I forbindelse med en fejlmelding på en større ordre (jeg for nogle år siden bestilte og som jeg først havde mod på at informere dem om nu) - er jeg virkelig blevet imponeret over deres eminente servi... Ver mais
A empresa respondeu
Outstanding customer service because of Guy Holt! We were having an issue finding a replacement part locally in the US, but after a few emails, he was able to locate it from their warehouse and mailed... Ver mais
A empresa respondeu
Gubi er verdensklasse design og når deres service og håndtering af vores reelle udfordringer, samtidig er helt fantastisk - her viser en virksomhed jo deres reelle styrke - så kan vi kun give 10 stje... Ver mais
A empresa respondeu
Virkelig flotte produkter som får ens hjem til at se godt ud . Havde dog en oplevelse hvor jeg stillede en forretningsmæssig forespørgsel til GUBi vedrørende priser til et lagersalg . Denne fore... Ver mais
GUBI is a design house renowned for designing, developing and marketing a daring and elegant collection of furniture, lighting and interior objects that resonates across the globe. GUBI brings forgotten icons of the past together with tomorrow’s classics. The result is a visionary collection that spans almost 100 years of history and is sold all over the world.
Orientkaj 18-20 , 2150 , Nordhavn, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Flot lampe, men der sparet på kvaliteten af ledningen. Er betrukket med tekstil, men selve ledningen er lavet af et så stift materiale at ledningen efter ophængning bugter sig så meget at det færdige resultat ikke er særlig pænt. Derudover er stofledningen behandlet med en rød substans som smitter af på den hvide ledning når lampehøjden (pendel) justeres. Ikke særlig gennemtænkt. Som sagt: flot lampe men dårlig kvalitet. Lær noget af Louis Poulsen - dyrt men super produkter!!
Sorry,They don't even deserve a star. Bad customer service and attitude. Quick response before you order, but no one follow after that. Keep sending them email but no one response, call them to make the thing clear but it seems I am the one who is doing wrong, (YEA I SHOULDN'T ORDER FROM YOU!MY BAD!!) They Keep doing things wrong, from ordering, calculation and delivery. They don't even care about complaining. Will definitely not coming back again. They are just wasting my time.
Min kun 3 år gamle Bestlite BL2 får en løs forbindelse (hvilket i sig selv er helt urimeligt, hvis BL2 skal være et kvalitetsprodukt!), og skal repareres. Jeg forventer ikke kompensation pga. udløbet forbrugergaranti, men go' kundeservice, da det nu er et kvalitetsprodukt. Mit lokale - og normalt gode bolighus - kan end ikke anvise en god elektriker. Ham finder jeg så selv. En efterfølgende konstruktiv email til adm. direktør Jacob Gubi besvares med dyyyyb tavshed. Ærgerligt - ville gerne købe flere Gubi-produkter, men jeg finder nok på noget andet nu. Øv altså!
Gubi er producent på de populære Bestlite lamper, som jeg ejer 4 af.
Den ene lampe (bordmodellen) er fuldstændig falmet i skærmen. På trods af, at der er tale om et (troede jeg) kvalitetsprodukt, nægter Gubi at ombytte skærmen. Man får dårlig behandling ved opringning til firmaet. Får ikke lov at tale ud, bliver afbrudt og fejet af med "at vi gør ikke noget, når lampen er over 2 år, du kan købe en ny skærm til normalpris". Er Gubi som producent og ansvarlig ikke interesseret i, at kunderne er tilfredse, da der jo tydeligvis er tale om en fejl i lakeringen?
Gubi laver sjove stole, som også har fået flere designpriser rundt omkring.
Desværre holder de ikke, hvad de lover.
Købte en lille flok Gubi 1 -stole for et par år siden.
I følge produktbeskrivelsen skulle de være robuste og velegnede til såvel privat brug som til restauranter og den slags.
Imidlertid... efter et par års helt almindelig brug er de alle sammen gået i stykker.
Samlingerne mellem stel og skal er simpelthen alt for svag, så skallen slipper stellet i de forreste samlinger.
De kan bare ikke holde til, at man læner sig tilbage i stolene.
OG, desværre, der er er ingen billig eller god måde at reparere stolene på.
Enten må man købe nye skaller (som selvfølgelig hurtigt går i stykker igen) eller også må man simpelthen skrue bræddebolte igennem fra oversiden.
Vi har gjort designerne fra Komplot Design opmærksomme på problemet, så vi regner med, at de snart kommer op med et bedre design ;-)
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.