Alfa Romeo-dealer Hedin Automotive Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Halverwege de tweede zin van mijn uitleg over de storing was de diagnose al gemaakt. Half uurtje later de storingen gewist en mijn auto voorzien van nieuwe accu. Daarbovenop twee heerlijke bakkie ko... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Hopeloos om via niet werkende AI-systematiek info te krijgen ver de status van mijn te repareren Alfa Romeo, met een mogelijke datum waarop de auto weer opgehaald kan worden. Het centrale systeem wer... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had mijn Giuilia gekocht bij een andere Alfa-dealer. Daar slechte service wegens weinig verstand en liefde voor Alfa's. Oorzaak stroomlekkage konden ze nooit vinden. Om de haverklap lege accu en We... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Concessionária Alfa Romeo
  2. Oficina de Automóveis
  3. Concessionária
  4. Serviço de Motorista

Sobre Alfa Romeo-dealer Hedin Automotive

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

169 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

27 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Vol lof

Afgelopen januari onze Alfa Romeo Giulietta gekocht waar we heel blij mee zijn! Goed geholpen en heel netjes afgeleverd. Binnen de garantie hebben we gevraagd om naar een paar kleine dingen te kijken. Dit is opgepakt en naar tevredenheid uitgevoerd. Zelfs het vervangend vervoer zat bij de garantie inbegrepen! Heel blij met de service en de manier van omgaan met ons als klant! Chapeau, Stern Houten jullie hebben het echt begrepen hoe om te gaan met klanten!

15 de junho de 2022

Beste mevrouw Haarsma-Bakker,

bedankt voor uw (5*) beoordeling en uw mooie toelichting. Wij en de collega's van onze Stern Alfa Romeo-vestiging zijn hier heel blij mee. Goed te lezen dat de aflevering van uw Alfa Romeo en uw werkplaatsbezoek naar volle tevredenheid is geweest. Nog een fijne zonnige dag en wij zien u graag weer.

Met vriendelijke Stern-groet,
André van Stern

Onderhoud Stelvio

Ben hier geweest voor een Servicebeurt 45000 km , aan de Stelvio.
Was snel geholpen /en snel weer klaar ,kon er op wachten, dit ik ook geen probleem vind.
Kaan je gelijk weer even rond kijken en de nieuwtjes over Alfa horen.

4 de abril de 2022

Beste J. Bis,

Enorm bedankt voor uw 5-sterren review en wat fijn om te vernemen dat uw servicebeurt goed is verlopen. Wij willen u nog vele veilige kilometers wensen en geniet van uw auto!

Beste,

Bedankt voor uw review en wat goed om te zien dat u Stern met 5 sterren beoordeeld. Hartelijk dank voor uw review en geniet van uw auto!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede communicatie over volgens afspraak uitgevoerde reparatie

Bij een APK elders werd geconstateerd: "uitlaatsysteem niet gasdicht, spruitstuk pakking", met het advies voor reparatie naar een dealer te gaan. Dat werd Stern in Houten. De communicatie verliep goed, eerst telefonisch. Kosten vielen binnen de opgegeven marge. We kregen een toelichting aan de hand van foto's op de reparatie.

25 de março de 2022

Beste A.,

Wat goed om te vernemen dat u een goede service heeft ervaren bij Stern. Wij willen u dan ook hartelijk danken voor uw 5-sterren review! Geniet van uw auto!