Green Garage Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En fantastisk oplevelse at købe vores første el-bil hos Theis fra Green Garage. Han svarede tålmodigt på alle vores spørgsmål og fik os alle 3 installeret på bilens infotainment .. Vi var super glade... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super, super tilfreds kunde. Jeg har købt min første elbil - Mercedes EQA250. Bekymret for alt det "nye" - men William fra Green Garage førte mig trygt igennem ALT. Jeg har fået en fuldstændig f... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har købt to biler af Frederik hos Green Garage, og begge gange har vi fået fantastisk service. Udvalget af biler er stort og Frederik har været virkelig hjælpsom og ærlig i forhold til at find... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Concessionária

Escrito pela empresa

Hos Green Garage er vi dedikerede til at levere en mærkeneutral service, der tager udgangspunkt i dine behov som kunde. Vi handler udelukkende med elbiler og tilbyder modeller fra alle mærker. Har vi ikke den bil, du søger i Garagen, kan vi altid skaffe den hjem til dig. Vi er eksperter i elbiler og stræber konstant efter at udvide vores viden for at kunne besvare alle de spørgsmål, du måtte have som ny elbilejer.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 60% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

88 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vores kontakt Frederik er en stjerne

Vores kontakt Frederik er en stjerne. På intet tidspunkt var der nogen problemer. Vi fik bilen leveret hurtigt og kommunikationen har været virkelig god gennem hele forløbet. Her køber jeg også min næste bil

1 de julho de 2024

Hej Morten,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at Frederik har været en stjerne i hele forløbet, og at du har haft en problemfri oplevelse med både levering og kommunikation.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi købte bil (Tesla model Y) gennem…

Vi købte bil (Tesla model Y) gennem Green Garage med Frederik som sælger. En rigtig fin oplevelse fra start til slut. Det er tydeligt at de kun beskæftiger sig med elbiler, for der var super god rådgivning både omkring bilen men også de øvrige aspekter ved at blive ny el-bilsejer.

27 de junho de 2024

Hej Thomas,

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at Frederik kunne give dig god rådgivning og sikre en positiv oplevelse med din Tesla Model Y.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super professionel vejledning af…

Super professionel vejledning af Frederik. Aftaler overholdt og dejlig kaffe på kanden. Konceptet med mange forskellige bilmærker er smart og praktisk.

14 de junho de 2024

Hej Peter,

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at Frederik gav dig en professionel vejledning, og at du satte pris på vores pålideligehed.

Det er skønt at vide, at du finder vores udvalg af bilmærker både smart og praktisk.

God handel

God handel, og tak til Andreas Der var tid og god dialog. De små usikkerheder blev klaret på bedste vis. Vi føler os stadig velkomne med spørgsmål selv om handlen er afsluttet.
Så alt i alt en god oplevelse der fortjener 5 stjerner

11 de abril de 2024

Hej Finn,

Mange tak for din anmeldelse og de flotte 5 stjerner! Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse med handlen og dialogen med Andreas. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe med at afklare de små usikkerheder, og at du stadig føler dig velkommen med spørgsmål, selv efter handlen.

Vi håber, du fortsat nyder din bil, og vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tryg og behagelig bilhandel. …

God og behagelig service hos Nicolaj og teamet i Green Garage. Fornemmelse af at en god handel går begge veje. Vi vender tilbage.

4 de abril de 2024

Resposta da Green Garage

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god og behagelig oplevelse hos Nicolaj og resten af teamet i Green Garage.

Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage næste gang!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har netop købt en VW e-up hos Green…

Jeg har netop købt en VW e-up hos Green Garage. Jeg har været meget tilfreds med handlen, og kan kun give mine bedste anbefalinger til dette sted. Der blev sat god tid af til at fortælle mig om de enmer der er i forbindelse med at anskaffe sig elbil.

26 de abril de 2024

Resposta da Green Garage

Mange tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med din oplevelse hos Green Garage og med købet af din VW e-up. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig godt informeret, især når det gælder overgangen til elbil, så det betyder meget at høre, at du oplevede netop det.

Vi sætter stor pris på dine anbefalinger og håber, du nyder din nye bil!

Kundevenlige og troværdige sælgere

På jagt efter en VW ID.3 elbil faldt min vej forbi Green Garage, som jeg ikke kendte i forvejen. Ved mit første besøg blev jeg mødt af en meget venlig sælger ved navn Frederik Bøttcher, som viste mig de fire modeller, som de havde på lager. Frederik gav en god gennemgang og beskrivelse af hver bil, så man følte sig godt informeret, og han efterlod et meget troværdigt indtryk - og jeg kan ellers godt være lidt skeptisk.

Efterfølgende besøgte jeg Green Garage for at prøvekøre en af bilerne. Alle sælgere var optaget, og der var mange kunder, og det tyder jo på, at jeg ikke er den eneste med en god oplevelse. Jeg fik prøvekørt bilen og både Frederik og hans kollega gav igen en god kundeoplevelse.

Der er meget, der peger på, at det bliver hos Green Garage, at jeg handler min næste bil.

21 de abril de 2024

Hej Jacob,

Mange tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du har haft en god oplevelse hos Green Garage og følte dig godt informeret og taget hånd om af Frederik og resten af vores team. Vi er glade for, at du fandt vores service troværdig og kundevenlig, især da vi ved, hvor vigtigt det er at føle sig tryg i bilkøbsprocessen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super fin oplevelse at købe bil hos…

Super fin oplevelse at købe bil hos Green Garage. Meget løsningsorienteret, service minded og troværdige. Hvilket gjorde det lettere at gå fra diesel til fuld elbil.

21 de março de 2024

Hej Birgitte,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at din oplevelse med at købe bil hos os var positiv, og at vores team kunne gøre overgangen fra diesel til elbil lettere for dig. Din ros for vores løsningsorienterede og troværdige service betyder meget for os.

Vi håber, du nyder din nye elbil, og vi står altid klar til at hjælpe dig fremover.

Cupra Born

Jeg Kim & Kirsten Madsen glæder os til at hente vores første Cupra elbil onsdag inden påske. Når det er sagt må jeg nævne at kontakte med Nikolai vores sælger indtil videre og er ikke i tvivl om den høje service vil forsætte. Der er afsat en hel time til aflevering af vores cupra,
En så høj service fra personalet hos Green Garage er yderst flot
KAN KUN ANBEFALE Green Garage.
Mvh Kim & Kirsten Madsen

23 de março de 2024

Kære Kim og Kirsten,

Tusind tak for jeres dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at I har haft en positiv oplevelse med Nikolaj og vores team hos Green Garage.
Jeres anbefaling betyder meget for os, og vi håber, I nyder jeres nye bil.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte vores første elbil igennem Green…

Købte vores første elbil igennem Green Garage, god dialog med sælgeren Nicolaj. Bilen blev leveret som aftalt i Århus 1 marts. Ved leveringen opdage Nicolaj at der var kommet en ridse i forruden, som blev skiftet som aftalt. God dialog og service igennem hele forløbet.
Kan klart anbefale at handle elbil ved Green Garage, også for dem der bor i Jylland☺️

1 de março de 2024

Hej Brian,

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med købet af din første elbil hos os, og at Nicolaj kunne sikre en problemfri levering, selv med det uforudsete. Vi sætter pris på din ros af vores dialog og service gennem hele forløbet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Service og information helt i top fra…

Service og information helt i top fra start til slut i forbindelse med mit køb af ID4.

Kan varmt anbefale Green Garage og Julius, som jeg primært havde kontakten til.

Mvh
Claus

11 de março de 2024

Hej Claus,

Tak for den flotte anmeldelse, og den varme anbefaling, det sættes der stor pris på.

Mvh Green Garage

Kom til demo/prøvetur af VW UP-e

Kom til demo/prøvetur af VW UP-e, alt var klart og der var sat fin tid af til snak.
Bil var tip top, og vi købte den næste dag, med levering og service hos VW 3 dage senere.
Grundig gennemgang af hele bilen ved udlevering og test af elstik/fremgangsmåde. Kan varmt anbefale Green Garage.

8 de março de 2024

Hej Jørn,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med din prøvetur og købet af din VW UP-e. Det betyder meget for os, at du følte dig godt vejledt og tilfreds med både levering og service.

Tak for din anbefaling, og vi håber, du får masser af glæde af din nye bil!

God oplevelse

Meget behagelig proces i forbindelse med vores køb af en Polestar 2 - fed bil, i øvrigt.
Fin og hurtig løsning på vores behov for vinterdæk på fælge og originalt træk.
Alt i alt en god oplevelse og vi kan uden problemer anbefale Green Garage

21 de fevereiro de 2024

Hej Thomas,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med købet af din Polestar 2. Det er skønt, at vi kunne finde en fin løsning på vinterdæk og originalt træk for dig.

Vi sætter pris på din anbefaling og ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig god service og rådgivning igennem hele forløbet.

Var ude at kigge efter min første elbil, der skulle erstatte min daværende gamle benzin. I den forbindelse udset mig en Peugeot e-208, som jeg længe har hold øje med, hos Green Garage. Igennem hele forløbet med Green Garage, der fik jeg utrolig god service og rådgivning. Udover at de tog min gamle bil i bytte som del af tilbuddet, der tilbød de en god aftale omkring finansiering ved køb af den nye elbil, samt en meget fornuftig aftale om eventuel assistance med bilen i en periode efter overdragelse. Jeg er meget tilfreds med hele forløbet og min ikke mindst min nye elbil. Hvis du er på udkig efter en brugt elbil, så vil jeg anbefale at kigge forbi Green Garage.

16 de fevereiro de 2024

Hej Rasmus,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en virkelig god oplevelse med service og rådgivning hos os. Det er skønt, at vi kunne hjælpe dig med at finde den perfekte Peugeot e-208, og at du er tilfreds med både bytteaftalen og finansieringen.

Din anbefaling betyder meget for os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service. Bil klar til tiden og grundig introduktion og instruktion ved afhentning. Bare i orden

8 de dezembro de 2023

Hej Christian,

Tak for de fine ord, det sætter vi pris på.

De bedste hilsner
Green Garage

Jeg fik glimrende betjening

Jeg fik glimrende betjening, service og vejledning hele vejen igennem processen. Det er tydeligt at mærke, at det er en forhandler, som er specialiseret i elbiler, for de har helt afgjort ekspertise indenfor området.

21 de fevereiro de 2024

Hej Jesper,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede glimrende betjening og service. Det er dejligt at høre, at vores ekspertise i elbiler gjorde en forskel.

Meget kompetent salgschef

Meget kompetent salgschef, som løbende holdt os orienteret om levering af Fiat 500e. Bilen blev leveret i perfekt stand.

20 de fevereiro de 2024

Hej Frank,

Tak for den flotte anmeldelsen, det sættes der pris på fra hele team´et

Mvh Green Garage.

Alt fungerede perfekt

Alt fungerede perfekt, og vibfik god vejledning.
Eneste minus var, at bilen blev leveret med en advarselslampe tændt pga. alt for lavt dæktryk. Men det kunne heldigvis let fikses

26 de janeiro de 2024

Hej Henrik,
Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at alt fungerede perfekt, og at du fik god vejledning. Vi beklager, at bilen blev leveret med en advarselslampe tændt på grund af lavt dæktryk, men det er godt at vide, at det blev løst hurtigt.

Vi sætter pris på din feedback og ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Sublim kundeservice ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Købte min første el bil en BMW i3 for lidt over 2 1/2 år siden af Green Garage (Frederik) blev godt vejledt & da jeg hentede den brugte Frederik al den tid der var nødvendig på instrukser & få sat app’en op så jeg kom trygt afsted med alt hvad den kunne….
Har nydt min El BMW siden :-)

Igår bestilte jeg en prøvetur i en Ford Mustang Mach-E jeg fik set på deres hjemmeside - stod klar da jeg kom & blev mødt af deres “nye” mand Julius der fuldt ud levet op til Green Garage kundeservice - havde en go byttepris klar på BMW’en (jf. tiderne :-) & vi fik lavet en slutseddel - var forbi idag & aftale vores deres logo skulle side på den “nye bil” - det fortjene klart et lille diskret “Green Garage” logo for deres grønne sag & sublime kundeservice 👍

Så nu glæder jeg mig bare til på tirsdag & en times tid sammen med Julius hvor vi skal gennemgå bilen, funktioner & app’en så jeg kan komme ud til en varm bil 🚙❄️🥶

El bil - så kontakt roligt Green Garage ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

1 de fevereiro de 2024

Hej Lars,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at Frederik og Julius har kunne give dig en så positiv oplevelse både med din BMW i3 og din nye Ford Mustang Mach-E. Det glæder os at vide, at du har haft glæde af din elbil og har fået den vejledning, du har haft brug for.

Vi sætter stor pris på din ros af vores kundeservice og er glade for, at vi kunne finde en god byttepris samt bil til dig.

Tak for din anbefaling, og vi glæder os til at fortsætte med at levere den bedste service til dig!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig god rådgivning og sparring

Virkelig god rådgivning og sparring.
Sammen fandt vi en god løsning på salg af min egen bil og køb af ny bil.
Desuden hjalp de med ladeløsning og finansiering

30 de janeiro de 2024

Kære Bolette,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at vi kunne hjælpe med både salg, køb, ladeløsning og finansiering. Din feedback betyder meget for os.

Green Garage Teamet

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais