Hanne Detail Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel tevreden met mijn gepersonaliseerde juweeltjes van Hanne Detail! ✨ Elk stuk is met zoveel zorg en oog voor detail gemaakt. De juweeltjes zijn verfijnd, tijdloos en perfect met elkaar te comb... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Armbandje voor dochter gekocht. Echter al snel vol krassen. Niet de kwaliteit die beloofd is op de site. Vriendelijke klantenservice, hersteld op hun kosten. Maar opnieuw zelfde probleem. Aank... Ver mais

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

169 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

84 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Prachtige juweeltjes!

Heel tevreden met mijn gepersonaliseerde juweeltjes van Hanne Detail! ✨

Elk stuk is met zoveel zorg en oog voor detail gemaakt. De juweeltjes zijn verfijnd, tijdloos en perfect met elkaar te combineren, waardoor je telkens een unieke look kan creëren.

Het allermooiste? Dat ik mijn geliefden op een verfijnde manier altijd dicht bij me draag!

5 de junho de 2026

Hoi Joke,

wauw wat fijn om te lezen! Dankjewel voor je mooie woorden! 🥰
Heel veel plezier met je juwelen! 🫶🏻

Zeer mooi armbandje

Zeer mooi armbandje! Wel heel fijntjes om aan te doen, ik ben er dus heel voorzichtig mee.

Ik heb lang moeten wachten op mijn armbandje. Maar, dat kwam door de post! Er waren toen stakingen en er was ook wat misgelopen bij PostNL. Gelukkig heeft het team van HanneDetail dit goed opgevangen! Ik had hen een mailtje gestuurd en ik kreeg direct antwoord. Ze stuurde me een nieuwe kit op (om mijn moedermelk op te sturen) en ze checkten ook of ik het had ontvangen! Nog eens bedankt om dit opnieuw op te sturen.

Ik ben heel blij met mijn armbandje en doe het elke dag aan. Ik ga hier zeker nog iets bestellen (hopelijk gaat de post dan niet weer staken 🫣) en wat reclame maken bij vrienden en familie!

22 de julho de 2026

Hoi Jolien,

Dankjewel voor je mooie woorden!
Heel veel plezier met je juweeltje! 🥰

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Twee jaar geleden had ik een ketting…

Twee jaar geleden had ik een ketting laten maken met de geboortebloem/naam/datum van mijn dochtertje. Onlangs tweede hangertje laten maken voor mijn zoontje. Wat een service! Ik wist niet goed hoe ik dit juist moest bestellen en ik werd meteen verder geholpen. De ketting is trouwens PRACHTIG! Iets kleins wat voor mij veel betekenissen heeft. Nu kan ik beide kindjes elke dag bij me dragen. Duizend maal dank! Zeker aan te raden!

18 de julho de 2026

Hoi Lise,

dankjewel voor je mooi woorden! 🥰
Heel veel plezier met je juweeltje, zo zijn je kindjes altijd dicht bij jou. 🫶🏻

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een tijdje terug heb ik een armbandje…

Een tijdje terug heb ik een armbandje laten personaliseren over mijn overleden hond. Ze hebben mij heel goed geholpen om een juist foto/gravering te vinden, met heel sneller reactie. Het was een beetje later jammer genoeg stuk gegaan. Maar ook hierin hebben ze mij heel goed geholpen. Volledig hersteld, zo goed als nieuw! Nogmaals hartelijk dank! <3

22 de abril de 2026

Hoi Emmely,

Wat fijn om te lezen! Dankjewel voor je lieve woorden! 🤎
Hopelijk kan het juweel troost en steun bieden bij het verlies van je trouwe viervoeter. 🥰

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Om nooit meer uit te doen

Voor mijn eerste dochter moedermelk oorbelletjes besteld en nog niet uitgedaan in die 3 jaar. En nu met ons zoontje erbij ons gezinnetje vereeuwigd in een prachtig boeketje van geboortebloemen.

9 de julho de 2026

Hoi Naomi,

Wat fijn om te lezen!
Veel plezier met je juweeltjes! 💛

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik kocht voor de tweede keer een…

Ik kocht voor de tweede keer een ketting voor de geboorte van mijn tweede dochter nu. De vorige draag ik intussen al 3 jaar dag in, dag uit. Heel tevreden van de kwaliteit en vlotte service. Eeuwige fan!

30 de junho de 2026

Hoi Emilie,

wat fijn om te lezen! 🥰
Heel veel plezier met je juweeltjes!

Armbandje kind, niet kwalitatief

Armbandje voor dochter gekocht.
Echter al snel vol krassen. Niet de kwaliteit die beloofd is op de site.
Aankoopbedrag teruggekregen na retour.

Prijs-kwaliteit is niet oke.

25 de maio de 2026

Hoi Liesbeth,

Wat ontzettend jammer om te lezen. 🤎
We werken met kwalitatief .925 sterling silver materiaal.
Dit is een een zachter materiaal. Toch is dat over het algemeen krasbestendig, maar kan wel gebruiksschade vertonen als het in aanraking komt met oppervlakten of materiaal.
Bij een kind kan dit sneller voorvallen, omdat kinderen over de grond kruipen, met speelgoed spelen,... waardoor het juweel bv. over de grond schuurt.
Bij oudere kinderen of volwassenen valt dit minder snel voor, omdat je hierbij minder snel met ruwer materiaal/de grond in aanraking komt.
Een juweel blijft gevoelig aan gebruiksschade, daarnaast is het ook persoonsgebonden.

Zoals we via mail al hebben teruggekoppeld vinden we deze situatie erg vervelend en hebben we je het aankoopbedrag terugbetaald.
We hopen dat we je alsnog in de toekomst kunnen plezieren met een juweel, zodat je jouw dierbaren kan koesteren.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak!

Uniek

Reeds 2 x besteld. Uniek concept met uitzonderlijke service. Aanrader!

9 de junho de 2026

Hoi Stef,

super fijn om te lezen! Dankjewel! 🤎

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Betaald, niet geleverd en dan radiostilte van de klantendienst

Ik bestelde enkele weken terug een armbandje met geboortestenen bij Hanne Detail. Het is nooit toegekomen.
De leveringsdienst kan / wil niet helpen en verwijst me naar team Hanne Detail. Op 14 mei nam ik contact met hen op om het probleem te melden en ze hebben ontvangst bevestigd. Maar hierna volledige radiostilte, ondanks verschillende vragen om updates en feedback. Ik krijg geen antwoord meer.

€100 uitgegeven voor iets dat nooit is toegekomen. Aangezien het een geschenk was, heb ik het dan maar opnieuw gekocht bij de concurrentie, die zonder problemen konden leveren.
Teleurstellend voor een bedrijf dat personalisatie zo centraal in haar communicatie stelt.

Benieuwd of ik dat geld nog ga terugzien... Maar opnieuw bestellen bij hun? Neen hoor.
Leveringen kunnen fout lopen, maar je klanten ghosten nadat je het geld geïncasseerd hebt, daar is geen excuus voor.

27 de maio de 2026

Hoi Karen,

we betreuren het enorm dat je je pakketje nog steeds niet hebt ontvangen!
Zoals in onze eerdere communicatie via mail hebben we je laten weten dat we een onderzoek hebben opgestart bij de verzenddienst. Echter ligt de snelheid van hun onderzoek buiten onze macht. We zijn je zeker niet vergeten, we zullen je alvast een nieuw mailtje sturen met een gepaste oplossing.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel erg blij met mijn mooie sierraad

Heel erg blij met mijn mooie sierraad. Uniek en wat past bij mij. Het was geen probleem om een extra bedel toe te voegen terwijl dat geen optie was op de site. Er werd meegedacht en snel geantwoord. Heel fijne ervaring. Aanrader!

18 de maio de 2026

Hoi Eva,

Wat fijn om te lezen!
Heel veel plezier met je juweeltje!

Zeer tevreden

Super goede communicatie over juweel dat we wouden laten maken, zeer flexibel, mooi eindresultaat en gewoon top!

15 de abril de 2026

Hoi Vanessa,

wat leuk om te lezen! Dankjewel! 🫶🏻
Veel plezier met je juweeltje!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gepersonaliseerde ketting met geboortebloemen en naam

Een gepersonaliseerde ketting cadeau gekregen met geboortebloemen vooraan en naam van mijn zoontje achteraan, zo’n fijne afwerking zoals ik het graag zie, prachtig gewoon! Héél tevreden ermee

30 de março de 2026

Hoi Lynn,

Dankjewel voor je mooie review! Heel fijn om te lezen!

Veel plezier met je juweeltje! 🫶🏻

Zo blij met mijn 2 armbanden

Zo blij met mijn 2 armbanden.
Met de vingerafdrukken van mama en papa iets dat eeuwig blijft ❤️

26 de março de 2026

Hoi Hilde,

Wat fijn om te lezen!
Je kan ze vanaf nu altijd dichtbij dragen. ✨🤎

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ketting met ronde hanger met vingerafdruk

Ik had een vingerafdruk van mijn overleden mama maar deze was niet heel duidelijk. Via Instagram heel goede communicatie. Vandaag mijn juweel ontvangen en het is super mooi geworden en ik ben er ontzettend blij mee!! 1000 x dank om mij dit mooie herinnerings-juweel met vingerafdruk van mijn mama te maken ❤️

26 de março de 2026

Hoi!

Wat fijn om te lezen!
Nu kan je je mama altijd dichtbij dragen.✨
Hopelijk haal je wat steun uit het juweeltje. 🫶🏻

Ketting hand en pootafdruk

Ik bestelde een ketting met de handafdruk van mijn zoontje en de pootafdruk van mijn kat. Ik had 2 handafdrukken die waarvan de ene al iets beter was dan de andere en vroeg of ze deze tot 1 afdruk konden maken. Na 1 mailtje was dit direct geregeld. Super klantvriendelijk en enorm blij met het eind resultaat! Een dikke aanrader

Hoi Jay,

Oh superfijn om te lezen! 🫶🏻 Dankjewel voor je lieve woorden!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Aanrader voor gepersonaliseerde sierraden!

Ik heb een armbandje besteld met een handgeschreven tekst en vingerafdruk. Het sierraad is echt boven verwachting mooi, de gravure is erg scherp en de kwaliteit van de armband is heel goed. De klantenservice is goed bereikbaar en heeft me fijn geholpen toen de leverancier het pakketje kwijt was geraakt.

Hoi Marleen,

Oh wat fijn om te lezen! Dankjewel voor je lieve woorden. 🫶🏻 Geniet van je sieraad!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Geboorstestenen vallen wat klein uit, was niet duidelijk

Ik had een ketting met 2 ronde geboortestenen (hangertjes) besteld, heel leuk. Ik was er echter van geschrokken hoe klein de geboorstesteentjes zijn... Misschien de afmetingen toch eens bijzetten in de omschrijving? Ik kon dit niet meteen terugvinden op de website. En vanop een foto is dit niet altijd makkelijk in te schatten.
Had ik dat geweten, dan had ik niet de satellitedraad genomen maar de standaarddraad. Want de bolletjes van de draad, verdoezelen nu een beetje de steentjes.

Hoi Nathalie,

Dankje voor je review!
Wat jammer dat de geboortestenen kleiner uitvallen dan verwacht. We nemen je feedback mee en noteren de afmetingen van de steen bij het product.
Mocht je nog een andere kettingdraad wensen, stuur gerust een mailtje naar hello@hannedetail.be, dan bekijken we dit graag verder!

Een aanrader!

Hanne Detail heeft een fijne website waarop je heel makkelijk een gepersonaliseerd juweel besteld. Het juweel wordt met veel zorg gemaakt en opgestuurd voor een correcte prijs.
Voor mijn bestelling heb ik een aantal vragen kunnen stellen via mail en hierop kreeg ik snel een duidelijk antwoord.
Echt een aanrader!

19 de março de 2026

Hoi Sitske,

Wat leuk om te lezen!🥰

Veel plezier met je juweeltjes!!✨

Zeer goede ervaring met Hanne Detail

Zeer goede ervaring met Hanne Detail. Zowel enkele jaren geleden bij het bestellen en ontvangen van mijn gepersonaliseerd juweel als onlangs met de herstelling die nodig was aan dit juweel. Zeker aan te raden! Topservice

13 de março de 2026

Hoi Els,

Wat fijn om te lezen!
Hopelijk kan je opnieuw genieten van je juweeltje!

Fantastisch

Twee super mooie armbanden besteld voor onze trouw met vingerafdrukken!
Snel, mooi en betaalbaar!

12 de março de 2026

Hoi Karolien,

Wat leuk om te lezen!
Veel plezier met jullie juweeltjes!