✨ Rigtig god fornøjelse med bilen 🌿🔋

En fantastisk helhedsoplevelse

At skulle skifte fra benzin til el er ikke let for alle. Vi har været nysgerrige længe men det har været en jungle at finde rundt i. Vi har set, prøvet og hørt rigtig meget, hvilket kun gjorde det endnu mere indviklet. Efter 2½ år fandt vi den model der passer til vores behov.

Hvor heldig kan man være, at støde på Green Garage er en helhedsoplevelse ud over det sædvanlige.
At opleve Green Garage hjemmeside er et kapitel for sig, man bliver guidet i mange af de spørgsmål som måtte være, herunder diverse beregninger og uddybende forhold vedr. køb af elbil.

Mødet med Green Garage er yderst behagelig, en rar modtagelse i rolige og fantastiske omgivelser, bilsælgere med fagligt indblik og som har en fantastisk, rolig og annerkendende tilgang til deres kunder, alt det som en kunde kunne drømme om oplevede vi her.

Efter en behagelig prøvetur besluttede vi at det var det som vi kiggede efter, vi fik en fair handel i hus.

At blive guidet ned i præsentationsrummet og se sin nye sølvgrå BMW i et halvmørkt lokale kun oplyst af de skarpe spotlys som var rettet mod bilen burde være enhver beskåret, hvilket syn... det vil jeg sent vil glemme fantastisk oplevelse.

Tak for god fantastisk og behagelig helhedsoplevelse Julius og Theis.

Jeg og min kone medgiver de allerbedste anbefalinger til Green Garage og deres kommende kunder.
Vi kommer gerne igen.
Tina og Svend.

30 de maio de 2025

Kære Tina og Svend

Tusind tak for jeres flotte ord 🙏🚗⚡ Vi er glade for, at vi kunne gøre overgangen fra benzin til el nemmere, og at både rådgivning, omgivelser og præsentationen af jeres sølvgrå BMW gjorde indtryk ✨

Julius og Theis sætter stor pris på rosen, og vi ønsker jer mange gode kilometer i jeres nye bil 🌿🔋 I er altid velkomne hos os – vi glæder os til at se jer igen.

Service i top.

Trods om bestemmelse af af model da underskriften var klar til at blive sat, informerede Nikolaj (Tidligere sælger) de andre om vores ønske. Her tog Andreas over.
Stort tak til Nikolaj for den korte, men gode service !

Alt dette er sket lige inden påske i 2025 - Andreas tog som sagt over, vi fik underskrevet og herfra kørte det på skinner. Der skulle udføres service, den klarede de inden levering. Der var vand i den ene lygte, hvilke de også fik klaret (Dog efter udlevering) Hertil fik jeg efter ønske en anden bil at køre rundt i. Da min egen var klar hos Mercedes, aftalte Andreas med dem, at jeg bare kunne sætte lånebilen af hos dem, så jeg kunne få min bil.
Jeg undrede mig over at der var beskrevet at der var AppelCarplay i bilen, men jeg ikke kunne få det til at virke. Her var dialogen også helt i top med Andreas og han beklagede og ville sørge for at de betalte for at det også kom i som beskrevet inden vi købte bilen.

Alt i alt, top klasse service ! Har allerede anbefalet jer videre. Jeg er selv i faget og går selv meget op i den gode service, så når man oplever det selv, så fortjener i en anmeldelse i top klasse !

Bonus info, så købte de vores Macan GTS og her manglede der lidt småting, af sæder og papir, men igen ingen problemer. Vi var i tæt dialog og fandt de manglede sæder, samt de fik aftalt nærmere med Fleasing omkring resten.

Tak til Nikolaj og Andreas.

13 de abril de 2025

Hej Jenni!

Hvor er det en fornøjelse at læse din anmeldelse 🙏🚗 Vi er glade for, at både Nikolaj og Andreas kunne sikre, at alt forløb gnidningsfrit – fra jeres første besøg til de sidste detaljer var på plads.

Vi sætter stor pris på, at du fremhæver vores håndtering af både service, lånebil, Apple CarPlay og handlen med jeres Macan GTS. Det betyder meget, især når rosen kommer fra én, der selv arbejder med god service i hverdagen.

Tak for anbefalingen – vi håber, du får mange gode kilometer i din bil, og du er altid velkommen hos os 🌿🔋

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Har netop købt min første elbil. Meget fin og venlig service fra William på trods af mine mange mange spørgsmål. Herefter efterfølgende er der et par småting på bilen der skal tjekkes og ordnes, men det er på vej til at blive løst på cupras værksted efter en god snak med William.

18 de maio de 2025

Resposta da Green Garage

Stort tillykke med din første elbil 🚗⚡ Tusind tak for de pæne ord om William – det glæder os, at han kunne hjælpe dig godt igennem hele processen og svare på alle dine spørgsmål.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og kompetent vejledning…

God service og kompetent vejledning gennem hele forløbet. Jeg vil klart anbefale Green Garage!

17 de maio de 2025

Resposta da Green Garage

Tusind tak for din anmeldelse 🙏🚗⚡ Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse – og tak for anbefalingen 🌿🔋

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har netop købt en fin bil hos Green…

Vi har netop købt en fin bil hos Green Garage.
Hele forløbet har været gnidningsfrit og William har været super god til at besvare vores spørgsmål undervejs, ved købet af vores første elbil.
Vi kommer bestemt igen, når vi en dag skal have endnu en elbil 🏎️

16 de maio de 2025

Resposta da Green Garage

Tak for jeres flotte anmeldelse 🙏🚗⚡ Det glæder os, at William kunne hjælpe jer godt igennem købet af jeres første elbil. Vi ser frem til at byde jer velkommen igen, når det engang bliver tid til næste elbil

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtigt og god behandling.

Hurtigt og god behandling.
Skrev en lørdag på en annonce, fik fremvisning tirsdag, hvor der blev skrevet under - mandagen ugen efter kunne bilen hentes med en fin gennemgang.
Hvis det ikke kaldes service på højt plan, kan intet kaldes service

12 de maio de 2025

Resposta da Green Garage

Fantastisk at høre, at alt gik hurtigt og gnidningsfrit 🙏🚗 Vi er glade for, at du oplevede service i topklasse. God fornøjelse med bilen 🌿🔋

Super god oplevelse.

Jeg har d.d købt min første elbil hos Green Garage, at det blev her skyldes i høj grad den super kompetente sælger Theis.
Han var lyttende og gav en grundig instruktion af bilen.
Super god oplevelse.

28 de abril de 2025

Resposta da Green Garage

Stort tillykke med din første elbil 🚗⚡ Og tusind tak for de pæne ord om Theis 🙏 Vi er glade for, at hans lyttende tilgang og grundige instruktion gjorde oplevelsen ekstra god. Rigtig god fornøjelse med bilen 🌿

Godt, imødekommende og kompetent

At handle med Green Garage har været en fornøjelse.
William var god til at lytte og give tid.
Alt, hvad jeg har bedt om og været usikker på, er blevet undersøgt og udbedret med det samme.
Jeg vil klart anbefale denne forretni ng!!

16 de abril de 2025

Resposta da Green Garage

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏✨🚙 Det glæder os, at William har givet dig en tryg oplevelse med tid, lytning og hurtig hjælp. Tak for anbefalingen – og god fornøjelse med bilen 🌞🔋

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais