En fantastisk oplevelse at købe vores første el-bil hos Theis fra Green Garage. Han svarede tålmodigt på alle vores spørgsmål og fik os alle 3 installeret på bilens infotainment .. Vi var super glade... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Særligt tak til Julius og Theis for en nem og hurtig handel. Jeg vil klart anbefale Green Garage⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super, super tilfreds kunde. Jeg har købt min første elbil - Mercedes EQA250. Bekymret for alt det "nye" - men William fra Green Garage førte mig trygt igennem ALT. Jeg har fået en fuldstændig f... Ver mais
Vi har købt to biler af Frederik hos Green Garage, og begge gange har vi fået fantastisk service. Udvalget af biler er stort og Frederik har været virkelig hjælpsom og ærlig i forhold til at find... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos Green Garage er vi dedikerede til at levere en mærkeneutral service, der tager udgangspunkt i dine behov som kunde. Vi handler udelukkende med elbiler og tilbyder modeller fra alle mærker. Har vi ikke den bil, du søger i Garagen, kan vi altid skaffe den hjem til dig. Vi er eksperter i elbiler og stræber konstant efter at udvide vores viden for at kunne besvare alle de spørgsmål, du måtte have som ny elbilejer.
Informações de contato
Birkerød Kongevej 74, 3460, Birkerød, Dinamarca
- mail@greengarage.dk
- greengarage.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 60% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super imødekommende og hjælpsom
Super imødekommende og hjælpsomt personale. Meget fleksibel og velinformeret sælger.
Generelt set god og hurtig service.
Kan kraftigt anbefales.

Succesoplevelse fra A til Z
Købte Polestar i december 2024 hos Green Garage. Positiv oplevelse hele vejen igennem - fra prøvetur, information, overdragelse og instruktion af bilens funktioner - min første elbil. Frederik og hans kolleger er alle meget empatiske og professionelle - ingen smarte sælgertyper ! De bedste anbefalinger herfra.

En fantastisk god oplevelse
Det var hele vejen igennem en rigtig fin oplevelse at købe bil hos Green Garage. Et godt udvalg af fine biler, en superfin og kompetent betjening hos Frederik. Vi føler os rigtig godt behandlet og anbefaler gerne til andre.
Margrethe og Ole

Resposta da Green Garage
Jeg har netop købt en BMW IX3 af Green…
Jeg har netop købt en BMW IX3 af Green Garage. Samtidig tog de min Porsche Macan i bytte. Både køb af bil og salg af min egen gik upåklageligt og Nikolaj har været en stor hjælp i hele processen. Som ny EL bilist har Nikolaj været en stor hjælp og jeg har følt mig tryk både før under og efter køb af bil. Imorgen skal jeg hente en låne lader imens jeg venter på min egen lader. Det er virkelig god service. Så tak for det 🙏🙏. Kan varmt anbefale Green Garage.

Super god service
Super god service! Blev ringet op vedr. prøvetur og fik hurtigt den på plads. Nikolaj var hjælpsom og servicemindet. Der var kun et par enkelte småfejl på slutsedlen, som hurtigt blev rettet.
Bilen stod knivskarpt både indvendigt og udvendigt da jeg hentede den 🤩

Tusinde tak til Green Garage
Tusinde tak til Green Garage, især Nikolaj.
10 ud 10 service.
Meget hjælpsom og professionel.
Vi er meget glade for vores nye bil.

Resposta da Green Garage
God oplevelse, sælger med stor empati
Jeg købte en E UP til min datter i August 24. Lidt sen anmeldelse men Andreas skal have stor tak for faglig rådgivning i top, både hvad angår bilen og financering, samt ikke mindst med stor empati hjælpe min datter med det rigtige valg. Det er ikke altid man møder denne attitude hos bil sælgere, men her fungerer alt, uden man føler at man bliver snydt, men har en fælles god oplevelse som begge parter kan være tilfredse med
Vh Bo Juul Andersen

💚 Green Garage = Dream Garage💚
💚 Green Garage = Dream Garage💚
Her skal absolut ingen tvivl være hvorfor de fortjener 5*⭐️
Tak til Andreas for at gøre drøm til virkelighed - så hurtigt🙏
Fra 1. besøg til min Mini Cooper trillede ud derfra, har servicen været i top og meget professionelt. Det har generelt været en meget behagelig og tryg oplevelse hvor der har været tid til gennemgang af apps, opsætning og vejledning af bilen.
Kan klart anbefale Green Garage.

Resposta da Green Garage
I det store og hele en god oplevelse…
I det store og hele en god oplevelse hos Green Garage. Der var et minus da den bil vi havde booket en prøvetur til, slet ikke var der, men en ansat havde den med hjem. Det synes jeg var så smart.
Vi blev ellers behandlet ok og faldt for den ene af bilerne vi prøvede. Købte den i går og alt spillede ved overleveringen.

Resposta da Green Garage
Rigtig god service og vejledning.
Rigtig god service og vejledning.
Kan klart anbefales.

Rigtig god vejledning…
Hos Green Garage fik vi en rigtig god service og vejledning ved køb af ny bil. Vi kan varmt anbefale stedet.

Super professionel forhandler
Super professionel forhandler. Frederik er lyttende og imødekommende med både dyb indsigt og høj faglig viden. Kan kun anbefales: Helt lige over og ingen skjulte agenda'er. Fed bil i øvrigt 🙏🏻

Supergod oplevelse,
Supergod oplevelse,
Nikolaj var imødekommende og virkede både ærlig og troværdig. Vi er glade for vores nye/brugte bil.
/Jacob & Charlotte

Super kompetent rådgivning
Vi har købt vores ID.4 her. Den er vi super glade for. Vi er nye på elbilmarkedet, og har følt os særdeles kompetent og professionelt behandlet af Julius, som også efterfølgende har været tålmodig og hjælpsom med vores spørgsmål vedr. bilen og dette at være el-bilejer.

God købsoplevelse
Alt i alt en fin og helt ukompliceret og tryg købsproces - uden pushy sælgere. Professionel og god service fra vi kom, til vi kørte hjem med en skøn Mini Cooper.
Nikolaj Melton er meget behagelig at gøre forretning med.

Professionelle og imødekommende
Har i forbindelse med køb af min første EL-bil oplevet at Nikolaj lyttede til min behov i forhold dagligdag og ferier og vi fandt den bil, er passede mine behov. Dejligt at der er et stort udvalg af forskellige bilfabrikanter og modeller, så man kan sammenligne dem med det samme.
Nikolaj var tålmodig , lyttende og forklarende.
Kan på det varmeste anbefale Green Garage og Nikolaj

Resposta da Green Garage
Vi havde den bedste oplevelse hos Green…
Vi havde den bedste oplevelse hos Green Garage da vi for et par uger siden købte min drømmebil.
Nikolaj gjorde det til noget helt særligt. Han var super professionel, serviceminded og meget imødekommende hele vejen igennem.
Nikolaj skal have stor ros .. 10 point ud af 10 🤩

Søndag den 28
Søndag den 28. juli var vi hos Green Garage og prøvekøre en Skoda Enyaq. Det var en fin oplevelse, men vi aftalte, at vi lige ville tænke over det og i skulle så vende tilbage, med en pris på vores nuværende bil.
Her 8 dage efter har vi stadig ikke hørt noget. Det er lidt skuffende, når man ellers ser alle de andre flotte anmeldelser. Nu er det imidlertid lige meget da vi har købt en Skoda Enyaq hos en anden forhandler.

Resposta da Green Garage
Fuldstændig fantastisk oplevelse hos…
Fuldstændig fantastisk oplevelse hos "Green Garage". Anede intet om El-biler, blev mødt af Andreas, som med kæmpe tålmodighed og viden hjalp mig igennem købet.
Kan kun anbefale, bedste oplevelse.
Rasmus

5 grønne stjerner til Frederik og Green Garage
Frederik hos Green Garage har gjort super i forbindelse med købet af vores første elbil. Kyndig vejledning om bilen, opladning ude og på farten og diverse praktiske apps og funktioner i bilen. Alt i alt en fantastisk oplevelse fra start til slut.

Resposta da Green Garage
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.