Greeny Bros is op 25-12-2024 failliet verklaard. Toch ben ik deze week gebeld, door Greeny Bros, of iemand die zich voordoet als iemand van Greeny Bros, of ik geinteresseerd ben in een thuisbatterij... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Communicatie kon beter. week tevoren tel.afspraak die door GrBr bevestigd zou worden per mail en ter check omdat ik onderweg was en geen agenda kon inzien. Deze mail is niet gekomen. Daags tevoren di... Ver mais
Greeny Bros heeft zich nooit opdringerig opgesteld en gewoon op onze reacties gewacht. Daarbij komt dat Marc de Hey rustig blijft en duidelijke uitleg geeft. De schouw ter plaatse verliep vriendelijk... Ver mais
2 weken geleden hebben we problemen gekregen met de omvormer. Deze hebben we 5 jaar geleden gekocht en laten installeren door Greeny Bros. Meerdere mails gestuurd, geprobeerd te bellen, t... Ver mais
Detalhes da empresa
Greeny Bros. heeft een visie op de toekomst. Een toekomst waarin mensen hun eigen energie winnen met zonnepanelen en die in en om het huis gebruiken (of elektrisch rijden). Inmiddels is Greeny Bros. uitgegroeid tot dé specialist in zonnepanelen voor woningen. Wilt u nu ook uw eigen energie winnen?
Informações de contato
Molenwerf 1a, 1911 DB, Uitgeest, Holanda
- 0251 – 860 990
- info@greenybros.com
- greenybros.com
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Recommending Greeny Bros for all solar panel needs
Perfect explanation of the setup, benefits and different offers. Quick help in schedules and installations.

Een correct contact
Een correct contact. Gaven snel antwoord op mijn vragen. Snelle uitvoering.

Goede prijs/kwaliteit.
Fijne adviseur en aantrekkelijk geprijsd (i.c.m. Gemeente subsidie).
De schouw was minder vriendelijk en professioneel. Uiteindelijke meerdere keren contact moeten opnemen om de uiteindelijke installatie planning te ontvangen.
Installatie zelf snel en netjes geïnstalleerd waarbij er werd meegedacht en er zo weinig mogelijk zichtbare draden en buizen binnen het huis zichtbaar zijn gemaakt.

Resposta da Greeny Bros.
Goed product en goede prijs kwaliteit…
Goed product en goede prijs kwaliteit verhouding. Vooraf goede voorlichting en vakbekwame installateurs. Echte professionals.

Resposta da Greeny Bros.
De twee medewerkers hebben oprecht
De twee medewerkers hebben oprecht, vriendelijk en vasthoudend gewerkt. Ze hebben er alles aan gedaan om het werk af te maken ondanks wat tegenslagen. Grote inzet om te leveren wat was afgesproken.

Belachelijk hoog uurloon
Belachelijk hoog uurloon, met toezegging op vervolg onderzoek, doch niets meer vernomen.
Vriendelijke maar niet zo ervaren…
Vriendelijke maar niet zo ervaren jongens; het ging allemaal wat onbeholpen.

Resposta da Greeny Bros.
Netjes opgeleverde zonnepanelen en…
Netjes opgeleverde zonnepanelen en aansluiting aan meterkast. Zorgvuldig in omgaan met dakbedekking.
Communicatie van intake tot levering vrij lang maar resultaat prima.

Resposta da Greeny Bros.
Heldere offerte en zorgvuldige uitvoering afspraken.
Heldere offerte, goede communicatie en zorgvuldige en prettige uitvoering van de gemaakte afspraken.

Top bedrijf
Een top bedrijf: duidelijke voorlichting, uitstekende correspondentie, snelle afhandeling en hele goede technische bekwaamheid.

Fijne en eerlijke medewerkers
Omdat alles volgens afspraak is geschied, duidelijk en eerlijke uitleg.
Ben erg blij.

Resposta da Greeny Bros.
Vakwerk geleverd, keep up the goed work!
Goede informatie vooraf en tijdens het proces. De communicatie was dik op orde en er is snel gereageerd op vragen. Verder is er goed meegedacht over de, voor ons, meest kosteneffectieve oplossing.
De zonnepanelen met omvormer etc zijn snel en vakkundig geinstalleerd en het werk is keurig schoon opgeleverd, waarna de betaling achteraf volgde. Dank!

Resposta da Greeny Bros.
Mooi volgens offerte uitgevoerd.
Mooi volgens offerte uitgevoerd.
Goede professionele vakmensen.

Resposta da Greeny Bros.
Snail trail in de zonnepanelen
Snail trail in de zonnepanelen. Sterk verminderde opbrengst. Binnen garantie een vergoeding van 200 euro. Aankoop 3336 euro.
Heel slecht. Ik zou hier niets meer kopen!!
Snelle service
Nadat onze p/v unit er mee was gestopt , was er een snelle reactie van greenybros. In eerste instantie zou men pas tijd hebben na het weekend, uiteindelijk kwam men vrijdagmiddag alsnog. Een hele aardige monteur, die de tijd nam om probleem op te lossen. Uiteindelijk gingen wij tevreden het weekend in want probleem was opgelost.

Resposta da Greeny Bros.
Greeny had ruimte en heeft de…
Greeny had ruimte en heeft de werkzaamheden eerder kunnen uitvoeren als gepland. Netjes uitgevoerd. Functioneert naar verwachting. Wat problemen met de inbedrijfstelling maar is allemaal netjes opgelost. Tevreden.